Dodaj do ulubionych

Albo tu wytępię chamstwo i POdłość albo Polska zgi

27.12.10, 10:52
nie w GWnie.
Obserwuj wątek
    • andrzejg oko za oko, ząb za ząb 27.12.10, 15:43
      chamstwo za chamstwo

tak trzymaj
      • hasz0 __________________________masz żydowską PeRCePCJę 27.12.10, 16:09
        widzenia NAWET NAJPROSTSZYCH sytucji do oceny, gdy na moje krytyczne wobec Twoich "idolów" POżal sie Boże.....
        oczywistych i jasnych nawet dla przedszkolaka uwag

jak rozwścieczony prosiaczek reagowałeś wyzwiskowo
        obrzucajac mnie bez powodu: "POPPRAŃĆEM" i karbowego rozkazami typu "WYPAD"?......?

GDZIE TY TUTAJ WIDZISZ

"ząb za ząb" ........"oko za oko"?
        Czy plwam na czyichś nieżyjacyh krewnych?

Czy używam OBLESNIE wyzwisk moczarowej prowieniencji i to odwrotnie do FAKTÓW?
        IQ=?
        .........

_______czyżby te "rozporkowe" sentymenty kazały Ci stadnie bronić PRZEGRANYCH Z GÓRY i
        nieakceptowanych nigdzie - na żadnych poważnych FORACH PUBLICZNYCH - zachowań?

Jakie tu dziś przeczytałeś/ a przeczytałeś obraźliwe pytania o zmarłych?

po KOLEJNEJ już nie wiem ktorej mej odpowiedzi pomawiaczowi?
        Przeczytałeś insynuacje AD PERSONAM i bez krzty argumentów dwóch
        naszych aquanetowych ciotek-kłotliwych płotek"?

.........ileż to razy zamaist rzeczowych wyciagałeś antysemicki bat na Polaków?____

Nie wstyd Ci bronić tak JAWNIE perfidnych i prowokacyjnych zachowań?
        nawet takich jak te picze, w ktorych tak jakoś, wiedząc ode mnie jak to chamstwo odbieram,
        pomimo tego, aż tak chetnie uczestniczyłeś i to z tym samym arsenałaem "popapranych" jak ta dzisiejsza BESENSOWNYCH I ODERWANYCH OD FAKTÓW POMÓWIEŃ?
        • hasz0 bardzo jestem ciekawy dlaczego tak chetniePOmagasz 27.12.10, 16:16

• hasz0 same Żydy i Murzyny w Sejmie? zadowoli Wasza rasę 27.12.10, 16:28

• hasz0 Sorry do do Scan w sąsiednim wątku a moze 27.12.10, 16:29

• pan.scan O to,to Mieciu. Twój mentor Moczar przewraca 27.12.10, 16:30
              się w grobie z uciechy czytając takie teksty "ofiary Marca".
              • hasz0 Ćwiczenie odrób! bo Twój mentor Moczar przewraca 27.12.10, 16:40

forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html
                • hasz0 __________"Twój mentor Moczar" to jest jakiś arg? 27.12.10, 16:43

• pan.scan Ulep se bałwanka z nosem z marchewki 27.12.10, 16:47
                    i z nim rozmawiaj, chamski, bolszewicki czubie. Dogadasz się z pewnością.
                    Osracyzm, moczarowcu.
                    • hasz0 Re: Ulep se bałwanka z nosem z marchewki 27.12.10, 16:49

forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html?wv.x=2
                      • hasz0 naucz 27.12.10, 16:50
                        ę Cię Zydku szacunku do Polaka!

forum.gazeta.pl/forum/w,13,120259832,120262920,_cwiczenia_dla_Scana_wylow_AD_REM_z_txtu.html?wv.x=2
                        • pan.scan Wy,Lazar, kuzynie Chaima, mordercy spod 27.12.10, 17:21
                          Koniuchów, polskości możecie uczyć się od mojego lewego kapcia.
                  • hasz0 Re: __________"Twój mentor Moczar" to jest jakiś 27.12.10, 16:49
                    argument dla zatkania ust Polakowi, ja mam przed Scanem, przed piqiem i przed resztą żydowskich prowokatorów

klęknąć i calować za kolejne inwektywy Wasze cuchnące polską cebulą i czosnkiem brudne giczały?
    • rycho7 jeszcze Polska nie zginela kiedy my (szata) zyjemy 27.12.10, 19:14
      hasz0 napisał:

> Albo tu wytępię chamstwo i POdłość albo Polska zginie w GWnie.

Niezbadane sa wyroki Boskie, po twierdzicie, ze nas szatany wykoncypowal Stfurzec.

Polska dla szatanow.
      • hasz0 ______Miciu Chaimie Scanie! "plamki" są zbadane 29.12.10, 11:17

• hasz0 Czy je POkażecie jak tego inwestora ChaimieMieciu? 29.12.10, 11:20
          smolensk-2010.pl/2010-12-28-jest-ekspertyza-filmu-ze-smolenska.html
          • hasz0 Czy je zabanujecie jak mnie kilkadziesiąt razy? 29.12.10, 11:23

• rycho7 wiec jakie sa fakty? 29.12.10, 11:28
          hasz0 napisał:

> Re: ______Miciu Chaimie Scanie! "plamki" są zbada

Do pomiaru temperatury ciala uzyto termometru.

Czy oznacza to wysoka goraczke czy zimnego Lecha, Zywca, Okocimia?

Emocje nie pozwalaja Ci przeczytac i zrozumiec prostego tekstu. Czytasz jedynie miedzy wierszami. Zwis IQ nie ma cech ZOMO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka