hannibal.lecter 02.04.04, 18:49 Kroilem trupy w nocy ....... Rybie z reszta Masz trupy w skrzynkach nie wiem czy w szafie ale w skrzynkach tak ....... smacznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannibal.lecter Teraz biegne umyc podloge....... 02.04.04, 18:52 zmyc me akcesoria.... wlozyc peruke, dokleic pieprzyk... i moge przyjmowac znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
patience Czesc, kolorowa koperto. 02.04.04, 19:00 Tylko ci sie wydaje, ze te trupy mam. Najlepsze kasztany rosna na placu Pigalle. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Wybacz przemilcze 02.04.04, 19:12 I nie skomentuje. Wyslalem ci przepis na rybke, o ktorej wczoraj byla rozmowa. Jesli wyrzucilas zaluj, bo smaczne. Trupy w skrzynkach - oznaczaja nieprzeczytane wiadomosci. Jesli mialas na mysli cos innego, wybacz ale nie odpowiadam za czyjes skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Owszem skrzynka HannibalL 02.04.04, 19:13 nalezy do mnie nie przecze. Prosilem cie o adresy, nie dostalem, wiec sie dobijam. Nie ma problemu, postaram sie sam znalezc. Pozdrawiam bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery I znikam,do zobaczenia znowu za okolo 02.04.04, 19:17 2 lata. Nie jak ja zmadrzeje,spowaznieje,co juz sie stalo.... wiec jesli chcesz, ty sie do mnie pierwsza odezwij jak ty dojrzejesz do wyciagniecia wniosku, ze dwa lata to kupa czasu na "wypranie sobie charakteru" i zmiany Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Jeszcze sie taki nie narodzil... 02.04.04, 19:29 ... co by mnie dlugo zwodzil. A ladnie to tak? Probowac oszukac kogos, kto ci jest zyczliwy? PS. Pollak za toba teskni. Nawet niedawno o tobie nadawal. Szafa byla jednorazowa. Wlasnie na wypadek, gdyby ktos mnie probowal oszukac. Wiecej szaf nie bedzie. POPRAF SIEM! albo oszukuj wolniej myslacych))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS. Nie nalezy mylic ludzi grzecznych... 02.04.04, 19:31 ... z glupimi. Bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Do Pollaka 02.04.04, 19:41 kapnac sie o co chodzi, to sie kapniesz. Ale nie nadawaj dalej. To nie nasz biznes. Odpowiedz Link Zgłoś