Dodaj do ulubionych

Nie mozna wykluczyc, ze Krzys52 sam sie zabanuje

18.04.05, 23:57
Czyli oddali z tego Forum. A wiecie dlaczego?

Otoz powolaniem K52 jest robienie szamba w srodowisku normalnych,
przyzwoitych ludzi. On wtedy moze tych ludzi denerwowac chamstwem, prowokowac
bluznierstwami, oburzac bluzgami na kobiety itp. Realizuje sie w ten sposob.

Wejdzcie w polozenie Kretyna teraz, na tym Aquanecie. No kogo on moze
zdenerwowac, sprowokowac bluznierstwami, oburzyc bluzgami na kobiety?
Przeciez zdecydowana wiekszosc piszacych na tym Forum wywodzi sie z kregow
ku..ko-alfonsiarsko-menelsko-nihilistycznych. Oraz niedobitkow komuchow.

Hordy wandali, Mongolow Dzyngis-Chana, bolszewikow najechaly Forum.

No pomyslcie sami. Spojrzcie na siebie. Czy jak Kretyn znow cos opluje, na
cos nas.a, pusci forumowego bąka, zrobi jakies kolejne chamstwo - to Marianna
sie oburzy? Kropekuk zaprotestuje? Alfons go zgani? Pacjentka sie obruszy?
Blazen137 skarci K52? Blong krzyknie na niego?

Wolne zarty. Toc to wszystko jest jedna grupa amoralnych, galaretowatych
rechociarzy internetowych. I czy w takim srodowisku K52 moze zachowac swoj
status najwiekszego chama? Najwiekszego Kretyna? Byc jak kiedys na ustach
forumowiczow? Oczywiscie, ze nie. Zostal wchloniety przez grupe sobie
podobnych. I on tego nie wytrzyma. On tu juz nie ma kogo denerwowac. Jego juz
nie mozna odroznic. Lyzke dziegciu w beczce miodu widac. Ale w beczce smoly -
nie.

Przekazuje wam, najmilsi, na koniec happy wytrzeszcz, abyscie mogli sobie
jeszcze beztrosko porechotac. surprised))

Nie ociagajcie sie. Rechoczcie poki Krzys, wasz Krzys, jeszcze tu jest. surprised))
Obserwuj wątek
    • enemy-at-the-gate Re: Nie mozna wykluczyc, ze Krzys52 sam sie zaban 19.04.05, 00:04
      dyplomowany idiota....
    • rycho7 tekst Sceptyku wskazuje na powazny kryzys 19.04.05, 00:05
      pourazowy odcinania ryja od watykanskiego koryta.

Rynsztokowy jezyk trenujecie na zajeciach z kazan czy z homilii?
      • kropekuk I ta "galaretowatosc". On sie chyba odbiciem 19.04.05, 00:07
        w lustrze wlasnego obwislego cielska zainspirowal?
      • sceptyk Przepraszam Rychu 19.04.05, 00:08
        rycho7 napisał:

> (...) odcinania ryja od watykanskiego koryta.

ze Ciebie nie wymienilem wsrod badziewia forumowego. Nastepnym razem bede o
        Tobie pamietal. Przekazuje Ci - jako zadoscuczynienie - happy wytrzeszcz surprised))

Porechocz sobie.
        • rycho7 forumowe seanse nienawisci - bywanie na forum 19.04.05, 08:41
          to wystawianie sobie samemu negatywnej oceny. Zgadzam sie, ze gdy jestem na
          forum to fatalnie o mnie swiadczy. Z pokora odchodze.
      • 7em ja w sprawie ksiazek pisanych przez 19.04.05, 03:43
        australopiteków''''''

„...Wykształcenie zdobywa się czytając książki, ale inne,
        ważniejsze wykształcenie - znajomość świata –
        zdobywa się tylko dzięki czytaniu ludzi
        i studiowaniu ich różnych wydań...”
        Lord Chesterfield „Listy do syna”

5040
    • krzys52 [...] 19.04.05, 05:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • babariba666 Marsz Entuzjastow się sceptykowi napisał 19.04.05, 06:44

• lala.laleczna Świetnie wyraziłeś moje odczucia, sceptyku. 19.04.05, 08:25
      Nicków podałeś za mało, ale to wybaczale. Istotnie, ostatnie "przekomarzanie
      się" alfonsa, jego panienki i jej kielnta - to już całkowite dno szamba. Na tym
      tle istotnie krzyś, jak kameleon, przestał razić.
      • patience Krzys popraw sie i nawyzywaj lale! 19.04.05, 08:40
        Widzisz zi sie na ciebie obrazila i wyzywa od kameleonow za to ze jej nie wyzywaszwink
        • lala.laleczna A musisz wyręczać się krzysiem? Sama nie możesz 19.04.05, 08:58
          się na mnie zemścić?
          Weź przykład z Ewy ;-D
      • owca_czarna Re: ban dla jezuity! 19.04.05, 08:42
        lala.laleczna napisała:

> istotnie krzyś, jak kameleon, przestał razić.

A że Krzys ma rację, to wszyscy wiemy, nawet książa zaczynają brać z niego
        przyład:

"Zakaz kontaktów z mediami i prowadzenia wykładów dostał od prowincjała jezuita
        ks. Stanisław Obirek za krytykę papieża."

info.onet.pl/1083859,11,item.html
        hehehehe jezuita dostał bana od swojego szefa, jak nasz Krzysiu. Oj, nieładnie
        kogoś tak zakneblować. Kosciół to jednak najbardziej konserwatywana instutucja
        na świecie.

czarna_owca
        • v_2 Re: ban dla jezuity! 19.04.05, 08:49
          I dzięki swej konserwatywności trwała niebywale... Zazdrościcie komuszki,
          prawda?
          • patience Re: ban dla jezuity! 19.04.05, 09:04
            Trwale bany? Nie zadroscimy. My jestesmy dumni z tego, ze mamy bany nietrwale, a
            owieczka ma moc wskrzeszen.
        • lala.laleczna Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, biznesie 19.04.05, 08:57
          prywatnym można o swoich szefach mówić, cokolwiek ślina na język przyniesie, i
          jeszcze dostaje się premie ;-D
          • patience O to, to, wojsko i biznes. Dobre porownanie do kk. 19.04.05, 09:05
            wink
            • lala.laleczna A czemu? 19.04.05, 09:08

• domix Re: A czemu? 19.04.05, 09:12
                Pewnie Patience chodziło o powołanie...
          • owca_czarna Re: Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, bizne 19.04.05, 09:15
            lala.laleczna napisała:

> prywatnym można o swoich szefach mówić, cokolwiek ślina na język przyniesie, i
            > jeszcze dostaje się premie ;-D

akurat wymieniłaś 3 instytucje, które jeszcze do niedawana mogły sobie podać
            rękę, jako najbardziej konserwatywne w kraju, tj kościół, wojsko i szkolnictwo.
            Aby można było dyskutować o błędach i złych stronach w tych inst. musi minać
            troche czasu. Oświata i wojsko popadły z jednej skrajności w drugą. Teraz
            nauczyciel boi się ucznia, a kadra oficerska żołnierzy.

czarna_owca
            • lala.laleczna Re: Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, bizne 19.04.05, 09:18
              >
              > akurat wymieniłaś 3 instytucje, które jeszcze do niedawana mogły sobie podać
              > rękę, jako najbardziej konserwatywne w kraju, tj kościół, wojsko i
              szkolnictwo
              Widzisz ... dla ciebie konserwatyzm to wada, dla mnie - zaleta.
              > .
              > Aby można było dyskutować o błędach i złych stronach w tych inst. musi minać
              > troche czasu.
              A nie można podyskutować również o pozytywach w tych instytucjach? Wydaje mi
              się, że jakieś istnieją ;-D
              Oświata i wojsko popadły z jednej skrajności w drugą. Teraz
              > nauczyciel boi się ucznia, a kadra oficerska żołnierzy.
              I to jest właśnie przykład, że konserwatyzm jest RZECZĄ DOBRĄ.
              >
              > czarna_owca
              >
              • owca_czarna Re: Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, bizne 19.04.05, 09:29
                lala.laleczna napisała:

> >
                > > akurat wymieniłaś 3 instytucje, które jeszcze do niedawana mogły sobie p
                > odać
                > > rękę, jako najbardziej konserwatywne w kraju, tj kościół, wojsko i
                > szkolnictwo
                > Widzisz ... dla ciebie konserwatyzm to wada, dla mnie - zaleta.
                > > .
                > > Aby można było dyskutować o błędach i złych stronach w tych inst. musi m
                > inać
                > > troche czasu.
                > A nie można podyskutować również o pozytywach w tych instytucjach? Wydaje mi
                > się, że jakieś istnieją ;-D
                > Oświata i wojsko popadły z jednej skrajności w drugą. Teraz
                > > nauczyciel boi się ucznia, a kadra oficerska żołnierzy.
                > I to jest właśnie przykład, że konserwatyzm jest RZECZĄ DOBRĄ.
                > >
                > > czarna_owca
                > >

A ja cały czas twierdzę, że przez konserwatyzm i posrednio przez ludzi takich
                jak Ty lalo.laleczna, kŧórzy twierdzą, że im bardziej prymitywnie tym lepiej,
                żyjemy w sredniowieczu XXI wieku. A teraz wychodzę, przyjemnego dnia i miłej
                pracy Ci zyczę smile)

czarna_owca smile))))))))))))))
                • lala.laleczna Re: Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, bizne 19.04.05, 09:31
                  A ja cały czas twierdzę, że przez takich jak ty postępaków, dla których POSTĘP
                  jest wartością samą w sobie, bezmyślnie goniących za najbardziej postępacki
                  tryndami, jest burdel w szkole, pani nauczycielko nie potrafiąca utrzymać
                  dzieci w ryzach.

> A ja cały czas twierdzę, że przez konserwatyzm i posrednio przez ludzi takich
                  > jak Ty lalo.laleczna, kŧórzy twierdzą, że im bardziej prymitywnie tym lepi
                  > ej,
                  > żyjemy w sredniowieczu XXI wieku. A teraz wychodzę, przyjemnego dnia i miłej
                  > pracy Ci zyczę smile)
                  >
                  > czarna_owca smile))))))))))))))
                  >
                  • owca_czarna Re: Za to w wojsku, szkolnictwie, urzędach, bizne 19.04.05, 09:49
                    lala.laleczna napisała:

> A ja cały czas twierdzę, że przez takich jak ty postępaków, dla których POSTĘP
                    > jest wartością samą w sobie, bezmyślnie goniących za najbardziej postępacki
                    > tryndami, jest burdel w szkole, pani nauczycielko nie potrafiąca utrzymać
                    > dzieci w ryzach.
                    >
                    > > A ja cały czas twierdzę, że przez konserwatyzm i posrednio przez ludzi ta
                    > kich
                    > > jak Ty lalo.laleczna, kŧórzy twierdzą, że im bardziej prymitywnie ty
                    > m lepi
                    > > ej,
                    > > żyjemy w sredniowieczu XXI wieku. A teraz wychodzę, przyjemnego dnia i mi
                    > łej
                    > > pracy Ci zyczę smile)
                    > >
                    > > czarna_owca smile))))))))))))))

jestem za reformami, ale nie głupimi, nieprzemyślanymi, wprowadzanymi tylko po
                    to, aby j-a-k-a-ś-t-a-m opcja polityczna mogła pochwalić się: MY TO ZROBILIŚMY,
                    bo o skutkach później się nie mówi, skutki to wstydliwy temat.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22702354&a=22765108
                    czarna_owca

ps teraz już naprawde idę smile))
                    • lala.laleczna Co zmieniło się w szkole podstawowej NA DOBRE 19.04.05, 09:54
                      w okresie ostatniego ćwierćwiecza?
                      Które reformy wyszły na dobre uczniom - poprawiły ich: wiedzę, zdolność
                      rozumienia, kontakty międzyludzkie?
                      Powiem ci: zmieniło się NA GORSZE. To są twoje PRZEMYŚLANE postępackie reformy.
                      • owca_czarna Re: Co zmieniło się w szkole podstawowej NA DOBRE 19.04.05, 10:06
                        lala.laleczna napisała:

> w okresie ostatniego ćwierćwiecza?
                        > Które reformy wyszły na dobre uczniom - poprawiły ich: wiedzę, zdolność
                        > rozumienia, kontakty międzyludzkie?
                        > Powiem ci: zmieniło się NA GORSZE. To są twoje PRZEMYŚLANE postępackie reformy.

a najgłupsze co mogło być i co przyniosło najwieksze szkody to oczywiście
                        wepchanie się kościoła z lekcją religii do szkoły. Więc bardzo pochopnie mnie
                        oceniasz, wcale nie jestem za rewolucujnymi zmianami tylko, przemyslanymi,
                        wprowadzanymi stopniowo i mądrze. smile)))))))))))))))))))

pa wszystkim porannym internautom

czarna_owca
                        • lala.laleczna Re: Co zmieniło się w szkole podstawowej NA DOBRE 19.04.05, 10:14
                          >
                          >
                          > a najgłupsze co mogło być i co przyniosło najwieksze szkody to oczywiście
                          > wepchanie się kościoła z lekcją religii do szkoły.
                          Zgadza się.
                          Więc bardzo pochopnie mnie
                          > oceniasz, wcale nie jestem za rewolucujnymi zmianami tylko, przemyslanymi,
                          > wprowadzanymi stopniowo i mądrze. smile)))))))))))))))))))
                          No dobrze. Jesteś jednak za postępem w szkole. No to na czym ten postęp polegał
                          i powinien polegać w przyszłości? Bo na moje pytanie jakoś nie odpowiedziałaś.
                          >
                          > pa wszystkim porannym internautom
                          >
                          > czarna_owca
                          >
                          >
                          • owca_czarna Re: Co zmieniło się w szkole podstawowej NA DOBRE 19.04.05, 11:35
                            lala.laleczna napisała:

> >
                            > >
                            > > a najgłupsze co mogło być i co przyniosło najwieksze szkody to oczywiście
                            > > wepchanie się kościoła z lekcją religii do szkoły.
                            > Zgadza się.
                            > Więc bardzo pochopnie mnie
                            > > oceniasz, wcale nie jestem za rewolucujnymi zmianami tylko, przemyslanymi
                            > ,
                            > > wprowadzanymi stopniowo i mądrze. smile)))))))))))))))))))
                            > No dobrze. Jesteś jednak za postępem w szkole. No to na czym ten postęp polegał
                            >
                            > i powinien polegać w przyszłości? Bo na moje pytanie jakoś nie odpowiedziałaś.
                            > >
                            > > pa wszystkim porannym internautom
                            > >
                            > > czarna_owca

Na czym ma polegać potęp w szkole? No na pewno nie na tym, co teraz mamy, że
                            mimo wprowadzonej reformy nadal faworyzuje się uczniów przyswajających materiał
                            schematycznie i na pamięć, że nie wymaga się samodzielnego myślenia, że promuje
                            się dzieci rodziców "wysoko" postawionych. Nie stwarza się dodatkowych
                            mozliwości rozwoju dla dla uczniów zdolnych. Korepetycje nie sa przecież po to,
                            aby uzupełniać braki edukacyjne nauczyciela, ale braki wykryte w wiadomościach i
                            umiejętnościach ucznia. Zreszta lalu nie ja biorę kase za myślenie, co zrobić ze
                            szkolnictwem,aby je ulepszyć!. W ministerstwie tylu "mundrych" siedzi, ale im
                            lepiej kasę do kieszeni a głowę w piachu schować smile).

czarna_owca
                            • lala.laleczna Rekapitulacja: wolisz postęp, ale nie wiesz, na 19.04.05, 11:39
                              czym ten postęp ma polegać.
                              Wolisz postęp, niż tradycycję, ale nie masz pojęcia, na czym polega wyższość
                              postępu.
                              A mogę w takim razie spytać, skąd bierzesz swoje niezłomne przekonanie o
                              wyższości postępu nad konserwatyzmem?
                              • owca_czarna Re: Rekapitulacja: wolisz postęp, ale nie wiesz, 20.04.05, 07:36
                                lala.laleczna napisała:

> czym ten postęp ma polegać.
                                > Wolisz postęp, niż tradycycję, ale nie masz pojęcia, na czym polega wyższość
                                > postępu.
                                > A mogę w takim razie spytać, skąd bierzesz swoje niezłomne przekonanie o
                                > wyższości postępu nad konserwatyzmem?

laluniu zdaję sobie sprawę, że chciałabyś,aby dla wielu osób edukacja skończyła
                                się na 6 klasie szkoły podstawowej. Wtedy nikt by Ci nie zagrażał, nie miałabyś
                                dla siebie konkurencji, zyłabyś sobie jak pączek w maśle. Byłabyś naj,. naj, naj
                                a wszystkie niedouczki i analfabeci patrzyliby na Ciebie z luboscią, zachwytem,
                                a przede wszystkim wzdychały, och i ach lalu jakas Ty mądra.

Mam do Ciebie pytanie, czy ty jesteś ruda? Bo twoja złośliwość i zgryżliwość
                                jest tak wredna, jakbyś była rudzielcem.

czarna_owca
                                • lala.laleczna Forum służy do wymiany POGLĄDÓW. Wiem, ty 20.04.05, 09:31
                                  i inne panienki uważacie, że chodzi o wymianę uprzejmości, chichotów i
                                  dowcipów, gdy papież umiera, ale zapewniam cię, że się mylicie.
                                  Jeśli nie chcesz polemizować, to nie musisz.
                                  A tak na marginesie - uważam, że jesteś najsympatyczniejszą dziewczyną na
                                  forum ;-D
                                  • owca_czarna Re: Forum służy do wymiany POGLĄDÓW. Wiem, ty 20.04.05, 11:04
                                    lala.laleczna napisała:

> i inne panienki uważacie, że chodzi o wymianę uprzejmości, chichotów i
                                    > dowcipów, gdy papież umiera, ale zapewniam cię, że się mylicie.
                                    > Jeśli nie chcesz polemizować, to nie musisz.
                                    > A tak na marginesie - uważam, że jesteś najsympatyczniejszą dziewczyną na
                                    > forum ;-D

lalo, byłam kiedys na innym forum, na którym było bez chichotów i tam
                                    forumowicze potopili się we własnym przeintelektualizowaniu. Dzis forum
                                    dogorywa i jest jego żal i jest smutno. Życie jest takie paskudne,że trzeba
                                    śmiać się, nawet z własnej głupoty - a przecież to tez sztuka i nie wszyscy
                                    potrafią.

Widzisz, macham pomponami Krzysiowi bo lubię go. Często w jego postach widzę
                                    odbicie tego, co ja chciałabym powiedzieć, a nie wiem jak. Nigdy nie napisałam,
                                    że jestem ateista, bo byłaby to nieprawda. Jestem zbuntowaną katoliczką,która
                                    kościół od dawien dawna omija z daleka. Ach, przepraszam byłam parę lat temu na
                                    plebanii z awantura, ponieważ dziecko wyjechało na zorganiazowana przez Oazę
                                    wycieczke rowerową i wróciło z potrzaskanymi zębami i poździeraną, zakrwawiona
                                    twarzą. Dla mnie, matki nie były żadnym tłumaczeniem słowa, że nie miał czasu
                                    dziecka przyprowadzić do domu bo musiał odprawić mszę!!!!!! Tyle co on "jobów"
                                    dostał ode mnie, to w swoim parszywym zyciu nie usłyszał. Dziecko miało
                                    wstrząsnienie mózgu i wyladowało w szpitalu. I jeżeli słyszę, że ksiądz to tez
                                    człowiek to mnie krew zalewa. Toz to świnia była a nie człowiek!

W wierze nie potrzebuję żadnych pośredników i nie będe chodziła i szeptała do
                                    ucha ksiedzu o czym pomyślałam sobie i zastanawiała się czy to jest grzech
                                    uczyniony myslą. To jest głupie i obrzydliwe. Oni gorzej grzeszą niż ja,a
                                    wycieczki niech sobie oprganizuja dla moherowych beretów, a nie dzieci.

I dlatego będę machałą do krzysia52 pomponami, bez względu jak kto mnie nazywa.

czarna_owca
                                    • lala.laleczna A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie ze 20.04.05, 11:14
                                      ściany to g..no", czy "spier..laj suko"?
                                      A może bardziej cię rajcuje, że Krzyś celowo, z premedytacją, na kościół
                                      katolicki zwala winy swoich czerwonych mocodawców?

Bardzo ci współczuję przeżycia z dzieckiem. Nawet sobie nie wyobrażasz, jak
                                      bardzo.
                                      Trafiłaś wyjątkowo pechowo. Ja miałam szczęście do księży - podobnie zresztą,
                                      jak na ogół do wszystkich. A styczność z nimi miałam, bo moja matka była
                                      wierząca i mąż mąż jest głęboko wierzącym katolikiem. Natomiast miałam
                                      negatywne doświadczenia z nauczycielami.
                                      Oczywiście, masz prawo machać do krzysia czym tylko zechcesz. Musisz się jednak
                                      pogodzić z faktem, że porządni ludzie nie będą cię wtedy szanować.
                                      • owca_czarna Re: A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie 20.04.05, 14:16
                                        lala.laleczna napisała:

> Oczywiście, masz prawo machać do krzysia czym tylko zechcesz. Musisz się
                                        jednak pogodzić z faktem, że porządni ludzie nie będą cię wtedy szanować.

Opinia innych jest mi obojętna, a jeśli mi ktoś dopiecze to po prostu zwinę
                                        żagiel i pojdę dalej. Aczkolwiek chyba to mi nie grozi, bo nie należę do
                                        agresywnych osób i raczej nikomu nie wchodzę w drogę.Moje poparcie i machanie
                                        pomponami wynika z tego, że uważam Krzysia racje za słuszne. A w jaki sposób
                                        Krzsiuu je wyraża to jego sprawa. Powiem jedno, tu na forum dowiedziałam się o
                                        wielu rzyczach lub zostałam utwierdzona w swoich przekonaniach, bo wbrew pozorom
                                        Krzyś bardzo ciekawie opiesuje wiele rzeczy. Jest the beściak, Krzys Rulez!!!!!
                                        hihihihihi smile))))))))))))))))))

czarna_owca

• lala.laleczna Re: A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie 20.04.05, 14:19
                                          Fakt, hihihihihi .....
                                          Okropnie denerwujący jest też wasz nerwowy, dziewczęcy chichocik ;-(((
                                        • lala.laleczna Re: A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie 20.04.05, 14:20
                                          Aha, jeszcze jedno. NIE JEST obojętne, w jaki sposób ludzie wyrażają swoje
                                          racje. Kryterium wyznacza kultura.
                                          • lala.lajeczna tak owco-czarna 20.04.05, 14:23
                                            Kultura to mój największy atut. Zapamiętaj to sobie.
                                          • leje-sie Wlasnie 20.04.05, 14:25
                                            > Aha, jeszcze jedno. NIE JEST obojętne, w jaki sposób ludzie wyrażają swoje
                                            > racje. Kryterium wyznacza kultura.

Nazywanie dyskutantow "kretynem" lub innych uczestniczek FA "zdzira" - czyja to
                                            kultura?
                                            • lala.laleczna Re: Wlasnie 20.04.05, 14:26
                                              leje-sie napisał:

> > Aha, jeszcze jedno. NIE JEST obojętne, w jaki sposób ludzie wyrażają swoj
                                              > e
                                              > > racje. Kryterium wyznacza kultura.
                                              >
                                              > Nazywanie dyskutantow "kretynem" lub innych uczestniczek FA "zdzira" - czyja
                                              to
                                              >
                                              > kultura?

Krzysiowa.
                                              • reex to tez pisał Krzyś? 20.04.05, 14:32
                                                >oto taka mala probka talentu
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19297113&a=19401172
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18893032&a=18921333

to z wątku antylali. od twoich swiezych wyzwisk tego typu roja sie twoje posty.
                                                • lala.laleczna Patience, antylala i lala to nie ta sama osoba ;-D 20.04.05, 14:34
                                                • reex errata 20.04.05, 14:34
                                                  link aktywny

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19297113&a=19401172
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18893032&a=18921333
                                                  • lala.laleczna Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 14:44
                                                    obecnie już w przedszkolu, więc twojej ignorancji nic nie usprawiedliwia,
                                                    Patience.
                                                    Choć zawsze miałam wstręt do tego zawodu, udzielę ci lekcji czytania, burku:
                                                    lala.laleczna
                                                    magdusia8

Na oko to tylko jedna literka się zgadza, przedszkolaczku.
                                                  • reex Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 15:19
                                                    lala i magdusia to jedna osoba, dowody na to są bezsporne. chamstwem porażasz
                                                    tak samo jak kiedyś. wyszukiwarka aż roi się od twoich wyzwisk .
                                                    nawet dzisiaj nazwałaś mariannę zdzirą.
                                                  • xiazeluka Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 15:26
                                                    reex napisał:

> lala i magdusia to jedna osoba, dowody na to są bezsporne.

Podaj te "dowody".

> nawet dzisiaj nazwałaś mariannę zdzirą.

To nie jest wyzwisko - "zdzira" to inaczej "kobieta rozwiązła", a przecież Pani
                                                    Marianna nie udaje, że nią nie jest.
                                                  • lala.laleczna Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 15:29
                                                    xiazeluka napisała:

> reex napisał:
                                                    >
                                                    > > lala i magdusia to jedna osoba, dowody na to są bezsporne.
                                                    >
                                                    > Podaj te "dowody".
                                                    >
                                                    > > nawet dzisiaj nazwałaś mariannę zdzirą.
                                                    >
                                                    > To nie jest wyzwisko - "zdzira" to inaczej "kobieta rozwiązła", a przecież
                                                    Pani
                                                    >
                                                    > Marianna nie udaje, że nią nie jest.
                                                    Mało tego, chwali się tym nawet.
                                                  • ewa8a Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 15:30
                                                    Wyzwisko to ciągnie się na forum od wczoraj. Przed słowem zdzira jest jeszcze
                                                    słowo ,,brudna", a sugerowanie, że Marianna się nie myje może być zwykłym
                                                    oszczerstwem.
                                                  • xiazeluka Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 15:32
                                                    ewa8a napisała:

> Wyzwisko to ciągnie się na forum od wczoraj. Przed słowem zdzira jest jeszcze
                                                    > słowo ,,brudna", a sugerowanie, że Marianna się nie myje może być zwykłym
                                                    > oszczerstwem.

Bardzo wątpię, by po 750 coitusach hurtem można pozostać czystą.
                                                  • ewa8a Re: Dziecko, umiejętności czytania i pisania uczą 20.04.05, 16:18
                                                    Ubrudzenie się w czasie pracy jest usprawiedliwione.
                                            • dachs Re: Wlasnie 20.04.05, 14:29
                                              Czy juz dzis mowilem ci Gnido, ze jestes
                                              Autor: krzys52
                                              Data: 19.04.2005 05:17 + dodaj do ulubionych wątków
                                              gowno?

To dlatego rozpaczliwie rozgladac sie musisz ciagle za cieplym szambem dla
                                              siebie - bys mogl sobie poplywac.
                                              =====================================================================

Widac Krzys tez sobie bardzo ceni kulture.
                                              Tak bardzo sie o nia stara, iz woli nam nie pokazywac, ze ja w ogole ma

• leje-sie Przynajmniej jest konsekwentny 20.04.05, 14:36
                                                i nikogo nie poucza (zdaje sie, ze w swiecie realnym nazywa sie to hipokryzja).

W sprawach kultury i moralnosci.

Wiec punkt dla niego.

A w wojnie Krzysiowo-Antykrzysiowej nie widzialem by jego przeciwnicy uzywali
                                                szlachetniejszej amunicji.

Nie mowiac juz o tym, ze staraja sie zawsze chodzic kupa. Budzi to podejrzenia,
                                                ze sie Krzysia boja. No i obrzydliwe jest.

Tyle o nie-meritum.
                                                • dachs Re: Przynajmniej jest konsekwentny 20.04.05, 14:41

Widze, ze wg. Ciebie to co u innych jest chamstwem, u niego jest konsekwencja.
                                                  O.K. Mozemy przyjac taka i konwencje.
                                                  Ja mu konsekwencji nie neguje. smile)

• leje-sie Rzeczywiscie jest konsekwentny 20.04.05, 14:48
                                                    Roznica i konsekwencja polega na tym, ze swoich obelg nie podaje za cokolwiek
                                                    innego.

W przeciwienstwie do uczestnikow krucjaty Antykrzysiackiej.

Wole juz szczere chamstwo od chamstwa zaklamanego.
                                                  • xiazeluka Ja też jestem konsekwentny 20.04.05, 14:51
                                                    Szczerze nazywam go Kretynem, nawet nie usiłuję udawać, że jest inaczej.

Proponuję Ci korepetycje w archiwum - prześledź, jak Twój pupilek "dyskutuje".
                                                  • leje-sie W sposob bradzo podobny do swoich 20.04.05, 14:54
                                                    oponentow.

> Proponuję Ci korepetycje w archiwum - prześledź, jak Twój pupilek "dyskutuje".

(Ta belka, to zdblo).

I - nie dyskutuje osob trzecich.
                                                  • xiazeluka Pieniacz 20.04.05, 14:57
                                                    Nie, mój drogi. Oczerniasz "antykretynów", insynuujesz im to i owo, chwalisz
                                                    Kretyna, jaki to z niego tuz polemiczny, po czym zakładasz czarna opaskę na
                                                    oczy i wycofujesz się rakiem bredząc pod nosem frazesy o belkach iźdżbłach.

Pisałeś coś tu o hipokryzji. Bardzo słusznie.
                                                  • dachs Re: W sposob bradzo podobny do swoich 20.04.05, 14:59
                                                    leje-sie napisał:

> I - nie dyskutuje osob trzecich.

Twoj kulturalny Krzys, kiedy nie mogl sobie ze mna dac rady, zaczal
                                                    najzwyczajniej w swiecie lzyc osobe postronna, ktora mu w zyciu nic nie zrobila.
                                                    Tylko dlatego, iz wiedzial, ze mi tym zrobi przykrosc.
                                                    Dla mnie jest to zwyczajna ochyda, ale wiem, ze sa srodowiska w ktorych takie
                                                    zachowanie jest zupelnie normalne.

Potrzebuje troche czasu by znalezc odpowiednie linki, ale jak sobie zyczysz,
                                                    zadam sobie trudu.

• xiazeluka Re: W sposob bradzo podobny do swoich 20.04.05, 15:05
                                                    dachs napisał:

> Twoj kulturalny Krzys, kiedy nie mogl sobie ze mna dac rady, zaczal
                                                    > najzwyczajniej w swiecie lzyc osobe postronna,

Ponadto litania największych kretynów na FA jest obecna w co trzecim jego
                                                    (Kretyna52) poście, a rozważanie, jakie to z "gnidy/smierduchy/xiakretyna"
                                                    gnojki, również dowodzą, że nie dorosłeś temu trefnisiowi do pięt. Mała próbka
                                                    nie dyskutowania o osobach trzecich w wykonaniu Twojego Mistrza konsekwencji:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10685622&a=10785351
                                                  • leje-sie Zaczelo sie od mojej uwagi 20.04.05, 15:09
                                                    do osoby uczestniczacej w tym watku, ze uzywajac okreslen obelzywych w stosunku
                                                    do innych traci prawo do wystawiania siebie samej na piedestal moralny i
                                                    pouczania kogokolwiek w sprawach kultury osobistej.

Mozesz oczywiscie bronic tej osoby lub zmilczec. Nie wiem doprawdy dlaczego JA
                                                    mam dyskutowac osoby trzecie, do tego nieobecne?

I po co ja tlumacze to starym bykom?

> Potrzebuje troche czasu by znalezc odpowiednie linki, ale jak sobie zyczysz,
                                                    > zadam sobie trudu.
                                                    >
                                                    Nie zadawaj sobie trudu. Z grubsza wiem, jakie padaly argumenty w dyskusjach i
                                                    jak zaslepieni wzajemna nienawiscia bywali kombatanci z obu stron. Jesli
                                                    zapomniales - nie odswiezaj sobie pamieci. Wierz mi na slowo.
                                                  • dachs Re: Zaczelo sie od mojej uwagi 20.04.05, 15:15
                                                    leje-sie napisał:
                                                    > Nie zadawaj sobie trudu. Z grubsza wiem, jakie padaly argumenty w dyskusjach
                                                    i
                                                    > jak zaslepieni wzajemna nienawiscia bywali kombatanci z obu stron. Jesli
                                                    > zapomniales - nie odswiezaj sobie pamieci. Wierz mi na slowo.

Ja wprawdzie nie swoja pamiec chcialem odswiezyc, ale jezeli uwazasz ze Ci "z
                                                    grubsza" taki wykret wystarczy, to ja Ci "z grubsza" odpuszcze linki do
                                                    kwiatkow Krzysia.

• lala.laleczna Kretyznim jest to termin medyczny, oznaczający - 20.04.05, 15:21
                                                    mam nadzieję, że definicja będzie podana w miarę prawidłowo - na zaburzeniach
                                                    umysłowych. Kretyn odznacza się, z grubsza biorąc, niemożnością przyswojenia
                                                    sobie normalnej ilości informacji.
                                                    Krzyś - z punktu widzenia czysto medycznego - JEST kretynem. Absolutny
                                                    monotematyzm jego wypowiedzi, połączony z całkowitym oderwaniem od polskiej
                                                    rzeczywistości (czasem określa się to jako urojenia) dobitnie na to wskazują.
                                                    Prosimy więc uprzejmie ścisłego terminu medycznego nie traktować jako wyzwiska,
                                                    dobrze?
                                                  • leje-sie I widzisz - potwierdzasz moj 20.04.05, 15:26
                                                    opis sytuacji.

Stawiasz sie dobrowolnie na dosc niskim szczebelku ewolucji moralnej. A co o
                                                    etyce cudzej krzyczysz nie ma wielkiego znaczenia.

Belka vs zdziebelko.

Wcale mi na tym nie zalezalo. Mialem nadzieje, ze chwile nieobecnosci
                                                    poswiecisz na autorefleksje.
                                                  • xiazeluka Na potwierdzenie zwycięstwa lejesie link: 20.04.05, 15:31
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19704281&a=19706948
                                                  • leje-sie Moglbys jakos link skomentowac 20.04.05, 15:38
                                                    Bo nie wiem doprawdy co sadzisz o odpowiedzi dawanej oszczercom, lunatykom i
                                                    potepiencow?

A moze myslales, ze apostrofuje do Dachsa? To zle przeczytales, kto byl
                                                    adresatem mocnego wyrazenia:

"Takiego ch..a" - czyli nie mam zamiaru sie tlumaczyc przed nizej i wyzej
                                                    wymienionymi kategoriami:

"Wiesz, ze jakakolwiek pochwale z tej strony za obelge bym mial.

I odwrotnie, slowa w pianie wscieklej toczone, zaszczytem sa dla mnie".
                                                  • xiazeluka Komentuję: 20.04.05, 16:03
                                                    Ludzie niekulturalni przeklinają, ludzie kulturalni używają mocnych słów.
                                                  • leje-sie Komentuję: 20.04.05, 16:31
                                                    Ze ja przeklinam i uzywam mocnych slow nie jest usprawiedliwieniem dla ludzi
                                                    kulturalnych i wzorcow moralnych aby postepowac tak samo.

Pamietajcie - ja was od tego odwodzilem.

A dyskusja nie o przeklinaniu tylko o obelgach skierownych personalnie do
                                                    konkretnych osob.
                                                  • xiazeluka Rozśmieszyłeś mnie, Pielgrzymie /nt 20.04.05, 16:41
                                                  • lala.laleczna Re: I widzisz - potwierdzasz moj 20.04.05, 15:32
                                                    leje-sie napisał:

> opis sytuacji.
                                                    >
                                                    > Stawiasz sie dobrowolnie na dosc niskim szczebelku ewolucji moralnej. A co o
                                                    > etyce cudzej krzyczysz nie ma wielkiego znaczenia.
                                                    Jedyne, co dałeś do zrozumienia, że masz słabość do ordynarnych wyrażen. Twoja
                                                    sprawa.
                                                    >
                                                    > Belka vs zdziebelko.
                                                    >
                                                    > Wcale mi na tym nie zalezalo. Mialem nadzieje, ze chwile nieobecnosci
                                                    > poswiecisz na autorefleksje.
                                                    I vice versa.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                • xiazeluka Kupą ze ściany, mości panowie 20.04.05, 14:41
                                                  Kretyn wywołuje identyczne odczucia u wielu ludzi, najwyraźniej. Stąd tak
                                                  liczny elektorat negatywny.

Obrzydliwością jest raczej twierdzenie, że antykretyni działają w sposób
                                                  zorganizowany.

• leje-sie Ano wlasnie: 20.04.05, 14:44
                                                    Sam to powiedziales:

> Obrzydliwością jest raczej twierdzenie, że antykretyni działają w sposób
                                                    > zorganizowany.

Ja mowilem raczej o masowosci wystapien. Ale skoro twierdzisz, ze wystapienia
                                                    sa zorganizowane, to pewnie masz racje.
                                                  • volm Ojej,watek byl o tym,by sie nie plawic w guwnie a 20.04.05, 14:47
                                                    sami to robicie. Nie umiecie inaczej jak tylko prawis sobie inwektywy?
                                                  • dachs Re: Ano wlasnie: 20.04.05, 14:47
                                                    leje-sie napisał:
                                                    > Ja mowilem raczej o masowosci wystapien.

To masz problemy z artykulowaniem, bo mowiles o tym:

"Nie mowiac juz o tym, ze staraja sie zawsze chodzic kupa. Budzi to
                                                    podejrzenia, ze sie Krzysia boja. No i obrzydliwe jest."

Masowosc wystapien to jest cos innego

• leje-sie Kupa = tlum niezorganizowany 20.04.05, 14:51
                                                    Caly tlum nominalnych (jesli wolno to im samym powiedziec) indywidualistow i
                                                    wybitnych osobistosci.

Tlum zorganizowany maszeruje w takt nadawany przez zapiewajle.

Masowosc na miare FA oczywiscie.
                                                  • dachs Re: Kupa = tlum niezorganizowany 20.04.05, 14:54
                                                    leje-sie napisał:
                                                    > Tlum zorganizowany maszeruje w takt nadawany przez zapiewajle.

i skacze w rytm pomponow cheerleaderki.
                                                    No to by sie z grubsza zgadzalo.

smile)

• xiazeluka Załóż okulary. Albo kask ze wzmacniaczem myśli 20.04.05, 14:49
                                                    "Masowość" wystąpień jest zrozumiała, jesli ktoś zrobi kupę na środku salonu -
                                                    niewiele osób jest gotowych, by nie zmieniać marszruty. Cieszę się, że masz
                                                    buty z wysokimi cholewami i robić uników nie musisz.

No i wskaż, bezmyślny chichotku, gdzie ja coś napisałem o organizowaniu
                                                    wystąpień? Czyżby choroba, która dotknęła Panią Helgę (""nie" to odpowiedź
                                                    skomplikowana") zataczała coraz szersze kręgi?
                                            • xiazeluka Oho, advocatus diaboli w budce suflera 20.04.05, 14:36
                                              Nazywanie Kretyna "kretynem" to szczere stwierdzenie obiektywnego faktu.
                                              • leje-sie Nazywanie kogos w ten sposob jest obelgzywe. 20.04.05, 14:39
                                                To szczere stwierdzenie obiektywnego faktu.

Adwokatem diabla nazwal bym sie, gdybym probowal znalezc w Tobie dobre strony wink
                                                • xiazeluka Z Kretynem nie mam zamiaru równać się kulturą 20.04.05, 14:46
                                                  ...a nawet fiskulturą.
                                                  Ale może Tobie uda się przebić jego wytworne "Jesteś luko gównem w ludzkiej
                                                  skórze".

Moich dobrych stron jest bez liku, ale nie będę się nimi pysznił, ponieważ
                                                  zrobi Ci się przkro z żalu, zazdrości i sromoty.
                                                  • gretshen Ty jestes Kretyn1 a wiec najbardziej kulturalny.:) 21.04.05, 18:39
                                                    xiazeluka napisała:

> ...a nawet fiskulturą.
                                                    > Ale może Tobie uda się przebić jego wytworne "Jesteś luko gównem w ludzkiej
                                                    > skórze".

A ty oczywiscie twierdzisz, ze nie jestes "gównem w ludzkiej skórze". I nie
                                                    dziwie sie - kazdy by tak twierdzil.
                                                    Ale tez czy nie mamy oto do czynienia z klasycznym przypadkiem kontrowersji?

>
                                                    > Moich dobrych stron jest bez liku, ale nie będę się nimi pysznił, ponieważ
                                                    > zrobi Ci się przkro z żalu, zazdrości i sromoty.

Alez oczywiscie, Bobasku, - "Piekna jestes nieslychanie..."

• xiazeluka Kretynie52 de domo gretshen 22.04.05, 10:05
                                                    Zapomniałaś się dzisiaj ogolić. I wypchać watą swój gorset.

Innych braków w urodzie nie wypomnę, ponieważ argument "każdy" zawsze mnie
                                                    cieszy, jako że dowodzi mojego zwycięstwa.

Życzę udanego łikendu na wsi, podobno twój Murzyn odkrył uroki zoofilii. Miłego
                                                    trójkąta.
                                                  • gretshen Kulturalny Hitlerek to wciaz Hitlerek, Xiahitlerku 22.04.05, 16:30
                                                    ze swoim antysemityzmem, bigoteria, zamordystycznymi tendencjami, braniem pod
                                                    but inaczej myslacych, chamstwem, okreslenie "gowno w ludzkiej skorze" pasuje
                                                    do ciebie jak ulal. No niech ci bedzie ze "kulturalne gowno w ludzkiej skorze".

Oczywiscie mozesz nie zgadzac sie z powyzszym ale... kto chcialby sie zgodzic...
                                                  • xiazeluka O, ogolona, odświeżona i w ogóle 22.04.05, 16:46
                                                    ...humorek Kretynowi w stringach dopisuje. Skoro więc nadszedł taki wyborny na
                                                    krotochwile moment, to odpowiedz mi wreszcie, Kretynie52 - dlaczego podpisujesz
                                                    się jako "gretshen"?

I drugie pytanie: przygotowujesz się jakoś szczególnie na tę orgietkę w
                                                    trójkącie?
                                                  • krzys52 Jako Hitlerek jestes tu dobrze znany, Xiakretynie 23.04.05, 08:09
                                                    z biegiem czasu nauczyles sie jedynielepszego maskowania. Ale to jestes ten sam
                                                    ty Kretynie1: bigot, rasista, antysemita, zamordysta, koltun.. a razem wziawszy
                                                    polski prawdziwek narodowo-katolicki, oraz tluk wychowany na Korwinie- Mikke.
                                                  • d.nutka1 Re: Jako Hitlerek jestes tu dobrze znany, Xiakret 23.04.05, 08:24
                                                    krzys52 napisał:

> z biegiem czasu nauczyles sie jedynielepszego maskowania. Ale to jestes ten
                                                    sam
                                                    >
                                                    > ty Kretynie1: bigot, rasista, antysemita, zamordysta, koltun.. a razem
                                                    wziawszy
                                                    >
                                                    > polski prawdziwek narodowo-katolicki, oraz tluk wychowany na Korwinie- Mikke.

Krzysiu
                                                    proszę cię bardzo, abyś oszczędzał mi na forum tytułów z użyciem emocjonalnie
                                                    mnie poruszającego nazewnictwa symbolizującego najczarniejsze karty historii
                                                    ludzkości XX wieku
                                                    jeśli nie usłuchasz mojej prośby, będę zmuszona do samozabanowania, co
                                                    oczywiściu bardzo by ucieszyło wszystkich zwolenników wiecznie żywego dużego
                                                    Hitlera
                                      • ewa8a Re: A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie 20.04.05, 15:19
                                        lala.laleczna napisała:

>Oczywiście, masz prawo machać do Krzysia czym tylko zechcesz. Musisz się
                                        jednak
                                        pogodzić z faktem, że porządni ludzie nie będą cię wtedy szanować.

tonem kaznodziei w spódnicy powiedziała Lala, ustalając w ten sposób definicję
                                        ludzi porządnych.

Owieczko! Bacznie uważaj, byś nie straciła także szacunku tych nieporządnych
                                        (wyjaśnienie –czyli tych, którzy Krzysia lubią), o co usilnie prosi Cię
                                        totalnie nieporządna
                                        Ewa.

PS Lalu, bardzo lubię Krzysia. Razem z Czarną Owcą zapisałam się do
                                        cheerleaderek. Popatrz, ta z prawej strony to ja. Owieczkę widać z tyłu –
                                        celowo wybrałam takie ujęcie, żeby nie miała do mnie pretensji, że ujawniam jej
                                        wygląd. Na ostatniej próbie była też Danutka, ale jeszcze się waha. Wykręca
                                        się, że nie ma pomponów.

prokom.polskikosz.pl/chee/chee/chee2.JPG

• owca_czarna Re: A co najbardziej lubisz u Krzysia? "Zdejmicie 20.04.05, 16:12
                                          ewa8a napisała:

> lala.laleczna napisała:
                                          >
                                          >
                                          > >Oczywiście, masz prawo machać do Krzysia czym tylko zechcesz. Musisz się
                                          > jednak
                                          > pogodzić z faktem, że porządni ludzie nie będą cię wtedy szanować.
                                          >
                                          > tonem kaznodziei w spódnicy powiedziała Lala, ustalając w ten sposób definicję
                                          > ludzi porządnych.
                                          >
                                          > Owieczko! Bacznie uważaj, byś nie straciła także szacunku tych nieporządnych
                                          >
                                          > (wyjaśnienie –czyli tych, którzy Krzysia lubią), o co usilnie prosi Cię
                                          > totalnie nieporządna
                                          > Ewa.
                                          >
                                          >
                                          > PS Lalu, bardzo lubię Krzysia. Razem z Czarną Owcą zapisałam się do
                                          > cheerleaderek. Popatrz, ta z prawej strony to ja. Owieczkę widać z tyłu –
                                          >
                                          > celowo wybrałam takie ujęcie, żeby nie miała do mnie pretensji, że ujawniam jej
                                          >
                                          > wygląd. Na ostatniej próbie była też Danutka, ale jeszcze się waha. Wykręca
                                          > się, że nie ma pomponów.
                                          >
                                          > prokom.polskikosz.pl/chee/chee/chee2.JPG
                                          >

Ewo, fajne zdjęcie. Pamiętam tę imprezę, musiałyśmy trzy razy to samo tańczyc
                                          smile)) było tak pięknie smile

czarna_owca
                  • rycho7 negatywny dobor kadrowy 19.04.05, 11:09
                    lala.laleczna napisała:

> A ja cały czas twierdzę, że przez takich jak ty postępaków, dla których
                    POSTĘP
                    > jest wartością samą w sobie, bezmyślnie goniących za najbardziej postępacki
                    > tryndami, jest burdel w szkole, pani nauczycielko nie potrafiąca utrzymać
                    > dzieci w ryzach.

Chadzalem do szkoly aby wysluchiwac "zalow" pni naucycielki. Musialem udawac
                    przed wlasnymi dziecmi, ze to szkolne bezmozgowie ma racje, no bo "autrytet".
                    Male dzieci byly po prostu inteligentniejsze od doroslych krow. Nie wiem po co
                    ale wole juz zostac postpakiem.
                    • lala.laleczna Re: negatywny dobor kadrowy 19.04.05, 11:12
                      rycho7 napisał:

>
                      > > A ja cały czas twierdzę, że przez takich jak ty postępaków, dla których
                      > POSTĘP
                      > > jest wartością samą w sobie, bezmyślnie goniących za najbardziej postępac
                      > ki
                      > > tryndami, jest burdel w szkole, pani nauczycielko nie potrafiąca utrzymać
                      >
                      > > dzieci w ryzach.
                      >
                      > Chadzalem do szkoly aby wysluchiwac "zalow" pni naucycielki.
                      No ale pani nauczycielka przecież postępowa jest - innych szkoła nie
                      zatrudnia ;-D
                      Musialem udawac
                      > przed wlasnymi dziecmi, ze to szkolne bezmozgowie ma racje, no bo "autrytet".
                      Musiałeś udawać, bo szkoła jest postępacko obowiązkowa.
                      > Male dzieci byly po prostu inteligentniejsze od doroslych krow. Nie wiem po
                      co
                      > ale wole juz zostac postpakiem.
                      Współczuję.
                      • rycho7 czy to jest dyskusja? 20.04.05, 12:56
                        lala.laleczna napisała:

> rycho7 napisał:
                        >
                        > > Chadzalem do szkoly aby wysluchiwac "zalow" pni naucycielki.
                        > No ale pani nauczycielka przecież postępowa jest - innych szkoła nie
                        > zatrudnia ;-D

Lalu Ty tu na seansie terapeutycznym czy dyskutujesz?

> Musialem udawac
                        > > przed wlasnymi dziecmi, ze to szkolne bezmozgowie ma racje, no bo "autryt
                        > et".
                        > Musiałeś udawać, bo szkoła jest postępacko obowiązkowa.

Lalu Ty tu na seansie terapeutycznym czy dyskutujesz? Szkolnictwo wprowadzano w
                        XVIII wieku. Wtedy trzeba bylo protestowac. oze bys sie dowiedziala, dlaczego
                        ta nowinka przyjela sie w XVIII wieku.

> > wole juz zostac postpakiem.
                        > Współczuję.

Nie ma czego. Nie urodzilem sie tak jak Ty w XVIII lub XII wieku.
                        • lala.laleczna Re: czy to jest dyskusja? 20.04.05, 13:07
                          rycho7 napisał:

>
                          > > rycho7 napisał:
                          > >
                          > > > Chadzalem do szkoly aby wysluchiwac "zalow" pni naucycielki.
                          > > No ale pani nauczycielka przecież postępowa jest - innych szkoła nie
                          > > zatrudnia ;-D
                          >
                          > Lalu Ty tu na seansie terapeutycznym czy dyskutujesz?
                          >
                          > > Musialem udawac
                          > > > przed wlasnymi dziecmi, ze to szkolne bezmozgowie ma racje, no bo "
                          > autryt
                          > > et".
                          > > Musiałeś udawać, bo szkoła jest postępacko obowiązkowa.
                          >
                          > Lalu Ty tu na seansie terapeutycznym czy dyskutujesz? Szkolnictwo wprowadzano
                          w
                          >
                          > XVIII wieku.
                          Wtedy trzeba bylo protestowac.
                          Pewnie powinnam. Muszę ci jednak wyznać, że nie opanowałam jeszcze bezbłędnie
                          sztuki poruszania się wehikułem czasu ;-D
                          oze bys sie dowiedziala, dlaczego
                          > ta nowinka przyjela sie w XVIII wieku.
                          >
                          > > > wole juz zostac postpakiem.
                          > > Współczuję.
                          >
                          > Nie ma czego. Nie urodzilem sie tak jak Ty w XVIII lub XII wieku.

Masz urojenia?
        • krzys52 Re: ban dla jezuity! 19.04.05, 15:51
          owca_czarna napisała:

>
          istotnie krzyś, jak kameleon, przestał razić.
          >
          A że Krzys ma rację, to wszyscy wiemy, nawet książa zaczynają brać z niego
          przyład:
          >
          "Zakaz kontaktów z mediami i prowadzenia wykładów dostał od prowincjała jezuita
          ks. Stanisław Obirek za krytykę papieża."
          >
          info.onet.pl/1083859,11,item.html
          >
          hehehehe jezuita dostał bana od swojego szefa, jak nasz Krzysiu. Oj, nieładnie
          kogoś tak zakneblować. Kosciół to jednak najbardziej konserwatywana instutucja
          na świecie.
          >
          ;;;

Witaj Owieczko,
          czy zauwazylas, ze w rezymowej prasie polskiej (G(azeta) W(atykanska) czy
          Rzepa) obowiazuje zapis na okreslenie 'konserwatysta' badz 'konserwatywny' w
          stosunku do Wojtyly i jego polityki. W wymienionych oraz innych mediach (TV i
          Radio) Wojtyla to niemal radykal w tej swojej "postepowosci".

Nie zauwazaja oczywiscie gamonie, ze ten wojtylizm jest postepem w "druga
          strone" czyli reakcja. Tak, tak, pontyfikat Wojtyly to reakcjonizm, a on sam to
          ta zabita konserwa ze na prawo od niej jedynie kosmos.

Serdecznosci surprised))
          K.
          • krzys52 No i teraz ten kolejny "postepowiec", Ratzinger :( 20.04.05, 05:41
            Ta sama szkola co Wojtyla - na szczescie ten ma kiepskie szanse na
            przescigniecie swego poprzednika.

Wojtyla cofnal kk do stanu przedsoborowego (patrz na tresc a nie duperelna
            forme). Dalszego "postepowania" nie przelnelyby nawet Moherki.

A skoro juz tu jestesmy to popatrz na tekst tego debila septyka. I takie
            scierwo ma nadzieje wmowic ludziom ze nauki Jezusa cokolwiek dla niego znacza.
            On na nie pluje, depcze je, wyszydza, a tym samym (za przeproszeniem)
            sra "swemu" panu Jezusowi na leb - ktore to sformulowanie odebral jako
            bluznierstwo. Bluznierczosci wlasnego zachowania oczywiscie nie dostrzega.

Pozdrawiam
            K.

PS...Wywijasz wspaniale. surprised))
            • dachs Sceptyk obraza niepotrzebnie 20.04.05, 11:51
              krzys52 napisał:

> A skoro juz tu jestesmy to popatrz na tekst tego debila septyka. I takie
              > scierwo ma nadzieje wmowic ludziom ze nauki Jezusa cokolwiek dla niego
              > znacza.

Z tekstu Sceptyka nie wynika, ze chce ludziom cos wmawiac.
              Wrecz przeciwnie, zamiast wmawiac, postepuje wedlug nauk Jezusa, nawolujac do
              zrozumienia blizniego.
              A Ty Uszatku jestes wobec niego jak zwykle niesprawiedliwy.

Sceptyk pisze:
              > Wejdzcie w polozenie Kretyna teraz, na tym Aquanecie. No kogo on moze
              > zdenerwowac, sprowokowac bluznierstwami, oburzyc bluzgami na kobiety?

Wejsc w polozenie... i to do tego w polozenie kretyna - czyz moze byc bardziej
              dramatyczne wezwanie do zrozumienia drugiego czlowieka?
              Zaiste wiele wymaga od nas Sceptyk.

Tylko slepy nie moze w tych slowach widziec troski o pomyslna samorealizacje
              blizniego.
              Ba pobrzmiewa tu uznanie dla jego wysilkow i zal, ze spalaja sie na panewce.

No bo jak Ty - ktory wielokrotnie podkreslal, ze chce wstrzasnac czytelnikami,
              obrazic ich, zmusic do myslenia - mozesz wstrzasnac lub obrazic ludzi, ktorzy
              (oddajmy znow glos Sceptykowi):
              > wywodza sie z kregow ku..ko-alfonsiarsko-menelsko-nihilistycznych. Oraz
              > niedobitkow komuchow.

Takimi ludzmi nie wstrzasna najgoretsze nawet - Uszatku - Twoje filipiki, nie
              znajdziesz w swoim zdegenerowanym slowniku slow, ktorymi moglbys to srodowisko
              sprowokowac.
              Twoje bluznierstwa padac beda na nieczula opoke, a banda klakierow bedzie Ci
              dawala zludne poczucie spelnienia.
              Ale przeciez Ty - Uszatku - wiesz, ze to nie o oklaski Gretschen, pobekiwania
              Owieczki, czy pochrzakiwania jakiejs innej swini tu chodzi.
              Ty chcialbys sila swojego slowa przkonac tych ktorzy mysla inaczej niz Ty.
              A do tego coraz mniej okazji: potakiwacze, dworzanie, przydupasy. Oto kto Cie
              otacza.
              Podzielam obawy Sceptyka, ze w tym otoczeniu dlugo nie pociagniesz, obnizysz
              loty i w efekcie powodowany wlasciwym Ci samokrytycyzmem zabanujesz sie sam.
              Tym bardziej, ze efekty juz widac.
              Czy Ty zauwazyles, ze od paru miesiecy nie wymysliles dla mnie nowego bluzga?
              Tracisz sily, wene, energie, rozmieniasz sie na drobne pod wplywem faryzejskich
              pieszczot Twojego najblizszego otoczenia.
              Tak, Sceptyk ma racje. Jezeli cos sie nie zmieni, stracimy Cie bezpowrotnie.

W jednym punkcie sie jednak ze Sceptykiem nie zgadzam.
              Nie powinien obrazac Mongolow.

Trwaj nam Uszatku

borsuk
              • patience Re: Sceptyk obraza niepotrzebnie 20.04.05, 15:33

dachs napisał:
                > W jednym punkcie sie jednak ze Sceptykiem nie zgadzam.
                > Nie powinien obrazac Mongolow.

....kregi ku..ko-alfonsiarsko-menelsko-nihilistycznych.....
                ....niedobitkow komuchow....
                ...Hordy wandali, Mongolow Dzyngis-Chana, bolszewikow...
                ......amoralnych, galaretowatych rechociarzy internetowych.....

A ja sie nie zgadzam inaczej. Uwazam, ze w cytowanym ponizej Nowym Jezyku
                Ewangelizacji Bliznich termin "Mongolowie" dlatego nie pasuje, ze urazone by sie
                poczuly Moherowe Berety. Uraza by wynikala z kontekstu, a mianowicie
                przypomnienia, ze oprocz Polakow o Rasowo Czystych Slowianskich Rysach i
                Ukladzie Krwionosnym istnieja rowniez inne rasy, nie mowiac o religiach, co, jak
                wiadomo, jest wielka obraza dla Moherowych Beretow. A co do reszty sie zgadzam.
                Tak Mniej wiecej wyglada jezyk ewangelizacyjny w wykonaniu Moherowych Beretow.
                Sceptyk wiernie oddal klimaty.
                wink
                • patience Re: Sceptyk obraza niepotrzebnie - errata 20.04.05, 15:34
                  oczywiscie powyzej nie ponizej.
              • sceptyk Sceptyk obraza niepotrzebnie - chcialbym wyjasnic 20.04.05, 18:07
                Otoz mowiac o podobienstwie naszych kochanych - wywodzacych sie z
                lumpenproletariatu - wspolforumowiczow do prymitywnych Mongolow dokonalem
                skrotu myslowego.

W zasadzie chodzilo mi nie tyle o samych wojownikow mongolskich, ile o ich
                ewolucyjnie wciaz nierozwiniete konie, ktore swoj udzial w niszczeniu
                cywilizacji zaznaczaly przy okazji czesto i gesto tym, co najedzony kon
                mongolski zwykl na stepie, wraz z innymi konmi gromadnie robic.

Jesli powyzsza formula nie bylaby zbyt jasna, to prosilbym uprzejmie p. Krzys52
                o interpretacje - zgodna z jego, tak czesto na forum deklarowanymi,
                zamilowaniami (Krzysiu - wytrzeszcz specjalnie dla Ciebie surprised)) I jeszcze
                raz surprised))

Mym krytykom chcialbym zwrocic uwage na hojnosc, z jaka obdarowuje naszego
                bohatera wytrzeszczami - uwazanymi przez K52 za oznake najwyzszej sympatii
                internetowej. Dla Was, najmilsi, tez mam jeszcze jeden w zanadrzu surprised))
                • owca_czarna Re: Sceptyk obraza niepotrzebnie - chcialbym wyja 20.04.05, 19:11
                  sceptyk napisała:

> Dla Was, najmilsi, tez mam jeszcze jeden w zanadrzu surprised))

a jednak nie potrafisz jak Krzysu, bo on napisałby tak :
                  "Dla Was, Najmilsi surprised))" i oczywiście "Najmilsi" dużym fontem smile)))

czarna_owca
                • patience Re: Sceptyk obraza niepotrzebnie - chcialbym wyja 21.04.05, 18:46
                  Uwielbiam kappy pyszczki w twoim wykonaniu! Masz nawzajem: surprised)) i jeszcze jeden
                  surprised)) i koniecznie jeszcze jeden surprised))
    • krzys52 Miej Gnido pretensje do Xiakretyna, ze wyplakal 20.04.05, 06:43
      u Tebe odbanowanie mnie. Po co on to robil - nie wiem. Za wyjatkiem tego, ze
      Xia to glupek. Chcial sie popisac i glupio wyszlo.
      Po tej zabawie nos ma brazowy do tej pory surprised))
      • xiazeluka Po części masz rację, Kretynie 20.04.05, 10:27
        Dlaczego stanąłem w obronie twojej odrażającej osoby? Dla Zasad.

A teraz, skoro już się pojawiłeś, przekazuję ci znak pokoju:

Wypjerdalaj z Forum, Kretynie52.
    • volm sceptyku napisales dokladnie to co mysle 20.04.05, 12:46
      obserwujac to Forum. Nie ma takich pomysj, ktorych wymienie przez Ciebie nie
      wypiliby ze smakiem, długo plucząc swe usteczka i oddajac do dziubków innym
      wymienionym. Oni sie nakręcają sami swoimi plugastwami i dobrze im z tym. A
      jesli ktos spróbuje cokolwiek zaprotestowac w imię elemntarnej przyzwoitosci,
      zaraz go zakraczą i osrają cudownie rozmnozonymi nickami jako stado wron.
      Najgorsze jest to, że oni wypatrzą KAŻDE nie zaśmiecone jesczce forum,
      tematyczne, hobbystyczne, etc, zeby - niezaleznie od jego tematyki - prac na
      nim swe brudy i rozladowywac swe kompleksy. Najwyzszy moze czas zrezygnowac z
      bywania na Forumach - tak jak i na meczach pilkarskich, gdzie nikt normalny juz
      nie pojdzie? Niech sie kibole z bejsbolami leją sami ze sobą.
      • lala.laleczna A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poziom? 20.04.05, 12:49
        Edukować?
        Nieskromnie powiem, że mam bardzo dobry wpływ na Krzysia. Od dawna nie
        syczy "s...laj brudna zdziro", jak kiedyś miał w zwyczaju czynić w braku
        argumentów.
        • volm Re: A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poz 20.04.05, 12:52
          lala.laleczna napisała:

> Edukować?
          > Nieskromnie powiem, że mam bardzo dobry wpływ na Krzysia. Od dawna nie
          > syczy "s...laj brudna zdziro", jak kiedyś miał w zwyczaju czynić w braku
          > argumentów.

TO ZAISTE wielki sukces. Gratuluje! Ile czasu ci to zajelo? Tyle ile
          wyksztalcenie lekarza?
          • lala.laleczna Re: A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poz 20.04.05, 12:56
            >
            > TO ZAISTE wielki sukces. Gratuluje! Ile czasu ci to zajelo? Tyle ile
            > wyksztalcenie lekarza?

Mniej więcej. Zaczęłam Krzysia cywilizować lata temu, gdy jeszcze był Polakiem
            Białym. Wtedy to on dopiero dawał czadu!!!
            • volm Re: A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poz 20.04.05, 12:58
              lala.laleczna napisała:

> >
              > Zaczęłam Krzysia cywilizować lata temu, gdy jeszcze był Polakiem
              > Białym. Wtedy to on dopiero dawał czadu!!!

Co znaczy "Polakiem Białym"? Mozesz wyjasnic? naprawde nie rozumiem
              • lala.laleczna Re: A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poz 20.04.05, 13:01
                volm napisała:

>
                > > >
                > > Zaczęłam Krzysia cywilizować lata temu, gdy jeszcze był Polakiem
                > > Białym. Wtedy to on dopiero dawał czadu!!!
                >
                > Co znaczy "Polakiem Białym"? Mozesz wyjasnic? naprawde nie rozumiem
                Pisał na forum Tygodnika Powszechnego pod nickiem Polak Biały.
                • volm Re: A nie lepiej jednak cywilizować? Podnosić poz 20.04.05, 13:02
                  > > lala.laleczna napisała:
                  > >
                  > > > >
                  > > > > Pisał na forum Tygodnika Powszechnego pod nickiem Polak Biały.

Dzieki, nie wiedzialem. Pozdrawiam, lece na seminarium, pa
                  • kropekuk Lecisz na seminarium, Wielonickowy? Na cale? 20.04.05, 21:05
                    Coz, owo wdzieczne "Pa" moze o tym swiadczyc...
            • reex to ty kretynko zostałaś nieco ucywilizowana 20.04.05, 13:03
              przez antylalę. mam ci przypomnieć znany wątek ?
              nieco, ale to i tak zbyt mało, bys mogła przebywać wsród ludzi.chamką jesteś i
              pozostaniesz.
        • reex bo cię olewa kretynko! 20.04.05, 13:05
          i twoją pacynę v-2
    • krzys52 W psychiatryku racje maja wszyscy. Tutaj kretyni 20.04.05, 15:49
      - bezapelacyjnie, bo tez jest ich najwiecej. Tam w realu, zreszta, tez.
      • lala.laleczna No, swój do swego ciągnie ;-D 20.04.05, 15:56
      • dachs Re: W psychiatryku racje maja wszyscy. Tutaj kret 20.04.05, 16:01
        krzys52 napisał:

> - bezapelacyjnie, bo tez jest ich najwiecej. Tam w realu, zreszta, tez.

Jestes wielkim wizjonerem Uszatku.
        Bo policz, w tym watku przeciw Tobie wypowiedzialo sie 7 osob, Twoja strone
        wzielo 9, wzglednie neutralnie wypowiedzialy sie 2.

Jezeli zgodnie z Twym zalozeniem przyjac, ze kretynow jest najwiecej, to...
        w tym wypadku moglbym sie nawet z toba zgodzic smile))

• rycho7 widze Borsuk, ze masz zabawe 20.04.05, 16:18
          Ponoc jest regula, ze wariaci uwazaja wszystkich dookola za wariatow z
          wyjatkiem siebie.

Podziwiam zacieklosc tutejszych dyskutantow. Siebie tez. Ja oczywiscie wariatem
          nie jestem.
          • dachs Re: widze Borsuk, ze masz zabawe 20.04.05, 16:51
            rycho7 napisał:
            > Podziwiam zacieklosc tutejszych dyskutantow. Siebie tez. Ja oczywiscie
            > wariatem nie jestem.

Alez naturalnie ze nie. smile)
            A tej odrobiny zabawy mi nie zaluj.
            I tak pewnie juz niedlugo. sad(
            Uszatek troche mi bokami robi, wszyscy po nim jezdza jak po lysej kobyle, wiec
            ktoz lepiej uwypukli jego zalety jak nie ja?

pozdrawiam

borsuk
    • gretshen Och, jaka biedna cierpiaca i obolala Luka tu przy 20.04.05, 21:01
      przylazla.

Niewinna taka, slodka, nic nikomu nie wadzaca, zyczliwa i mila, a takze
      kochana... a ten K52 przypieprza sie do niej bez powodu i wyzywa ja.
      Zapalmy Luce swieczke.
      W skupieniu. smile
      • xiazeluka W skupieniu siedzi się w toalecie 21.04.05, 10:13
        Ale żeby przy tym świeczkę palić...? Kretynie52 w gorsecie, spalisz podczas
        takiego misterium zapas papieru toaletowego i co wtedy będzie? Gó.. na
        ścianie, prawda?
        • gretshen Biedaczysko!!!! Chodz - dam cyca :)) 21.04.05, 18:40
      • krzys52 Pociesz go jeszcze. Przytul. Daj mu cyca :O)) 21.04.05, 15:52
        Xiakretynowi surprised)))
    • perla to juz nawet widać 20.04.05, 21:15
      przez kilka dni byłem odcięty od netu i taka przerwa daje dystans. Kiedyś
      Kretyn52 zwykłym posmiewiskiem był, teraz jako autorytet robi. To o forum tym
      mówi wszystko.
      Oni robią dobrą minę do złej gry. Ktos zakłada wątek i te same persony wpisują
      się z głosami poparcia oczywiści. Nuda i żenada.
      A Kretyn52 tresuje odpowiednio owieczki swe. Onegdaj zeszmacił programowego
      ateistę Rysia właśnie, za to, że ów Rysio coś ciepłego o Jezusie napisał.
      Tak więc Kretyn52 ma jeszcze pole do popisu. Będzie bluzgał swych wyznawców za
      odstępstwa od ateizmu właśnie.
      • kropekuk Ty sie, Rabbi Keller, nie wtracaj - Jezus to nie 21.04.05, 18:57
        twoj Mesjasz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka