Dodaj do ulubionych

ANTYKLERYKALNA Partia Postepu

IP: 193.178.143.* 22.05.02, 10:00
Miło mi poinformować wszystkich, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o
radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów,
złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku
Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!!

Email to: mohan@ceti.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: arnie darmowa reklama szmatławca IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 22.05.02, 14:33
      Gość portalu: nokler napisał(a):

> Miło mi poinformować wszystkich, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o
      > radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów,
      > złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku
      > Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!!
      >
      > Email to: mohan@ceti.pl
      Czyżby darmowa reklama szmatławca?
      • Gość: nokler Re: darmowa reklama szmatławca IP: 193.178.143.* 22.05.02, 17:39
        rozpowszechniam informacje pedale pelcowaty smile))
    • Gość: rex Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.3web.net 22.05.02, 18:35
      nokler,

zla wiadomoscia dla ciebie jest fakt ze pisarz rzadko uzyskuje poparcie
      czytelnikow jezeli on nabiera negatywny ton w swoich wypowiedziach, takich jak
      to twoje wezwanie do przylaczenia sie do twojej "anty-" organizacji. ludzie z
      reguly wola czytac wiadomosci ktore maja pozytywny i optymistyczny charakter.
      moja skromna porada dla ciebie
      • Gość: noklre Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 193.178.143.* 22.05.02, 19:52
        Dzikei rex za ta krotka lekcje. smile)
        Musze sie zastanowic jak mam zachecic
        ludzi do "wojny" z klerem w sposob mily
        i zachecajacy. (bo niestety ale chyba bedzie to
        wojna - medialna, polityczna itp.)

Nie bylo tez moim zamiarem mydlic ludziom
        oczu i obiecywac kokosy. Kto bedzie mial podobne
        nastawienie i chec zrobienia czegos w tym kierunku
        to i tak sie przylaczy.

Nie chce namawiac ludzi do "wojny" mowiac im
        ze to bedzie pelna milosci blizniego krucjata.

dzieki za poparcie.
        pozdrawiam, nokler

P.S. A twoja sugestia na pewno przyda mi sie. smile
        • Gość: emilian Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.radom.net / 192.168.200.* 22.05.02, 19:56
          Gość portalu: noklre napisał(a):

> Nie bylo tez moim zamiarem mydlic ludziom
          > oczu i obiecywac kokosy.

Jak to???

Myslalem ze jak juz wyrzniemy caly kler to nastana u nas nie lada kokosy i
          dobrobyt.

Skoro takowych nie bedzie to sie nie zapisuje.

adie
          • Gość: arnie a jak już wyrżniesz kler co dalej? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 22.05.02, 20:49
            kogo sobie znajdziesz jako podstawe istnienia szmatławca który reklamujesz?
            i na przyszłość nie obrażaj,bo ktoś ci może obić twój wredny ryj.
            • Gość: nokler Re: a jak już wyrżniesz kler co dalej? IP: 193.178.143.* 22.05.02, 23:43
              Kogo znajde, kochany!!!
              Samych zalozycieli Partii jest ponad 5000 sztuk!
              jest to juz PIATA SILA POLITYCZNA w tym kraju,
              jak na razie smile))

Cos CZARNO kolege widze. Klecha???
              • aga_m mi sie podoba, jak sie zapisac? 23.05.02, 00:16
                Ponapierdlalo by sie troche tych kurwa czarnych pedalow co tylko dzieci
                ruchaja w dupe, przydalo by im sie... A jak jeszcze by sie paru zajebalo na
                smierc to by byly jaja, nie? O ja pierdole, kurwa jak wspaniale...hahaha...
                wypierdalali by do Palestyny albo kurwa na Alaske! Won z Polski czarne
                gowna, po chuj nam taka zaraza! I zabierajcie ze soba wszystkich
                skurwionych religia pedalow i dewotki!
                • Gość: filo Re: mi sie podoba, jak sie zapisac? IP: 193.178.143.* 23.05.02, 00:46
                  aga_m napisał(a):

> Ponapierdlalo by sie troche tych kurwa czarnych pedalow co tylko dzieci
                  > ruchaja w dupe, przydalo by im sie... A jak jeszcze by sie paru zajebalo na
                  > smierc to by byly jaja, nie? O ja pierdole, kurwa jak wspaniale...hahaha...
                  > wypierdalali by do Palestyny albo kurwa na Alaske! Won z Polski czarne
                  > gowna, po chuj nam taka zaraza! I zabierajcie ze soba wszystkich
                  > skurwionych religia pedalow i dewotki!

tak trzymac smile))))

• Gość: emilian Re: a jak już wyrżniesz kler co dalej? IP: *.radom.net / 192.168.200.* 23.05.02, 08:24
              Gość portalu: arnie napisał(a):

> kogo sobie znajdziesz jako podstawe istnienia szmatławca który reklamujesz?
              > i na przyszłość nie obrażaj,bo ktoś ci może obić twój wredny ryj.

To chyba nie bylo do mnie?

Przeczytaj jeszcze raz co napisalem.
            • Gość: Rob Re: a jak już wyrżniesz kler co dalej? IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 13.08.02, 12:57
              Gość portalu: arnie napisał(a):

> kogo sobie znajdziesz jako podstawe istnienia szmatławca który reklamujesz?
              > i na przyszłość nie obrażaj,bo ktoś ci może obić twój wredny ryj.

Wyslij do niego kilku "Czarnych". Na przestrzeni wielu wiekow wykazali, ze
              znaja sie na tej robocie.
    • Gość: wild a taca na tę partie bedzie przymusowa czy nie? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 23.05.02, 00:30
      bo na Ateistyczną Partie "Karanie za Prace w Niedziele" ( religijny dogmat o
      minimum socjalnym w klerykalnym prawie pracy ) jest ponoć z "dotacji" przymusowej!
      prosze rozwiać moje wątpliwośći w związku z określeniem czy Partia Postępu to
      Partia Logarytmicznego Fiskalnego i Klerykalnego Wzrostu P.. ostepu( dogmat? )

PS. też jestem za prywatyzacją szkolnictwa publicznego klerykalnego i
      rozwiązaniem klerykalnego Men a postęp tak samo toleruje ...za drzwiami mojego
      mieszkania...
    • Gość: n0str0m0 kto z was pamieta... ktory artykul konstytucji... IP: 202.108.191.* 23.05.02, 08:10
      gwarantuje mozliwosc
      zakladania partii
      ktorych program przewiduje
      nienawisc i dyskryminacje
      jakiejkolwiek grupy spolecznej?

tak sie tylko oczywiscie
      na marginesie zastanawiam
      nie lekajac sie
      ze watek ten trafi na osla lawke
      bo i czemu...
      przeciez to zadna grupa spoleczna
      to tylko kosciol katolicki
      co nie?

sam tez posiadam szczera chec
      zalozenia podobnej partii
      wiec jak - wolno juz?

nostromo
      • Gość: nokler Re: kto z was pamieta... ktory artykul konstytucji IP: 193.178.143.* 23.05.02, 17:08
        oj to chyba nie do mnie pytanie?
        Raczej do Klechow ktorzy to oczywiscie
        przepelnieni miloscia blizniego niszcza
        wszystkie mniejszoci wyznaniowe w tym kraju!!!

Trzeba sie jakos bronic co?
        A najlepsza obrona jest atak smile))
        nokler
        • Gość: snajper Re: kto z was pamieta... ktory artykul konstytucji IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 00:39
          Gość portalu: nokler napisał(a):

> oj to chyba nie do mnie pytanie?
          > Raczej do Klechow ktorzy to oczywiscie
          > przepelnieni miloscia blizniego niszcza
          > wszystkie mniejszoci wyznaniowe w tym kraju!!!
          >
          > Trzeba sie jakos bronic co?
          > A najlepsza obrona jest atak smile))
          > nokler

Oooo, koledzy z Gliwic. Co tam słyczać z tym niby-napadem ? Straż Akademicka
          rozrabiać nie pozwala ? A to wredne typy !!! Takie spokojne, pokojowo nastawione
          towarzystwo. Tylko przed czarnymi się bronią. Nożami i gazem pieprzowym ? A jak
          ci czarni was atakują ? Jak niszczą te mniejszości wyznaniowe ? Zarzynają ?
          Kijami bejsbolowymi zakonnicy innowierców zakatowują ? A może z kałachami po
          Gliwicach latają, sutanny podkasawszy ? Opowiedzcie. Czekamy z niecierpliwością.

PS. Jaką to mniejszość wyznaniową reprezentują Fakty i mity ?

PS PS. A pan Piotrowski to u was jeszcze pracuje ?

• Gość: krzys52 Re: kto z was pamieta... ktory artykul konstytucji IP: *.proxy.aol.com 24.05.02, 01:09
            Gość portalu: snajper napisał(a):

> Oooo, koledzy z Gliwic. Co tam słyczać z tym niby-napadem ? Straż Akademicka
            rozrabiać nie pozwala ? A to wredne typy !!! Takie spokojne, pokojowo nastawione
            towarzystwo. Tylko przed czarnymi się bronią. Nożami i gazem pieprzowym ? A jak
            ci czarni was atakują ? Jak niszczą te mniejszości wyznaniowe ? Zarzynają ?
            Kijami bejsbolowymi zakonnicy innowierców zakatowują ? A może z kałachami po
            Gliwicach latają, sutanny podkasawszy ? Opowiedzcie. Czekamy z niecierpliwością.
            >
            > PS. Jaką to mniejszość wyznaniową reprezentują Fakty i mity ?
            >
            > PS PS. A pan Piotrowski to u was jeszcze pracuje ?
            >
            ..
            ....
            ..K.P.
            .......Wczoraj dowiedzialem sie, ze powrociles Snajper do zdrowia, itd. Oraz na
            F. Ciesze sie razem z Toba i zycze wszystkiego najlepszego. Zdrowia zwlaszcza.
            ..
            K.P.
            ..
            PS....Czy mozna wiedziec w ktorym szpitalu chorowales?
            • sceptyk Kretyn52 - won chamie z Forum! (n/t) 24.05.02, 01:15
              • Gość: krzys52 Kretynski Jezusku Septyku - wez sie za durniego... IP: *.proxy.aol.com 24.05.02, 01:24
                wlasnie wyjeczal, ze juz mu kiszka nie dolega. A caly jest w amorach. Choc bez
                lyzew.
                Ewentualnie znajdz sobie innego rumianego kleryka.
            • Gość: snajper Re: kto z was pamieta... ktory artykul konstytucji IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 10:33
              Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > > Oooo, koledzy z Gliwic. Co tam słyczać z tym niby-napadem ? Straż Akademicka
              > rozrabiać nie pozwala ? A to wredne typy !!! Takie spokojne, pokojowo nastawione
              > towarzystwo. Tylko przed czarnymi się bronią. Nożami i gazem pieprzowym ? A jak
              > ci czarni was atakują ? Jak niszczą te mniejszości wyznaniowe ? Zarzynają ?
              > Kijami bejsbolowymi zakonnicy innowierców zakatowują ? A może z kałachami po
              > Gliwicach latają, sutanny podkasawszy ? Opowiedzcie. Czekamy z niecierpliwością.
              > >
              > > PS. Jaką to mniejszość wyznaniową reprezentują Fakty i mity ?
              > >
              > > PS PS. A pan Piotrowski to u was jeszcze pracuje ?
              > >
              > ..
              > ....
              > ..K.P.
              > .......Wczoraj dowiedzialem sie, ze powrociles Snajper do zdrowia, itd. Oraz na
              >
              > F. Ciesze sie razem z Toba i zycze wszystkiego najlepszego. Zdrowia zwlaszcza.
              > ..
              > K.P.
              > ..
              > PS....Czy mozna wiedziec w ktorym szpitalu chorowales?

Witaj !

Trzymali mnie na Banacha. To jest szpital Kliniczny AM.

Pozdrawiam.
    • Gość: ofiel ANTYKLERYKALNA Partia Postepu - Statut IP: *.uninet.gliwice.pl 24.05.02, 00:05
      Statut już jest i wstepne propozycje programowe. Można zamówić pisząc na adre
      partii do Łodzi:

faktyimity@faktyimity.pl

Zapraszam do przyłączenia się

"Wspólnie siły już łączymy
      Razem, razem zwycięzymy
      Wspólne cele nasz Racja
      Klechów, klechów Degradacja"

To propozycja na Hymn Partiismile))

Jutro w piatek więcej informacji w Naszej Gazecie czyli w Faktach i Mitach!!

Pozdrawiam sympatyków i doradców, dzieki za sugestię do pracy...

Ofiel
      • sceptyk Od sympatyka 24.05.02, 01:14
        Gość portalu: ofiel napisał(a):

> Statut już jest i wstepne propozycje programowe. Można zamówić pisząc na adre
        > partii do Łodzi:
        >
        > faktyimity@faktyimity.pl
        >
        > Zapraszam do przyłączenia się
        >
        > "Wspólnie siły już łączymy
        > Razem, razem zwycięzymy
        > Wspólne cele nasz Racja
        > Klechów, klechów Degradacja"
        >
        > To propozycja na Hymn Partiismile))
        ------------------------------------

Wspolne juz laczymy sily
        By sie razem pozbyc kily
        Wspolna Racja, wspolne cele
        I podobne duperele

Podpowiada nam redakcja
        Ze to klechow degradacja.
        Nam sie wszystko popieprzylo
        Z kila w mozgu jest wszak milo.

Nasza walka same mity,
        Fakty – mamy ryj obity.
        Wszystko stoi to w statucie
        Co pisany palcem w bucie.

Moglbym dalej, cwiczac wole
        Lecz, po prawdzie, was pierdole.
        • Gość: Janusz Re: Sceptyku - jesteś z Częstochowy? (no txt) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 10:31
          • sceptyk Re: Sceptyku - jesteś z Częstochowy? (no txt) 24.05.02, 10:58
            Zapytany, odpowiadam, ze z Czestochowy nie jestem. Jesli zas chodzi o
            rymowanke, to przyznaje, ze nie jest to szczyt moich mozliwosci w dziedzinie
            poezji lirycznej. Wyjasniam jednak, ze chcialem dostosowac tekst do poziomu
            hymnu organizacji, reklamujacej sie w tym watku. I to mi sie udalo uzyskac, mam
            nadzieje. No i zwaz, ze zrobilem to w nocy, kiedy umysl po calym dniu troszke
            jednak mniej sprawny. Nie zajelo mi to jednak wiecej niz 10-15 minut. Wkladanie
            wiekszego wysilku i poswiecanie wiecej czasu byloby absolutnie nie na miejscu w
            tym przypadku. Mogliby mnie nie zrozumiec.

Jesli jestes zwolennikiem tej organizacji, to proponuje Ci ulozyc teraz muzyke
            do mego tekstu. Aby dziarskom.
            • Gość: Janusz Re: Sceptyku - jesteś z Częstochowy? (no txt) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:51
              sceptyk napisał(a):

> Zapytany, odpowiadam, ze z Czestochowy nie jestem. Jesli zas chodzi o
              > rymowanke, to przyznaje, ze nie jest to szczyt moich mozliwosci w dziedzinie
              > poezji lirycznej. Wyjasniam jednak, ze chcialem dostosowac tekst do poziomu
              > hymnu organizacji, reklamujacej sie w tym watku. I to mi sie udalo uzyskac, mam
              >
              > nadzieje. No i zwaz, ze zrobilem to w nocy, kiedy umysl po calym dniu troszke
              > jednak mniej sprawny. Nie zajelo mi to jednak wiecej niz 10-15 minut. Wkladanie
              >
              > wiekszego wysilku i poswiecanie wiecej czasu byloby absolutnie nie na miejscu w
              >
              > tym przypadku. Mogliby mnie nie zrozumiec.
              >
              > Jesli jestes zwolennikiem tej organizacji, to proponuje Ci ulozyc teraz muzyke
              > do mego tekstu. Aby dziarskom.

=================
              Proponuję wykonanie w formie parlando a w tle muzyka np. Marsz Gladiatorów.
              Ale cyrk...

Janusz
        • Gość: STANISLAW-PYRLANDI Re: Od sympatyka Poznan tez ma swa siedzibe IP: 195.94.213.* 07.08.02, 15:03
          sceptyk napisał(a):

> Gość portalu: ofiel napisał(a):
          >
          > > Statut już jest i wstepne propozycje programowe. Można zamówić pisząc na a
          > dre
          > > partii do Łodzi:
          > >
          > > faktyimity@faktyimity.pl
          > >
          > > Zapraszam do przyłączenia się
          > >
          > > "Wspólnie siły już łączymy
          > > Razem, razem zwycięzymy
          > > Wspólne cele nasz Racja
          > > Klechów, klechów Degradacja"
          > >
          > Poznan tez ma swa siedzibe na Os Rzeczypospolitej 1 oraz wladze wojewodzkie z
          radnym niezależnym Stanislawem mackowiak na czele, walczymy o Konstytucyjne
          prawa człowieka, a przede wszystkim o oprawdziwy ROZDZIAL KOSCIOLA OD PANSTWA -
          JEGO KASY! Kontakt Poznan 609 222 900
    • Gość: Mundzio ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.uninet.gliwice.pl 26.05.02, 23:13
      To jak powstała już ta Partia czy jeszcze powstaje, bo chcę się pilnie zapisać
      i prze mnie jak parcie na mocz zeby siknąć na czarnych duzym sikiem!!!

Mundzio
      • Gość: snajper Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.acn.waw.pl 26.05.02, 23:27
        Gość portalu: Mundzio napisał(a):

> To jak powstała już ta Partia czy jeszcze powstaje, bo chcę się pilnie zapisać
        > i prze mnie jak parcie na mocz zeby siknąć na czarnych duzym sikiem!!!
        >
        > Mundzio

Siknij sobie po nogach, kolejne wcielenie aktywisty z Gliwic. Dożwiadczysz
        przynajmniej trochę ciepła. A jest to chyba jedyny rodzaj ciepła, na który możesz
        liczyć. Od innych także.
    • Gość: dudie Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 193.178.143.* 27.05.02, 21:31
      Sluchajcie,

ja tam mysle ze to jest calkiem dobry pomysl.
      Tak sie akurat sklada ze nie jestem Katolikiem,
      tylko powiedzmy innowierca.

Kosciol tak sie w Polsce rozpanoszyl ze swoja doktryna
      ze praktycznie nie pozwalja na jakiekolwiek inne formy
      wiary. Niszcza wszystsko i pakuja do jednego worka SEKTY.
      Cierpia na tym wszystkie mniejszosci wyznaniowe (i ja tez).
      Mam dosyc monopolu wyznaniowego w Polsce.
      Mysle tez ze to Kosciol Kat. jest tworca
      propagandy antysektowej w tym kraju.

Ale chyba zapomnial wol jak cieleciem byl smile))
      Potem tylko urosl. smile))

Mysle tez, ze z klerem to mozna tylko w taki sposob
      w dzisiejszych czasach walczyc. Na politycznym szczeblu.
      No bo jak inaczej? Na cierpliwosc sie ich nie da wziac.
      mozna by tak jeszcze z 1000 lat czekac.
      Choc mam nadzieje ze sytuacja w Polsce zmieni sie po
      smierci przywodcy kosciola - Wojtyly.

dudie
      dudie@interia.pl
      • nurni cierpiącemu Dudiemu 27.05.02, 22:00
        najlepsze życzenia zdrowia
        co by lepszych czasów doczekał
        i tej chwili upragnionej
        kiedy

> sytuacja w Polsce zmieni sie po
        > smierci przywodcy kosciola - Wojtyly.

Dudiemu człowiekowi wielkiej nadziei
        a przy tym miłości i wiary

nurni
        powiedzmy katolik
        tak się składa

• Gość: Antek ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.uninet.gliwice.pl 28.05.02, 13:12
        Z Gliwic nas tu akurat w jednej tylko kafejce siedzi teraz czterech i się
        cieszy, że myslisz, że jesteśmy tylko jednym. A piata, kolezanka poszła się
        wysikać do WC na wartości szczekającego kundla czyraczej buldoga parafiaslnego
        takiego jak tysmile))
        A na spotakaniu APP w Gliwicach było ostatnio 12 osób. Pewnie nie wszyscy
        jeszce ci parę słów napisali, ajeden starszanie kleni, to stul swoje czarne
        uszy, diabełkusmile))

Antek
        • Gość: dudie Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 193.178.143.* 28.05.02, 14:50
          Sorki, Antek
          ten list to do mnie???

Dudie

Gość portalu: Antek napisał(a):

> Z Gliwic nas tu akurat w jednej tylko kafejce siedzi teraz czterech i się
          > cieszy, że myslisz, że jesteśmy tylko jednym. A piata, kolezanka poszła się
          > wysikać do WC na wartości szczekającego kundla czyraczej buldoga parafiaslnego
          > takiego jak tysmile))
          > A na spotakaniu APP w Gliwicach było ostatnio 12 osób. Pewnie nie wszyscy
          > jeszce ci parę słów napisali, ajeden starszanie kleni, to stul swoje czarne
          > uszy, diabełkusmile))
          >
          > Antek

• Gość: Adminis ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.waw.cdp.pl 07.08.02, 13:10
            Antyklerykalna Partia Postępu rosnie w siłę!
            Ma coraz więcej członków, aktualnie około 10 tysięcy.
            Największe Oddziały Wojewódzkie są na Śląsku, w Mazowieckim, w Wielkopolskim,
            Zachodniopomorskim, Pomorskim, także w Małopolsce i w Dolnośląskim.

Centrala Partii, jej Przewodniczący ma siedzibę w Łodzi
            Jonasz Roman Kotliński
            ul. Zielona 15
            60-901 Łódź
            tel. partyjny: 691051703
            Fakty i Mity, organ Partii ma około 200 tysięcy nakładu, co jest dużo jak na
            tygodnik, no a czytelników będzie 500-800 tysiecy, co można tylko oszacować.
            Ma internetową stronę i Forum:
            www.faktyimity.pl
            oraz grupę dyskusyjną w internecie
            wyślij pustego maila na adres
            faktyimity-subscribe@yahoogroups.com
            i potwierdź

Główni Liderzy Partii w Łodzi to Marek Szenborn i Jerzy Wrubel,
            z redakcji tygodniak Fakty i Mity

Oddział Śląski prowadzony jest przez głównego ideologa Partii Racja,
            autora programu Ekologicznego Racji, (zamawiać w Redakcji w Łodzi!)
            Ph.D. Ryszard Matuszewski
            App Racja Oddział Ślaski
            P.O. Box 34
            44-102 Gliwice 2
            tel. 0604-870879 (wieczorem)
            mail to: ofiel@poczta.gazeta.pl

Serdecznie zapraszamy do kontaktu
    • Gość: Mayami ANTYKLERYKALNA Partia Postepu! ZAREJESTROWANA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.08.02, 11:24
      Zarejestrowano wczoraj Antyklerykalną Partię Postępu, w koncu jakas alternatywa
      po upadku moralnym SLD, UW, AWS i reszty chołoty.
    • Gość: Mac Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 2.4.STABLE* / 192.168.5.* 12.08.02, 09:52
      Informacja dla członków i sympatyków tej partii - skorzystajcie z okazji, są
      wolne miejsca w Tworkach.
      • Gość: nata Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 10:21
        Gość portalu: Mac napisał(a):

> Informacja dla członków i sympatyków tej partii - skorzystajcie z okazji, są
        > wolne miejsca w Tworkach.
        dla normalnych czarnych a dla Peatza i reszty pedofili we Wronkach
      • Gość: nata Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 10:25
        Gość portalu: Mac napisał(a):

> Informacja dla członków i sympatyków tej partii - skorzystajcie z okazji, są
        > wolne miejsca w Tworkach.
        dla jeszcze normalnych czarnych a dla peatza i reszty pedofili we
        Wronkach
    • Gość: Kinga Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.toya.net.pl 12.08.02, 13:52
      I jak przebiegala rejestracja?
      Ilu macie jusz czlonkow?
    • Gość: Kinga Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.toya.net.pl 12.08.02, 13:54
      no i jak udalao sie?
    • Gość: Majka ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 20:24
      Członków całe mnóstwo, jakieś 30 tysięcy w Całej Polsce!
      • Gość: b Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 23:44
        Gość portalu: Majka napisał(a):

> Członków całe mnóstwo, jakieś 30 tysięcy w Całej Polsce!
        nikt by nie przypuszczał ze az tyle podobno 95% to zagorzali katolicy
    • Gość: marek Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 19:05
      Proponuję wprowadzić bilety wstępu na wiece z Kremówą w cenie 100 zł
      opodatkowane 90% watem.Wtedy byłoby w porządku.Kto nie może życ bez krenówy
      niech jedzie a 90 zł od katolskiego łba wpłynie do kasy państwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka