Gość: Wiktor Re: MY AUSTRIACY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU GALICJI ! IP: 192.168.0.* / *.com.ua 16.05.01, 16:57 Gość portalu: TY napisał: MY AUSTRIACY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU GALICJI A dlaczego tylko GALICJI, a nie calej IMPERJI AUSTRO-WEGIERSKIEJ!? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Austriak Re: MY AUSTRIACY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU GALICJI ! IP: 62.47.74.* 28.05.01, 12:50 Austriacy maja wlasciwie Galicje gdzies. Byla to zawsze najbardziej zacofana prowincja o najwiekszej ilosci Zydostwa i analfabetow. Obecnie wedlug niektorch politykow Galicja wschodnia to Orient, a Galicja polska to Europa, ale wschodnia. Nie chcemy wiec Galicji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKR MY UKRAIN''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 15.08.01, 12:53 MY UKRAIN''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! I KRAKOWA TEZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober oddajcie nam slask w starych granicach IP: 193.194.145.* 15.08.01, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: MY UKRAIN''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 16.08.01, 01:47 Wezcie sobie ten zakichany krakówek za darmo razem z macharskim i resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: MY UKRAIN''''''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! IP: *.IOd.krakow.pl 16.08.01, 15:06 Gość portalu: antyk napisał(a): > Wezcie sobie ten zakichany krakówek za darmo razem z macharskim i resztą. a ty wiesz ile kosztuje nasze utrzymanie ? nie wiem czy ci sie to opłaci ? buzi gaduła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: MY UKRAIN''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! IP: *.efekt.pl 16.08.01, 15:40 Gość portalu: UKR napisał(a): > MY UKRAIN''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! Dobra, ale najpierw oddajcie Lwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukr MY UKRAIŃCY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU wszystkich naszych ziemi historycznych IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 16.08.01, 16:36 Gość portalu: emilian napisał(a): > Dobra, ale najpierw oddajcie Lwow. Lwów był założony Danyłom Hałyćkym w cześć swoho syna ukrajincia Łewa, tomu win належить українцям по праву... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: MY UKRAIN''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! 17.08.01, 18:18 Gość portalu: UKR napisał(a): > MY UKRAIN''''CY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU CHELMSZCZYZNY! > I KRAKOWA TEZ! Kraków za Kijów! Machniom? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: MIASTO KNURÓW DOMAGA SIĘ DOSTĘPU DO MORZA! 15.08.01, 14:08 Taki napis widziałem kiedyś na murze (w Gliwicach - widocznie i Gliwice stoją Knurowowi na drodze do morza). Proponuję, chyba dokładnie zgodnie z intencją TY, potraktować podobnie całą dyskusję. Pozdrawiam wszystkich absurdalnych dyskutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: A NAM POLAKOM ODDAJCIE.......!!! IP: *.kabel.telenet.be 15.08.01, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: A NAM POLAKOM ODDAJCIE.......!!! IP: 64.37.254.* 16.08.01, 01:55 A BIERZTA SE CO CHCETA I ODPIERDULTA SIE W KONCU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: A NAM POLAKOM ODDAJCIE.......!!! 16.08.01, 01:57 Jakiś nowy rozbiorek Polski? To ja proszę Szczecin do Szwecji albo Danii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: MIASTO KNURÓW - DOSTĘP MORZA goraco popieram !!!! IP: *.IOd.krakow.pl 16.08.01, 16:20 Ja w całej szerokości popieriam słuszne żądanie Knurowa o dostęp do morza ! jednoczesnie prosze po spełnieniu tego żądania o przydzielenie mnie jednej wyspy najlepiej na Vanatu (Pacyfik) z chatą i cała niezbędna do życia infraksturkturą (nie musi być blondynka i żeby była szczupła !) obiecuje w zamian za to przy każdym zachodzie słońca jaki tam bede oglądął na tej wyspie mile wspominac słuszne i sprawiedliwe żadania Knurowa o dostep do morza, od siebie dodam ze oni tam oprócz gości jadają głównie ryby, krowy i barany, wieprzowinkę też ale nie jest najlepsza, a kobiety miejscowe są zbyt tęgie jak na mój gust, pacyfik ciepły, wulkany grzeja i naprawde jest bardzo fajnie tak tam osiąśc na emeryturze, goraco polecam ! i dlatego popieram słuszne żadania Knurowa o dsotep do morza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukr A szczo ce za Knurow czy Knuriw... IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 16.08.01, 16:49 A de znachodyccia cej Knurow czy Knuriw, bo ja nikoły w żytti pro nioho ne czuw? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: A szczo ce za Knurow czy Knuriw... 17.08.01, 18:17 Gość portalu: Ukr napisał(a): > A de znachodyccia cej Knurow czy Knuriw, bo ja nikoły w żytti pro nioho ne > czuw? Cij Knurów (50 tys. żyt.) eto hyrnicze misto na Hornoji Sileziji, na jih ot mista Gliwice. 600 km ot Bałtyka. Ce tolki buła szutka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukr Re: A szczo ce za Knurow czy Knuriw... IP: 192.168.0.* / 212.26.134.* 20.08.01, 08:21 tyu napisał(a): > Cij Knurów (50 tys. żyt.) eto hyrnicze misto na Hornoji Sileziji, na jih ot mis > ta > Gliwice. 600 km ot Bałtyka. Ce tolki buła szutka! Ja tak i zrozumiałem, że to był tylko żart (wyśmienity - tak uważam)... Dziękuję za odpowiedź! Mam nadzieję, że całą tą dyskusję wszyscy jej uczęstnicy nie potraktowali na serio)) Niech żyje przyjaźń polsko-ukraińska! Wiktor z Kijowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek1 Austriackie gadanie i tyle IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: MY AUSTRIACY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU GALICJI ! IP: 62.87.254.* 16.08.01, 15:18 Możesz sobie wziąść "Galicyjską nędzę", która pozostała po was i nie chce się stąd wynieść. Onyx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutus Re: MY AUSTRIACY DOMAGAMY SIĘ ZWROTU GALICJI ! IP: *.ti.telenor.net 17.08.01, 18:39 Gdybys ........ jak w piosence ......... gdybys nie chodzil na wagary to bys wiedzial .......ze Austro-wegry powstaly na bazie spadku jaki pozostawila po smierc bezdzietnego Warnenczyka ....... Gdybys to wiedzial ...... gdybys pisaty i czytaty byl ......i czytal wiecej niz kalendaz ........ Gdybys ...... wiedzial ze cale Austro-wegry bez Austrii polskie byly ... Gdybys ...... to bys bzdur nie pisal i zamentu nie czynil ....... Tytus Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: MY NIE MUSIMY NICZEGO SIĘ DOMAGAĆ 20.08.01, 09:20 Fragment piosenki śpiewanej gdzieś na przełomie lat 60/70. Za tym pustym stepem państwo jest ogromne, Żółty w zaciętości ostrzy kły. Wymyślili w noc bezsenną straszną bombę, Strasząc naród radziecki w każdej wsi. Nikt nie zrobi z Moskwy pólka ryżowego I na Kremlu nie będzie sake chlał. Więc Rosjanie nie uczcie się chińskiego, Język polski w zupełności starczy wam. ... Odpowiedz Link Zgłoś