Gość: GH IP: *.netlandia.pl 19.07.04, 12:42 Czzy ujawnienie tego faktu to atak na Rydzyka i KK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 16:23 Tę plotę wrzucił Michnik w bezpłatnej prawdzie -ala Prawda Moskiewska; Metro czy jak ta gadzinówka się nazywa!Co to znaczy syn znanego KOMUNISTY! Rzuć gówno w twarz i natychmiast zawołaj pieski dziennikarskie! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni "fakt" juz podzielil losy innych "faktow" 19.07.04, 16:27 poczekaj az wyprodukuja nowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.crowley.pl 19.07.04, 16:39 Czy jeździ - nie wiem. Natomiast: Gość portalu: f napisał(a): > Tę plotę wrzucił Michnik w bezpłatnej prawdzie -ala Prawda Moskiewska; > Metro czy jak ta gadzinówka się nazywa!Co to znaczy syn znanego KOMUNISTY! > Rzuć gówno w twarz i natychmiast zawołaj pieski dziennikarskie! I komu tubliżej do "Prawdy", drogi f (f jak fałszywka?) O Maybachu napisała "Gazeta Pomorska", jako żywo nie mająca nic wspólnego z Michnikiem. Potem temat podjęło "Metro" Agory, pytając "CZYIM Maybachem jeździ Rydzyk" - i podkreślając, że to nieparwdzone. A Dopeiro potem - Wyborcza napisała, że to była najwyraźniej tylko plotka. Ale co tam prawda, jak trzeba bronić ukochanego Guru, prawda? jeszcze jak przy okazji można przywalić znienawidzonej "Wyborczej", to już w ogóle pełnie szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 16:48 Ale część gówna rzucił Michnik!Nie zaprzyczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Część g...a rzucił Michnik 19.07.04, 18:25 Nie da się zaprzeczyć. Ale również nie da się mu nic zarzucić, bo notatka w Metrze zaznaczała, że wiadomość jest niesprawdzona. Zaś owo g..o było rzucone w dwa cele jednocześnie: w Rydzyka, jeżeli wiadomość byłaby prawdziwa, a w Gazetę Pomorską w przeciwnym razie. A warto dodać, że Gazeta Pomorska jest własnością (w ostatecznej instancji) "Orkli", konkurenta "Agory". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.orion.pl 19.07.04, 18:16 > O Maybachu napisała "Gazeta Pomorska", jako żywo nie mająca nic wspólnego z > Michnikiem. ...rozchodzaca sie w 640 egzemplarzach. > Potem temat podjęło "Metro" Agory, pytając "CZYIM Maybachem jeździ Rydzyk" - i > podkreślając, że to nieparwdzone. No, ale to tak troszke, przy okazji, wylacznie z zyczliwosci. > Ale co tam prawda, jak trzeba bronić ukochanego Guru, prawda? Broń, broń, dobrze ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Ja nie slyszalem zaprzeczenia Rydzyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:45 Ale ja nie slyszalem zaprzeczenia Rydzyka oprocz lamentow ze to napasc na "polskosc" KK itd. Zaprzeczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Ja nie slyszalem zaprzeczenia Rydzyka! IP: *.netlandia.pl 19.07.04, 20:32 Ja tez nie slyszalem. Slyszal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rur Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.connector.net.pl 21.07.04, 13:25 LUDZIE ! PRZECIEŻ TO JEST NAPISANE JAK BYK NA OFICJALNEJ STRONIE MIASTA TORUŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;k;k to jakiś ZYDOWSKI rabin odwiedził O. Rydzyka IP: *.twmi.rr.com 20.07.04, 03:32 Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? 20.07.04, 05:08 Gość portalu: GH napisał(a): > Czzy ujawnienie tego faktu to atak na Rydzyka i KK? Oczywiście, że to atak. Pan Tadeusz R. nie jeździ. On jest wożony!!!! Zapamiętajcie to sobie Wy, niegodni wymawiać Imię Jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.crowley.pl 20.07.04, 10:28 jantoni.jajcorz napisał: > Gość portalu: GH napisał(a): > Oczywiście, że to atak. > Pan Tadeusz R. nie jeździ. On jest wożony!!!! Zapamiętajcie to sobie Wy, > niegodni wymawiać Imię Jego! ))))) O, wielki jantoni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Redaktorze Adamie!!! IP: *.orion.pl 20.07.04, 14:20 W kolejnym numerze Metro, wyrazasz troske o to, czym jedzie ks. pralat Jankowski. Dziekuje Ci, bo szalenie interesuje sie motoryzacja wyzszych sfer. Napisz czym jezdza Twoi przyjaciele: Urban, Kiszczak, Jaruzelski, Kwasniewski, Miller. No i powiedz, czym Ty jezdzisz, kiedy oczywiscie zaden z Twoich przyjaciol Cie nie wozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Redaktorze Porter IP: *.netlandia.pl 21.07.04, 00:21 Czy trafiles gdzies na zdecydowane zaprzeczenie faktowi posiadania Maybacha przez ojca Dyrektora? Slucham RM, tam tylko narzekania, ze to atak na wiare, Polske , KK i Rydzyka. Mnie okolicznosci nie interesuja. Chcialbym znac PRAWDE o ktora zawsze tak bohatersko walczy ojciec Dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Redaktorze Michnik! IP: *.orion.pl 21.07.04, 09:29 Ja nie wiem, czy o. Rydzyk ma Maybacha, czy nie ma. Mysle, ze RM nie czuje sie w tej kwestii zobowiazane do polemizowania z Gazeta Wyborcza, co jest uzasadnione, bo zdaniem RM znaczna czesc informacji, komentarzy i publicystyki GW stanowia klamstwa i manipulacje, ktorych prostowanie zajeloby gros czasu antenowego. No, ale mam nadzieje, ze skoro pojawily sie watpliwosci, to licze, ze odpowiedzialny redaktor Michnik je rozwieje i napisze, ze Rydzyk ma Maybacha. Albo, ze go nie ma. Ja slyszalem, ze dziennikarka tysiaclecia, p. Jajanina Pararadosna byla uprzejma stwierdzic, ze to bujda z tym Maybachem. A sempatyczna p. Jajanina wszak cenzuruje na prosbe Michnika wywiad z Millerem , wiec moze i w tej sprawie wspolpracuje z Redaktorem Tysiaclecia, Ktoremu Nie Jest wszystko Jedno (znaczy redaktoru, nie tysiacleciu). BTW, czy ktos wie, czym jezdzi Michnik? Panie Redaktorze Tysiaclecia, Ktoremu Nie Jest wszystko Jedno (znaczy redaktoru, nie tysiacleciu)! Niech Pan powie, czym Pan jezdzi! Znaczy, jak koledzy: Kiszczak, Urban, Miller, Kwasniewski, Rywin i Jaruzelski Pana nie woza. Niech sie Pan nie da prosic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Panie redaktorze Porter z ND IP: *.netlandia.pl 21.07.04, 13:59 Michnik, jak go stac to niech jezdzi zlotym Maybachem jak go stac. Nie wiem czy wogole ma samochod ale zarabia. Natomiast Rydzyk wyciska z biednych ludzzi ostatni grosz i to stawia sprawe czym wozi du..pe w innym swietle. Nie sadzisz redaktorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Bronisz swego guru, co Ci sie chwali. IP: *.orion.pl 21.07.04, 17:18 1. Czy zainteresowanie, czym tez przemieszcza swoj cenny kuper Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno, czyni mnie automatycznie osoba zwiazana z Naszym Dziennikiem? 2. Czy (naiwne) wyobrażenie, ze najwiekszy polski koncern medialny napisawszy bzdure powinien sprawe wyjasnic, a moze nawet przeprosic czytelnikow, czyni mnie zwolennikiem o. Rydzyka i Naszego Dziennika? 3. W kwestii przedstawionej przez Ciebie oceny moralnosci o. Rydzyka i Redaktora, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno pozwole sobie wyrazic drobna watpliwosc. Otoz o. Rydzyk faktycznie otrzymuje swoje datki od wiernych, ale sa to datki, ktore wierni wnosza z wlasnej woli. Maja do tego prawo, chca, to placa. Ich nalezaloby zapytac, czy mieliby za zle, gdyby o. Rydzyk kupil sobie limuzyne. Ja nie jestem darczynca Radia Maryja, sadze, ze Ty tez nie, nie mowiac o kolach zblizonych (jeszcze bardziej od Ciebie) do Redaktora, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno, wiec czemu mamy sie tym za bardzo przejmowac? A Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno majatek pozwalajacy mu nabyc zlotego Maybacha zawdziecza cwanemu zawlaszczeniu Gazety Wyborczej. Osoby, ktory Gazete tworzyly nie wyrazily, w odroznieniu od biednych ludzi ktorzy wplacaja datki Radiu Maryja, nie wyrazily zgody, zeby Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno ja sobie wzial. 4. Tak w ogole, to napisz, czym jezdzi Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno! Oczywiscie, kiedy nie woza go Jego koledzy i przyjaciele: Kiszczak, Jaruzelski, Miller, Kwasniewski, czy Rywin. To wszak pasjonujace jest! 5. Proponuje zrobic mala ankiete, czym powinien jezdzic Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Bronisz swego guru z RM, co Ci sie chwali. IP: *.netlandia.pl 24.07.04, 11:20 Porter napisal: A > Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno majatek pozwalajacy mu nabyc zlotego > Maybacha zawdziecza cwanemu zawlaszczeniu Gazety Wyborczej. Osoby, ktory Gazete > tworzyly nie wyrazily, w odroznieniu od biednych ludzi ktorzy wplacaja datki > Radiu Maryja, nie wyrazily zgody, zeby Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko > Jedno ja sobie wzial. To klawe znane rozumowanie. A u Was Niegrow bijut! O kim mowisz jak piszesz o ludziach, ktorzy tworzyli GW? Tworzyla ja Luszczywo organizatorka podziemnego Tygodnika Mazowsze z zespolem i AM. Znasz bardziej zasluzonych dla powstania GW? A ich sukces jest winikiem ich ciezkiej pracy i inteligencji. Tysol padl, GP ledwo dyszy, Zycie z kropka znowu przymierza sie do padu. Glos wegetuje. A przy okazji wiesz, ze AM zrezygnowal ze swojej naleznej mu puli akcji Agory o wartosci kilku milionow zl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Bronisz swego guru z RM, co Ci sie chwali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:09 Osoba, ktora miala decydujacy wplyw na powstanie Gazety byl Lech Walesa. Dzieki Walesie powstala Gazeta, dostala forse na rozruch, w tym srodki pomocowe na rozwoj wolnej prasy w Polsce (ktorych inne media nie dostaly) i pozycje monopolisty - byla jedyna wolna gazeta w Polsce. O tym, jak Michnik z kolezenstwem wykuglowal innych dziennikarzy ze spolki napisal Remuszko, dziennikarz, ktory wspoltworzyl GW. A w teorii, jakoby decydowala legendarna inteligencja Michnika, jest tyle prawdy, co w tym, ze Tysol padl tygodniksolidarnosc.com/ No, ale powiedz, czemu pasjonowanie sie, czym jezdzi o. Rydzyk (i publikowanie andronow na ten temat) jest dopuszczalne, a zainteresowanie, czym jezdzi Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno - nie? Oczywiscie, kiedy nie woza go koledzy: Urban, Rywin, Kwasniewski, miller, czy Jaruzelski. No i czym tez jezdzi RKNWJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Bronisz swego guru z RM, co Ci sie chwali. IP: *.netlandia.pl 25.07.04, 12:06 Porter napisal: > No, ale powiedz, czemu pasjonowanie sie, czym jezdzi o. Rydzyk (i publikowanie > andronow na ten temat) jest dopuszczalne, a zainteresowanie, czym jezdzi > Redaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno - nie? Oczywiscie, kiedy nie woza go > koledzy: Urban, Rywin, Kwasniewski, miller, czy Jaruzelski. > No i czym tez jezdzi RKNWJ? Ja zycze AM aby jezdzil Maybachem. Kazdemu kto zarabia. Krause tez jezdzi Maybachem i to mnie nie pasjonuje. W Polsce sa trzy M o ktorych wiadomo. Pojawil sie nowy. Widziano w nim faceta ktory zbiera tzw wdowi grosz na swoja dzialalnosc. Apeluje bezustannie o regularne skladki od sluchaczy. To sa naogol biedni ludzie. Jezeli jest prawda ze ich pieniadze poszly rowniez na Maybacha to jest to znacznie bardziej interesujaca wiadomosc niz czym jezdzi Krause czy Michnik. Nie sadzisz? To trudno zrozumiec? Gość portalu: Porter napisał(a): > Osoba, ktora miala decydujacy wplyw na powstanie Gazety byl Lech Walesa. Dzieki > Walesie powstala Gazeta, dostala forse na rozruch, w tym srodki pomocowe na > rozwoj wolnej prasy w Polsce (ktorych inne media nie dostaly) i pozycje > monopolisty - byla jedyna wolna gazeta w Polsce. O tym, jak Michnik z > kolezenstwem wykuglowal innych dziennikarzy ze spolki napisal Remuszko, > dziennikarz, ktory wspoltworzyl GW. A w teorii, jakoby decydowala legendarna > inteligencja Michnika, jest tyle prawdy, co w tym, ze Tysol padl > tygodniksolidarnosc.com/ Walesy wplyw na sukces GW polegal na zabraniu znaczka S gazecie. Walesa nie dal im zadnych pieniedzy na rozruch. Predzej Wajda. Srodki pomocowe na rozruch zalatwili sobie sami. Kazdy kto daje takie srodki patrzy czy jest szansa na dobre ich spozytkowanie. I tu nie bylo pomylki. Kiedys Kaczory oskarzaly GW ze zawlaszczyli pieniadze przeznaczone dla wszystkich. Przegrali proces ale udalo im sie zatuszowac sprawe Telegrafu i sprawki Glapinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Redaktorze Michnik! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 13:28 A skąd ten pedal szef GW ma ponad 8 milionw PLN na koncie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter No to czym jezdzi Michnik? IP: 213.241.56.* 23.07.04, 08:40 Czy ktoras z obecnych na forum osob juz ustalila, czym jezdzi Readaktor, Ktoremu Nie Jest Wszystko Jedno? Bo to szalenie pasjonujace jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudyrydz Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.core.lanet.net.pl 25.07.04, 12:41 A kolega szwagra mojego znajomego słyszał,że Ojciec Dyrektor własnie kupuje transatlantyk i zrobi go eksterytorialnym. Będzie tam stacja TV oraz radiowa i możecie mu skoczyć !!! ujadające zaplute pieski. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.netlandia.pl 25.07.04, 22:34 ble, ble, ble rudyrydzyku Odpowiedz Link Zgłoś
blq Oczywiscie Krzys52 glosu nie zabierze? 25.07.04, 23:36 Bo co to za przyjemnosc dokopac koscielnemu oszolomowi? Co to za przyjemnosc wyzwac kogos, kto niszczy? Rydzyk jest tak naprawde wrogiem kosciola i Krzysiowi52 jest z nim jak najbardziej po drodze. Graja w jednej druzynie, moznaby rzec. I to wlasnie jest w tym wszystkim smutne. Zło jest smutne, jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Koty! To jezdzi Rydzyk Maybachem czy nie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.04, 23:42 prawy.pl/czytaj.php?id=222&dz=felietony Odpowiedz Link Zgłoś