Dodaj do ulubionych

Czym żyją lemingi

26.02.13, 23:14
Odpowiedź na to pytanie jest oczywiście banalnie prosta, wystarczy pobieżnie zerknąć na media tzw. "głównego nurtu" (jakieś 90% docierającego do lemingozy przekazu) - telewizji, radia, mediów elektronicznych, nawet tego pożal się Boże forum:

1. Sprawy sodomitów (jakieś kilka procent społeczeństwa)
2. Kwestie in-vitro (jakieś kilka promili społeczeństwa)
3. Kościół (promile jeśli chodzi o kwestie finansowe)
4. PiS - kto, gdzie i jak kogośtam zdradził
5. "Mama Madzi"
6. PiS - kto jest w tym, haha, nic przecież nie znaczącym i śmiechu wartym "gabinecie cieni"
7. Smoleńsk (aleee to nuuuuuudneeee przecież)
8. PiS
itp. itd.
A tym czasem w tzw. "realu":

„Dyrektor współpracy z organami centralnymi”, „dyrektor projektu ochrony przed hałasem”, „dyrektor projektu ds. koordynacji i integracji strumieni projektowych”, „dyrektor ds. monitorowania funkcji wsparcia zarządu”, „dyrektor zarządzania komunikacją wewnętrzną” itd. Nie Drodzy Czytelnicy, to nie kabaret, to nowe stanowiska dyrektorskie utworzone pod zarządem min. Nowaka wyłącznie w spółce PKP PLK. W sumie stanowisk dyrektorskich jest tam 82. Dyrektorzy zarabiają 6-8 średnich krajowych pensji. O tych zasługach nowego ministra dowiadujemy się z „Gazety Polskiej codziennie”.

za: dorzeczy.pl/o-murzynach-dobrych-i-zlych/

Ale przecież jest fajnie, dostaliśmy kolejne gazyliony bilionów dol... przepraszam euro, znowu pożyjemy sobie na kredyt, to i naszym "dobroczyńcom" coś się przecież od życia należy, no nie? Wypić, zakąsić i do przodu, żyjmy chwilą! Liczy się przecież "tu i teraz", jak głosił miłościwie nam panujący gensek.
Obserwuj wątek
    • wikul Czym żyje sz0koza ... 27.02.13, 00:19
      ... gdy kłamie, powołując się na artykuł Widsteina o murzynach dobrych i złych.

www.plk-sa.pl/kontakt/centrala-spolki/

A teraz nakłam że to mi się podoba. Przecież sz0koza wie że za poprzedników niczego takiego jak przerosty w administracji PKP nie było. Z jednym się zgadzam. Mam to rzeczywiście w dupie. W przeciwnym wypadku musiał bym osiągnąć stan umysłu podobny do twojego i tobie podobnych.
      • rycho7 Re: Czym żyje sz0koza ... 27.02.13, 09:57
        wikul napisał:

> za poprzedników niczego takiego jak przerosty w administracji PKP nie było.

Jest oczywista oczywistoscia, ze zaden swojak nie jest przerostem, bo z naszej definicji nie moze takowym byc.

Problemem chwili jest to, ze zwalniaja swojakow a nie likwiduja stanowisk bezpowrotnie.
      • oleg3 Stan umysłu Wikula 27.02.13, 15:08
        wikul napisał:

> ... gdy kłamie, powołując się na artykuł Widsteina o murzynach dobrych i złych.

Wildstein powołuje się na GPC. Wikul zaś odsyła do strony PKL. Przykro mi, ale strona PLK nie jest dowodem na kłamstwo GPC. Wystarczy takie małe info i to z Gazety Prawnej

Cytat
        Inwestycjami w PKP PLK zajmuje się tysiąc urzędników, ale na potrzeby przygotowań do budowy kolei dużych prędkości i tak zatrudniono dodatkowo 42 pracowników i aż 6 dyrektorów.
        serwisy.gazetaprawna.pl/transport/artykuly/577866,wydano_55_mln_zl_zatrudniono_6_dyrektorow_a_szybkiej_kolei_nie_bedzie.html

Tych dyrektorów nie ma na stronie, do której kieruje Wikul. GP kłamie?
        • wikul Stan umysłu Olega3 27.02.13, 20:51
          Najpierw zastanów sie nad wątkiem twojego ideowego kolegi. Facet zakłada na forum w znienawidzonej Gazecie Wyborczej wątek w którym wylewa żale że forumowicze zajmuja sie pierdołami a nie tym czym powinni. Wylicza z właściwą sobie pogardą do inaczej myslących, tematy którymi niepotrzebnie się zajmują. Następnie przywołuje link z brukowca GPC, pióra Wildsteina o Murzynach dobrych i złych dorzeczy.pl/o-murzynach-dobrych-i-zlych/ a cytuje coś czego w linkowanym artykule nie ma. na temat struktury organizacyjnej PKP PLK.
          Czy wyscie się z ch...ami na łby pozamieniali ?

P.S.Temat kłamstwa jest sprawą czwartorzędną. Dla was autorytetem jest GPC, ja wolę oficjalną strone PKP PLK. Ale powtarzam, ja to mam w dupie, dla mnie ważniejsze sa absurdalne pretensje i pogarda do ludzi inaczej myslacych a nie jakieś dyrdymały na tematy hierarchi w PKP. Gdyby nie te idiotyczne pretensje w ogóle nie pisałbym w tym idiotycznym wątku.
          • oleg3 Powiedz ty mi Wikulu 27.02.13, 21:02
            Ilu jest tych dyrektorów w PLK? Sprowadzanie wszystkiego ad pisorum niestety nie jest argumentem wartym uwagi.
            • wikul Re: Powiedz ty mi Wikulu 27.02.13, 21:09
              oleg3 napisał:

> Ilu jest tych dyrektorów w PLK? Sprowadzanie wszystkiego ad pisorum nie
              > stety nie jest argumentem wartym uwagi.

Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to. Mam poważniejsze zmartwienia. Gdyby watek dotyczył tylko tego nie zabierałbym głosu. Jeżeli kogoś to dręczy niech zakłada watek ale bez idiotycznych pretensji i pogardy dla inaczej myslacych.
              • oleg3 Pogarda 28.02.13, 10:52
                wikul napisał:
                > Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to.

Nie przeszkodziło ci to jednak w zanegowaniu info i podniesieniu zarzutu kłamstwa.
                Cytat
                Czym żyje sz0koza gdy kłamie, powołując się na artykuł Widsteina o murzynach dobrych i złych.

www.plk-sa.pl/kontakt/centrala-spolki/

źródło cytatu

> Jeżeli kogoś to dręczy niech zakłada watek ale bez idiotycznych pretensji i pogardy dla inaczej
                > myslacych

Nie wiem na czym polegają "idiotyczne pretensje"? Pewnie na tym, że PO rządzi dopiero 6 lat, a PiS rządził aż 2 lata. Specjalnej troski wymaga "pogarda dla inaczej myślących". Rozumiem, że to jest autopostulat i odnosi się do bliżej nieokreślonej przyszłości, bo - na razie - trudno wskazać forumowicza, który górowałby nad tobą tom pogardom.
                • wikul Re: Pogarda 28.02.13, 19:21
                  oleg3 napisał:

> wikul napisał:
                  > > Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to.
                  >
                  > Nie przeszkodziło ci to jednak w zanegowaniu info i podniesieniu zarzutu kłamst
                  > wa.
                  > Cytat
                  > Czym żyje sz0koza gdy kłamie, powołując się na artykuł Widsteina o murzynach do
                  > brych i złych.
                  >
                  > www.plk-sa.pl/kontakt/centrala-spolki/
                  >
                  > źródło cytatu
                  >

Jeżeli ktoś za źródło informacjo o strukturze organizacyjnej PKP rzywołuje artukuł o murzynach to coś z nim jest nie tak.

> > Jeżeli kogoś to dręczy niech zakłada watek ale bez idiotycznych pretensji
                  > i pogardy dla inaczej
                  > > myslacych
                  >
                  > Nie wiem na czym polegają "idiotyczne pretensje"? Pewnie na tym, że PO rządzi d
                  > opiero 6 lat, a PiS rządził aż 2 lata. Specjalnej troski wymaga "pogarda dla in
                  > aczej myślących". Rozumiem, że to jest autopostulat i odnosi się do bliżej nieo
                  > kreślonej przyszłości, bo - na razie - trudno wskazać forumowicza, który górowa
                  > łby nad tobą tom pogardom.

Jak nie wiesz to juz nie będziesz wiedział bo wpieprzasz do tego wielka politykę i blizej nieokreślone komunały i personalne zarzuty a nie dostrzegasz z czym wyskoczył autor watka.

Czym żyją lemingi
                  Odpowiedź na to pytanie jest oczywiście banalnie prosta, wystarczy pobieżnie zerknąć na media tzw. "głównego nurtu" (jakieś 90% docierającego do lemingozy przekazu) - telewizji, radia, mediów elektronicznych, nawet tego pożal się Boże forum:
                  1. Sprawy sodomitów (jakieś kilka procent społeczeństwa)
                  2. Kwestie in-vitro (jakieś kilka promili społeczeństwa)
                  3. Kościół (promile jeśli chodzi o kwestie finansowe)
                  4. PiS - kto, gdzie i jak kogośtam zdradził
                  5. "Mama Madzi"
                  6. PiS - kto jest w tym, haha, nic przecież nie znaczącym i śmiechu wartym "gabinecie cieni"
                  7. Smoleńsk (aleee to nuuuuuudneeee przecież)
                  8. PiS
          • sz0k Re: Stan umysłu Olega3 27.02.13, 21:25
            wikul napisał:

> P.S.Temat kłamstwa jest sprawą czwartorzędną. Dla was autorytetem jest GPC,

Dla nas?
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,142819644,142819644,Bedzie_wojna_Polski_z_Rosja.html
            > ja
            > wolę oficjalną strone PKP PLK. Ale powtarzam, ja to mam w dupie,

Wiemy, wiemy, lemingi tak mają.

> dla mnie wa
            > żniejsze sa absurdalne pretensje

A absurdalne są, gdyż?

> i pogarda do ludzi inaczej myslacych

Buahahhahahhaha, aż zacytuję klasyka: "O curwa ale kyrk!"

> a nie
            > jakieś dyrdymały na tematy hierarchi w PKP. Gdyby nie te idiotyczne pretensje
            > w ogóle nie pisałbym w tym idiotycznym wątku.

> Nie wiem i prawdę mówiąc nie obchodzi mnie to. Mam poważniejsze zmartwienia.

No to też wiemy, np. "wojna Polski z Rosją", przyjmowanie Komunii Św. przez Mariusza Kamińskiego:
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,142800667,142800667,Altruizm_i_empatia_posla_Mariusza_Kaminskiego.html
            czy "eksperci Glińskiego":
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,142771628,142771628,_Gabinet_cieni_czyli_eksperci_Glinskiego.html
            To są prawdziwe "zmartwienia" przed którymi stoi Polska, rozpalające gorące główki lemingów.
            • wikul Stan umysłu sz0ka 27.02.13, 23:02
              sz0k napisał:

> Dla nas?

Ty chyba kompletnie ocipiałeś, pelikanie spisiały. Nie odróżnaisz ironii ? To jest materiał z bloga, który swietnie określa twoje "mądre" źródła a ty je cytujesz.
              Jednak sprawdź www.megatest.pl/pytanie,0,11318

P.S. Jak masz cos do powiedzenia w innych watkach to tam się wypowiadaj
              • sz0k Re: Stan umysłu sz0ka 27.02.13, 23:37
                wikul napisał:

> sz0k napisał:
                >
                > > Dla nas?
                >
                > Ty chyba kompletnie ocipiałeś, pelikanie spisiały. Nie odróżnaisz ironii ? To j
                > est materiał z bloga, który swietnie określa twoje "mądre" źródła a ty je cytuj
                > esz.

Nie udało ci się podważyć danych zacytowanych przeze mnie w tym wątku z tego źródła, choć jak zwykle nieudolnie się starałeś. Wolisz się popodniecać nieweryfikowalnymi teoriami snutymi przez redaktorów tegoż medium.

> P.S. Jak masz cos do powiedzenia w innych watkach to tam się wypowiadaj

Będę się wypowiadał tam gdzie uznam to za stosowne domorosły moderatorze tego publicznego forum.
                • wikul Re: Stan umysłu sz0ka 27.02.13, 23:54
                  sz0k napisał:

> Będę się wypowiadał tam gdzie uznam to za stosowne domorosły moderatorze tego p
                  > ublicznego forum.

Kto tu udaje moderatora ? Ja, czy ten kto wyskakuje z pogardą i pretensjami w tym watku ?
                  • sz0k Re: Stan umysłu sz0ka 28.02.13, 00:19
                    wikul napisał:

> sz0k napisał:
                    >
                    > > Będę się wypowiadał tam gdzie uznam to za stosowne domorosły moderatorze
                    > tego p
                    > > ublicznego forum.
                    >
                    > Kto tu udaje moderatora ? Ja, czy ten kto wyskakuje z pogardą i pretensjami w
                    > tym watku ?

A co ma moderacja do "pogardy i pretensji". I co konkretnie uważasz za tą "pogardę"? Niezmierniem ciekaw.
      • sz0k postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 17:06
        Brawo! Kontynuuj.

wikul napisał:

> ... gdy kłamie, powołując się na artykuł Widsteina o murzynach dobrych i złych.

Ja cytuję artykuł prasowy, nie wypowiadam swojego zdania, bo nie znam tych faktów, opieram się więc na doniesieniu prasowym. Nie mogę więc kłamać.

> www.plk-sa.pl/kontakt/centrala-spolki/
        >

No i? Czego to dowodzi? Kłamstwa Wildsteina/GPC? W czym konkretnie skłamali? Dlaczego zatrzymałeś się tylko na centrali spółki? Dalej klikać się nie chciało? Za dużo wysiłku? Może pomogę:
        www.plk-sa.pl/kontakt/centrum-realizacji-inwestycji/
        www.plk-sa.pl/kontakt/zaklad-linii-kolejowych/
        www.plk-sa.pl/kontakt/centrum-zarzadzania-ruchem-kolejowym/
        www.plk-sa.pl/kontakt/zaklad-maszyn-torowych/
        www.plk-sa.pl/kontakt/centrum-diagnostyki/
        Dyrektor na dyrektorze, dyrektora pogania. Poklikaj, popodliczaj i zabieraj głos.

> A teraz nakłam że to mi się podoba. Przecież sz0koza wie że za poprzedników nic
        > zego takiego jak przerosty w administracji PKP nie było.

A PO "leczy" je powodując jeszcze większy rozrost. Tylko pogratulować.

> Z jednym się zgadzam.
        > Mam to rzeczywiście w dupie. W przeciwnym wypadku musiał bym osiągnąć stan umys
        > łu podobny do twojego i tobie podobnych.

No i widzisz zgadzasz się z moją diagnozą, że "masz to w dupie", a mimo to twierdzisz że powinienem "nakłamać że ci się to podoba". Jesteś encyklopedycznym przykładem leminga, wzorcem wręcz.
        • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 21:04
          sz0k napisał:

> Brawo! Kontynuuj.

Najpierw przeproś, durniu, że wprowadziłeś w bląd podając niewłasciwy link. Z resztą bełkotu przenieś sie do Rozmów Niedokończonmych, tam codziennie odchodzą takie lamenty mitomanów i prawdziwych rydzykowych katolików.
          • sz0k Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 21:08
            wikul napisał:

> sz0k napisał:
            >
            > > Brawo! Kontynuuj.
            >
            > Najpierw przeproś, durniu, że wprowadziłeś w bląd podając niewłasciwy link.

A co jest w nim niewłaściwego? Na przewinięcie do ostatniego akapitu też nie starczyło sił?

> Z r
            > esztą bełkotu przenieś sie do Rozmów Niedokończonmych, tam codziennie odchodzą
            > takie lamenty mitomanów i prawdziwych rydzykowych katolików.

Sobie wystawiasz świadectwo, bezradna sieroto.
            • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 21:12
              sz0k napisał:

> Sobie wystawiasz świadectwo, bezradna sieroto.

Idź sie leczyć mitomanie ale wcześnie sprawdź. www.megatest.pl/pytanie,0,11318

• sz0k Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 21:17
                wikul napisał:

> sz0k napisał:
                >
                > > Sobie wystawiasz świadectwo, bezradna sieroto.
                >
                > Idź sie leczyć mitomanie ale wcześnie sprawdź. www.megatest.pl/pytanie,0,11318
                >

Dno przebite, lecisz dalej.
                • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 23:04
                  sz0k napisał:

> Dno przebite, lecę dalej.

Samokrytyka spóźniona, już dawno odleciałeś w rejony smoleńskie, niedostępne dla zwykłych ludzi.
                  • sz0k Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 23:38
                    wikul napisał:

> sz0k napisał:
                    >
                    > > Dno przebite, lecę dalej.
                    >
                    > Samokrytyka spóźniona, już dawno odleciałeś w rejony smoleńskie, niedostępne dl
                    > a zwykłych ludzi.

Stoczyłeś się w rejony skur wysyństwa niespotykane dotąd na tym forum, ogarnięty manią prześladowczą, jełopku.
                    • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 27.02.13, 23:57
                      sz0k napisał:

> Stoczyłeś się w rejony skur wysyństwa niespotykane dotąd na tym forum, ogarnięt
                      > y manią prześladowczą, jełopku.

Jak chcesz zobaczyć osobnika z manią prześladowczą to spójrz do lustra i przeczytaj jeszcze raz pretensje zawarte w poscie otwierajacym ten wątek.
                      • sz0k Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 28.02.13, 00:16
                        wikul napisał:

> sz0k napisał:
                        >
                        > > Stoczyłeś się w rejony skur wysyństwa niespotykane dotąd na tym forum, og
                        > arnięt
                        > > y manią prześladowczą, jełopku.
                        >
                        > Jak chcesz zobaczyć osobnika z manią prześladowczą to spójrz do lustra i przecz
                        > ytaj jeszcze raz pretensje zawarte w poscie otwierajacym ten wątek.

Przeczytałem, co masz im do zarzucenia?
                        • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 28.02.13, 00:48
                          sz0k napisał:

> Przeczytałem, co masz im do zarzucenia?

Wymiękam, jest gorzej niż myślałem.
                          • sz0k Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 28.02.13, 19:25
                            wikul napisał:

> sz0k napisał:
                            >
                            > > Przeczytałem, co masz im do zarzucenia?
                            >
                            > Wymiękam, jest gorzej niż myślałem.

Z przykrością, po raz kolejny muszę stwierdzić, że jesteś osobą kompletnie niezdolną do jakiejkolwiek dyskusji. Jedyne co potrafisz robić to linkować, bluzgać i pyskować. Żadnej głębszej myśli, żadnego własnego komentarza czy przemyśleń, ewentualnie oklepane frazesy, dotąd będące jedynie domeną zgłupiałych do reszty lewaków ("pogarda dla ludzi inaczej myślących", "a co za poprzedników niby było lepiej", itp.).

Niewygodne fragmenty dyskusji, czy też fakty, z którymi nie potrafisz polemizować, wycinasz, ewentualnie zbywasz pyskówką. Jako osoba pozbawiona honoru nie potrafisz przyznać się do błędu i ewidentnych wpadek, a co za tym idzie przeprosić (jednocześnie żądając przeprosin i zarzucając kłamstwo innym). Jedyne fragmenty dyskusji, które wywołują u ciebie szybsze bicie serca to te nacechowane emocjonalnie, gdzie możesz sobie w odpowiedzi popyskować, albo zapałać "świętym oburzeniem" na prezentowaną rzekomo przez oponenta "pogardę" i "pychę". Jednym słowem uciec od meritum w rejony, w których czujesz się jak ryba w wodzie.
                            Do tego osiągnąłeś niespotykany dotąd poziom zeszmacenia - cytując osobę, z którą rozmawiasz i zmieniając bezczelnie cytowany fragment, wkładając jej w klawiaturę rzeczy, których ta osoba nie napisała.
                            Jednym słowem nie jesteś wart jakiejkolwiek atencji z mojej strony, dlatego żegnam.
                            • wikul Re: postawiłeś pierwszy krok żeby wyjść z matrixa 28.02.13, 22:17
                              sz0k napisał:

> Z przykrością, po raz kolejny muszę stwierdzić, że jesteś osobą kompletnie niez
                              > dolną do jakiejkolwiek dyskusji. Jedyne co potrafisz robić to linkować, bluzgać
                              > i pyskować. ...

I to pisze facet który przy pomocy epitetów usiłuje na własna rękę cenzurować forum. Idź do GPC jak ci sie tu nie podoba. Kończę bo nie bawi mnie juz bicie piany faceta który wyspacjalizował się w odwracania kota ogonem.
    • rycho7 szansa na samopoznanie 27.02.13, 09:48
      sz0k napisał:

> Re: Czym żyją lemingi
      > media tzw. "głównego nurtu" (jakieś 90% docierającego do lemingozy

Ja od lat unikam mendiow (wylegarni larw wszy). Ich celem jest krolikowanie targietu reklamowego a nie jakas tam informacja.

> Wypić, zakąsić i do przodu, żyjmy chwilą! Liczy się przecież "tu i teraz"

Istnieje wymog wkladu wlasnego do dotacji junijnych. Jest prosty wybor pozyczyc na wklad wlasny lub zrezygnowac z dotacji. Nikt Ci nie broni zakaszac autostradami, niech kazdy wie zes zab czasu. W wyniku Twojej kreciej roboty sie sypia. Jest winny.
    • rycho7 lemingi żyją powietrzem 27.02.13, 17:09
      sz0k napisał:

> Odpowiedź

Lemingi znajduja sie w stanie cudu i aby zyc nie potrzebuja ani wody, ani chleba powszedniego, ani zaglaskujacej Milosci Prawdziwych Polakow.

Lemingi miazmaty wchlaniaja z powietrza rozswietlonego eterycznie przez stowarzyszone z metanem twory Prawdziwych Polakow.
      -
    • sz0k Re: Czym żyją lemingi 28.03.13, 11:00
      Porównanie wątków:
      tinyurl.com/bl3qoke
      tinyurl.com/brtgr63
    • kolter-xl Re: Czym żyją lemingi 28.03.13, 13:06
      sz0k napisał:

> Odpowiedź na to pytanie jest oczywiście banalnie prosta, wystarczy pobieżnie ze
      > rknąć na media tzw. "głównego nurtu" (jakieś 90% docierającego do lemingozy prz
      > ekazu) - telewizji, radia, mediów elektronicznych, nawet tego pożal się Boże forum:
      >
      > 1. Sprawy sodomitów (jakieś kilka procent społeczeństwa)

No a wśród waszego kleru procent sięga 30. Wiec to już problem smile)

> 2. Kwestie in-vitro (jakieś kilka promili społeczeństwa)

Przecież wasza sekta walczy o przyrost naturalny, a tu stałe podstawianie nogi, paranoja czy co ??

> 3. Kościół (promile jeśli chodzi o kwestie finansowe)

Mimo to czemu podatnik ma utrzymywać prywatną korporację , prawo unijne tego zabrania i zdrowy rozsądek podatnika.

> 4. PiS - kto, gdzie i jak kogośtam zdradził

No skoro ta hołota rwie się do żłobu to warto wiedzieć .

> 5. "Mama Madzi"

No tak oazówka i tatuś ministrant czyli sielanka w katolickim domu smile

> 6. PiS - kto jest w tym, haha, nic przecież nie znaczącym i śmiechu wartym "gab
      > inecie cieni"

Fajnie patrzeć jak z siebie durni robią smile)

> 7. Smoleńsk (aleee to nuuuuuudneeee przecież)

No bo to jest nudne , pogrzeby zakończone i tyle.

> 8. PiS
      > itp. itd.
    • wikul Czym żyją zsz0kowani rydzokatolicy w Wielki ... 28.03.13, 23:23
      ... Czwartek. Odpowiedź na to pytanie jest oczywiście banalnie prosta, wystarczy pobieżnie zerknąć na zachowanie i posty tzw.pelikanów czyli ziemkiewiczowskich badaczy nornikowatych gryzoni.
      Przede wszystkim podbijają stare watki pełne nienawiści i pogardy do inaczej myslących. By oczywiście opluć i zwymyslać innych w imię chrześciańskiego miłosierdzia.
      Strach pomyśleć co wymyslą rydzokatolicy w Wielki Piątek czy w Wielką Sobotę.
      • sz0k Re: Czym żyją zsz0kowani rydzokatolicy w Wielki . 04.04.13, 14:57
        wikul napisał:

> stare watki pełne nienawiści i pogardy do inaczej my
        > slących. By oczywiście opluć i zwymyslać innych w imię chrześciańskiego miłosie
        > rdzia.

Zabawne jak powołując się na Wielki Tydzień rzucasz kłamliwymi oskarżeniami kompletnie bez pokrycia i dowodu. Pozwolę sobie w zgodzie z tradycją zbyć to milczeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka