Dodaj do ulubionych

Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w N...

IP: *.255.203.62.cust.bluewin.ch 16.05.04, 13:07
Centrum winno poszerzyc swoja dzialalnosci o wykrywanie zbrodniarzy
odpowiedzalnych za smierc dziesiatkow tysiecy Palestynczykow .. Jedno z
nazwisk : A. Szaron..
Obserwuj wątek
    • wasniewski Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w N... 16.05.04, 13:10
      Na terenie Polski akcja musiała być przeprowadzona tak dyskretnie, że
      przeszła niezauważona. Do notatki lepiej by było by załączono przynajmniej
      adres internetowy.
      • Gość: baby 60 lat po wojnie, to już trochę za późno. Może IP: 194.146.248.* 16.05.04, 18:52
        znaleźli by sobie jakieś inne zajęcie.
    • Gość: J-23 nareszcie jakis aktualny temat, IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.04, 13:26
      a nie w kolko Palestyna, Irak , tortury, mordy
    • Gość: kgo Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w IP: *.Liege.GoPlus.FastDSL.tiscali.be 16.05.04, 13:39
      A kiedy powstanie centrum wykrywajace zbrodniarzy komunistycznych, badajac
      historie stalinizmu okazuje sie ze liczby ofiar moga byc nawet wyzsze.?
      • Gość: x Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 13:47
        jak przeznaczysz na nie odpowiednie środki
    • mrufkafka Operacja Totenkopf 16.05.04, 14:03
      Przypomina mi to operację krwawej zemsty po upadku powstania w gettcie
      warszawskim poszukiwania przez gestapo i SS w Warszawie i pod Warszawą
      ukrywających się żydów, która trwała od lipca 1943 do października tegoż roku!
    • Gość: Fakir Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.04, 14:28
      Z pacyfisty to juz nie wiem, czy mam sie z niego smiac, czy nad nim plakac. To
      chyba jakis uraz psychiczny, bo w jaki inny sposob mozna sie bylo tak zalac
      jadem w stosunku do Stanow i Izraela. Teraz zaczyna juz nawet olewac zbrodnie
      nazistowskie, co przynajmniej w Niemczech jest czynem karalnym. Czy wiesz
      dupku, ze np. z zalogi KL Bergen-Belsen na tydzien przed wkroczeniem Anglikow
      zwialo ok. 300 SS-manow i SS-manek, oraz najgorszych kapo. Nikt nigdy nie wydal
      za nimi listu gonczego (nie tylko z winy Niemiec- vide problemy polityczne
      pomiedzy mocarstwami okupacyjnymi ) i ci oprawcy mogli sobie dozyc spokojnej
      starosci. Ich dane byly znane, a odtworzenie ich biografii powojennych zajelo
      pewnemu brytyjskiemu historykowi niecale 5 lat. Juz za 2 lata wyniki jego pracy
      beda stanowily (na 99%- taki jest plan i mam nadzieje, ze zostanie zrealizowany)
      elemet staly nowej wystawy Muzeum w B-B. Jak dla mnie, to jest to rzeczywiscie
      ostatnia szansa pociagniecia tych oprawcow do odpowiedzialnosci i mam nadzieje,
      ze powiedzie sie ona lepiej niz w tzw. panstwach bylego bloku wschodniego. Amen.
      • Gość: kibic Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 20:02
        Ciekawe, ciekawe wypowiedzi. A ja zadam "pracownikom" Centrum Wisenthala
        następujące pytanie: DLACZEGO TO SŁYNNE CENTRUM NIE ŚCIGA PANA SZYMONA
        MORELA ? TO TEŻ ZBRODNIARZ WOJENNY A CENTRUM WISENTHALA SCHOWAŁO GŁOWĘ
        W PIASEK - DLACZEGO ? BO TO JEST ŻYD ?
    • kretyn52 Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w 17.05.04, 01:38
      Centrum winno poszerzyc swoja dzialalnosci o wykrywanie idiotów na tym forum
      odpowiedzalnych za wypisywanie głupot. Jedn z najgłupszych : pacysyfista
      • Gość: kibic Re: Niemcy/Centrum Wiesenthala planuje kampanię w IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 14:41
        Jak by na ten problem nie parzeć, to chyba masz rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka