vicky17 12.01.10, 18:58 no niezla ta australijska Yvonne melordzie a ostatnio u nas robi furore nawet na jej polski zwrocil mi uwage moj syn www.youtube.com/watch?v=qL_tWiY7DLI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melord Re: polka from down under 12.01.10, 22:11 niczego sobie... mam nadzieje,ze nie bedzie robila "kariery"jak curusiowa-bachledowa Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: polka from down under 12.01.10, 22:14 melord napisał: > niczego sobie... > mam nadzieje,ze nie bedzie robila "kariery"jak curusiowa-bachledowa poki co robi kariere filmowa a co chcesz od curusi. niezla laska .. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: polka from down under 12.01.10, 22:18 w ramach "kariery" najpierw d...dala jednemu cpunowi,na tym chyba ja zakonczy Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: polka from down under 12.01.10, 22:22 melord napisał: > w ramach "kariery" najpierw d...dala jednemu cpunowi,na tym chyba ja zakonczy no nie byle jakiemu cpunowi a poza tym to ona juz ma pare rol za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: polka from down under 12.01.10, 22:40 vicky17 napisała: > no nie byle jakiemu cpunowi a poza tym to ona juz ma pare rol za soba. z niego taki sam aktor jak z niej aktorka...moze on ciut lepszy cienka w tych rolach byla...za dlugo ponoc w krakowie mieszkala i "cieniec" tam zaczela Odpowiedz Link Zgłoś