Dodaj do ulubionych

_______ciastko dla AG__________

25.01.11, 23:19
całość tu
filipstankiewicz.salon24.pl/272581,konrad-piasecki-o-mitach-dalszy-ciag-obrony-po-i-rosji
Cytat” Na kluczowym wysokościomierzu piloci ustawili ciśnienie podane przez wieżę – nie wiemy na 100% czy podano im je poprawnie. Kokpit rządowego samolotu podobno istnieje, niestety Rosjanie usunęli go z miejsca katastrofy już przed przybyciem operatora TVP Wiśniewskiego za pomocą ciężkiego helikoptera transportowego Mi-26 – na filmie 1:24 widać ten helikopter, linki zawiesia oraz słychać odgłos silnika. Już samo to wskazuje, że mogło być podane fałszywe ciśnienie, choć oczywiście o wiele więcej konsekwencji rodzi wiedza o tak świetnym przygotowaniu i przeprowadzeniu akcji jeszcze przed uruchomieniem syren alarmowych na lotnisku. Natomiast jeśli mowa o odległości do pasa to piloci zostali wprowadzeni w tej sprawie w błąd,
bezczelnością prowokują przede wszystkim PiS, aby znów puścić w Polskę (np. transmisja tvn24) następujący przekaz: zobaczcie, jak oni wrzeszczą i krzyczą, kiedy ja(ja osobiście, prokuratura, komisja Millera, itp) profesjonalnie gromadzę argumenty na rzecz wytknięcia rosjanom błędów i dotarcia do prawdy.
Czy to się da sprzedać?
Obawiam się, że mając w rękach niemal wszystkie główne media, będą w stanie to zrobić.
Obserwuj wątek
    • andrzejg tak Tadziu 25.01.11, 23:43
      to był spisek.Wiedzieli o wszystkim wcześniej..ba, nawet Jarek wiedział

A.
      • hasz0 A Tys uwierzył Putinowi? I Tuskowi w ocieplenie? 26.01.11, 10:47

• hasz0 Re: A Tys uwierzył Putinowi? I Tuskowi w ocieplen 26.01.11, 11:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka