annagini 28.05.25, 06:14 Dzien dobry jestem tu nowa . Przepraszam, chcialam zapytac czy snajper poluje na kotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymek.rota Re: Powitanie 28.05.25, 09:38 cześć gini, jesteś tu nowa tak jak i ja nowy. A ss55? no cóż, polował czy też na niego polowano, to nieistotne, grunt, że ktoś jest kaput właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annagini Re: Powitanie 28.05.25, 10:12 Czesc , perla i Wpadlam z wizyta , na stare smiecie, , strasznie sie ciesze , ze jestes , co zesmy sie nawojowali , to nasze , ale sentyment pozostal, nawet do tych wojen kwietnych . Ja juz nie pamietam kto to byl jakis facet , przebral sie w damskie ciuszki i tak sie przywital, ja sciagnelam . pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Powitanie 28.05.25, 14:54 Jesteś Aniu moim towarzyszem w armii i cieszę się, że walczymy ramię w ramię w jednym szeregu.. Odpowiedz Link Zgłoś
annagini Re: Powitanie 28.05.25, 15:36 Ja nie jestem taka towarzyska, pilnuje Cie po prostu, zebys glupot nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś