oszust19 07.04.05, 03:21 Nazwa 'Aquanet' już się zużyła. Proponuję dla uczczenia Zmarłego zmienić. Niechaj będzie 'Karol Voy-TIH-wah Forum' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszust19 Te dni 09.04.05, 10:10 kolego niekulturalny, w tych dniach poważniejszych nie chciałem podbijać wątku zanieczyszczonego twoim plugawym wpisem ze względu choćby na czytelników, że juz o administracji agorowej nie wspomnę. Adresowałem wątek do znacznej rzeszy osób, bo do rodakow w kraju i na obczyźnie lecz przecie jasne że nie do ciebie bo ty aniś mi Rodak, ani wogle chyba żadna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
landkarte za dluga 07.04.05, 08:14 wystarczy papanet. forum ewidentnie zdycha. produkuje sie w nim glownie jakis radiomaryjny dewot, dyskutujacy z nawiedzona paranoiczka. nad caloscia czuwa swieta marianna, nawrocona pod wplywem traumy, zwiazanej z zejsciem papy.tfu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszust19 Re: za dluga 09.04.05, 10:13 Pozdrówka Landkarte. Marianna rzeczywiście ekstatycznie aktywna była ale to przez dane przez nią łącze do strony CNN trafiłem na ten fonetyczny zapis dla angielskojęzycznych nazwiska pana Papieża, zapis, ktory nazwę forum uczyniłby dostatecznie miedzynarodowo uniwersalną. Papanet też uniwersalne, mnie dłuższe się bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Rodacy 09.04.05, 12:20 JESTEŚCIE KUPĄ ZAWSZONYCH OBRZYDLIWYCH SZCZEKAIĄCYCH I WYJĄCYCH JAK SZAKALE KUNDLI Z POD ZNAKU BARANA I OSŁA !!! I WY NAZYWACIE SIĘ RODAKAMI ? JA BYM WAS JESZCZE NAZWAŁ BYDL....>>>>ZOSTAWCIE OJCA ŚWIĘTEGO W SPOKOJU NIECH ODPOCZYWA. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Rodacy 09.04.05, 13:02 ot przyklad chrzescijanskiej milosci blizniego. rodacy chca nazwac forum imieniem wielkiego polaka, a ten savage puszcza caps lockiem niegramotne teksty . Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Rodacy jaki ty rodak? Masz jakies uzasadnienie 09.04.05, 13:17 inne niż to, że sie skompromitowąłeś w polemice ze mną, na ploty, pomówienia i infantylne przezwiska pod mym adresem? Bazar zamkniety? To Aquaforum nadawało by się raczej na uzczczenie Twego nikczemnie wybranego - epicentrum ociężałości (polemicznej). Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Rodacy jaki ty rodak? Masz jakies uzasadnieni 09.04.05, 13:55 moher,kiedy to skalalem sie polemika z toba ? jestes w fazie dewocyjnego pobudzenia a to wyklucza polemike.zasmiecasz to forum swoimi durnymi quasi watkami. as far as I'am concerned - wisisz mi. Odpowiedz Link Zgłoś