Dodaj do ulubionych

____POwtórzę dla AG i innych mataczy

22.07.15, 11:17
Unikasz rzetelnej polemiki o faktach - uraczyłeś mnie za to zamiast rzeczowością i faktami - tak jak piq - KOLEJNĄ KLAMLIWĄ INSYNUACJĄ "ad personam" bez cienia dowodu - jakiegokolwiek cytatu na dowód a takiego Wy zawsze się domagacie - chciaż ja ZAWSZE LINKUJĘ FAKTY Wytłumaczysz KAŻDE matactwo PiSu i twój dekalog pójdzie się paść - ja nie krytykuję PiSu?
Ja nie podaję faktów?

Nie mnie musisz wierzyć ale FAKTOM!

Migasz się od FAKTÓW w sposób haniebnie oślizły i obrzydliwy ...jakimś insynuacyjnym herbem, którego w moim życiu nie ma i nigdy nie było a podał je genealog amator i o tym napisałem w sposób żartobliwy. PiQ się chwycił brzytwy a Ty jak widzę PiQa brzytwy.

Tylko kompletny przegraniec i głupiec może łączyć to w dyskusji o NARODZIE POLSKIM i JEGO BYĆ albo NIE BYĆ!

Krytykuję wszelkie zło...ale PO przekroczyło wszelkie miary i wszelkie granice..śmieszności gdyby nie tragiczne skutki.

Fikcyjne zatrudnianie cię nie mierzi? Gdzie jest zatrudniony FIKCYJNIE I GDZIE POBIERA NIENALEŻNĄ PENSJĘ? ...Oszczerco!

setek oszczerstw nie odwołałeś. I NIGDY nie podajesz linków ani dowodów na swe oszczerstwa. Brzydko się zachowujesz. bardzo brzydko. jak głupiec popierasz mafiosa...

MASZ TU FAKTY:

Ktoś, kto przeczytał moją książkę, wie doskonale - a by to wiedzieć, nie trzeba jej czytać, wystarczy przekartkować - że jednym z jej atutów są konkrety, konkretne fakty i konkretne nazwiska. Występują w niej setki autentycznych postaci wymienionych z autentycznego imienia i autentycznego nazwiska. Nigdy nie pisałem książek chowając się za postaciami mitycznymi, bo jako jeden z nielicznych autorów tego typu literatury w Polsce traktującej o osobach wciąż znaczących i mogących bardzo dużo, piszę swoje książki z całkowicie otwartą przyłbicą i pełną odpowiedzialnością za każde słowo, zaś jedynym zmienionym nazwiskiem - i to nieznacznie przez wzgląd na wymogi sądowe - jest nazwisko pułkownika Aleksandra Lichodzkiego. Bohaterowie moich książek, to nazwiska osób absolutnie najważniejszych w kraju, z prezydentem Bronisławem Komorowskim na czele, a każda opisana w książce sytuacja i każde opisane w niej wydarzenie są autentyczne. To zaś, co traktuje w książce o Bronisławie Komorowskim, jest zaledwie wierzchołkiem góry lodowej postępków i występków wciąż urzędującego prezydenta i ów pan doskonale o tym wie! I dlatego nie podał - i gwarantuję Państwu - że nie poda mnie do sądu, bo dopiero wtedy zrobiło by się naprawdę ciekawie... Nie tracę jednak nadziei, że w NAPRAWDĘ WOLNEJ POLSCE i tak się z panem Komorowskim spotkam w sądzie i wierzę, że ten czas jest bliski.
Obserwuj wątek
    • prudernik _link dla mataczy o Bulu i Dudzie 22.07.15, 11:18
      wojciechsumlinski.salon24.pl/660073,to-all-sluzba
      • prudernik Marka T. credo 22.07.15, 11:21
        To będzie długi marsz, ale zwycięski ..."

Do zwycięstwa brakuje niewiele.
        Po pierwsze - oswoić się z technologiami stosowanymi przez mainstream III RP. Widać je lepiej ostatnio podczas kampanii zniesławiania Prezydenta Elekta A. Dudy, podczas kampanii promocyjnej Ewy Kopacz i rządu czy choćby przy medialnym wspieraniu Platformy. Technologie mainstreamu, technologie Michnika, byłyby bardziej czytelne po porównaniu ich z sowieckimi bądź faszystowskimi. Dopiero wówczas można by dokładniej zobaczyć, co jest grane.

Po drugie - oswoić się z trollami platformerskimi. Raczej nie są to ludzie aż tak durni, bądź aż tak zdemoralizowani. To po prostu obywatele bardzo złej woli, opłacane śmieci. Nie ma już sensu prowadzenie z nimi polemik.

Po trzecie - przyjąć skuteczną strategię. Na razie skoncentrować się na pokazywaniu Platformy saute, Platformy i jej ludzi. Na dyskusje merytoryczne przyjdzie czas, gdy uda się Platformę zmiażdżyć.. Gdy esbecka agentura, znajdzie się w odwrocie. Gdy to się wreszcie dokona Polska zaliczy swój pierwszy krok na drodze do wolności. Dopiero po nim wykonamy kolejne.

serdecznie pozdrawiam

MAREKTOMASZ10:11
        • prudernik Jak bardzo to pasuje do Aquanetu i ataków na mnie 22.07.15, 11:24
          Dzień dobry. Odpowiadając - gdybym miał prostować wszystkie te podłe bzdury, oszczerstwa i kłamstwa, które mi sugerowano, imputpowano i "przyklejano", nie starczyłoby mi życia, by zająć się czymkolwiek innym. To. o czym Pan pisze, jest jednym z nich i to bynajmniej wcale nie najgorszym. Byłem już agentem wszystkich służb (rzecz jasna najbardziej byłem związany z WSI), załganym sprzedajnym, skorumpowanym dziennikarzem w służbie PR, współuczestnikiem zamordowania płk Leszka Tobiasza (a przynajmniej kimś, kto miał w tym pośredni udział), handlarzem tajnym Aneksem, kumplem gangsterów, który dorobił się sześciu mieszkań, etc, etc, etc.. Przyjdzie taki czas, że będę miał dość sił i czasu, by tym wszystkim podłym oszczercom odpowiedzieć - o tak, wierzę, że ten czas nastąpi! Ale dziś jeszcze otoczony zewsząd szykanami, pomówieniami i kłamliwymi podłymi oskarżeniami, jak to, o które pan pyta ludzi ze środowiska "Polityki" prokurowanymi w finale kampanii wyborczej, w momencie, gdy moja książka siała spustoszenie w otoczeniu Komorowskiego, muszę skupić się na tym, co najważniejsze, na tym by utrzymać się na powierzchni i nie "utonąć" i zrobić to co jest na dziś bezwzględnie konieczne do zrobienia. Tylko tyle i aż tyle.
          Wojciech Sumlinski
          WOJCIECH SUMLINSKI10:29
    • prudernik Armia najemnychPO i ogłupionych TVN24GW naiwniaków 22.07.15, 11:30
      ZACYTOWAŁEM o 11:29 dziś zamiast KOLEJNYCH ODPOWIEDZI DLA WYNAJĘTYCH MATACZY I NAIWNIAKÓW fanów mafii ...co robi w TVP oskarżany o korupcje PSLowiec?

..Jak mu tam?

@N-KA 10:17

No tak, tylko że p. Wojciech Sumliński opisuje prawdę. Najprawdziwszą z prawdziwych.

Znamy ją z własnych przeżyć, o ile ktokolwiek zajmował się czymś prawdziwym przez minione 30 lat, z niezliczonych relacji funkcjonariuszy, zna ją wielu Polaków.

To co Pani robi jest OBRZYDLIWE. Pani najzwyczajniej w świecie kłamie, kreuje własną, odrealnioną i chorą wizję świata, prawdopodobnie za jakieś marne grosze z esbeckiej kasy.
      Jak każda szmata platformerska.

MAREKTOMASZ 10:33

@MYŚLĘ
      Dzień dobry. Internet to ważna rzecz, ale po przegranej Komorowskiego ONI już o tym wiedzą i dlatego będzie - jest - tu coraz więcej najemników, którzy za brudne pieniądze napiszą wszystko i oczernią każdego. Cała nadzieja w tym, że prawdziwi Polacy nie pozwolą im na zdominowanie tej sfery. Z serdecznym pozdrowieniem - WS
      Wojciech Sumlinski
      WOJCIECH SUMLINSKI1 0:35
    • prudernik nie ma różnych "pogladów" są złodzieje i uczciwi k 22.07.15, 11:33
      tórych ci złodzieje oczerniają

BUL pieprzy o zróżnicowaniu poglądów i "kompromisie" ze złodziejami.
      ....
      @WOJCIECH SUMLINSKI
      Panie Wojciechu przede wszystkim chce Panu bardzo serdecznie podziekowac za te ksiazke.
      Chyba nigdy nie czytalem tal dlugo zadnej ksiazki, ale to nie z uwagi na niestrawnosc, ale z powodu powalacych faktow i szokujacych tresci jakie zawiera. Zadna Pana ksiazka mnie tak nie powalila jak ta o ustepujacym na szczescie prezydencie.
      I tak bede musial jeszcze do niej siegac bo nietore tresci sa dla mnie tak dolujace, ze nie doszedlem chyba jeszcze do siebie.
      Dodatkowo jeszcze bardziej targaja mna netywne emocje odnosnie wielkiej rzeszy wyborcow tego podlego i zaklamanego czlowieka jakim jest Komorowski. Mam nadzieje, ze 24 maja to byl dzien przelomu w Polsce i, ze 25 pazdziernika bedzie ostatecznym nokautem dla tej sparszywialej mafii, ktora niszczy Polske od lat.
      Pan sie do tego niewatpliwie bardzo przysluzyl...aby zaczelo byc normalnie w miare.
      Szczerze Panu zycze spotkania przed sadem z tym wybrancem WSI, ale przed prawdziwym i uczciwym sadem.
      Poki co serdecznie Pana pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy w nastepnej ksiazce.
      ARTHUR.KING10:37
      • prudernik Pomimo tego, ze znałem to tak samo reagowałem jak 22.07.15, 11:36
        większość Polaków czytających tę książkę ...po każdym zdaniu które bolało jak tortury, zadawałem sobie pytanie:
        - Jak to było w ogóle możliwe? ...Gdzie my Polacy byliśmy? W czarnej d.u.p.ie?"

Czytałem każdą stroniczkę z zaciśniętym gardłem.
        ========
        @WOJCIECH SUMLINSKI
        Panie Wojciechu przede wszystkim chce Panu bardzo serdecznie podziekowac za te ksiazke.
        Chyba nigdy nie czytalem tal dlugo zadnej ksiazki, ale to nie z uwagi na niestrawnosc, ale z powodu powalacych faktow i szokujacych tresci jakie zawiera. Zadna Pana ksiazka mnie tak nie powalila jak ta o ustepujacym na szczescie prezydencie.
        I tak bede musial jeszcze do niej siegac bo nietore tresci sa dla mnie tak dolujace, ze nie doszedlem chyba jeszcze do siebie.
        Dodatkowo jeszcze bardziej targaja mna netywne emocje odnosnie wielkiej rzeszy wyborcow tego podlego i zaklamanego czlowieka jakim jest Komorowski. Mam nadzieje, ze 24 maja to byl dzien przelomu w Polsce i, ze 25 pazdziernika bedzie ostatecznym nokautem dla tej sparszywialej mafii, ktora niszczy Polske od lat.
        Pan sie do tego niewatpliwie bardzo przysluzyl...aby zaczelo byc normalnie w miare.
        Szczerze Panu zycze spotkania przed sadem z tym wybrancem WSI, ale przed prawdziwym i uczciwym sadem.
        Poki co serdecznie Pana pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy w nastepnej ksiazce.
        ARTHUR.KING10:37
        • prudernik Pożyczyć Ci ją czy kupisz sobie sam za 39 zł 22.07.15, 11:39
          @N-KA
          "Na tymże spotkaniu zabłysnął Pan psychologicznym kunsztem opowiadając o śmierci ks. Jerzego Popiełuszki , przytaczając ludziom grozę tamtych lat by w następnym zdaniu stwierdzić, że właśnie taka jest Polska . Powtarzam - to co Pan robi jest po prostu OBRZYDLIWE !"

Podzielę się również OBRZYDLIWOŚCIĄ z tamtych lat. Pewnie zapomniałaś że świetlany generał wprowadził stan wojenny w Polsce. Była też godzina policyjna.Przyjaciółka prosiła żebym wpadła po paczkę dla dzieci którą przysłała nasza wspólna znajoma. Była w niej wielka paka pampersów u nas jeszcze nieznanych, i takie tam różności. Przysiedziałyśmy sobie na pogaduszkach jak to milicja przywozi młode dziewczyny z łapanki na badania weneryczne a one błagają o wynik dodatni bo nie chcą być gwałcone przez całą noc.Po tych wiadomościach, z wielką reklamówką zostaje zatrzymana przez dwóch panów w mundurach na opustoszałej ulicy, do wylegitymowania się.Takiego strachu jak w tych ułamkach sekund, przeżyłam, nigdy w życiu nie doświadczyłam. Na moje szczęście, podjechał pod ta bramę "maluch" i dokumenty mi szybko zwrócono.
          Sianie strachu, a teraz zaprzeczanie prawdzie, to szkoła ubecji.
          Byłam tylko matką dwójki dzieci wracającą do domu jeszcze przed godziną policyjną i nie wiadomo dlaczego, zatrzymaną do kontroli. Wyzwoliliśmy się z tego strachu, ale nie rozliczyliśmy ludzi w ramach miłosierdzia.Nie przyszło nam do głowy że to wykorzystają. Obecnie starcy z wyszkoloną kadrą młodszą, dalej to robią i autor to w swoich książkach opisuje. Już tego nie da się zakłamać. Żyją jeszcze ludzie którzy doświadczyli tych metod na własnej skórze.
          MYŚLĘ11:35
          • piq a ty piłeś z ubekami koniaczek, swołocz /nt 22.07.15, 15:08
    • jerycho666 juz jest z gorki 22.07.15, 11:40
      prudernik napisał(a):

> dyskusji o NARODZIE POLSKIM i JEGO BYĆ albo NIE BYĆ!

Teraz Tadeuszku to nie ma juz o czym dyskutowac. Bolanda sie zadluzyla. Jak przyjdzie jarkacz to firmy rankingowe zmniejsza wiarygodnosc tej pomylki Traktatu Wersalskiego i lawinowo zaczna rosnac odstetki. Co tu dyskusje pomoga? Jak jarkacz zorbanizuje banksterow to wiarygodnosc spadnie do poziomu smieciowego. Cale to twoje IQ jest smieciowe. Teraz to juz mogc ci to powiedziec. Jest to ptokach.

> Krytykuję wszelkie zło...ale PO przekroczyło wszelkie miary i wszelkie granice.
      > .śmieszności gdyby nie tragiczne skutki.

Tragiczne to bylo twoje zycie bojownika o interesy bankstrow. Od pierwszych wizyt w damskich akademikach.

> Fikcyjne zatrudnianie cię nie mierzi?

Jak nie jestem zatrudniony ja to mnie mierzi.

> w NAPRAWDĘ WOLNEJ POLSCE i tak się z panem Komorowskim spotkam w sąd
      > zie i wierzę, że ten czas jest bliski.

Z calego twojego tekstu to jest jedyny fakt, a wlasciwie zapowiedz faktu. Twoje IQ izoluje cie od zrozumienie istoty faktu.
      • prudernik Re: juz jest z gorki 22.07.15, 12:22
        Pytia.
        Potwierdziłeś moje wnioski ale zaprzeczyłeś, ze są słuszne jako moje. Jako Twoje są.
        • jerycho666 Re: juz jest z gorki 22.07.15, 12:50
          prudernik napisał(a):

> Potwierdziłeś moje wnioski ale zaprzeczyłeś, ze są słuszne jako moje. Jako Twoj
          > e są.

Moze wczuj sie lepiej w moj tekst. Ja neguje twoje recepty. Wnioski mamy wspolne. I wnioskow sobie nie zawlaszczam. Od lat pisuje o 99% zgodnosci.

Recepty watykanskie dbaja o interesy Watykanu. O moje interesy nie dbaja. Ty tez nie dbasz o moje interesy. Wiec dlaczego mielibysmy dzialac razem?
          • jerycho666 ktoren to jeden? 22.07.15, 12:51
            www.google.pl/maps/@51.158083,17.12447,3a,75y,270h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1sBStHiE_-rMUXrDvbbFejAg!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DBStHiE_-rMUXrDvbbFejAg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D76.050995%26pitch%3D0!7i13312!8i6656
            Jest panorama.
            • prudernik Re: ktoren to jeden? 22.07.15, 13:03
              namierzasz jak USAńcy sąsiedzką do mojej Belgradzką gdy wojowali ze słowiańską Europą
              zasilając ją w miejsce 1 muzułmańskiego chyba 7? nowymi z Kosowem włącznie?
              • jerycho666 Re: ktoren to jeden? 22.07.15, 13:29
                prudernik napisał(a):

> zasilając ją w miejsce 1 muzułmańskiego chyba 7? nowymi z Kosowem włącznie?

Po prostu staram sie ustalic na tej alei, w ktorym lufciku czai sie snajper.
    • piq Budyń - drobny cwaniaczek bez honoru... 22.07.15, 14:13
      ...ani przyzwoitości. Akurat kandydat dla ciebie, haszu, synu glisty i tasiemca:
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=17721581&kat=1342&title=Andrzej-Duda-przedluzyl-urlop-na-Uniwersytecie-Jagiellonskim
      A tak się troszczył o "młodych", sqrvvy! No to nie ma etaciku dla młodego, który mógłby robić doktorat, a potem zostać samodzielnym pracownikiem naukowym, bo jest zaklajstrowany budyniem. Typowe PiSio-haszowe góvvienko, kłamco i szmaciarzu.
      • perla piq jest 22.07.15, 15:59
        z tym etatem to nieporozumienie jest.
        Otóż taka jest ustawa po prostu, a to znaczy, że Duduś i rektor działają zgodnie z literą prawa.
        Jeżeli to złe prawo to trzeba zmienić ustawę, choć praktyka u nas pokazuje, że poprawianie złego prawa powoduje powstawanie jeszcze gorszego prawa właśnie.
        • piq Budyń powinien rozwiązać stosunek pracy,... 22.07.15, 16:15
          ...bo w sumie na urlopie politycznym będzie 13 lat, a jak skończy kadencję, to będzie miał prezydencką emeryturę dożywotnio:
          prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/873682,byly-prezydent-nie-ma-zle-przywileje-ustapienie-z-urzedu.html
          Plus biuro utrzymywane z budżetu. Plus ochronę BORu.
          Nie wiem, czy Budyń liczy się z impiczmentem, jeśli mu dowiodą lewe ułaskawienia albo pisanie prawa pod SKOKi, bo ten etat mu jest po nic i nigdy go nie będzie wykonywał. Ale go zablokował. Nie rozumiem tego. Chyba że zaklepuje sobie robotę, jęsli zostanie wyrzucony z urzędu, ale to chyba mało prawdopodobne.

W ten sposób uczelnia ma jeden mniej etat na czyjś rozwój naukowy, bo z umową o dzieło na zastępstwo jest trudniej robić doktorat czy habilitację.
          • perla Re: Budyń powinien rozwiązać stosunek pracy,... 22.07.15, 17:12
            piq napisał:

> Chyba że zaklepuje sobie robotę, jęsli zostanie wyrzucony z urzędu, ale to chyba mało prawdopodobne.

w sumie masz rację, bo jako ex prezydent to będzie miał wykłady na wielu uczelniach świata za 25 tys $ jednorazowo, tym bardziej, że zna języki obce.
            Niemniej, prawo jest za nim i tu przyczepić się nie można, że chce być w związku z UJ.
            Rektor mógłby w ciemno otworzyć równoległy etat bo on nie wróci już, a uczelnia finansowo nic nie traci właśnie.
            • andrzejg Re: Budyń powinien rozwiązać stosunek pracy,... 22.07.15, 18:17
              perla napisał:

> Niemniej, prawo jest za nim i tu przyczepić się nie można, że chce być w związk
              > u z UJ.
              > Rektor mógłby w ciemno otworzyć równoległy etat bo on nie wróci już, a uczelnia
              > finansowo nic nie traci właśnie.

ależ nikt mu nie zarzuca łamania prawa.
              Określenie "drobny cwaniaczek" mówi wszystko.

Prawo nie zabrania rozwiązana umowy o pracę i całkowitego odblokowania etatu.

Jeszcze wisi nad nim śledztwo o fikcyjne, czy też lewe zatrudnianie w parlamencie UE, ale tu z pewnością go nie ruszą przed przyjęciem prezydentury. Będą kąsać.

• perla Re: Budyń powinien rozwiązać stosunek pracy,... 22.07.15, 18:37
                andrzejg napisał:

> Określenie "drobny cwaniaczek" mówi wszystko.

w zasadzie to określenie można zastosować do każdego.
                Obaj jesteśmy mikro przedsiębiorcami, i jako tacy też musimy czasami być "drobnymi cwaniaczkami" w gadce aby dostać dobre zamówienie, co nie znaczy, iż kogoś robimy w balona nie wywiązując się.
                Tak samo jest na posadach.
                Natomiast u Dudy to chyba sprawa emocjonalna albo ambicjonalna, bo wielu chciałoby mieć w CV pracę wykładowcy UJ.
                Ale na pewno sprawa nie ma podtekstu finansowego, ani zabezpieczania swojej przyszłości, bo jak przedstawił to piq, on już zabezpieczenie ma do końca żywota właśnie.
                • wikul Znalazłeś Perła już moją "ltanię" czy ... 22.07.15, 19:28
                  ... chcesz żeby cię znów nazwać kłamcą?

forum.gazeta.pl/forum/w,13,158237966,158239606,Jak_PiS_dojdzie_do_wladzy_to_powiesi_Wikula.html
                • piq zastanawiam się, że zacytuję babaribę,... 22.07.15, 23:32
                  ..."ponajaki xuj" mu ten etat za 5 lat? I po co go blokuje na lat 13-14??? Przecież to nie ma logicznego sensu, o przyzwoitości nie wspominając. Chyba że Duda planuje oddać urząd, bo zostając prezydentem RP nie ma już mandatu w PE? To się wszystko nie trzyma kupy. Albo może to jakaś ambicjonalna gierka z władzami UJ - ale takie coś nie przystoi prezydentowi RP. Słowem: qrvva mać, tak się nie robi, zwłaszcza będąc pierwszym obywatelem, który powinien dawać przykład przyzwoitego zachowania się.
                  • jerycho666 Re: zastanawiam się, że zacytuję babaribę,... 23.07.15, 08:08
                    piq napisał:

> będąc pierwszym obywatelem, który powinien dawać przykład przyzwoitego zachowania się.

Lata jakie poswiecilem Haszowi wiele mi daly. Haszysci uwazaja zachowanie Dudy za przyzwoite. Bo ich definicja przyzwoitosci mowi, ze czlonek ich sitwy zachowuje sie przyzwoicie. Nieprzyzwoitoscia jest zajmowanie stanowisk przez bandytow wybranych w demokratycznych wyborach lemingow.

Problemem jest to, ze Polska zostala podzielona. Podzielona na zwolennikow i przeciwnikow Stanu Wojennego. Z tym, ze byl to juz kolejny podzial, po powolywaniu organizacji NIE, WIN i innych sobiepanskich elit. O dzielenie zadbal Stalin przysylajac wtedy swoich Zydow do nadreprezentacji we wladzach. Dzieleniem zajmuja sie odwiecznie obywatele Watykanu udajacy najwiekszych patriotow. Z wzoru tego korzysta wszelkiej masci Polonia (z prawem glosu).

Przyzwoite zachowanie sie prezydenta jest kwiatkiem do korzucha. Polska nie spelnia podstawowych pryncypiow wiec jest kamieniokupa. Mozna ja jedynie zlikwidowac.
                • andrzejg Re: Budyń powinien rozwiązać stosunek pracy,... 23.07.15, 04:43
                  perla napisał:

> andrzejg napisał:
                  >
                  > > Określenie "drobny cwaniaczek" mówi wszystko.
                  >
                  > w zasadzie to określenie można zastosować do każdego.
                  > Obaj jesteśmy mikro przedsiębiorcami, i jako tacy też musimy czasami być "drobn
                  > ymi cwaniaczkami"

Drobnym cwaniaczkiem możesz byc Ty, mogę być ja, czy piq...ale nie prezydent.
                  Przykład idzie od góry. Tak jak napisął piq - on powinien dawac przykład.

Czy mogę juz być średnim cwaniaczkiem?

Ponadto, jeżeli prez. Duda zalicza wtopę na takim drobiazgu, to co będzie z powazniejszymi sprawami? Ma on konkretnych doradców?

A.
                  • piq ma on konkretnych doradców,... 23.07.15, 15:13
                    ...na przykład konkretnie niekompetentnego Szczerskiego.
                    • prudernik Re: ma on konkretnych doradców,... 23.07.15, 16:25
                      Moim ojcem jest tasiemiec? Moją matką jest glista?

W obiektywnej ocenie i niepodważalnej opinii etycznego moralisty mającego najlepsze kompetencje krytyka ponad połowy polskich wyborców m.in. wybitnych wielkich Polaków... ale choćby i mnie którego picie z "ub" czy "kontakty" z ruską
                      amb. oraz herb wg interpretacji moralisty odczlowieczaja mnie do roli parszywego robactwa...nic to, że nie tylko nie poszedłem na wspolprace z SB, nic to, że zalazłem za skore SBekom i aktywistom PZPR (NIE wszystkm bo wielu dyrektorow czl. PZPR byli przyzwoitymi go§pod?rzami majatku publicznego. WIELE t?kich spraw opisalem dokladnie...jednak UCZCIWOSC I ETYKA
                      w oczach szmendak? oszczercy i slugusa wycerucha opcji nienawidzacej polski?go patriotyzmu i wi?ry Polakow musi byc oblana szambem ubecko-goebelsowkim czerpiacym calymi garsciami z tysiecy lat kabaly.
                      Identyczna metoda do Dudy, do PiSu, do agenta T.
                      • prudernik Re: ma on konkretnych doradców,... 23.07.15, 16:48
                        cźy to Szczerski, Macierewicz, Pawlowicz, czy Kur§ki, czy ZZ, .... czy rzecznicy Hofman, czy Maszt?lerek,.... nawet już Witek ktorej do piet nie dorastają wi?lowiejskie kolendy osicowe ani zadne resrtowe kalmuczki i kalmuki, czy to byl Marcinkiewicz, czy Giertych albo Sikorski nawet Walesa taki bohater swiata byl poddany medi?lnemu och?rkaniu obrzygani obsikaniu i os.r.aniu przez twoej piqu srodowiska antypolski? i antykatolickie....gdyby moja Mama żyła pomodliła by się z ciebie dala chleb i 50 zl na drogę a mój Ojciec odpowiedział by ci tak dowcipnie a z tego był znany, że już do swej usr.anej śmierci byś wtsydził
                        • jerycho666 a nie mowilem piqu 23.07.15, 17:02
                          prudernik napisał(a):

> ktorej do piet nie dorastają

Haszystowska sitwa sklada sie z samych etalonow z Sèvres. Hasz ich dodatkowo zbryzguje ze swojego IQ.
                          • prudernik Re: a nie mowilem piqu 23.07.15, 17:28

Fotyga też dla Ciebie "gorsza" od RadSika na Polskę?

--
                            1 bln 211,5 md zł Tuska za 8 lat
                            • prudernik mowiliscie jak bliźniacy 23.07.15, 17:31
                              Nie ma dzielenia Polakow...jest szczucie i wystarczy od-szczuć!
                              • jerycho666 Re: mowiliscie jak bliźniacy 23.07.15, 17:55
                                prudernik napisał(a):

> wystarczy od-szczuć!

Tak, wiem, noca kolbami w drzwi zalomoca. Nawet jak sie skryje za Renem. Jestem islamskim terrorysta, nawet gdy tego jeszcze nie wiem.
                            • jerycho666 Re: a nie mowilem piqu 23.07.15, 17:52
                              prudernik napisał(a):

> Fotyga też dla Ciebie "gorsza" od RadSika na Polskę?

Czy ja cos pisalem o Fotydze?
                              Czy ja cos pisalem o Sika na Polske?

Ja napisalem, ze w PiSowskim Sevres znajduje sie etalon minister spraw zafranicznych Fotygi oraz etalon ministra obrony narodowej Sikorskiego. Oni sa nieporownani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka