Dodaj do ulubionych

_____skąd R7 znał plan końca Polski?

12.06.15, 09:04
skąd?

Wczoraj po pr. Pospieszalskiego zrozumiałem co pisze R7 od lat i o jakich metodach nam tu pisze. Byłem na spotkaniu z PiSem albo nie mają świadomości albo doły są za głupie albo...
Obserwuj wątek
    • prudernik Re: _____skąd R7 znał plan końca Polski? 12.06.15, 09:08
      perla 11.06.15, 16:37
      PełO to organizacja przestępcza jest o charakterze mafijnym, dlatego należy ją zdelegalizować.
      Aresztować winnych i wystawić list gończy za Rudym bo to on wysłał ministra do prezesa aby złamali konstytucję RP.
      Oczywiście najlepiej by było odstrzelić ich w wyborach, ale demokracja jest porąbana. Np. po 2wś wybory w Niemczech wygrała by NSDAP gdyby nie była zdelegalizowana właśnie.
      nawrociles sie na moje poglady?

jerycho666 11.06.15, 17:55
      perla napisał:

> o charakterze mafijnym, dlatego należy ją zdelegalizować.

Podejdz to tego globalnie.
      ============================
      • jerycho666 powrot do zrodel 12.06.15, 11:10
        prudernik napisał(a):

> jerycho666 napisał:
        > Podejdz to tego globalnie.

Chrzescianstwo tak, wypaczenia nie.

Ja Tadeuszku siegnalem do oryginalu, do Chrystusa gnostyckiego. Bez Swietych Ksiag, bez guru, samodzielnie osobiscie dazylem do wiedzy, do boga. Chciec to moc.

Ty brodzisz w bagnie, w krzakach, etatystycznego obstalunku cesarza Konstantyna ("Wielkiego"). Jestes miesem armatnim V kolumny Belzebuba z Watykanu. Po co komu kolejny Rzym?
    • jerycho666 objawil mi moj ateistyczny bog 12.06.15, 11:01
      prudernik napisał(a):

> skąd R7 znał plan końca Polski?

Razem zesmy usiedli przy skrzynce wodki i obalilismy Wszechswiat.

Jestes czlowiekiem malej wiary i nie wierzysz w mojego ateistycznego boga, co wiecej nie wierzysz w swojego.
      • kalllka Re: objawil mi moj ateistyczny bog 12.06.15, 11:09
        Dobrze wiedzieć, ze używasz swojego (...) boga jak narzędzia poznawczego, rych.

• jerycho666 Re: objawil mi moj ateistyczny bog 12.06.15, 11:11
          kalllka napisała:

> Dobrze wiedzieć, ze używasz swojego (...) boga jak narzędzia poznawczego

Bez genderowych skojarzen uzywamy sie nawzajem. Gnostycka nirwanna.
          • polski_francuz Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 11:23
            to na pytanie wstepne Hasza.

I dwa komentarze.

Po pierwsze, osobiscie, jestem wolniejszy niz Rycho i pewnie zabierze mi to z (10^10)^10 lat zanim sam do tego dojde co On przemyslal. Dlatego tez jego obecnosc na forum jest absolutnie niezbedna!

Po drugie i o wiele wazniejsze. Hasz komplementuje Rycha. Co jest zjawiskiem rzadkim i godnym podkresleniasmile

Pozdro

PF
            • jerycho666 Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 11:35
              polski_francuz napisał:

> to na pytanie wstepne Hasza.

W tytule zacytowales gnostyckiego Chrystusa. Popiliscie razem do rana?

> Po pierwsze, osobiscie, jestem wolniejszy niz Rycho i pewnie zabierze mi to z (
              > 10^10)^10 lat zanim sam do tego dojde co On przemyslal.

Kwestia doboru lektur. Internet daje niesamowite mozliwosci w tym zakresie. Intelektualnym wyzwaniem jest dawanie zarcia wyszukiwarkom w postaci trzech odpowiednich slow. Pare pozycji musialem kupic. Te swa objetoscia byly wstepna przeszkoda nie do przebycia.

> Dlatego tez jego obecnosc na forum jest absolutnie niezbedna!

Dobrze, ze przynajmniej nie piszesz, ze jestes wszyscy Polacy.

> Po drugie i o wiele wazniejsze. Hasz komplementuje Rycha.

Malo znasz Hasza. W podtekscie Tadeuszek sugeruje, ze mam rodzinne powiazania z Wladimirem Spirydionowiczem, czyli ojcem szefa mojego oficera prowadzacego. Co ma w sobie ujemne plusy, nie chcem ale muszem.

> Co jest zjawiskiem rzadkim i godnym podkreslenia

Co do przypisywania sobie rodzinnych powiazan z Wladimirem Spirydionowiczem to sie zgadzam. W szczegolnosci co do udzialu Tadeuszka w rodzinnym przepisie kulinarnym.
              • polski_francuz Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 12:51
                "Kwestia doboru lektur"

Bylbys bardziej elastyczny od mnie? Bo ja ciagle "erste Kolonne marschiert, zweite Kolonne marschiert...". I kupuje ksiazki, ale zarzucilem juz dobrych 20 lat temu ksiazki historyczne. Wyjatek zrobilem dal Polski Piastow i Jagiellonow Jasienicy z 5 lat temu i zrobie, jak kupie RP Obojga Narodow tegoz. Obecnie ksiazka to dla mnie kryminalsmile

"Malo znasz Hasza. W podtekscie Tadeuszek sugeruje, ze mam rodzinne powiazania z Wladimirem Spirydionowiczem"

Popatrz, jak ja, na pelna czesc szklanki.

PF
                • jerycho666 Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 13:02
                  polski_francuz napisał:

> Obecnie ksiazka to dla mnie kryminal

Ja mialem kilka lat separacji od papieru. Ostatnio ponowilem konsumowanie.

> Popatrz, jak ja, na pelna czesc szklanki.

Tyle, ze ja odkrylem genealogicznie. Przypisuje sobie udzial moich przodkow po obu stronach bitwy pod Grunwaldem i Powstania Warszawskiego.

Takie dziedzictwo bardzo poglebia oglad rzeczywistosci. Jak sie zdecydowac, czy bardziej kochasz mamusie czy tatusia? Wyobraz sobie szok odkrycia, ze miales oboje rodzicow. Postaw sie w sytuacji takiego Joszuy.

Ja nie lekcewaze i lubie Hasza. Nie lubie pocalunkow smierci i od dziecka obslizlosci ciotek rewolucji. I wcale nie pije do najwiernieszego z wiernych, Judasza.
                • prudernik Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 13:10
                  R7 to zwyczajny hejter na usługach silniejszego - czyli aktualnie lokalnie Dudy, partyjnie i globalnie czeka na zwycięzcę albo oznaki przewagi. Stanie po stronie Polski gdy ta wstanie z kolan i nareszcie jako prawdziwy partner a nie sługus do wynajecia 1mu lepszemu...wypożyczy rakiety do przenoszenia głowic konwencjonalnych najnowszej generacji od
                  USA a głowice jądrowe od Chin.

Takich typków znałem na kopy.

kresy24.pl/68326/ojciec-putina-sluzyl-w-oddzialach-hitlera-i-pacyfikowal-powstanie-warszawskie-prezydent-rosji-jest-z-pochodzenia-jest-niemcem-foto/
                  • polski_francuz Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 15:01
                    Jest elastyczny, bo bo jest mieszczaninem od wielu pokolen. To postawa zyciowa ciagle jeszcze w Polsce malo znana. Ja sie jej zaczelem douczac jak pracowalem w Niemczech.

Z ksiazki wlasnie, ktora kolezanka mi uprzejmie podeslala.

PF
                    • jerycho666 jestem tez plebejuszem z Czech 12.06.15, 17:30
                      polski_francuz napisał:

> Jest elastyczny, bo bo jest mieszczaninem od wielu pokolen.

Masz PFie racje. Jest we mnie takze sporo czeskiej mentalnosci. To jakos splywa pokoleniami w rodzinie.

Czechom to sie oplacalo. Nawet od Bialej Gory 1618.

Niestety jest tez we mnie sporo Serba. Oni od jakichs 5000 lat byli wojskowymi najemnikami. Hasz zadnego zoldu mi nie proponowal. Jedynie poczucie winy nie przelewania krwi za darmo. Nigdy nie zadal sobie pytania, czy do Serba taki bajer moze dotrzec. Ja przeciez nie rwe sie aby walczyc o swoje. Potrafie liczyc ile jest wart moj gruz 200.
                      • polski_francuz Najemnik 12.06.15, 21:51
                        "Oni od jakichs 5000 lat byli wojskowymi najemnikami."

Uzylem tego slowa po konkursie w Elwro, z ktorego sie wycofalem. Wyrzucali mi tchorzostwo ci i tamci, takze moj Tata. Mowiono mi co o najemnikach, robiac aluzje do moich doswiadczen zagranicznych. Na co odpowiedzizalem, ze Elwro potrzebuje jakiego najemnika wlasnie. Kogos kto zalatwi prace dla wszystkich elwrowcow. A ie tylko dla 500 osob.

Moj Tata, w koncu zrozumial, moje racje. Mam nadzieje, ze patrzy z wyrozumialoscia jak nosze Jego nazwisko.

PF

• jerycho666 Re: Najemnik 12.06.15, 22:14
                          polski_francuz napisał:

> Mowiono mi co o najemnikach

Pojecia sa zwiazane z ladunkiem emocjonalnym. Jest on rozny w roznych kulturach, czasami skrajnie. U pasztunskich Serbow to komplement. Ich profesjonalnosc z kolei potrafi mrozic krew.

Elwro to kawal mojego zycia. Mam mieszane uczucia. Mam tez dystans co do kategorycznosci ocen. Bylem juz szalenie doswiadczony gdy obserwowalem naiwny zapal narwancow. Wyszlo jak zwykle. W tamtych latach nawet nie przypuszczalem, ze jak sie wyjmie korek to woda tak szybko splynie z wanny.
                          • polski_francuz Re: Najemnik 12.06.15, 22:30
                            "Pojecia"

Jak trudno znalezc kogos, kto ma podobny zasob porownan (i za tym idacych pojec) wynikajacych z doswiadczen w wieku, kiedy sie doswiadczenia czyni.

PF
                            • jerycho666 Re: Najemnik 12.06.15, 22:40
                              polski_francuz napisał:

> "Pojecia"
                              >
                              > Jak trudno znalezc kogos, kto ma podobny zasob porownan (i za tym idacych pojec
                              > ) wynikajacych z doswiadczen w wieku, kiedy sie doswiadczenia czyni.

Ja sobie przypisuje 13 Heimatow. Kiedys na spotkaniu z Niemcami z Tadzykistanu wyrazilem swoje niezadowolenie, ze pilaw nie jest ze starego barana jak bog przykazal. Oni odpowiedzieli po prostu po niemiecku, ze pomieszczenia nie daloby sie wywietrzyc przez miesiac. Ale manty podawali boskie. Do tego mieli nie ze swojego towarzystwa profesjonalna tancerke. Basnie z tysiaca i jednej nocy.
                              • polski_francuz Re: Najemnik 12.06.15, 22:44
                                Tym skurczybykom, ktorzy nieupilnowali bym wiedzial kim byli moi przodkowi przed 1810 rokiem (zgrubsza) bym nakopal.

Tyle bytow zmarnowanych...

Eh zizn i dobranoc

PF
                              • prudernik Re: Najemnik 12.06.15, 22:46
                                A Tusk miła tylko jeden heimat i dobrze se żyje.
                                • prudernik Re: Najemnik 12.06.15, 22:49
                                  i co z tych znajomości heimatów wynika dla Polaka?
                                  Nie dla światowca i nie €uropejczyka?
                                  • jerycho666 jak nie urok to przemarsz wojsk 12.06.15, 22:59
                                    prudernik napisał(a):

> i co z tych znajomości heimatów wynika dla Polaka?
                                    > Nie dla światowca i nie €uropejczyka?

Polacy sa najprawdziwszymi z prawdziwych Ariami. Polacy sa genetycznie najbardziej wymieszanym narodem w Europie, sa dumnymi kundlami. Polacy sa sola ziemi, tej ziemi. Jak sie urwa z lancucha V kolumny Belzebuba z Watykanu to odzyja pelnia rzyci.
                • prudernik Re: Ze studiow i z zastanowienia sie 12.06.15, 13:38
                  https://warszawskagazeta.pl/modules/mod_news_pro_gk4/cache/k2.items.cache.eb03856f51bf01b293f3bc77d566d6d4_Lnsp_158.jpg
          • kalllka Re: objawil mi moj ateistyczny bog 12.06.15, 12:20
            Bez. Ale, skoro ty je miałeś to dlaczego ja nie mogłabym?
            / naturalny zamysł natury i proszę (!) natychmiastowa reakcja, emocja- pompa hydra--uliczna dla przyrostu "ego"/
            • jerycho666 Re: objawil mi moj ateistyczny bog 12.06.15, 12:50
              kalllka napisała:

> hydra--uliczna dla przyrostu "ego"/

Gnostycko trafilas w punkt. Pare krokow jeszcze przed toba.
              • prudernik uprzedzam -NIE CZYTałem komentarzy 12.06.15, 12:59
                Rycho7:
                Przyłączam się zawsze do "silniejszego" (do ZSRR,...do PO,...do Dudy..do Niemców..itd.)
                • jerycho666 Re: uprzedzam -NIE CZYTałem komentarzy 12.06.15, 13:07
                  prudernik napisał(a):

> Rycho7:
                  > Przyłączam się zawsze do "silniejszego" (do ZSRR,...do PO,...do Dudy..do Niemcó
                  > w..itd.)

Wyznaje zasady wielkiego stepu. Jak nie mozesz pokonac to sie przylacz. Kindzal do wbicia w plecy zawsze nosze przy sobie. Ty Tadeuszku niezmiennie oczekujesz twojej moralnosci od nas Szatanow. Trzeba bylo zawczasu przemyslec konsekwencje pomawiania. Ja z pomowienia jestem bandyta od dawna. Teraz jedynie wystarczy spelnic pokladane we mnie nadzieje.

Ty Tadeuszku sprzeniewierzasz sie wszystkim zasadom, ktore werbalnie prezentujesz jako swoje. Ucze sie od lepszych ode mnie, od ciebie.
                  • prudernik Re: uprzedzam -NIE CZYTałem komentarzy 12.06.15, 13:13
                    kresy24.pl/68326/ojciec-putina-sluzyl-w-oddzialach-hitlera-i-pacyfikowal-powstanie-warszawskie-prezydent-rosji-jest-z-pochodzenia-jest-niemcem-foto/
                  • prudernik Re: uprzedzam -NIE CZYTałem komentarzy 12.06.15, 13:26
                    Nie pieprz farmazonów! Kopaczka Ci zapłaciła za hejt antyPiS?
                    To Ty mnie lustrowałeś anie ja Ciebie...bo mi to lata koło...nogawki.
                    Tak jak Tobie afery Twoich niedawnych idoli. Narcyzujesz halucynacjami fantasmagorii swoich rozmówców jak żmija żaby.
                • jerycho666 wypraszam sobie 12.06.15, 13:13
                  prudernik napisał(a):

> Rycho7:
                  > Przyłączam się zawsze do "silniejszego" (,...do PO,...itd.)

Pomawiasz swoimi fantazjami. PO nigdy nie bylo z mojej bajki. Ja ci pisalem o roznicach w pojmowaniu przez nas postaw panstwowotworczych. Odcinalem sie od kreowania kamieniokupy. Taki ciag od 1968 roku. W sumie cieszy mnie twoj sukces. Twe upragnione dziecie - kamieniokupa powstala i nieustannie podnosi sie na nowy, wyzszy poziom. Pozniej bedzie nic.
                  • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:28
                    "Taki ciag od 1968 roku. W sumie cieszy mnie twoj sukces. Twe upragnione dziecie - kamieniokupa powstala i nieustannie podnosi sie na nowy, wyzszy poziom. Pozniej bedzie nic."

Puławianin jesteś?
                    • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:29
                      pisałem Ci już jak gomuła się poparzyła aż 4 razy.
                      • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:31
                        Teraz IV szansy nie będzie! Opamiętaj się. No chyba, ze któryś z Twoich dziadków znał
                        dziadka - kucharza przyjaciela i towarzysza frau Merkel.
                        • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:35
                          Ten kucharz gotował i "próbował" żarcia dla Soso JudaSzwili...
                          czytacie kto obiecał sprzedaż polskiej ziemi i za co...po lasach!
                          kupuję jednak gazetę GW = G. Warszawska
                          https://warszawskagazeta.pl/modules/mod_news_pro_gk4/cache/k2.items.cache.5459fdebc623d8908312fbf56cc3b92a_Lnsp_135.jpg
                          • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:39
                            https://warszawskagazeta.pl/modules/mod_news_pro_gk4/cache/k2.items.cache.eb03856f51bf01b293f3bc77d566d6d4_Lnsp_158.jpg
                            warszawskagazeta.pl/images/wawa1106.jpg
                            • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:41
                              https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQd-iwXTip5W4UzuKLiOk3ZGntdKsLmlVsvG8mK-uUCLCjp0xFKQw
                            • hymenos Tytuł i jpeg fajny, ale co z treścią? 12.06.15, 13:51
                              Czy jak zwykle po fasadzie rozsądzasz co jest prawdą i ma znaczenie?
                              • hymenos treść: 12.06.15, 14:38
                                www.ekonomia.rp.pl/artykul/1187482.html
                                Posłowie PO, PiS i SLD skrytykowali podczas obrad komisji projekt PSL ustawy o kształtowaniu ustroju rolnego; nowe przepisy mają chronić polską ziemię przed wykupem jej przez cudzoziemców.

PiS nie?! ROTFL
                                • prudernik __________________KPISZ! 12.06.15, 19:14
                                  Zaproponowane rozwiązania nie gwarantują uchronienia polskiej ziemi przed wykupem jej przez silniejszych ekonomicznie obcokrajowców - posłowie mówią o tym od kilku lat.

Od ponad dwóch lat "leżał" Sejmie projekt PiS w tej sprawie.
                                  opinie dwóch uniwersytetów nt. projektu PSL są negatywne.

...stanowisko rządu nie jest poparte analizami ekonomicznymi.
                                  • hymenos Dziecinniejecie dziadku. Infantylne zabiegi 12.06.15, 21:07
                                    przedszkolaka stosujecie. Poprzekręcajcie jeszcze dziadku nazwiska jak to macie w zwyczaju i będzie komplet.

A awantura, do której się odwołałeś dotyczyła projektu PiSu, że się na niego powołujesz? Obecny projekt jest bardziej restrykcyjny niż ten sprzed dwóch lat.
                                    • prudernik Re: Dziecinniejecie dziadku. Infantylne zabiegi 12.06.15, 22:28
                                      wszystko zacytowałem z Twego linkowanego tekstu.
                                      Nie pajacuj.
                                      PO zawsze ukrywa fajną przeciwną nazwą Podstępne ustawy patologicznych oszustów
                                      • hymenos Re: Dziecinniejecie dziadku. Infantylne zabiegi 12.06.15, 22:49
                                        prudernik napisał(a):

> wszystko zacytowałem z Twego linkowanego tekstu.
                                        > Nie pajacuj.
                                        > PO zawsze ukrywa fajną przeciwną nazwą Podstępne ustawy patologicznych oszustów

A co ma do tego PO, skoro wybrałeś cytat z PiSiaka i nie znasz ich projektu? Awantura ma podłoże polityczne a nie merytoryczne a PiS wystąpił przeciw Projektowi PSL, podobnie jak PO i SLD, które not bene też podparło się własnym projektem. Ty zaś zaprezentowałeś pretensje z pomocą GW i JPG do PO, które zachowało się identycznie jak PiS. Tłumaczenia jak w przedszkolu, wszystko palcem trzeba pokazywać.
                        • jerycho666 to tez 12.06.15, 13:53
                          prudernik napisał(a):

> dziadka - kucharza przyjaciela i towarzysza frau Merkel.

Ona dorastala w Templinie, obok mojego obodryckiego matecznika. Nie chce sie naprezac aby mi zylka nie pekla. Ale wierze, ze mamy wspolnych przodkow i ze strony slowianskiej i ze strony germanskiej. Rozumiemy sie w pol slowa.
                    • jerycho666 Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:49
                      prudernik napisał(a):

> Puławianin jesteś?

Zapewne nie znasz Warszawy nie nie wiesz co to pojecie oznacza. To jest jeden konkretny dom. Bywalem w nim w czasach gdy szczeka opadala na takie luksusy. Bylem biedny i nie w wieku na czlonka hewry. Mialem kolegow synalkow prominentow. Mieszkalem w takiej okolicy. Z jednej strony ulicy dawna dzielnica niemiecka z drugiej polska. Architektura jak marzenie. Z drugiego podzialu, chamy i Zydy, to byli ci drudzy. Zajeli porzucone majatki niemieckie. W tym szkole Hitlerjugend. Nasiaklem ta atmosfera. No i od malego mialem konwersacje po rosyjsku. Zwerbowali mnie dajac mozliwosc popatrzenia jak inni bawia sie modelem kolejki. Napawalem sie niepranym kolorem zoltych firanek sklepow bez wstepu dla mnie. No i nie dostawalem paczek pomocy z gminy zydowskiej.

• prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 13:52
                        To musiałeś bawić się tą kolejką też z Euromirem, Jasiem i Adasiem
                        • jerycho666 Re: wypraszam sobie 12.06.15, 14:05
                          prudernik napisał(a):

> To musiałeś bawić się tą kolejką też z Euromirem, Jasiem i Adasiem

W sensie metaforycznym tak. Osobiscie nie.

Dlatego jestem odporny na plucie takich jak ty. Pijane dzieci we mgle trafiaja jedynie plujac zenitalnie.
                          • prudernik Re: wypraszam sobie 12.06.15, 19:17
                            miotasz się wirtualnie bez potrzeby. Nic Ci nie grozi z mojej strony. Możesz se nadal hasać po cmentarzu sączowskim do woli. I takoż skakać po wieżyczkach Auschwitz. Dobierz se kumpla ..wiesz którego.
                            • jerycho666 Re: wypraszam sobie 12.06.15, 22:17
                              prudernik napisał(a):

> Dobierz se kumpla ..wiesz którego.

Alez ty go nie znasz. Tego z SS, czy tego z Gestapo?
                      • prudernik znam W-we z 1968 jak mnie na zawsz z wilczym bilet 12.06.15, 13:56
                        em wywaliły natolińczycy razem z Adasiem, Szlajf-Erem,Blum-Sztajnem i Jasiem.
                        Się okazało, że oni byli pokrzywdzeni a ja nie.
                        • prudernik Re: znam W-we z 1968 jak mnie na zawsz z wilczym 12.06.15, 13:57
                          Opisywałem ten czas szczegółowo.
                        • jerycho666 brzemie posiadania 12.06.15, 14:09
                          prudernik napisał(a):

> Się okazało, że oni byli pokrzywdzeni a ja nie.

Nie pojujesz ogromu odpowiedzialnosci za ograbienie wszystkich w zasiegu dlugich rak. To sa bohaterowie naszych czasow, na miare naszego misia. Zalap sie na empirie od jesieni. Wyjatkow okazja. Nawet po pijaku bedziesz mogl spasc z wiezyczki strazniczej. Odkupisz winy zaniechan przodkow.
                          • prudernik Re: brzemie posiadania 12.06.15, 19:05
                            lewacko świrujesz
                            • jerycho666 Re: brzemie posiadania 12.06.15, 20:30
                              prudernik napisał(a):

> lewacko świrujesz

Na miare naszego misiu.
                              • prudernik Re: brzemie posiadania 12.06.15, 20:34
                                a tu zgoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka