Dodaj do ulubionych

Irak/ Wybuch przed kościołem w Bagdadzie

11.09.04, 00:37
Pewno widzieli w TV ze takie same stoja w Ameryce.
Obserwuj wątek
    • Gość: MACIEJ Re: Irak/ Wybuch przed kościołem w Bagdadzie IP: *.ny325.east.verizon.net 11.09.04, 03:45
      Atak na kosciol w piatek byl zupelnie bez sensu,ale tacy wlasnie terrorysci sa.
      • Gość: . Nie byl bez sensu - uczcili WLASNY dzien swiety. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 04:41
        • Gość: deratyzacja Kim jest kropka czyli upstrzenie? IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 06:12
          niePolak szkolony w sowieckiej Rosji. Ma "nowoczesna" orientacje seksualna.
          Zionie nienawiscia do Polakow i Kosciola Katolickiego. Podczas atakow dyluzji
          i halucynacji uwaza sie za Bryta lub "agenta wywiadu". Nie nadaje sie do
          wspolpracy z ludzmi nawet po zazyciu lekarstwa. Zdemaskowany wpada w bezsilny
          szal.
          • Gość: . Obrzezany idiota z Hameryki = "deratyzacja" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 06:18
            Przeciez nie ukrywam, ze jestem Anglikiem, slawista, staze jezykowe w UW i MGU,
            a potem 6 lat na placowce w Warszawie. Mysle, ze tego dumb Pole zawisc zzera,
            ze przy myciu zydowskich kibli przez cale lata nie mial okazji poznac
            angielskiego nawet w polowie, jak ja polskiego(+ pare innych jeztkow
            slowianskich). I tyle.
            PS: To nie jest do tego obrzezanego na umysle, ale do normalnych Polakow.
            • Gość: AA To mogl byc jakis kretyn52 IP: 209.233.197.* 11.09.04, 07:00
            • Gość: deratyzacja my wykrywamy antyPolskie szczury IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 07:22
              To byla wlasnie probka nienawisci do Polakow. A jakie ma umiejetnosci jezykowe
              kropka czyli nasrala mucha????
              kropka, przetlumacz nastepujace zdanie:
              "uzytkowanie wieczyste jest zbywalne"
              • Gość: deratyzacja kropka: osiol czy jezykoznawca??? IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 07:43
                Kropka, prostego zdania nie umiesz przetlumaczyc? Taki z ciebie jezykoznawca
                jak z koziej dupy traba. Dzisiaj jest sobota, moze twoi z niePolskiego
                kongresu pomoga ci to zdanie przetlumaczyc?
                • Gość: deratyzacja Re: kropka: osiol czy jezykoznawca??? IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 07:56
                  Upstrzenie, niePolaku, kiedy doczekamy sie tlumaczenia? Czyzby to obrzezanie
                  spowodowalo twoja nienawisc do Polakow a takze twoja niewydolnosc
                  intelektualna? Hmmm ciekawe.
                  • Gość: deratyzacja wykrywamy antyPolskie szczury IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 08:10
                    Kropka gdzie jest tlumaczenie? Prostego zdania nie umiesz przetlumaczyc? Jak
                    sam stwierdziles, nadajesz sie tylko do mycia zydowskich kibli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka