zupagrzybowa 03.07.02, 19:21 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=SWIAT&wid=2367799&aid=2369188 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_qrwa_to_sie_wyciaga_na_ ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ 03.07.02, 20:16 ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ IP: *.cm-upc.chello.se 03.07.02, 20:17 © Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa III WOJNA !!! 03.07.02, 23:54 O WOLNOSC I DOBROBYT ! LUKE LET FORCE BE WITH U ! Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa ZUPA GRZYBOWA ZWYCIEZY!!!!!!! 04.07.02, 01:35 ZE śMIETANą !!!! dla wszystkich !!! Ja stawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRF PRZERWA OBIADOWA IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 15:55 GIF89a^ " ò ÿÿÿÿÌ™ÿ3 ™ÿ !ÿNETSCAPE2.0 !þGifBuilder 0.5 by Yves Piguet !ù( ÿ , ^ " ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z% £‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°åö7«VòÕØífR´í^Áãre%wwyE|mokc2dJu…i~N Š˜‡ƒJer‘“\‰˜Šš [œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®°¯ ³³Œ1·¸L®“x¯È®ÀÁ‘ÅXºËɼՔʹÏÑÒÆÕ„Ø†Ú™ÜzcßÔ¢âãÉÍ {nÞëíîïÙΗ}ôÄÅì¬åCæe›#µÎüc�Ò@‚å¶‘ŠˆãIŠ…Ÿ>\sVðT¥G S‡KÙFŽù0ŠcÑ †O¶;·éQ.5Ý^Bº&¥ÇtÒpÖ\’ÑdÏ™}>*ô´.�ÎHG}":‘é·,Ðb1µW9–®æ 6•Ö³‘„X-™$º¥hã*M—‡ÝgïêÝË·¯ß !ù( ÿ , ^ " ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z%£‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚° åö7«VòÕØífR´í^Áãre%wwyE|mokc2dJu…i~N Š˜‡ƒJer‘“\‰˜Šš[œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®° ¯ ³³o&zc¸s®“x¯É®ÀÁ£¶ÅÆ3̆ËÖ^ΙqT‘ÔÇÙØâÛÜK�›ÓƺÉ&ÖíÎ{Sçè©ê¸ìׄï¢ñÏ—úxÊU‰Ô-jú”% ì×à<õ²@øŽ—2†ähùÑ|‘$:ó-ÄøŽ#FÚaÉCq�E’% ÿ�*¨£{&¾„™ñdÁ³ü$tåNžÌLÒ#ÆêæÄš�"õ·H‹Ê¨ FšÓȦF�ZеÂWñ\X %šA²p# ùÊBÍÓ¸xÅâ´Ë£¯ß·Cÿ L¸°á ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © Re: PRZERWA OBIADOWA IP: *.cm-upc.chello.se 11.07.02, 16:32 Gość portalu: DRF napisał(a): > GIF89a^ " ò ÿÿÿÿÌ™ÿ3 ™&yum > l; !ÿNETSCAPE2.0 !þGifBuilder 0.5 by Yves > Piguet !ù( ÿ , ^ " ýºÜþ0ÊI«½8 > Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø > @×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z% > £‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°åö7«V&ogr > ave;ÕØífR´í^Áãre%wwyE|mokc2dJu…i~N Š˜‡ > ;ƒJer‘“\‰˜Šš > [œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®°& > macr; ³³Œ1·¸L®“x¯È®ÀÁÂ& > #8216;ÅXºËɼՔʹÏÑÒÆ&O > tilde;„؆ڙÜzcßÔ¢âãÉÍ > {nÞëíîïÙΗ}ôÄÅì¬åCæeR > 50;#µÎüc�Ò@‚å¶‘ŠˆãIŠ… > 76;>\sVðT¥G > S‡KÙFŽù0ŠcÑ †O¶;·éQ.5Ý^Bº& > ¥ÇtÒpÖ\’ÑdÏ™}>*ô´.�ÎHG}":‘é&middo > t;,Ðb1µW9–®æ > 6•Ö³‘„X-™$º¥hã*M—‡Ý > gïêÝË·¯ß !ù( ÿ , ^ " > ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ• > ;y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå& > #8224;W锨Z%£‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚° > åö7«VòÕØífR´í^Áãre%wwyE|mokc2dJu > 8230;i~N Š˜‡ƒJer‘“\‰˜Šš[œY�&iexc > l;”’… .¦¦¨ˆª�s®° > ¯ ³³o&zc¸s®“x¯É®ÀÁ£¶Å > ;Æ3̆ËÖ^ΙqT‘ÔÇÙØâÛÜK�› > ;ÓÆºÉ&ÖíÎ{Sçè©ê¸ìׄï¢&ntil > de;Ï—úxÊU‰Ô-jú”% > ì×à<õ²@øŽ—2†ähù&Ntild > e;|‘$:ó-ÄøŽ#FÚaÉCq�E’% > ÿ�*¨£{&¾„™ñdÁ³ü$tåNž&Igra > ve;LÒ#ÆêæÄš�"õ·H‹Ê¨ FšÓ&E > grave;¦F�ZеÂWñ\X > %šA²p# ùÊBÍÓ¸xÅâ´Ë£¯ß·Cÿ > L¸°á ; © Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony BARSZCZYK!!!! BARSZCZYK !!!! (w dodatku: CZERWONY) 08.07.02, 19:40 Wszystkie Czerwone Barszcza Swiata!!!! Laczcie sie !!!!! Och bon apétite of course Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ÅÅÅ ................................ZA MISKę SOCZEWICY IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:11 ODDAM SWE DZIEWICTWO... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nic Re: Dziewictwo??? ZA MISKę SOCZEWICY???? 08.07.02, 21:14 Tak nisko cenisz swa mödom ??? Czy moze po prostu MODEM? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: © ..............................TO TYLKO METAFORY... IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:32 moze zbyt zaawansowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nic Re: ..............................TO TYLKO METAFORY... 08.07.02, 21:40 Wiem, wiem Och med ALL säkerhet ALLFÖR mycket avancerade för bara ETT-språkigt forum )) Och likaväl för bara ett- språkigt krig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: גשאדי JEDNO KULTUROWE PIEKLO&# 1509;&# 1509;&# 1509;&# 1509;&# 1509; IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:43 zupa_nic napisał(a): Wiem, wiem Och med ALL säkerhet ALLFÖR mycket avancerade för bara ETT-språkigt forum )) Och likaväl för bara ett- språkigt krig דןור זעשגזש דןק Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nic Kömpis !!!! Nie cytuj mnie, komentuj mnie ;): 08.07.02, 22:11 Jak wyzej : /// (en MYCKET sur en ;///) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 ..........................NIC NIE MA DO DODANIA ! IP: *.cm-upc.chello.se 09.07.02, 00:36 zupa_nic napisał(a): > Jak wyzej : /// (en MYCKET sur en ;///) SUR SOM ÄTTIKA....;-( PS CHYBA ATAK AMOKU albo zupa nieswieza PSS pzdr drf incog Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: ..........................NIC NIE MA DO DODANIA ! 09.07.02, 15:05 A co??? ( Au cåu - dla miesz(k)anców ////) Svamparna i soppan har surnat..? ellers vad....???? Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Do dr F 09.07.02, 15:11 Au u naus pieukna pogoudau )) Ingenting gåur såur.. önti ens svaumpaur )) E´r doktor en såur én... eller e'r det baura vejdret??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drF Do barszcz_czerwony ! IP: *.cm-upc.chello.se 09.07.02, 19:30 barszcz_czerwony napisał(a): Au u naus pieukna pogoudau )) Ingenting gåur såur.. önti ens sva umpaur )) E´r doktor en såur én... eller e'r det baura vejdret??? ))............................................................ De Isleudska Lågtryucken fåur mig att bliu någout mörr................. ...............men kantaureller äur påu väg !.......................... pougoda na poulnoc od ciebie teuz sieum zroubila dou rzczy....slonceu.. swieuci jauk holeura.... Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: Od barszcz_czerwony ! :))) 09.07.02, 22:38 Pougouda jest zauwsze dobrym teumatem do rozmouwy )) U nas tez upauly... a kurki juz sa, min 08-herre )) Czy Zupa Grzybouwa mouze byc z kurek?? ))Bou jau nieu wiem, jestem prostym Barszczem Czerwonym, ktory zna sie tylko na Barszczach ouraz Vispgräddestâuvade Kantareller )) Smakligt måltid anyway PS. Är Hr Doktor inte rädd för vissa paranoida blommor som kanske kommer att lustrera vårt snack som den plausibelt och potentiellt internationella maskopin mot den polska floran? )) Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: livets källa - havet mini.text 09.07.02, 23:49 Zupa rybna z uszkami? )) Lepsza rybna od grochowki med punch Odpowiedz Link Zgłoś
ur_soppa Re: Od barszcz_czerwony ! :))) 09.07.02, 23:37 barszcz_czerwony napisał(a): Pougouda jest zauwsze dobrym teumatem do rozmouwy )) U nas tez upauly... a kurki juz sa, min 08-herre )) Czy Zupa Grzybouwa mouze byc z kurek?? ))Bou jau nieu wiem, jestem prostym Barszczem Czerwonym, ktory zna sie tylko na Barszczach ouraz Vispgräddestâuvade Kantareller )) Smakligt måltid anyway PS. Är Hr Doktor inte rädd för vissa paranoida blommor som kanske kommer att lustrera vårt snack som den plausibelt och potentiellt internationella ma skopin mot den polska floran? ))....du träffade mitt i prick...bc... maskopi...det är rätt ord...dags att dricka en kopp the...hälsningar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiZeRia vilket värme...................................... IP: *.cm-upc.chello.se 11.07.02, 16:01 MiZeRia Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_nic Re: vilket värme ??? ;) 12.07.02, 16:10 Jau )) Sicken väurme häur neur )) PS. Chlodnik kan vara betydligt mere anväundbaur nôu )) PS2. Och sicken baur?? Med dejlig Carlsberg? PS3. Oeeendliga häulsningar (och halsningar) till alla vår Hr Dr ) Odpowiedz Link Zgłoś
allah1 /////////////\\\\\\\\\\\\\////////\\\\\\/////////\ 20.09.02, 12:48 www.ict.org.il/articles/articledet.cfm?articleid=440 www.ict.org.il/articles/articledet.cfm?articleid=446 Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_w_proszku Re: ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\ 12.07.02, 02:54 community.webshots.com/photo/39230886/43005117YNYuXv Odpowiedz Link Zgłoś
korporacja ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ 12.07.02, 12:38 tamara.oblamska@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Kära Korp- Ord-artion ;))) 12.07.02, 19:20 Nie wiem, kim jest Tamara O. Ale co z tym dejlig Calsberg???? Och Mr. C.hod - nik? )) Evigaue häulsningar frråun ... etc Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_a_la_carte ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE??? 12.07.02, 21:15 Bo ja zupelnie bez (korpo)racji .... ( Always Yours Your Soup lol Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_a_la_carte Re: ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 12.07.02, 21:25 )))) Thx for the reply ) I am as since a bloody time ago, in the ancient land of Hamlet )) ( Länge leve Skandinavia trots allt, inte sant? )) Och *din* mere specifierat lokation är... ??? )) ( plz be faster that the SÄPO Forces :p) Med deu euviga ... eutc. seu..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_żółwiowa moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 01:31 ja, zupa uczczona licznymi poematami (w porze wieczerzy, w wieczerzy chwili, którz sie nad Tobą zupo nie schyli, zupo zupo nadobna, zuPONADobna!) zajmując należne mi miejsce na trybunie honorowej, kiwam rączką łakawie do was defilujące przede mną zupki codzienne. Tylko nie próbujcie sie spoufalać! Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 01:46 Szanowna Zupo Kuncowo (oooops.. zolwiowo W naszym przypadku budowania Miedzynarodowki Zup (wlaczajac w to ewentualna Zupe Piwna ;//) nie chodzi z cala pewnoscia o spoufalanie sie sensu stricto- raczej o ogolna konsolidacje PS.Czy mam przypuszczac, ze pewne europejskie wojaze nie osiagnely pozadanych skutkow, panno K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barszcz_biały Re: moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 01:50 ty czerwony pisz jaśniej, o skutkach i wojażach. I daj te adresy, gdzie panny jeżdżą. I kto właściwie po kim sie przejechał? Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 13:03 Drogi B_Bialy? O co Ci chodzi??? Pzdr anilei (= anyway) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barszcz_biały Re: moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 13:10 jako barszcz światowy (znany szeroko jako bon żur) ciekaw jestem wojaży, o których wspominasz wyżej. Zwłaszcza, że mają związek z pannami, a to apetyczny temat. Wyjaśnij znaczenie swego tajemniczego pytania o zagraniczne wojaże? czyje one? dokąd? I co ta panna żółwiowa zgotowała? Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 13:25 Gość portalu: barszcz_biały napisał(a): > jako barszcz światowy (znany szeroko jako bon żur) ciekaw jestem wojaży, o > których wspominasz wyżej. Zwłaszcza, że mają związek z pannami, a to apetyczny > temat. > Wyjaśnij znaczenie swego tajemniczego pytania o zagraniczne wojaże? czyje one? > dokąd? I co ta panna żółwiowa zgotowała? __________ Droga (ewetualna) Panno Kunko )) Moje peregrynacje byly naprawde bezowocne. Najwyzej obfitujace w zupy,ktore - mimo Panny K`s uwag - sa potrawami OGOLNO europejskimi . I ogolnie rowniez - BARDZO bezplciowymi lol Pzdr enywej )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_żółwiowa albowiem aczkolwiek ponieważ IP: *.chello.pl 13.07.02, 13:58 ten coś mówi, i ten coś mówi, pełno radości i krzyku... barszczu drogi, choć czerwony! czy chcesz mi - poza ogólnoeuropejskością - przypisać jakąś płeć? a może nawet nację, czy modny na tym forum antysemityzm (zaiste, nie wiem, czy jestem koszerna). Pytałeś mnie o wojaże, a potem dodajesz, że to Ty sam jeździłeś - o barszczu, gubię sie w tym wszystkim (potrzebuję doktora, najlepiej Frojda). I rozważ starannie, czy będziesz upierać sie przy twierdzeniu, że jestem, jak inne zupy, ogólnoeuropejska. Bo to by najdobitniej świadczyło, żeśmy wcale w Europie nie są, i nie bylismy Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: albowiem aczkolwiek ponieważ 13.07.02, 14:16 Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a): > ten coś mówi, i ten coś mówi, pełno radości i krzyku... > barszczu drogi, choć czerwony! > czy chcesz mi - poza ogólnoeuropejskością - przypisać jakąś płeć? a może nawet > nację, czy modny na tym forum antysemityzm (zaiste, nie wiem, czy jestem > koszerna). > Pytałeś mnie o wojaże, a potem dodajesz, że to Ty sam jeździłeś - o barszczu, > gubię sie w tym wszystkim (potrzebuję doktora, najlepiej Frojda). > I rozważ starannie, czy będziesz upierać sie przy twierdzeniu, że jestem, jak > inne zupy, ogólnoeuropejska. Bo to by najdobitniej świadczyło, żeśmy wcale w > Europie nie są, i nie bylismy _____________ Droga Zupo_Z )) 1.Nigdy *nikomu* nie przypisuje ani plci ani tym bardziej uprzedzen (na ogol sa i tak widoczne, NAWET tu na forum 2. Faktem jest, ze jestem Zupa_ Bywala_ w_ Swiecie ) - co nie oznacza absolutnie mej dominacji nad innymi kulturami, w tym rowniez kulinarnymi ) 3. Wszystkie Wytwory Kulinarne po prostu krzycza swym smakiem - czasem kolorem tez )) 4. Dla calkowitej jasnosci w kolejnym barszczu przygod: NIE JESTEM Euromirem (jesli o Niego Ci chodzi 5. Dr Freuden pomogl juz wielu forumowiczom. Znuzony tym, zamknal sanatorium, nawet mimo naplywu kolejnych pacjentow ) Pozdrawiam Chlodniczo (ach, te upaly, huh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_żółwiowa aliści IP: *.chello.pl 13.07.02, 14:40 stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing (surowo wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką, by nic nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy żółwiowe są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo... dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie była mi przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami o wojażach. Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynarodówki? mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: aliści 13.07.02, 14:47 Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a): > stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing (surow > o > wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką, by n > ic > nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są > apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy żółwio > we > są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo... > > dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie była m > i > przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami o > wojażach. > > Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynarodówki > ? > mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą. ________________ ))))) Widmo Upalu Krazy nad Europa (upal ma konsekwencje rozne nad np. mogzami )) POnoc widdmu E U(piora) tez )) Cieszy mnie enilej twa dbalosc (=corectness) o to, by ukrywac wszystkie szczegoly Uciekam, bo musze (przy)gotowac Zupe_Kurkowa. Czy znasz btw jakis przepis??? )) Pzdr ent si ju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_zółwiowa kurki? no nie wiem IP: *.chello.pl 13.07.02, 14:59 nie często je widuję. Na naszym stole, owszem, bywają prawdziwki, smardze trufle... co do przepisu: czy może być przepis na zupę z kasztanów? podaje sie na ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
dr_frojd Re: aliści 19.07.02, 23:37 barszcz_czerwony napisał: > Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a): > > > stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing ( > surow > > o > > wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką, > by n > > ic > > nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są > > apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy ż > ółwio > > we > > są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo... > > > > dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie b > yła m > > i > > przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami > o > > wojażach. > > > > Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynaro > dówki > > ? > > mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą. > ________________ > ))))) Widmo Upalu Krazy nad Europa (upal ma konsekwencje rozne nad np. > mogzami )) POnoc widdmu E U(piora) tez )) > Cieszy mnie enilej twa dbalosc (=corectness) o to, by ukrywac wszystkie szczego > ly > Uciekam, bo musze (przy)gotowac Zupe_Kurkowa. Czy znasz btw jakis przepis??? : > ))) > Pzdr ent si ju .............. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ur_soppa ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 19.07.02, 20:46 Vi er ute och har det bra mvh fran u know who :-> Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz_czerwony Re: ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 20.07.02, 01:16 ur_soppa napisał: > Vi er ute och har det bra mvh fran u know who > > :-> ____________ Länge leve Korp_Och_Racje )) Tack för hälsningar til många soppor och det samma till er Odpowiedz Link Zgłoś
ur_soppa ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\nieNaTemat 19.07.02, 20:42 mirmat mirmat - znaleziono: 1337 Forum Z-BRAKU-PARTII-PATRIOTYCZNYCH_POLACY_POPIERAJA_NAC autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca European Air Farce autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Ordynacja_jednomandatowa:NMZW-NajwiekszaMniejszosc autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Zdrada_Francji_wieksza_po_II Wojnie_Sw_niz w 1939 autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Swietlana przyszlosc zboczencow-perspektywa Kanady autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Polakozerstwo i antysemityzm to blizniaki autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca PRL BIS manipuluje ordynacja autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Biedna sierotka po komunie czuje sie opuszczona autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Au szuka przyjazni nie w tej Ameryce. autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Mickiewicz:prawdziwych_przyjaciol_poznaje_sie_w_bi autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Odpowiedz byla by dewastacja bredni Grossa autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Polacy:AmerykaNajwiększymPrzyjacielem:wyniki_badan autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Alexander-nie_musi_nas_bronic:Bush_jest_republikan autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca DeGaule_pierwszy_uznal_Stalinowskich_pacholkow_PRL autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Polska_i_Ameryka_buduja_nowy_pokoj-na_Starym_Konty autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca BUSHOLSKA_I_AMERYKA_BUDUJA-NOWY_POKOJ_NA_STARYM_ autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca Polacy nigdy nie lubili zydow autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.telpacific.com.au Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca NIEWIERNI-DRZYJCIE PRZED GNIEWEM ALLAHA autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Forum GW-nareperujcie serwer autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: ************* snajper - co to za ochl autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Co sie stalo z zelazna logika Jastrzembca? autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Snajper:poczytaj_fraszke_Mickiewicza_"Pies_i_Wilk" autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Unia przygotowuje Polakow na socjalistyczne przekr autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Unia przygotowuje Polakow na socjalistyczne przekr autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: Sowieci to ZSRS-dla komuchow to ZSRR autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Kto-rabie_5Xdziennie_lbem-do_Mekki_ma_pomiesane_we autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Kto_dalby_Dusigroszowi_wize-do_swego_Kraju????? autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: UWIELBIAM_KAGANA(itp)!-on_utwierdza_moja_wyzs autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: Palestynska Armia Krajowa kontraatakuje !!!!! autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.telpacific.com.au LEWACY_ZAWIEDZENIOLACY-SYMPATYZUJA-Z-AMERYKA autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.dialup.eol.ca Noam Chomsky - "ktos" napisalo "cos" autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.dialup.eol.ca UWIELBIAM_KAGANA(itp)!-on_utwierdza_moja_wyzszosc autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.dialup.eol.ca Eliminacja zydow wkrotce sie rozpocznie autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.telpacific.com.au NO WLASNIE , WOJO , OPOWIEDZ NAM , PLEASE autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.telpacific.com.au Sowierci to ZSRS-dla komuchow to "Kraj Rad" autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: Czy euro jest etapem budowy Panstwa Europejsk autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca AMERYKA_"ZANDARMEM"?!!:majaczenia-marzenia_K.-UE autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca Swietlana droga Unji do Politycznej Poprawnosci autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca Jedwabne-Dzenin:klamstwa_propagandzistow_nienawisc autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca wojo,a jak u ciebie sprawy milosne ? autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 203.102.215.* do UE teraz albo za 20 lat albo wcale !!!!! autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca KLAMSTWO JEST KLAMSTWEM:JEDWABNE-DZENIN autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca Re: Logika_snajpera:w_Jedwabnem_mordowal-oddzial_ autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca Odpowiedz Link Zgłoś