andrzejg oko za oko, ząb za ząb 27.12.10, 15:43 chamstwo za chamstwo tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________________masz żydowską PeRCePCJę 27.12.10, 16:09 widzenia NAWET NAJPROSTSZYCH sytucji do oceny, gdy na moje krytyczne wobec Twoich "idolów" POżal sie Boże..... oczywistych i jasnych nawet dla przedszkolaka uwag jak rozwścieczony prosiaczek reagowałeś wyzwiskowo obrzucajac mnie bez powodu: "POPPRAŃĆEM" i karbowego rozkazami typu "WYPAD"?......? GDZIE TY TUTAJ WIDZISZ "ząb za ząb" ........"oko za oko"? Czy plwam na czyichś nieżyjacyh krewnych? Czy używam OBLESNIE wyzwisk moczarowej prowieniencji i to odwrotnie do FAKTÓW? IQ=? ......... _______czyżby te "rozporkowe" sentymenty kazały Ci stadnie bronić PRZEGRANYCH Z GÓRY i nieakceptowanych nigdzie - na żadnych poważnych FORACH PUBLICZNYCH - zachowań? Jakie tu dziś przeczytałeś/ a przeczytałeś obraźliwe pytania o zmarłych? po KOLEJNEJ już nie wiem ktorej mej odpowiedzi pomawiaczowi? Przeczytałeś insynuacje AD PERSONAM i bez krzty argumentów dwóch naszych aquanetowych ciotek-kłotliwych płotek"? .........ileż to razy zamaist rzeczowych wyciagałeś antysemicki bat na Polaków?____ Nie wstyd Ci bronić tak JAWNIE perfidnych i prowokacyjnych zachowań? nawet takich jak te picze, w ktorych tak jakoś, wiedząc ode mnie jak to chamstwo odbieram, pomimo tego, aż tak chetnie uczestniczyłeś i to z tym samym arsenałaem "popapranych" jak ta dzisiejsza BESENSOWNYCH I ODERWANYCH OD FAKTÓW POMÓWIEŃ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan O to,to Mieciu. Twój mentor Moczar przewraca 27.12.10, 16:30 się w grobie z uciechy czytając takie teksty "ofiary Marca". Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ćwiczenie odrób! bo Twój mentor Moczar przewraca 27.12.10, 16:40 forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ulep se bałwanka z nosem z marchewki 27.12.10, 16:47 i z nim rozmawiaj, chamski, bolszewicki czubie. Dogadasz się z pewnością. Osracyzm, moczarowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Ulep se bałwanka z nosem z marchewki 27.12.10, 16:49 forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 naucz 27.12.10, 16:50 ę Cię Zydku szacunku do Polaka! forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wy,Lazar, kuzynie Chaima, mordercy spod 27.12.10, 17:21 Koniuchów, polskości możecie uczyć się od mojego lewego kapcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: __________"Twój mentor Moczar" to jest jakiś 27.12.10, 16:49 argument dla zatkania ust Polakowi, ja mam przed Scanem, przed piqiem i przed resztą żydowskich prowokatorów klęknąć i calować za kolejne inwektywy Wasze cuchnące polską cebulą i czosnkiem brudne giczały? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jeszcze Polska nie zginela kiedy my (szata) zyjemy 27.12.10, 19:14 hasz0 napisał: > Albo tu wytępię chamstwo i POdłość albo Polska zginie w GWnie. Niezbadane sa wyroki Boskie, po twierdzicie, ze nas szatany wykoncypowal Stfurzec. Polska dla szatanow. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy je POkażecie jak tego inwestora ChaimieMieciu? 29.12.10, 11:20 smolensk-2010.pl/2010-12-28-jest-ekspertyza-filmu-ze-smolenska.html Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wiec jakie sa fakty? 29.12.10, 11:28 hasz0 napisał: > Re: ______Miciu Chaimie Scanie! "plamki" są zbada Do pomiaru temperatury ciala uzyto termometru. Czy oznacza to wysoka goraczke czy zimnego Lecha, Zywca, Okocimia? Emocje nie pozwalaja Ci przeczytac i zrozumiec prostego tekstu. Czytasz jedynie miedzy wierszami. Zwis IQ nie ma cech ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś