Dodaj do ulubionych

TELEGRAM CS137 :))

16.10.04, 07:11

Snajperciu, to może ja zostałem W NAGRODĘ

cs137 16.10.2004 04:08 + odpowiedz

...wyrzucony? Pomyślałem sobie tak: "Kiedy powiedziałem, że zostałem KARNIE
wyrzucony, to Snajper mnie ofuknął, że kłamię. Ponieważ jednak fakt wyrzucenia
nie ulega najmniejszej wątpliwości, a przecież Snajpera nie mozna podejrzewać
o złą wolę
Obserwuj wątek
    • cs137 MAXYMILIAN?!!! 16.10.04, 09:00
      Czyżby duch austriackiego Arcyksiecia Maxymiliana, późniejszego Cesarza Meksyku,
      rozstrzelanego przez żołnierzy Benito Juareza?

Zawsze odnosiłem sie z ogromnym podziwem do tego, z jakim męstwem i godnoscią
      Wasza Cesarska Mość potrafił się zachować w ostatnich momentach przed egzekucją!

A "La Paloma", którą Wasza Cesrska Mośc kazał sobie zagrać jako ostatnie
      życzenie przed śmiercią, to jedna z moich najulubieńszych melodii.
      • gini Re Cesiu plociuchu 16.10.04, 09:08
        Jezeli ujawniasz swoje dane to twoja sprawa, ale dlaczego i jakim prawem
        umieszczasz tu zdjecia i dane osobowy, innych?Czy ten pan wie o tym?
        • cs137 Re: Re Cesiu plociuchu 16.10.04, 09:29
          gini napisała:

> Jezeli ujawniasz swoje dane to twoja sprawa, ale dlaczego i jakim prawem
          > umieszczasz tu zdjecia i dane osobowy, innych?Czy ten pan wie o tym?
          >
          Cesarz Maksymilian? Toz jego portret i dane osobowe można znaleźć w licznych
          podręcznikach historii!
        • cs137 Re: Re Cesiu plociuchu 16.10.04, 09:35
          gini napisała:

> Jezeli ujawniasz swoje dane to twoja sprawa, ale dlaczego i jakim prawem
          > umieszczasz tu zdjecia i dane osobowy, innych?Czy ten pan wie o tym?
          >
          A chodzi Ci o Kubę. Koleżanko, przeciz to jest publicznie dostępny link! Ja
          niczego nie "umieszczałem", Kuba sam swoje dane i fotografie umieścił tak, że
          każdy moze mieć do nich dostęp. Kuba należy do takich ludzi, których nazywamy
          "osobami publicznymi". Przecież gdybym ja zamieścił zdjęcie np. Prezydenta Busha
          i podał jego adres zamieszkalnia (proszę bardzo: 1600 Pensylwania Ave.,
          Washington, D.C.) to zadnej tajemnicy nie zdradzam.
          • gini [...] 16.10.04, 09:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • gini [...] 16.10.04, 09:44
              • cs137 Re: Re Cesiu plociuchu 16.10.04, 09:52
                No, to akurat jest troche mniej eleganckie, bo dotyczy osoby z tego Forum.

Kuba jest znana postacią w Szwecji i w Polsce i w żaden sposob nie jest zwiazany
                z tym forum. To, że nie rozumiesz tej róznicy, w moim przekonaniu nie swiadczy
                specjalnie dobrze o Tobie. Raczej tylko mnie utwierdza w opiniach, które o Tobie
                miałem.
                • gini [...] 16.10.04, 09:56
                  • danek4 Re: Re Cesiu plociuchu 16.10.04, 12:21
                    ceesie
                    ostrzegałam cię przed Gini
                    ostrzegałam cię też przed innymi
                    niedowierzałeś

to do etyki należy umieć odróżnić zwykłe ploteczki, które są zjawiskiem
                    normalnym pomiędzy znajomymi i przyjaciółmi, a ...robieniem z informacji tą
                    drogą uzyskanych narzędzia walki, a raczej NISZCZENIA, kogoś uznanego za
                    swojego przeciwnika
              • danek4 Re: dzięki Gini za fotki 16.10.04, 09:53
                mam nadzieję, że sprawdziłaś czy to nie jakiś fotomontaż, bo szykowałaby się na
                forum kolejna aferka z udziałem co znamienitszych któryś tam ligowców

ceesie
                po raz wtóry gratuluję ci żony smile))

ps
                na "przechodzoną" to nie wygląda, bo miło się do nas uśmiecha
      • maxymilian137 Re: MAXYMILIAN?!!! 17.10.04, 07:00

Czesiek,nie strugaj wariata.

Utworzyles watek i gdy godzine pozniej sie wpisywalem watek wyparowal. Error!
        Na moich twoj oczach watek jakas sprzataczka forumowa wywalila do smieci.
        Oburzony szukalem go na oslej lawce. Zero. A ty morda w kubel.

chwytasz problem sloneczko ?

szacuneczek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka