Dodaj do ulubionych

PA_____to na tyle kabaret urządzili Wasi w Italii

06.10.10, 13:46
Niepolak = niehasz,

*hymenos *06.10.10, 13:37

bo Hasz to Polska. Kto by tam Haszem chciał zostać i pieprzyć trzy po trzy o adwokaturze poglądów. Kabaret znowu urządzasz?
Obserwuj wątek
    • hasz0 dodam bo zauważyłem twój post Hymen 06.10.10, 13:57

NAwet bym nie zajrzaj..ale dla Ciebie?

A co na to watykański Nasz Dziennik??
      hymenos 06.10.10, 13:23 Odpowiedz Nie podoba mu się gospodarczy wzrost Polski

Fajny wzrost:

Tylko co do jednej rzeczy eksperci są zgodni - myślenie w Polsce o eksploatacji gazu łupkowego na skalę przemysłową będzie realne za mniej więcej 15 lat, o ile w ogóle jego wydobycie będzie opłacalne biznesowo.

ostry podział wśród młodzieży na "wyposażonych" i "upośledzonych". Ci drudzy są gorzej wykształceni, bez szans na awans społeczno-zawodowy i wyrwanie się z kręgu niedostatku. Profesor Iwona Niewiadomska pisze o obszarach polskiej biedy.

rząd projektu budżetu wynika, że dochody budżetu państwa w przyszłym roku wyniosą 273,3 mld zł, wydatki nie więcej niż 313,5 mld złotych. W rezultacie deficyt budżetowy nie może przekroczyć 40,2 mld złotych. Rząd przewiduje, że z prywatyzacji uzyska w 2011 r. aż 15 mld złotych. W przyjętym przez rząd pod koniec września projekcie budżetu uwzględniono już planowaną podwyżkę podatku VAT. Rząd zakłada, że od przyszłego roku stawki VAT: podstawowa i obniżona, wzrosną z 22 proc. i 7 proc. do 23 proc. i 8 procent. Podwyżka VAT obowiązywać ma przez trzy lata. W projekcie ustawy okołobudżetowej zapisano, iż nie będzie podwyżek płac w sferze budżetowej. Od września przyszłego roku na podwyżkę będą mogli liczyć jedynie nauczyciele. Uwzględniono także obiecane przez Bronisława Komorowskiego w trakcie kampanii prezydenckiej zwiększenie zniżki na przejazdy dla studentów. Rząd zakłada dla nich 51-procentową ulgę. Przewidział także zmniejszenie z 6,3 tys. do 4 tys. zł, od 1 marca przyszłego roku, zasiłku pogrzebowego.
      Dziś posłowie mają się zająć m.in. sprawozdaniem Komisji Gospodarki z prac nad projektem ustawy o łagodzeniu skutków kryzysu ekonomicznego dla pracowników i przedsiębiorców

rząd z wielkim szumem przeprowadził ustawę o pomocy, lecz tak ustalił kryteria dostępu do pomocy, że prawie nikt z niej nie mógł skorzystać. Jak wynika z uzasadnienia do projektu, na podstawie przepisów ustawy, która weszła w życie pod koniec sierpnia zeszłego roku, wypłacono jedynie 1,5 proc. środków
      • hasz0 a jednak jesteś Żydem? "watykański"? 06.10.10, 14:00
        CO TO WZROST czy KRYZYS ze skutkami, ktore trzeba łagodzić?

Wierzysz w BUCHALTERIE Vincentowi?

sprawozdaniem Komisji Gospodarki z prac nad projektem ustawy o łagodzeniu skutków kryzysu ekonomicznego dla pracowników i przedsiębiorców
        *
        Leming.
        Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal gazeta.pl
        • hymenos To watykański też cię obraża???? 06.10.10, 14:04
          Bo dla mnie, "jesteś Żydem" obraźliwe nie jest. Musisz coś lepszego wymyśleć.
          • hasz0 nie udawaj głupszego niż jesteś PR0P0RCJE? 06.10.10, 15:00

UMIAR?
            SPARWIEDLIWY PODZIALA a nie ZAWŁASZCANIE Z PLUCIEM..rozumiesz .dupku filosemicki? antypolaku?

Te 2 ostatnie rozumiesz wewłaściwej proporcji?
            __O TO IDZIE......równość kobiet i meżczyzn moze taka Gretkowska żądąć

a Hasz rónosci Zydów Filosemitów
            i Polaków to już NIE? samcu owcy lagodnej adwokackiej.
            • pan.scan Widzisz, dlaczego jesteś Miecio? 06.10.10, 15:06
              Moczar także chciał równości Polaków.

hasz0 napisał:

> a Hasz rónosci Zydów Filosemitów i Polaków to już NIE?
              • hasz0 Re: Widzisz, dlaczego jesteś Miecio? 06.10.10, 15:45
                .........ale jaja podludzie Polacy pozwalają sobie z nimi rozmawiać jednocześnie wstydza sie pisać do mnie. NADAL NIE WIDZĄ ODWROTKI....

fana Grossa. Ani analogii do tej odwrotki dla tepaków z 1968 rokiem i Katarasinska-Śledzińską.

TAK JASNEJ DEKLARACJIE W SNACH SIE NIE SPODZIEWAŁM.Dzieki Ci Sacnie. Bardzo.

Liżcie mu du'pę POdludzie.
                forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117274499,identyczni_jak_piq_chamstwo_cynizm_i_mienie_innych.html
            • hymenos Antyhasz = antypolak 06.10.10, 15:13
              dokładnie jak niepolak = niehasz, a Hasz = Polska. Kto inaczej myśli jest Żydem???

PS
              Umiar??? Gdzie?
              • hasz0 Antyhasz = antypolak < to z Twego IQ manipulacyjka 06.10.10, 15:50
                piczku.spasuj. Niech przeprasza Kwach za Polaków.
                tak jak wg Scana Moczar to Polak co chciał też wg Scana nienaleznej ....RÓWNOSCI Z ŻYDAMI DLA POLAKÓW...!!!

Jak Borkowski-Berman albo Kwach moze sie zrównać z Polakiem?
                .........Co by Scan jako Gross-fan na to PO-wiedziała albo sam Gross czy Kieres?
                • hasz0 ani po smierci Polak nie może sie zrównać z Żydami 06.10.10, 15:52
                  wg filosemitów ...tak *piq-u *Scanie

forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117274499,identyczni_jak_piq_chamstwo_cynizm_i_mienie_innych.html
                • hymenos Nie gadam z łgarzami, 06.10.10, 15:56
                  którzy raz za razem bredniami się popisują.

Łgarstwa Hasza
                  Papatki
                  • hasz0 liczysz na złą pamięć czytelników? cyników? 06.10.10, 16:14

PIQadwokat-Hymenos napisał:

> hasz0 napisał:

> KAZAL MU ZMUSIĆ MNIE DO PRZEPROSZENIA piq-a

Łgarstwo.

> tak nienamawiany przez "nikogo" do obrony piq-a jako Hymenos.

Łgarstwo.

> Jak i do takich:
                    >

Chamskie insynuacje.
                    • hasz0 cytując nie manipuluj! oto tekst różny=inna treść! 06.10.10, 16:31

PELANY PRAWDZIWY CYTAT:

Niezmanipulowany i nie obcięty dla zasugerowania, że twierdzę: jakoby
                      to piq- kazał Hymenosowi mnie przeprosić
                      i aby mógł manipulant po tej manipulacji z czystym sumieniem napisać klamstwo:
                      _"łgarstwo!" _ w rozumieniu; - ze piq mu nie kazał
                      chociaż zmuszal/namawial mnie mocno do przepraszania piq-a.
                      ###########TO JESZCZE JEDEN DOWÓD NA MĄ TEZĘ.#########

OTO pełny nieobciety cytat:
                      to taki cynizm, chamstwo i mienie innych w głebokim PO-ważaniu takie jakie Hymen/piq
                      odpowiada: - nieuznawanie oczywistych racji.>

Ta namolna, bezczelna chamskość anonima, panoszącego się na Faq-u pryncypała
                      > z jego niby-"prawością"....ktora KAZALA MU ZMUSIĆ MNIE DO PRZEPROSZENIA piq-a
                      > pozwolila ustalić w tej przepychance kim jesteś piq-u
                      > tak nienamawiany przez "nikogo" do obrony piq-a jako Hymenos.
                      >
                      > Do końca pokazałeś piq-a chrakter - ktory poznałem na wylot.
                      > Nie mam do takeigo chama litosci.
                      > Jak i do takich:
                      >
                      > Mimo zakazu zerwał plomby i otworzył jeden ze swych lokali w Łodzi. Wewnątrz
                      > lokalu handlowano dopalaczami na oczach dziennikarzy. Natychmiast po otwarciu
                      > sklepu pojawili się klienci - My nie sprzedajemy dopalaczy, tylko ko
                      > nkurencja. Nie jest to też towar kolekcjonerski - mówił Bratko
                      >
                      > ". Bratko utrzymuje, że jego straty z powodu zamknięcia sklepów wynoszą ok. 1 m
                      > ln zł.
                      >

• hymenos Łgarzu i manipulancie, chesz się sianem wykręcić? 06.10.10, 19:20
                        Pytasz się na co liczę? Na nic nie liczę, bo od łajzy bez poczucia odrobiny honoru na nic liczyć nie mogę. Nie manipuj dupku, sens twojej wypowiedzi był jednoznaczny a tu to sobie ty sam skopiowałeś marny manipulancie. Kłamliwy łgarzu, napisałeś, że:

Ja zmusiłem cię do przeproszenia Piqa, co jest łgarstwem w żywe oczy.

oraz wybełkotałeś "kim jesteś piq-u tak nienamwiany przez "nikogo" do obrony piq-a jako Hymenos." co znaczy ni mniej ni więcej, że

Piq jako Hymenos przez nikogo nie namawiany bronił Piqa, co jest kłamstwem podwójnym, zarówno w znaczeniu Piq jako Hymenos oraz, że Hymenos bronił.

O chamskiej insynuacji, śmieciarzu forumowy nic nie napisałeś, bo ci inwencji zabrakło? Za grosz honoru, gnój nie ma i później wydziwia, że Gno_Haszem po oczach dostaje. Wstydu nie masz, palancie czy urojeniami żyjesz?

• hasz0 czysty piq.....jak żabę kocham. Czyściusieńki 06.10.10, 19:23
                          napisz no wiecej w jego stylu.
                          • hymenos Re: czysty piq.....jak żabę kocham. Czyściusieńki 06.10.10, 19:24
                            Tylko tyle łgarzu masz do powiedzenia????
                            • hasz0 zakończyłem studium rozpraw piczych na wokandzie 06.10.10, 20:21
                              niewinnego panieńskiego Hymena.

___chłopcze!________mój Sąsiad AG tak by Cie zatytułował.....
                              a ja powiem panu jeżeli pan uważał za stosowne
                              wtrącać się mdz kieliszek a zakąskę, to należało sprawdzic
                              najpierw zawartość procentowa kieliszka czy zakąska miala rację, twierdząc, że ona powinna być pierwsza a potem jednak powąchać zapach podniesionej zpo upadku zakąski czy aby nie cuchnie nieświeżo nie przykleiła sie do niej PO UPADKU jakaś połówka
                              czegoś brzydkiego np. "GNO-"

....
                              nie cierpię takich
                              https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25468/tablica_zniszczona_pap_arch_180.jpeg
                              https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Chca-schowac-smolenska-tablice-Radni-PiS-zaskoczeni,wid,12734138,wiadomosc.html

Ktoś kto podnosi nieświeża zakąskę i namawia do

• hymenos Ty się łagarzu AG nie podpieraj, 06.10.10, 20:30
                                prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie, niż on przyzna ci tu rację. A na Gno_Hasza w pełni sobie zasłużyłeś. Myślisz, że skulenie ogona pod tyłek coś ci pomoże??? Mylisz się.
                                • hasz0 ależ ja się nie podpieram zahipnotyzownymi 06.10.10, 20:36
                                  purytyńskim krociutkim IQ, nie zgłębiajacym istoty piqczej i bojącej sie naruszyć "honoru" w postaci jej Hymenu.

Można tylko z takich "racji" i sugestii niesugerowanej kpic ILE WLEZIE...
                                  https://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/E/201010/196155.jpg
                                  • hymenos Nie bredź więcej, 06.10.10, 20:42
                                    Łajzo bez krzty honoru. Tfu!
            • rycho7 uspiechy WKP(b) 06.10.10, 18:54

hasz0 napisał:

> SPARWIEDLIWY PODZIALA a nie ZAWŁASZCANIE Z PLUCIEM..

Robotnicy pija szampana ustami swoich przedstawicieli. Sprawiedliwie.
              • hasz0 gdy im naleją a nie wleją 06.10.10, 19:00
                Ceaucescou pijawkował nie tylko pił
        • ariadna-enta Re: a jednak jesteś Żydem? "watykański"? 07.10.10, 20:58
          hasz najlepiej być normalnym ludziem.)
    • andrzejg i jak tam? 06.10.10, 21:26
      poradziłes juz sobie ze swoimi kompleksami, lękami , urojeniami i zwidami?

Zobacz Panie Tadeuszu , jak KAŻDY się na Tobie poznaje.
      Jesteś jak otwarta księga.

A.
      • hasz0 ależ skąd psychologu na Twoim miejscu pomagiera 06.10.10, 22:48
        tychże których sobie za wzór POstawiłeś pewnikiem chodziłbym z brodą i wąsami
        do ziemi. A zęby myłbym na "pamięć", kalecząc dziąsła.

PS
        wytłumacz mi co takiego ukrywacie sami przed soba, POzorując tak, jakby bycie "otwartą księgą" było wstydliwe?...kompromitujące?...poniżające?...uwłączajace ambicji, może z braku pewności siebie, braku akceptacji przyjaciół, z brak wiedzy ogólnej, a może stany depresji, obawa przed nieporadzeniem sobie w życiu?
        seksualne niedowartościowanie, niespełnienie zawodowe, nieśmiałość, nieustanna samotność, pochodzenie, poczucie niższości, a może przesadne ambicje, brak samoakceptacji
        i niezdolnośc do wyzwolenia sie z pogladów grupowych? i koniecznosć wspierania sie nawzajem na Forumach nawet w wojnie stada z jednym emerytem, w dodatku moherem?

a moze coś z kształtami wlasnego ciała? nie tak?.......iq niepewne?
        • hasz0 Logiku a skad to przeświadczenie? z empirii? 06.10.10, 22:52

Zobacz Panie Tadeuszu , jak KAŻDY się na Tobie poznaje.
          Jesteś jak otwarta księga.

A.

Każde zachowanie jakie tu oglądasz -przeklada sie na niekażdą a tym bardziej prawdziwie jednoznaczną i rzetelną ocenę?

Każde to znacze to najlepsze? Macie każdą kulturę i każdą logikę?
          • hasz0 przejrzyj wątki bo wpadasz bez rozeznania 06.10.10, 23:03

i ufasz zakompleksionym AD PERSONIARZOM bez
            zdolności AD REM jak Tusk Putinowi

forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117280062,Raczej_dupy_daly_w_zyciu_niebo_jak_zabe_kocham.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117226083,117284034,nie_masz_purytanskiej_piczej_piq_a_miarki_.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117260434,117280062,Raczej_dupy_daly_w_zyciu_niebo_jak_zabe_kocham.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117284935,117284935,Zazdroszcze_Haszu_0.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117276984,117281265,czarne_jest_czarne_biale_biale.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117233423,117235112,wiesz_jak_z_krzyzami_bywalo_i_ZOMO_gdzie_stoicie_.html?wv.x=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,117238714,117264284,alez_wiem_uszy_Cie_piekly_nawet_kapelusza_nie_mog.html?wv.x=2
            • andrzejg Re: przejrzyj wątki bo wpadasz bez rozeznania 07.10.10, 04:27
              daj spokój z tym przeglądaniem. Poczytam to , na co będę miał chęc.

Co do otwartej księgi. Tu ,po pewnym czasie,każdy wie o każdym wiele,jeżeli nie wszystko.
              Czyli każdy jest jak otwarta księga, bo na dłuższą metę nie da się kamuflować swojego EGO.
              Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad reakcją ...prawie wszystkich na Twoje pieprzenie na tym forum.

A to,że Ty jesteś najpiekniejszy i najwspanialszy na świecie, to chyba juz każdy wie.

A.
              • hasz0 projekcja +mylny błąd->reakcja na oszczerstwa=ego? 07.10.10, 07:49
                Oczywiście WASZE EGO

jakie pozwala Wam, a nie mi - zastępować niezgodę na fakty & TEZY, ktore okazuja sie być nie do zbicia zastępować je czym? ano
                - arg. AD PRESONAM,-> co z kolei wywołuje u mnie odruch dowodzenia, że jednak nie tylko potrafię wymienić np. bezp. w wentylatrze Odry1305 ale ...itd

(stąd Ty mozesz już pluć jak teraz w ost. poście łapiąc taki, indukowany przez siebie pretekst)

i nie dostrzegać przewrotnie i cynicznie
                _ moich APELI - > wróćcież WRESZCIE do AD REM!

--------------na moją krytykę zas OSÓB PUBLICZNYCH, Waszych POLITYKÓW
                za decyzje a nie oszczerstwami ZA NIC, BEZ POKRYCIA W FAKTACH
                zaczęliscie pokazywać mi, jak można mnie skrytykować wyborcę ..innych polityków,
                KTÓRYCH traktujecie o wiele GORSZYMI
                OSZCERSTWAMI
                .

Zas takich jak n/w usuwacie kopniakami z ziemskiego padołu za ...obronę krzyża!

Napisz mi czy zrozumialeś SWÓJ MECHANIZM przerzucania...wyrzutów wlasnego sumeinia na mnie, zrozumiałeś ? ..bo poprawie styl...i formę

Od kiedy pamiętam, zawsze chodził własnymi ścieżkami. Przez to miał problemy w szkole. Jako jedyny z nas miał duszę artystyczną – wspomina Antoni. Jan pracował w opolskim teatrze. Pomagał w różnych pracach za kurtyną. Tam też poznał znanego aktora Mariusza Dmochowskiego, którego znany przede wszystkim z roli Jana III Sobieskiego w filmie Jerzego Hoffmana „Pan Wołodyjowski”. Mężczyźni zaprzyjaźnili się. Gdy Dmochowski zdecydował się na wyjazd do Warszawy, aby kontynuować karierę, Jan Klusik pojechał razem z nim.

O jego pobycie w stolicy wiadomo niewiele. Jan niechętnie opowiadał o nim nawet najbliższym członkom rodziny. Także Antoni nie potrafi zbyt wiele powiedzieć o tym, co się działo w tamtych latach. Na pewno brat pracował w stołecznych teatrach. Jego bardzo dobrym kolegą był wówczas Łukasz Małachowski, syn Aleksandra Małachowskiego, późniejszego wicemarszałka Sejmu. Ale wrócił na Opolszczyznę, chyba nie do końca zadowolony z życia w stolicy.

Dzielnicowego omal nie zrzucił ze schodów

W końcu przyszły lata 1980–1981. Antoni Klusik od dłuższego czasu aktywnie działał w opozycji. Po wprowadzeniu stanu wojennego trafił do więzienia. Na wolność wyszedł dopiero w grudniu 1982 r. Gdy on przebywał w celi, milicjanci i esbecy nachodzili jego bliskich.

– Jestem bardzo dumny z zachowania rodziny. Z dokumentów, które otrzymałem z Instytutu Pamięci Narodowej, wiem, że wszyscy zachowywali się bardzo godnie – wspomina Antoni. – Także Jan stanął na wysokości zadania. Nigdy nie dał się złamać, choć szukali na mnie różnych haków. Gdy dzielnicowy przyniósł mi kolejne wezwanie, Janek omal nie zrzucił go ze schodów.

• rycho7 zalozylem, ze masz racje Haszu 07.10.10, 08:10
                  hasz0 napisał:

> Gdy dzielnicowy przyniósł mi kolejne wezwanie, Janek omal nie zrzucił go ze schodów.

Zalozylem. ze mnie przekonales Haszu.

1. Wyjasnij mi co do czego mnie przekonales. Bo ja szczerze pisze, ze nie rozumiem Twych slow przeznaczonych dla super-IQ.

2. Wskaz mi jak mam postepowac, poniewaz dotychczas postepowalem niewlasciwie, wychowany przez rodzicow niepolakow z Powstania Warszawskiego i uczony z judkowych ksiazek matki Adama M.
                  • hasz0 bo rozwadniasz polskosć w niem. sosie inni w irlan 07.10.10, 08:12

• rycho7 Re: bo rozwadniasz polskosć w niem. sosie inni w 07.10.10, 10:36
                      hasz0 napisał:

>

Ja celowo zadalem Ci pytania konstruktywne. Nie zawiodles mnie odpowiadajac jedynie krytykancko. Popaprancy potrafia jedynie niszczyc. Podac Ci link do moich pytan? Zagubiles sie w natloku haszystowskich urojen?
                      • hasz0 żałosny jesteś z skamleniem-wybierz PiS 07.10.10, 10:58

a nie skamlaj.
                        Robisz za "doskakiewicza" w imieniu lepszego Doskakiewicza - ktorego nie krytykujesz wchodząc mi w paradę?
                        1
                        Doskoczył
                        2
                        Dostał replikę z wyjaśnieniem
                        3
                        Milczy
                        4 pojawia sie Doskakiewicz - ktory odwrotka krytykuje mnie za milczenie 1 -go doskakiewicza. Odp. pozytywną masz w tytule. Nigdy nie odpowiadasz na pozytywne prop.
                        groups.google.bi/group/soc.culture.polish/msg/5de88084aaeec6d2
                        • hasz0 gotowca od Hympiczqa nawet nie puscicie 2 Mołczki? 07.10.10, 15:32

Spróbuj Andrzeju
                          nauczyć się rozróżniać

T_________R________E_________Ś____________Ć

skondensowaną opartą na głebokich przemyśleniach ludzi starszych i posiadających szeroką wiedzę (tu bedą to akustycznie odtworzone wypowiedzi z zapisu e.m.)

__________O_D_____->

bełkotu inwektyw, podłych insynuacji, chytrych wywijasów szydercy itd. próbującego nieudolnie komtować podsyzwając sie pod Pożąl się Boże "patriotę" SB-eka (tu będzie to tekst)

a OTO ćwiczenie dla łatej nauki odrózniania ziarna od plew.
                          heterykon.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?492251
                          • hasz0 ucz sie zanim bedziesz się chw.4POtomkiami ad pers 07.10.10, 16:18
                            piotrjakucki.salon24.pl/
                            nie bądź *LemingiemAG*

czytaj niemataczone!
                            • hasz0 _______AG Jakuckito też wg Ciebie "oszołom"? 07.10.10, 20:24
                              wzzw.wordpress.com/2010/03/19/sb-zbrodnie-nieprzedawnione/

serwis branżowego pisma "Press" donosi, że na to stanowisko typowana jest Hanna Lis.

Gazeta Wyborcza:
                              Snopkiewicz zarzucił "Wiadomościom" pod wodzą Karnowskiego stronniczość, brak rzetelności, jednostronność politycznych materiałów, brak tzw. drugiej strony, mylenie informacji z komentarzem, skupianie się na tym, co się dzieje w Warszawie, pomijanie życia poza stolicą.
                            • andrzejg Re: ucz sie zanim bedziesz się chw.4POtomkiami ad 07.10.10, 21:36
                              żałosny jesteś z tym swoim komentarzem lemingu ND

Czy juz odpowiedziałeś gdzieś na moje pytanie o Twój wpływ, aby Polska była liczebna?

Założe się ,że nie.

No to popyszcz sobie dalej i szukaj ad personam , tam gdzie go nie ma

A.
                              • hasz0 AG=piq -zrownałeś się wlasnie po 3-kroć! 08.10.10, 07:42

CBDO

......Od lat zastępujesz jakąkolwiek mądrzejszą wymianę zdań na teamat jakichkolwiek problemów, czy to przykladowo
                                1*
                                hazard w rzadzie Tuska - bezczelne aroganckie zamiatanie go przez Sekułe
                                2*
                                pogrążanie Polski w kryzysie i nieaktualizowanie budżetu pomimo apeli PiS-u
                                patrz Gęsicka, Natalli-Świat...trwanie w uporze PRowej propagandy sukcesu i BRAKU reform
                                a za to nakładanie horrendalnych obciążeń na biedniejace w oczach społeczeństwo,
                                bez szans na nowe miejsca pracy, marnostrastwo i arogancja, przymykanie oczu na jawne okradanie ludzi, pozorowanie reform, maraz, niszczenie opozycji wszelkim metodami, zawlaszczanie mediów i organó kontrolnych oraz wszelkich innych, jak w ydktaturze, udawnie werbalnie demokracji i jej niszczenie
                                SERWILIZM ZA GRANICĄ...

3. niekaranie swoich w rządzie w żadnym, nawet najbardziej drastycznym przypadku po casusie z Czumą i Ćwiąkalskim ...i hucpą posłania 6 ministrów w tym vpremiera
                                na wojnę z PiS-em...

4.....nie TYLKO niewywiązanie sie zobietnic ale wręcz przeciwnie czy to w podatkach, swobodzie gospodarczej, cenach, ROSNĄ CENY SUROWCÓ ENERGII ELKTR GAZU BEZYNY,
                                zaneichanie wlasnych źródeł np. gazu łupkowego,......kontraakt z GAZPROMEM na kolanach...

za to wyzwiska i AD PERSONAM jak piq ja Ty AG....i manipulacje jak R7.

Zrównałeś sie w arogancji do piq-a. To wasz idol?
                                ten 4 nickowiec? bez banów?.które by ewnt. go do tego zmusząły jakk mnie czego nie rozumie np. Gini? i łaje mnei rózno z cenzorami? to wolnośc słowa jest?

_____NIE PISZ?__________bo szkodzi rządowi krytyka? =PRAWDA?
                                • andrzejg Bądź konsekwentny 08.10.10, 07:47
                                  Jak juz to AG=piq=hymenos

kogo jeszcze dokoptujesz do grupy?

Urojeń ciąg dalszy.

Przecież już ci odpowiedziałem kiedys,że nie mam zamiaru z Tobą dyskutować,bo sie nie da
                                  Ty wiesz lepiej i niech tak juz zostanie.

A.
                                  • hasz0 _____________Bądź samodzielny! 08.10.10, 10:58

Nie dajesz sobie sam rady!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka