wikul Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Wikulem?;) 07.10.14, 17:53 Ja nie wiem ale mogę się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Wikulem?;) 07.10.14, 18:25 wikul napisał: > Ja nie wiem ale mogę się dowiedzieć. a ja myślę, że kol. Wikul pakuje się do Brukseli aby tam bronić ryżego oszusta i kłamcę wrednego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Wikulem?;) 07.10.14, 19:50 perla napisał: > wikul napisał: > > > Ja nie wiem ale mogę się dowiedzieć. > > a ja myślę, że kol. Wikul pakuje się do Brukseli aby tam bronić ryżego oszusta > i kłamcę wrednego właśnie. A ja myślę, że kol. Perła kolejny raz popisał się "dowcipem" i zwyczajnym chamstwem na poziomie Hofmana. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Czy ktoś wie co się dzieje z Wikulem?;) 07.10.14, 20:51 > na poziomie Hofmana. O dwa a nawet o trzy poziomy niżej właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla serwus panie nerwus 08.10.14, 12:19 wikul napisał: > A ja myślę, że kol. Perła kolejny raz popisał się "dowcipem" i zwyczajnym chams > twem na poziomie Hofmana. ech Wikul, jako osierocony przez Donka tracisz wyczucie polityczne. Zamiast pisać "zwyczajnym chamstwem" powinieneś był napisać "niewyobrażalnym chamstwem". Aha, kto to jest Hofman właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: serwus panie nerwus 08.10.14, 15:12 perla napisał: > ech Wikul, jako osierocony przez Donka tracisz wyczucie polityczne. > Zamiast pisać "zwyczajnym chamstwem" powinieneś był napisać "niewyobrażalnym ch > amstwem". > Aha, kto to jest Hofman właśnie? Stary kokiet jesteś. Konkurencje znasza a swojego towarzysza - rzecznika nie ? Aha, kto to jest Donek właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: serwus panie nerwus 08.10.14, 15:19 wikul napisał: > Aha, kto to jest Donek właśnie? to takie pieszczotliwe określenie jednego z największych hochsztaplerów politycznych właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: serwus panie nerwus 08.10.14, 15:50 perla napisał: > wikul napisał: > > > Aha, kto to jest Donek właśnie? > > to takie pieszczotliwe określenie jednego z największych hochsztaplerów polityc > znych właśnie. Dzięki takim "hochsztaplerom" macie lub będziecie mieć obwodnicę, lotnisko, stadion, S17 itp. wiele innych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: serwus panie nerwus 08.10.14, 18:24 > > to takie pieszczotliwe określenie jednego z największych hochsztaplerów polityc > znych właśnie. Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Ja do Perły... 09.10.14, 15:10 Ty Perła pamiętasz ten filmik jihaddystów z You Tube, w zbiorowym koncercie krtaniowo-gardłowym, bo nie mogę się doszukać. Wydawało mi się, że to wkleiłeś w tym wątku... forum.gazeta.pl/forum/w,13,151717955,151717955,Spor_o_Golgota_Picnic.html Ale jednak nie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Ja do Perły... 09.10.14, 22:23 Jeszcze raz przysłuchuję się temu i przyglądam w zdumieniu. Dzięki i polecam inny.. www.youtube.com/watch?v=GqnELYqmsMA Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja do Perły... 09.10.14, 22:56 qwardian napisał: > > Jeszcze raz przysłuchuję się temu i przyglądam w zdumieniu. Dzięki i polecam in > ny.. Nie masz poczty elektronicznej ? Czy nie wiesz jak to się robi ? A może czekasz aż cię pogonię ? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k HAHA, szeryf szambonetu się znalazał n/txt 10.10.14, 09:13 wikul napisał: > qwardian napisał: > > > > > Jeszcze raz przysłuchuję się temu i przyglądam w zdumieniu. Dzięki i pole > cam in > > ny.. > > Nie masz poczty elektronicznej ? Czy nie wiesz jak to się robi ? A może czekasz > aż cię pogonię ? Odpowiedz Link Zgłoś