Dodaj do ulubionych

Brak pokory

03.08.12, 16:14
Jest u podstaw kleski polskich sportowcow w Londynie twirerdzi byly zloty medalista p. Korzeniowski.

Moze i prasa tez sie przyklada niepotrzebnie nadmuchujac sportowe ega zamiast uczyc skromnosci.

PF
Obserwuj wątek
    • rycho7 nie dymaj mego ego 03.08.12, 20:47
      polski_francuz napisał:

> uczyc skromnosci.

Osiagam orgazm samozadowolenia, ze nie mialem ochoty wystapic na olimpiadze i nie trenowalem (dosc intensywnie). Zgodnie ze sportowym duchem czasu zadowalalo mnie uczestnictwo. Dzieki czemu zachowalem zdrowie. Bo jedynie umiar w sporcie to zdrowie.

> Korzeniowski_krytykuje_Radwanska_i_Gruchale

Ja tez je moge pokrytykowac. Nie sa w moim typie. No i co z tego?
      • polski_francuz Chyba ze na Olimpiadzie 03.08.12, 22:25
        "Bo jedynie umiar w sporcie to zdrowie."

Uczestnictwo w niej polega na tym zeby wygrac. A przynajmniej postarac sie wygrac. Uczestnictwo nie wystarczy.

PF
        • rycho7 Re: Chyba ze na Olimpiadzie 03.08.12, 22:36
          polski_francuz napisał:

> A przynajmniej postarac sie wygrac.

Ja wierze, ze polscy sportowcy sie staraja. Niestety wiem, ze to za malo. Wiem takze, ze w tym BIZNESIE raczej mniej niz wiecej zalezy od samych sportowcow. Chinczycy slusznie zaczynaja od selekcji w wieku 2 lat na gigantyczna skale. Kontynulujac pozniej selekcje poprzez morderczy trening.

Na dodatek nie jestem przekonany abym laknal dymania mi ego tym sposobem. Komiczne jest dla mnie zdanie komicznie chodzacego Korzeniowskiego. Dziewczynki w mojej podstawowce nie sikaly po nogach na widok mistrza w cymbergaja. Musi za malo pily i byly odwodnione. Slabosc komunistycznej technologii przemyslu sportowego.
          • polski_francuz Procent zdolnych 03.08.12, 23:09
            "Chinczycy slusznie zaczynaja od selekcji w wieku 2 lat na gigantyczna skale."

sportowcow bedac podobnym, im wiekszy narod tym wiecej mistrzow. I z taka demografia nie da sie wygrac to racja.

Korzeniowski chyba zauwazyl u polskich sportowcow te ceche, ktora i ja znam dobrze. Bylo wielu, ktorzy chwalili sie ze jada by zdobyc medale i nie przeszli nawet eliminacji. Az tak bardzo mylic sie w ocenie wlasnej wartosci nie mozna. To jest nieprofesjonalne.

No wiec braknie troche profesjonalizmu.

PF
            • polski_francuz Odszczekuje 03.08.12, 23:13
              Polska ma 2 zlote medale tego wieczora. Nie az tak zlesmile

Vive la Pologne!

Dobranoc Rychu!

PF
            • rycho7 co jest grane 04.08.12, 08:28
              polski_francuz napisał:

> No wiec braknie troche profesjonalizmu.

To sa pieniadze sponsorow. To ich sprawa jak i ile inwestuja oraz jaki maja zwrot. Moze kleski daja lepszy efekt reklamowy. Znasz statystyki badan targietu?

Sportowcy sa przeciez jedynie klopotliwym dodatkiem.
              • polski_francuz Re: co jest grane 04.08.12, 09:46
                "Moze kleski daja lepszy efekt reklamowy"

Nie sadze. Ile dzieci powojennych ma na imie Adolf?

PF
                • rycho7 powalajacy argument 04.08.12, 13:30
                  polski_francuz napisał:

> Nie sadze.

Przekonales mnie.
                  • polski_francuz Dobitka 04.08.12, 16:06
                    Popatrz na tego Tanzanczyka z czasow wczesnomarketingowych.

PF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka