Dodaj do ulubionych

swiadek a wyrok

IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 08:34
czy ktos wie, ktory ze swiadkow afery byorczej dostal wyrok za wyludzanie? kto to jest? czy pan prezydent czegos nie popieprzyl,czy jednak to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: świadek Re: swiadek a wyrok IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.11, 11:49
      Zeby swoje d...y chronić to teraz Kruczkowski mówi,ze jakis swiadek miał kiedys wyrok za wyłudzenia.Jak do kupowania głosów to nikomu nie przeszkadzała przeszłość a teraz kiedy sprawa jest nagłośniona to siegaja po wszystkie metody.Kruczkowski pokazał ostatnio do czego jest zdolny aby tylko chronić siebie i kolesi,sprawa wydobycia prywatnych adresów dziennikarzy,którzy ujawnili afere jest tego najlepszym dowodem.A ja pytam, czy ktoś,kto był karany, z urzędu jest niewiarygodny?Wg kruczkowskiego tak,dlatego myślę,że ten świadek mówi prawdę bo gdyby było inaczej nie podejmowano by zadnych działań które na celu maja spowodować jego dyskredytację.Nie moga DO NIEGO DOTRZEC TO SZUKAJA INNYCH HAKÓW I METOD.Dziwne,że na poprzedniej rozprawie dostarczyli pismo w sadzie,ze jeden ze swiadków wycofał swoje zeznania,im blizej rozprawy tym częściej będą doniesienia ze strony Prezydenta o tym kto kim jest i jak mówi nieprawdę.
      • Gość: sic Re: swiadek a wyrok IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 14:20
        ja nie pytalem,czy ktorys ze swiadkow mial kiedys wyrok,to wszyscy wiedza,ze niejaki robert s. to krymynalista,ja pytalem kto teraz dostal wyrok,ktory ze swiadkow.
        • Gość: Gosc Re: swiadek a wyrok IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 15:10
          Dzisiaj jest artykul w gazecie i nikt teraz nie dostal wyroku ten o ktorym mowi Prezydent to mial Robert S w 1990 roku za wyludzenie dostal rok w zawieszeniu jak sam mowi w wywiadzie dla gazety Wroclawskiej wiec wywlekanie tego chyba mija sie z celem bo nie stalo sie to teraz i cel zamierzony nie zostal osiagniety.
          • Gość: aaa Re: swiadek a wyrok IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 16:48
            buuuuuhahahahaha. rok w zawieszeniu. stary sosna jest dobrze znany,a siedzial w klodzku,we wroclawiu. gdzie jeszcze cholera wie. to stary recydywa
            • Gość: sprawiedliwość Re: swiadek a wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 16:56
              niech się Kruk nie podnieca skazanym, sam będzie siedział za wytrucie miasta
              już niedługo
              • Gość: Bhp Re: swiadek a wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 17:08
                No i proszę z kim to się Stefanos E skumał dla dobra sprawy wybordczej bo jak rozumuię to Robert S pracował dla grupy pod okiem Stefanosa. Nie wierze że Panowie się nie znali wcześniej . Albo inaczej ciekawe jak długo się znali i jakie sa korzenie tej znajomości. Bo coś mi się wydaje że Pan Kruk dostał info o Panu Sośnie od Pana Stefanosa. A swoją drogą 21 lat temu leciała kometa Haleya ui co z tego jaki to miało wpływ na pogodę wczoraj?
                • Gość: heniek Re: swiadek a wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 17:41
                  a swoja droga to gdzies jaskolki spiewaly, ze nijaki stefek tez w mlodosci mial przygode z wlamaniem do samochodow i kradzieza radia to kiedys bylo popularne, moze tam sie poznal z robertem
                  • Gość: Gosc Re: swiadek a wyrok IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 17:51
                    Przeciez to jasne,ze normalny uczciwy czlowiek nie dalby sie namowic za zadne pieniadze na jakiekolwiek przekrety.Powiem wam,ze ja wierze Prezydentowi,ze nie wiedzial o przekretach z wyborami bo z tego co czytam i widze to najbardziej zalezalo innym,zeby nie bylo zmian.
                    • Gość: filmowiec Re: swiadek a wyrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 18:06
                      Tak, tak - nie wiedział. Tylko na ostatnim zebraniu w OSiRze był przypadkiem z ekipą kupującą głosy. Niektórzy trzymają dowody na ostatnią chwilę, ale jak upublicznią, to będzie niezła aferka. Dlatego Kruczkowski taki zdezorientowany. Nie wie skąd padnie ostateczny cios.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka