wikul 17.11.12, 19:43 Jeżeli by mówił to w swoim imeniu to jego osobista sprawa, jeżeli głosi to w imieniu pokolenia to jest zarozumiałym idotą. www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12873290,_Dla_mojego_pokolenia_ojczyzna_to_Facebook_.html#Cuk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikrat Re: Dla mojego pokolenia ojczyzna to Facebook 17.11.12, 19:50 Facet przesadzil. Jest przeciez ONR, jest Mlodziez Wszechpolska...... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dla mojego pokolenia ojczyzna to Facebook 17.11.12, 19:53 pikrat napisał: > Facet przesadzil. Jest przeciez ONR, jest Mlodziez Wszechpolska...... On w ogóle nie potrzebuje ojczyzny. Mlody, kiedyś Marks, Engels czy Lenin marzyli o całym świecie jako ojczyżnie wszystkich proletariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 a czy on jest beneficjentem? 17.11.12, 20:41 wikul napisał: > całym świecie jako ojczyżnie wszystkich proletariuszy Gdzie go zalicza empiria? Jako kto sie on czuje? Podatnik, kredytobiorca. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zydki znow ujadaja??? 17.11.12, 22:13 dupokrata napisał(a): > Starzy juz jestescie i niedlugo pojdzieicie do swojego Stworcy, tam gdzie "ciem > nosc Stuhra" panuje! Te młody z dupą w kratę, sperdalaj do swojej ojczyzny czyli na Fajsbuk. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Erratum 18.11.12, 18:12 wikul napisał: > Te młody z dupą w kratę, sperdalaj do swojej ojczyzny czyli na Fajsbuk. Fejzbuk. Od "oblicza" zgnilego jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mlody mnie zaskoczyl 18.11.12, 20:14 rycho7 napisał: > Fejzbuk. Musze przyznac, ze wypowiedz mlodego postawila mnie w sytuacji nie chcem ale muszem. Ja wyrazam to preferujac Heimaty ponad Vaterland'"y". Un dosadniej. Odpowiedz Link Zgłoś