Dodaj do ulubionych

Już ubrany...

28.04.15, 11:48
wczoraj ponad godzinę przy kawie i serniku w Capitolu
rozmawiałem kulturalnie z 45-55 letnią lekarką zeszło na przychodnie, szpitale i bezrobocie
oraz dofinansowywanie i dostępność leków zwykłych i na rzadkie choroby ...
muszę to po powrocie opisać...bo na końcu zaczęła gadać, ze ona w takim świecie jaki ja widzę TO ONA NIE CHCE ŻYĆ... przyznała tez na samym końcu ze...słucha RM jadąc samochodem od 12;00 do 13:00...Qrde ktoś wie bo ja nie słucham w tych godzinach CO TAK OKROPNEGO TAM NADAJĄ Bracia REDEMPTORYŚCI?
Obserwuj wątek
    • andrzejg ja też 28.04.15, 12:11
      prudernik napisał(a):

ze ona w takim świecie jaki ja widzę TO ONA NIE CHCE ŻYĆ...

• piq zapnij jeszcze rozporek,... 28.04.15, 13:22
      ...bo ci IQ wystaje.
      • prudernik Re: zapnij jeszcze rozporek,... 28.04.15, 15:06
        Zazdrościcie piqu?
        Eliminujecie wykluczaniem konkurentów z wyższym IQ i kwalifikacjami bo to liberalne POdejście?

www.fronda.pl/a/wyrzucona-z-pracy-za-poglady,8195.html
        • prudernik Rządy paranoików WSI-po-psl dzięki m.in. Tobie Pic 28.04.15, 15:18
          zqu.

Bo Janina janowska została wyrzucona za pro-PiS-owskie poglądy
          przez Stefana Bratkowskiego, honorowego prezesa Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich

Może znasz jej poglądy? Bo podlizywała się atakami na PiS od lat na S24 co Jej nieraz wytykałem.

Dzięki tAKIM jak Ty zwalczającemu Kaczora nie wiedziec czemu i dzięki durakowi AG, który ze względu na "oszołomstwo" JEDNEGO WYBORCY hasza pójdzie głosować na klkuset morderców podnosicie standard życia Dachsa moim m.in. kosztem.
          • andrzejg Re: Rządy paranoików WSI-po-psl dzięki m.in. Tobi 28.04.15, 15:21
            nie jednego, nie jednego
            Tyś reprezentantem całego pisowskiego i radiomaryjnego oszołomstwa. Takim dać władzę, to trójki robotnicze wrócą jak nic.
            • piq a niech sobie na Poputczików i Sprzedawczyków... 28.04.15, 15:51
              ...głosuje nasz hasz z wdzięczności za tę Rosjankę, co mu robiła koło IQ na delegacji w Czechach czy gdzie tam. W końcu przekaz Poputczików i Sprzedawczyków jest nakierowany na elektorat, który ma w głowie tak samo jak przeciętny Ruski:
              - jest zakompleksiony wobec cywilizowanego świata,
              - twierdzi, że Narod jest wybrany, by przez ofiarę ustrzec świat przed złem, i dlatego wszyscy chcą go skrzywdzić
              - a także uważa że Rodina-Mać powinna być mocarstwem, i uwierzy każdemu, kto mu powie, że już jest, bo jest na miejscu właściwy rukawaditiel w rodzaju Jarozbawa, albo Putina.

Hasz to mentalny Rusek.
              • prudernik Re: a niech sobie na Poputczików i Sprzedawczyków 28.04.15, 15:57
                Powielasz sprostowane przeze mnie kłamstwa o mnie przekręcone przez Ciebie z moich opowiadań.

Dlaczego nie chcesz być wiarygodny tak jak ja?
                • piq wiarygodny jak ty? Ośmieszyłbym się /nt 28.04.15, 16:04
                  • prudernik Re: wiarygodny jak ty? Ośmieszyłbym się /nt 28.04.15, 16:25
                    Kłamiesz i odwracasz fabułę w niegodnym celu. Sprawdź sam w Archiwum jaki jesteś..
              • prudernik Kłamiesz jak z nut na zawołanie PiQu 28.04.15, 16:23
                Hasz to mentalny Rusek.

Я oпиcaл вcе, кaк былo, и вы przekręciłeś zaklamałeś и oczerniłeś меня неcкoлькo рaз ... кaждый мoжет пoзвoлить cебе yвидеть, кaк этo былo в Архиве
                ycтрaнение cнoвa пocле мoегo нaгoняй cyкa łgałeś нa пocтy кaнцлерa Меркель.
                Вы пoнимaете, чтo вo втoрoй рaз, нo cнoвa вы лгaли, кaк coбaкa Пyтинa?
                Этoт перcoнaж приoбрел в Михник Maleszka или грyбoй?

Ja to opisałem wszystkim jak było a Ty przekręciłeś zaklamałeś i oczerniłeś mnie kilka razy ...wszyscy mogą sobie sprawdzić jak było w Archiwum
                po moich sprostowania znowu łgałeś jak bura suka kanclerz Merkel.
                Zrozumiałeś za drugim razem czy jednak znowu będziesz klamal jak pies Putina?
                To charakter nabyty u Michnika Maleszki czy Grossa?

To nie mentalność rosyjskiego Żyda?

1*
                który nie > - jest zakompleksiony wobec cywilizowanego świata

2*
                Możesz pierdoło żydowska zacytować to albo coś z czego wynikałoby pośrednio:
                - twierdzi, że Narod jest wybrany, by przez ofiarę ustrzec świat przed złem, i
                > dlatego wszyscy chcą go skrzywdzić
                3*
                Możesz pierdoło żydowska zacytować to albo coś z czego wynikałoby pośrednio:
                a także uważa że Rodina-Mać powinna być mocarstwem, i uwierzy każdemu, kto mu
                > powie, że już jest, bo jest na miejscu właściwy rukawaditiel w rodzaju Jarozba
                > wa, albo Putina.

Putin i Kaczyński = to samo Kretynku?
                • piq tak samo odpowiedziałby mi przeciętny Rusek,... 28.04.15, 16:47
                  ...bo Rusek neguje oczywiste oczywistości na swój temat, gdyż uważa się za wybranego niepokalanego. Potwierdziłeś, haszu, moją diagnozę, wielokrotnie, a także teraz - tak, jak sobie to zaplanowałem. Manipulowanie tłuszczą jest zdumiewająco łatwe.

Co do drugiego twojego haszu, pytania:
                  > Putin i Kaczyński = to samo Kretynku?
                  Nie, nie to samo. Putler to car, a Jarozbaw to jego polski rab.
                  • prudernik Re: tak samo odpowiedziałby mi przeciętny Rusek,. 28.04.15, 19:02
                    Durnyś jak but. Schowaj kijek. Bo tracisz czas i rozum.

Skłamać notorycznie przekręcając cudzą wypowiedź by oczernić (szturchnąć kijkiem)...a potem się cieszyć, że oczerniony prostuje ponownie powtarzając co wcześniej napisał?

TO CZYM SIĘ RÓŻNISZ OD ŻYDÓW OCZERNIAJĄCYCH POLAKÓW WCIĄZ NA NOWO POMIMO ICH SPROSTOWAŃ I PROTESTÓW?

Przypomnij mi za akzdym razem abym Ci z automatu wysyłąl doód żeś wredny jak tępy i pazerny amerykański Zyd syjonista antyPolak.

• prudernik Wróciłem...obiecane o lekarce z wczoraj 28.04.15, 15:53
      ===========

Tu chodzi o coś innego. Podatek dochodowy to kradzież na obywatelu. Obowiązkowe ubezpieczenie to również złodziejstwo. Czyli wszystkie ugrupowania będące za utrzymaniem obecnego stanu , to po prostu złodzieje i oszuści.
      Dlatego też bez większych problemów stwierdziłem ,że będę głosował na obecnych, bo są mniej nawiedzeni.

Widzisz krętaczu?...Pasujesz do PO. Oni sobie też zmienili kryteria w zależności od sytuacji
      jak PiS ściga złodziei to PiS nie sciga ale nadużywa i łamie prawo a złodziej to poszkodowany - któremu należy zwrócić to co ukradł Sawicka wnosi o 200.000 naleznj jej łapówki od CBA.

Przy takim podejściu ucieczka do rajów podatkowych, czy wykupienie hektara gruntu rolnego (dalej jest hektar?), aby stać się rolnikiem i skorzystać z usług KRUSu jest działaniem prawidłowym. Ba! Ucieczka w szarą strefę, zatrudnianie na czarno itp. mieszczą się w kanonie obrony przed złodziejami i oszustami.

A.

Masz moralność glizdy a rozum 3latka w piaskownicy, który wyrywa grabki slałbszemu.
      Podobnie jak ta lekarka co jeździ z jednej przychodni , kliniki, szpitala do innej o 12:00 do 13:00 słuchając znienawidzonego RM .

Ona mówi, ze bezrobocia NIE MA bo nikt nie chce pracować za 1000 zł.
      Młody a chce wyjeżdżać bo 1000 zł to za mało. Pytałem jej czy wie ile on ma oplat za mieszkanie, gaz, prąd, jedzenie itede..
      - "LEPIEJ JEST CHYBA MIEĆ 1000 zł NIŻ NIE MIEĆ"
      powtarzała w kółko jak mantrę..nie reagując na kolejne argumenty AD REM...

Bardzo to było przygnębiające bo odpowiedziałem jej na wszystkie typowe pytania z TVN /GW i odparłem logicznie wszystkie "nienawidzicie ludzi", "teorie spiskowe" ni przypiął ni przyłatał bo nie wdawałem sie w Smoleńsk tylko wyjasniłem o czym nie wiedziała, ze są naukowcy w Zespole Macierewicz i są w il. 120 profesorów RYZYKUJĄCYCH KARIERĘ
      nieopłacanych przez Tuska jak Lasek ani nie będących sędziami we własnej sprawie jak Miller i czy ja nie dziwi brak zdjęć z siatką podawana kartoflowi na Okęciu, brak jakichkolwiek zdjęć...brak monitoringu rzekomo uszkodzonego itp. prywatny telefon Morozowa do Edmunda Klicha...wybór konwencji BLOKUJĄCEJ możl. odwołania się...czy nie dziwi ODMOWA Kopacz pomocy NATO i UE. Czy nie dziwią jej samobójstwa aż tylu zainteresowanych wyjaśnieniem. remonty nie tam gdzie zawsze, podział wizyty i załgany stenogram Artmowicza po 5 latach w czasie kampanii wyborczej.

Powiedziała mi na koniec ...a nie udało się jej mnie obrazić i sprowokować ..bo miała na każdą wątpliwość i obraźliwe cytaty resortowe..wytłumaczenie i natychmiastowe objaśnienie mechanizmów propagandy Goebelsa i dziadka Kraśki ...

powiedziała mi na koniec, że ona woli tego noie wiedzieć gdyby musaiął żyć w śiecie w którym okazało by się to prawdą.
      Zdefiniowała sobie świat wydumany iluzję- papkę podawaną niebydłu do przeżuwania w błogim spokoju. Sawicka nie okrada nas bo oszukał ją agent Tomek.
      • andrzejg po co spamujesz? 28.04.15, 16:15
        Nie wystarczy Ci ten tekst w jednym miejscu?

A.
        • prudernik Re: po co spamujesz? 28.04.15, 16:32
          Przeniosłem do MIEJSCA gdzie obiecałem wcześniej opisać rozmowę z Capitolu
          w którą jak bliźniak idealnie się wpisałeś...jesteście wyborcy PO jak bliźniaki pod wpływem jednej propagandy. Nie moja wina. Staram się wywiązać z moich obietnic
          a Tobie pasują tacy co robią to na odwrót...

A Tobie nie przeszkadza, że w tysiacach miejsc oszczerczo krzywdzicie uczciwych zrównując ich z PO-WSI-PSLowską kolesiowską grupą trzymającą władzę wszelkim oszustwami wyborczymi ze strachu przed osądem?

• prudernik Ogarniam! Niemoto. Co Ci odpowiedzieć na AD Homini 28.04.15, 16:34
            Re: Naiwność zarzuca #owi:"Może to byłaby alterna
            andrzejg 28.04.15, 15:55
            czy Ty ogarniasz co do kogo piszesz?

A.
            • andrzejg Re: Ogarniam! Niemoto. Co Ci odpowiedzieć na AD H 28.04.15, 16:36
              Co trochę dajesz dowody swojej kultury.
              Bierzesz leki na nadpobudliwość?

A.
              • prudernik Wysyłałeś do lekarza? Nie? Z braku AD REM 28.04.15, 17:37
                ...no się dziw.
                Za to, że tacy jak Ty niszczą ŚWIADOMIE (nie jak jakiś nieświadomy otumaniony Lisem wyborca) państwo polskie i obrażają mnie bez powodu, tylko za to, że piszę o faktach, które powinny paraliżować i natychmiast zmuszać do refleksji wyborczej a pisał Ci Luka o co biega ja mam Ci buty lizać...kiedyś wieszano zdrajców na latarniach a dziś takich wybieracie.

Zakowskiemu chyba wierzysz?
                "Organy nieścigania i instytucje niekontroli"

Żakowski pisze, że na Zachodzie walka z oszustami jest demonstracyjna, "by obywatele płacący podatki wierzyli, że państwo wszystkich rozlicza sprawiedliwie". W Polsce jest wręcz przeciwnie.
          • andrzejg Re: po co spamujesz? 28.04.15, 16:34
            prudernik napisał(a):

> a Tobie pasują tacy co robią to na odwrót...
            >
            >

Podejrzewam, że znów nie wyłapałeś intencji i ułożyłes wszystko sobie w swojej główce po swojemu.

Pytanie pomocnicze: jak się odnosisz do Korwina?

A.
            • prudernik do Korwina? Tego z SD przybudówki PZPR/FJN? 28.04.15, 17:42
              Zgłosił Uchwałą a ni Ustawę z tak krótkim terminem wykonania by uniemożliwić rzetelną lustrację i upupić do reszty rząd koalicyjny PC.

Przecież Ty widzisz podatki i państwo tak samo jak Korwin.
              Okupanta się poprosi to wybuduje drogi, szpitale i szkoły...tak?
              Ostatnio nie interesowałem się którego popiera...tego ze Wschodu?
              Czy następców Hitlera?
              • andrzejg Re: do Korwina? Tego z SD przybudówki PZPR/FJN? 28.04.15, 17:51
                prudernik napisał(a):

> Przecież Ty widzisz podatki i państwo tak samo jak Korwin.

a gdzieś Ty to wyczytał?
                Napisałem Ci wcześnie, że z pewnościa nie wyłapałeś intencji i nic nie zrozumiałes z mojej wypowiedzi do wikula, która była pokłosiem dyskusji z luką. Przeczytaj sobie jeszcze raz.

Podejrzewam,że tak masz ze wszystkim. Tu przeczytasz, tam przeczytasz, źle pokojarzysz, dopowiesz, nie zrozumiesz i bzdura gotowa.

Nie wiesz dlaczego wysyłałem Cię do lekarza? Po przyjaźni.

A.
                • prudernik Re: do Korwina? Tego z SD przybudówki PZPR/FJN? 28.04.15, 17:55
                  rakiem?
                  • andrzejg Re: do Korwina? Tego z SD przybudówki PZPR/FJN? 28.04.15, 17:56
                    prudernik napisał(a):

> rakiem?

co rakiem?

NIe moja wina, że tak słabo kojarzysz.
                    • prudernik ja nie kojarzę? wycofujesz się z tez / credo? 28.04.15, 18:31
                      RAKIEM?
                      Komuś wygłaszasz co innego a mnie co innego i też się wycofasz gdy napiszesz do tamtego?
                      Cały jak PO.
                      • andrzejg Re: ja nie kojarzę? wycofujesz się z tez / credo? 28.04.15, 18:35
                        prudernik napisał(a):

> RAKIEM?
                        > Komuś wygłaszasz co innego a mnie co innego i też się wycofasz gdy napiszesz do
                        > tamtego?
                        > Cały jak PO.

Nie kojarzysz i nie wyłapujesz intencji. Cały jak PiS.

A.
            • prudernik nie umarłeś to nie obrażaj i wyjaśnij 28.04.15, 17:54
              Podejrzewam, że znów nie wyłapałeś intencji i ułożyłes wszystko sobie w swojej główce

dlaczego nie głosujesz na partię w której są
              - A. Duda,
              Waszczykowski Witold
              Jarosław Sellin
              Krzysztof Szczerski
              Żyżyński Jerzy
              Smirnow Andrzej
              Jan Szyszko
              Szydło Beata
              Hrynkiewicz Józefa
              Naimski Piotr
              Suski Marek
              Polaczek Jerzy
              Sadurska Małgorzata
              Śniadek Janusz
              Świat Jacek
              Ryszard Terlecki + wielu wielu super ekonomistów, biznesmenów, naukowców, ludzi kultury z kręgośłupem..
              Ani jednego nie znajdziesz którego można porównac z wymienionymi nawet Paweł Zalewski się zeszmacił...
              • andrzejg Re: nie umarłeś to nie obrażaj i wyjaśnij 28.04.15, 17:57
                Nie głosuję na sekty i ich porąbanych guru.
                • prudernik sekty i ich porąbanych guru - obrażasz IQ=? 28.04.15, 18:09
                  dlatego sztama z PiQiem, Wikulem i Ciocią?

Przecież Tobie z takim chorym resortowo-dziecinnym podejściem do polityki i gospodarki żaden lekarz nie pomoże.
                  Nie mógłbys się skupić oddalić wszczepione propagandą przemysłu nienawiści złe emocje i omawiać jedynie FAKTY i SPRAWY? A nie małpować debat TV z Lisem?
                  • andrzejg Re: sekty i ich porąbanych guru - obrażasz IQ=? 28.04.15, 18:32
                    prudernik napisał(a):

> dlatego sztama z PiQiem, Wikulem i Ciocią?
                    >
                    > Przecież Tobie z takim chorym resortowo-dziecinnym podejściem do polityki i gos
                    > podarki żaden lekarz nie pomoże.
                    > Nie mógłbys się skupić oddalić wszczepione propagandą przemysłu nienawiści złe
                    > emocje i omawiać jedynie FAKTY i SPRAWY? A nie małpować debat TV z Lisem?

żałosny jesteś Tadziu z ciągłym oskarżaniem o posiłkowanie się źródłami z TV. Dla Twojej wiadomości mądralko : nie oglądam TVN , nie oglądam Lisa , nie oglądam Polsatu ....
                    Mało co oglądam TV i weź się zastanów czasami zanim będziesz bez sensu każdego naokoło odsądzał od czci i wiary obrażając przy okazji.

A.
                    • andrzejg P.S. 28.04.15, 18:33
                      Miałem wolne popołudnie i poświęciłem je Tobie, abyś załapał coskolwiek z tego życia.

Na razie cześć.

A.
                    • dachs A bo to u porąbanych normalne 28.04.15, 18:38
                      że większość czasu poświęcają na czytanie i oglądanie rzeczy, które dostarczają im amunicji do walki
                      Ja np. szacuję, że czytam tylko 20% tej prasy katolickiej, którą pochłania nasza ciocia.
                      smile
                      • prudernik Re: A bo to u porąbanych normalne 28.04.15, 18:56
                        Jakżesz się mylisz... co do mnie leży chyba z 10 szt. WSIECI + 5 szt Gazety Warszawskiej nieprzeczytanych...po prostu wspieram finansowo tak jak w stanie wojennym
                        Za to słucham codziennie TOK F od 6:15 -30 do 8:00 aż wstanę apotem robięsniadanie i dalej słucham KIm, Wołka,Lisa, Wróbla, Paradowskiej, Zakowskiego i wielu in.

STAD WIEM Z GÓRY CO MI NAPISZECIE i JKA MI ODPOWIECIE potem piszę jem piszę piję i wychodzę
                        • dachs Re: A bo to u porąbanych normalne 28.04.15, 22:04
                          prudernik napisał(a):

> Za to słucham codziennie TOK F od 6:15 -30 do 8:00 aż wstanę apotem robięsnia
                          > danie i dalej słucham KIm, Wołka,Lisa, Wróbla, Paradowskiej, Zakowskiego i wiel
                          > u in.

O to mi właśnie chodziło, stąd odniesienie do cioci, która jako ateistka siedzi głównie w prasie kościelnej.
                          Sorry, być może zbyt nieprecyzyjnie to sformułowałem.
                    • prudernik Re: sekty i ich porąbanych guru - obrażasz IQ=? 28.04.15, 18:52
                      Percepcja i rozumienie tekstu! NSKąd te źródła? Porównuję metody!
                      W KONTEKCIE tego co sam sprowokowałeś obrażaniem PiSu "sektą i porąbanym guru".
                      Ani słowa na temat nie napisałeś.

Nie twierdzę, ze ogladasz. Upominam, że OBRAŻASZ JAK LIS..albo Żakowski, Urban, Olejnik, Kuczyński czy premier, marszałek stary i nowy,...
                      • andrzejg Re: sekty i ich porąbanych guru - obrażasz IQ=? 28.04.15, 19:21
                        prudernik napisał(a):

> W KONTEKCIE tego co sam sprowokowałeś obrażaniem PiSu "sektą i porąbanym guru".

bo to sekta z guru (porąbanym) . Określenie za RAZ.

A.
                  • dachs My Cię Haszu bardzo poważnie traktujemy 28.04.15, 18:35
                    podobnie jak pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego, oraz wszystkich jego zacnych współpracowników z listy, która powyżej wymieniłeś.
                    I wielu z nas ma duże pretensje do PO, nie tylko za to, że nie zrobiła tego co obiecała, ale za to, że robiła rzeczy, których nie akceptujemy.
                    Dlatego większość uczestników tego forum zagłosuje jeżeli nie na PO, to na jakąś inna partię.
                    Ale na pewno nie na PiS.
                    Paradoksalnie, dlatego właśnie, że poważnie traktujemy czcigodnego Prezesa.
                    A Pan Prezes określa swoich przeciwników mianem zdrajców, sprzedawczyków, złodziei, morderców, sługusów obcego mocarstwa, aferzystów, krwiopijców, wyzyskiwaczy, oszustów i dopisz sobie co tam jeszcze chcesz z Twojego repertuaru, w końcu masz to obcykane.
                    Tacy ludzie zasługują niewątpliwie na karę. To oczywista oczywistość.
                    A tę karę mogą ponieść tylko jeżeli PiS dojdzie do władzy, a Prezes będzie konsekwentny.
                    A przecież będzie...prawda, Haszu?
                    A wtedy te 20% społeczeństwa wiernego Prezesowi rozstrzela, powiesi, albo zamknie w obozie koncentracyjnym pozostałe 80% Polaków.
                    No bo zdrajców, sprzedawczyków, złodziei, morderców, sługusów obcego mocarstwa, aferzystów, krwiopijców, wyzyskiwaczy, oszustów nie można traktować inaczej. Tu się w pełni zgadzam z Prezesem.
                    Dlatego Haszu miły, PiS nigdy nie wygra, a te 80% Polaków będzie sobie nadal paktować z obcymi mocarstwami, sprzedawać ojczyznę bankierom, wysadzać w powietrze samoloty, a niektórzy - o zgrozo - pójdą drugi raz na "Pokłosie".
                    Tak będzie haszu.
                    A wszystko dlatego, że poważnie traktujemy to co piszesz.
                    • prudernik Re: My Cię Haszu bardzo poważnie traktujemy 28.04.15, 19:06
                      Pisałem, że macie coś na sumieniu jak Sawicka.
                      Dlatego chcecie Kartofla i ZIobrę wsadzić do paki.
                      • dachs Re: My Cię Haszu bardzo poważnie traktujemy 28.04.15, 22:07
                        prudernik napisał(a):

> Pisałem, że macie coś na sumieniu jak Sawicka.
                        > Dlatego chcecie Kartofla i ZIobrę wsadzić do paki.

Kartofla niekoniecznie, ale Ziobrę chyba raczej tak. Ale nie za zdradę kraju, kradzież, nawet nie za mord na Blidzie, tylko za zwykłe nadużycie stanowiska do celów politycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka