Dodaj do ulubionych

Jedyna taka szansa :)

13.05.15, 15:27
Nie wiem czy to potwierdzone - ale podobno Prezes Kaczynski powiedzial, ze poslowie (domyslam sie, ze poslowie z PiS smile) z tych okregow, w ktorych Duda bedzie mial slaby wynik - nie znajda sie na listach do Parlamentu albo beda startowac z nizszych pozycji.

Szczecinianie - glosujac na Komorowskiego maja szanse 'za jednym zamachem' - pozbyc sie Brudzinskiego. Czy nie byloby sympatycznie ? Mam nadzieje, ze to wykorzystaja.

Ciekawe z jakiego okregu startuje Blaszczak ... Mastalerek ... prof. Pawlowicz ... Beata Kempa, Jaroslaw Gowin (na wspolnych listach z PiS-em) itd.

smile tete
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 15:38
      Wyborcy wyborcami, ale jaka gratka dla działaczy PiSu z dolnych rejonów list wyborczych !
      Będą pomocni jak diabli

A.
      • prudernik Ty to jesteś sprytna dziewoja Tete wymyślić taką 13.05.15, 16:49
        POtwarz...nie POtwarz....

Niby nic szczególnego, nie da sie podciągnąc pod OSZCZERSTWO bo "podobno"

ale Kaczora uderzyłaś w same jądra. Że DESPOTA i MŚCIWY jak Schetyna co najmniej albo

ćwierć Tuska!
    • prudernik Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 16:51

Przebiłaś Borsuka.
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,157588727,157588727,Swiaty_rownolegle.html
    • jerycho666 Stetiner Endloesung 13.05.15, 18:26
      t_ete napisała:

> Szczecinianie - glosujac ... maja szanse 'za jednym zamachem' - pozbyc sie ...

Wladza nad Funduszem Ochrony Zdrowia rozzuchwala bezgranicznie. Ziomale zasiedlimy demograficznie dziewicze terytoria po Przemysl.
      • qwardian Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 18:53

'za jednym zamachem' - pozbyc sie..

Ostatnia dekada to pozbycie się ze Szczecina wszelkich śladów produkcji. Ta kobieta chyba wychowała się w Kaskadzie (epokowa szczecińska speluna cinkciarzy i SB-eków).
        • wikul Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 19:09
          qwardian napisał:

> Ostatnia dekada to pozbycie się ze Szczecina wszelkich śladów produkcji. Ta kob
          > ieta chyba wychowała się w Kaskadzie (epokowa szczecińska speluna cinkciarzy i
          > SB-eków).

Podziękuj to Marianowi Jurczykowi którego "rządy" polegały na administrowaniu miastem, a nie kierowaniu jego rozwojem.
        • ciocia_piqa Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 20:12
          qwardian napisał:

>
          >
          > Ostatnia dekada to pozbycie się ze Szczecina wszelkich śladów produkcji. Ta kob
          > ieta chyba wychowała się w Kaskadzie (epokowa szczecińska speluna cinkciarzy i
          > SB-eków).

Mam nadzieję, że nie zdajesz sobie sprawy z tego co napisałeś. Kobiety w Kaskadzie nie zajmowały się cinksiarstwem - zajmowały się prostytucją. Nie sądzę także, by były SB-czkami.
          Stoczyłeś się na dno qwardianie.

• jerycho666 Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 20:38
            ciocia_piqa napisała:

> Stoczyłeś się na dno qwardianie.

Wyglada na to, ze masz/udajesz ciociu kobieca wrazliwosc. Ja tez zwrocilem na ten szczegol uwage. Jednak nie mam talentu aby napisac o tym nie urazajac t-ete. Problem w tym, ze kobiety Kaskady byly super inteligentne (w swej niemoralnosci). Nie bylem, domniemam.
          • dachs Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 22:54
            ciocia_piqa napisała:

>
            > Kobiety w Kaskadzie nie zajmowały się cinksiarstwem - zajmowały się prostytucją.
            (...) Stoczyłeś się na dno qwardianie.

Raczej wrócił do młodzieńczej formy.
        • t_ete Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 21:31
          Szyszak opadl Ci na mozg

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,17792545,Technologie_przyszlosci_w_fabryce_powstajacej_na_wyspie.html

szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,17907465,Police_2_zbuduja_Amerykanie__Kiedy_bedzie_gotowy_nowy.html

Kaskada spalila sie w 1981. Przez dlugie lata byl w tamtym miejscu ugor i obrzydliwe szaszlykarnie.
          A teraz jest tak : szczecin.gazeta.pl/szczecin/56,34939,12577081,Galeria_Kaskada,,1.html

Jesli kiedykolwiek widziales stara Kaskade - powinienes dojrzec podobienstwo.

Uprzedzajac ewentualne pytanie - wyburzono ohydny budynek Pleciugi (dzieciecego teatru) - i wybudowano taki : pl.wikipedia.org/wiki/Teatr_Lalek_Pleciuga

tete

• jerycho666 Re: Stetiner Endloesung 13.05.15, 21:45
            t_ete napisała:

> Szyszak opadl Ci na mozg

Jezeli to do mnie to genialne, czuje sie zaszczycony. Po pierwsze primo twoja odpowiedzia. Po drugie primo jej forma.

Oczywiscie wiem, ze Kaskada spalila sie kaskadowo. Ale Kaskada rozpylila swego ducha i ciebie tez dopadla. Co ja w tobie niezmiernie cenie nie oczekujac wzajemnosci.

Genus loci zaszczyca godnych.
            • t_ete to do Quardiana 13.05.15, 23:20
              bylo, bowiem on na tym forum w szyszaku chodzi ;

Haus Ponath - ktory pozniej stal sie Kaskada, byl przed 1939 rokiem nowoczesnym i bardzo atrakcyjnym miejscem rozrywki ; z Berlina goscie przyjezdzali ...

Teraz tez przyjezdzaja smile w innym celu - choc w to samo miejsce

W Kaskadzie nie bywalam - bo w wieku bywajacym - wolalam raczej kluby studenckie niz obciachowo-dancingowa Kaskade. Pozar byl szokiem dla szczecinian - zawinila bylejakosc instalacji i wykladzin ; zginelo wiele osob - w tym mlodych praktykantow z technikum gastronomicznego.

Jerycho, ja lubie moje miasto. Chyba z wiekiem - lubie je coraz bardziej.

tete

• jerycho666 Re: to do Quardiana 13.05.15, 23:59
                t_ete napisała:

> Jerycho, ja lubie moje miasto. Chyba z wiekiem - lubie je coraz bardziej.

Wiem. Mam ci cos wiecej motac?

Dzis bylem na poczcie. Facetka slownie orgazmowala urzedniczke. Cenie ma lokalna spolecznosc.
          • jaceq Re: Stetiner Endloesung 14.05.15, 10:17
            t_ete napisała:

> Szyszak opadl Ci na mozg

Chyba szyszka. Z sekwoi. Energia uderzenia = mgh
    • jaceq Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 19:45
      Jojo Brudzinski na śmietniku! Piękne! Nie jest niezniszczalny. Tylko Rychu "Mynda" Czarnecki jest niezniszczalny.
      • wikul Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 19:59
        jaceq napisał:

> Jojo Brudzinski na śmietniku! Piękne! Nie jest niezniszczalny. Tylko Rychu "Myn
        > da" Czarnecki jest niezniszczalny.

Obatel Czarnecki zawsze do usług.
      • prudernik Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 20:04
        Szczecin głosuje na swoich likwidatorów...
        • t_ete Re: Jedyna taka szansa :) 13.05.15, 21:43
          A kiedy to Hasz ostatno byl w Szczecinie ?
          Jako mieszkanka - nie dostrzegam likwidacji - raczej mozolne gramolenie sie w dobrym kierunku. Ci, ktorzy pojawiaja sie w Szczecinie po kilku latach doceniaja tempo zmian.

Mysle, ze najtrudniejsze lata (fatalne - jak juz wczesniej wspomnial Wikul - administrowanie miastem) juz za nami.

Ty - mozesz miec to w nosie - ale ja jestem dumna, ze nasza Filharmonia wygrala w konkursie architektonicznym
          www.bryla.pl/bryla/1,85298,17883412,Ogromny_sukces_Polski__Filharmonia_w_Szczecinie_zdobyla.html

tete
    • t_ete bezrobocie w Szczecinie 13.05.15, 22:09
      w Szczecinie 9 %, w Swinoujsciu niewiele ponad 8 %, w Policach 11 % ...

- dane na marzec 2015

Jak na stan likwidacji - chyba jednak uda sie przezyc smile

PiS-owcy zaklinaja rzeczywistosc - wskazujac na inne powiaty gdzie bezrobocie jest wyzsze. Jest wyzsze. Ale i tam nie wygrywa Duda.

tete
      • andrzejg Re: bezrobocie w Szczecinie 14.05.15, 10:45
        Zastanawiam się czy dobrym rozwiązaniem byłoby podzielenie Polski na dwie autonomiczne części.
        Głosy rozkładaja sie w sposób piekny do podziąłu. Duda z Haszem do Lubllina, a ja z Komorowskim we Wrocławiu

A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka