Gość: Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 12:28 mam kilka fajnych zdjec ciezarowek, za jakas solidna sume je opyle do bialego domu niech maja troche swiezych dowodow na demokratyczno-wyzwolencze zbombardowanie iranu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blong p.s. IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 12:29 jesli zdjecia nie starcza moge kilka ciezarowek za oplata tez narysowac Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: p.s. 09.08.04, 12:32 Ja moge opylic make , to bedzie twardy dowod na bialy proszek, ktory dostalam w liscie od Iranczykow . W Zeebrugge jest stary ruski podwodny statek z torpedami, zardzewialymi, proponuje przyslac polskie wojsko, juz oni zrobia z tego iranska bron masowego razenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: p.s. IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 12:39 to by byl nastepny wielki sukces polskiego wywiadu juz widze te naglowki "Polski wywiad odkryl ze iran posiada atomowe torpedy" Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: sprzedam 09.08.04, 12:32 Gość portalu: Blong napisał(a): > mam kilka fajnych zdjec ciezarowek, za jakas solidna sume je opyle do bialego > domu niech maja troche swiezych dowodow na demokratyczno-wyzwolencze > zbombardowanie iranu A co Iran ma z tym wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Sprzedaj je Wyborczej 09.08.04, 12:34 Dadzą to na front page jako "miejsca schadzek Henryka J. jego ministrantów". G. > mam kilka fajnych zdjec ciezarowek, za jakas solidna sume je opyle do bialego > domu niech maja troche swiezych dowodow na demokratyczno-wyzwolencze > zbombardowanie iranu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong do bialego domu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 12:37 ci to dadza calemu swiatu jako nowa serie wiarygodnych dowodow takze i wybiorcza skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Po co sprzedawać, już jest "dowód" internetowy, IP: 212.180.161.* 09.08.04, 12:39 że Iran prowdopodobnie czyni starania o rozpoczęcie działań zmierzających do wszczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Mam pytanko 09.08.04, 13:21 żyjemy w erze pokoju po co Europie jakiekolwiek wojska? zresztą Europie nic się nie stanie przez następne 1000000000000000000000000 lat chronią nas umowy międzynarodowe jak i pokojowe nastawienie reszty świata nie należy się przejmować Koreą Płn Rosją Chinami Afryką a nawet Bliskim Wschodem w razie czego ropę wyprodukujemy sobie sami w laboratoriach popierajmy każdą demokrację w imie pokoju i obrony praw człowieka prawdziwym zagrożeniem są dyktatorskie rządy Izraela i USA oraz Wielkiej Brytanii i Polski popierajmy pokojową politykę wyborczą w Izraelu i ... Hiszpanii Prawda to li fałsz? Pozdrawiam adas Odpowiedz Link Zgłoś