Dodaj do ulubionych

///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\

03.07.02, 19:21
www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
dzial=0511&forum=SWIAT&wid=2367799&aid=2369188
Obserwuj wątek
    • o_qrwa_to_sie_wyciaga_na_ ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ 03.07.02, 20:16
      • Gość: © ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ IP: *.cm-upc.chello.se 03.07.02, 20:17
        ©
        • zupagrzybowa III WOJNA !!! 03.07.02, 23:54
          O WOLNOSC I DOBROBYT !
          LUKE
          LET FORCE BE WITH U !
          • zupagrzybowa ZUPA GRZYBOWA ZWYCIEZY!!!!!!! 04.07.02, 01:35
            ZE śMIETANą !!!!
            dla wszystkich !!!
            Ja stawiam !!!
            • Gość: DRF PRZERWA OBIADOWA IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 15:55
              GIF89a^ " ò ÿÿÿÿÌ™ÿ3 ™ÿ !ÿ NETSCAPE2.0 !þGifBuilder 0.5 by Yves
              Piguet !ù( ÿ , ^ " ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z%
              £‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°åö7«VòÕ ØífR´í^Áãre%wwy E|mokc2dJu…i~N Š˜‡ƒJer‘“\ ‰˜Šš
              [œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®­°¯ ³³Œ1·¸L®“x¯È®ÀÁ‘ÅXºËɼՔʹÏÑÒÆÕ„Ø†Ú™ÜzcßÔ¢âãÉÍ
              {nÞëíîïÙΗ}ôÄÅì¬åCæe›#µÎüc�Ò@‚å¶‘ŠˆãIŠ…Ÿ>\sVðT¥G
              S‡KÙFŽù0ŠcÑ †O¶;·éQ.5Ý^Bº&¥ÇtÒpÖ\’ÑdÏ™}>*ô´.�ÎHG}":‘é·,Ðb1µW9–®æ
              6•Ö³‘„X-™$º¥hã*M—‡ÝgïêÝË·¯ß !ù( ÿ , ^ "
              ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z%£‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°
              åö7«VòÕ ØífR´í^Áãre%wwy E|mokc2dJu…i~N Š˜‡ƒJer‘“\ ‰˜Šš[œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®­°
              ¯ ³³o&zc¸s®“x¯É®ÀÁ£¶ÅÆ3̆ËÖ^ΙqT‘ÔÇÙØâÛÜK�›ÓƺÉ&ÖíÎ{Sçè©ê¸ìׄï¢ñÏ—úxÊU‰Ô-jú”%
              ì× à<õ²@øŽ—2†ähùÑ|‘$:ó-ÄøŽ#FÚaÉCq�E’%
              ÿ�*¨£{&¾„™ñdÁ³ü$tåNžÌLÒ#ÆêæÄš�"õ·H‹Ê¨ FšÓȦF�ZеÂWñ\X
              %šA²p# ùÊBÍÓ¸xÅâ´Ë£¯ß·Cÿ
              L¸°á ;
              • Gość: © Re: PRZERWA OBIADOWA IP: *.cm-upc.chello.se 11.07.02, 16:32
                Gość portalu: DRF napisał(a):

> GIF89a^ " ò ÿÿÿÿÌ™ÿ3 ™&yum
                > l; !ÿ NETSCAPE2.0 !þGifBuilder 0.5 by Yves
                > Piguet !ù( ÿ , ^ " ýºÜþ0ÊI«½8
                > Óõç '>`yŒ•y¢£Z²„pfø
                > @×€Ì�ÍN¤Êå†W锨Z%
                > £‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°åö7«V&ogr
                > ave;Õ ØífR´í^Áãre%wwy E|mokc2dJu…i~N Š˜‡
                > ;ƒJer‘“\ ‰˜Šš
                > [œY�¡”’… .¦¦¨ˆª�s®­°&
                > macr; ³³Œ1·¸L®“x¯È®ÀÁÂ&
                > #8216;ÅXºËɼՔʹÏÑÒÆ&O
                > tilde;„؆Ú™ÜzcßÔ¢âãÉÍ
                > {nÞëíîïÙΗ}ôÄÅì¬åCæeR
                > 50;#µÎüc�Ò@‚å¶‘ŠˆãIŠ…
                > 76;>\sVðT¥G
                > S‡KÙFŽù0ŠcÑ †O¶;·éQ.5Ý^Bº&
                > ¥ÇtÒpÖ\’ÑdÏ™}>*ô´.�ÎHG}":‘é&middo
                > t;,Ðb1µW9–®æ
                > 6•Ö³‘„X-™$º¥hã*M—‡Ý
                > gïêÝË·¯ß !ù( ÿ , ^ "
                > ýºÜþ0ÊI«½8Óõç '>`yŒ•
                > ;y¢£Z²„pfø@×€Ì�ÍN¤Êå&
                > #8224;W锨Z%£‰Qý®@jC™äH¿/�ËÔ*T‚°
                > åö7«VòÕ ØífR´í^Áãre%wwy E|mokc2dJu&#
                > 8230;i~N Š˜‡ƒJer‘“\ ‰˜Šš[œY�&iexc
                > l;”’… .¦¦¨ˆª�s®­°
                > ¯ ³³o&zc¸s®“x¯É®ÀÁ£¶Å
                > ;Æ3̆ËÖ^ΙqT‘ÔÇÙØâÛÜK�›
                > ;ÓÆºÉ&ÖíÎ{Sçè©ê¸ìׄï¢&ntil
                > de;Ï—úxÊU‰Ô-jú”%
                > ì× à<õ²@øŽ—2†ähù&Ntild
                > e;|‘$:ó-ÄøŽ#FÚaÉCq�E’%
                > ÿ�*¨£{&¾„™ñdÁ³ü$tåNž&Igra
                > ve;LÒ#ÆêæÄš�"õ·H‹Ê¨ FšÓ&E
                > grave;¦F�ZеÂWñ\X
                > %šA²p# ùÊBÍÓ¸xÅâ´Ë£¯ß·Cÿ
                > L¸°á ;

©
            • barszcz_czerwony BARSZCZYK!!!! BARSZCZYK !!!! (w dodatku: CZERWONY) 08.07.02, 19:40
              Wszystkie Czerwone Barszcza Swiata!!!! Laczcie sie !!!!! smile
              Och bon apétite of course wink
              • Gość: ÅÅÅ ................................ZA MISKę SOCZEWICY IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:11
                ODDAM SWE DZIEWICTWO...
                • zupa_nic Re: Dziewictwo??? ZA MISKę SOCZEWICY???? 08.07.02, 21:14
                  Tak nisko cenisz swa mödom ??? wink Czy moze po prostu MODEM? wink)))
                  • Gość: © ..............................TO TYLKO METAFORY... IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:32
                    moze zbyt zaawansowane....
                    • zupa_nic Re: ..............................TO TYLKO METAFORY... 08.07.02, 21:40
                      Wiem, wiem smile
                      Och med ALL säkerhet ALLFÖR mycket avancerade för bara ETT-språkigt forum wink))
                      Och likaväl för bara ett- språkigt krig wink
                      • Gość: גשאדי JEDNO KULTUROWE PIEKLO&# 1509;&# 1509;&# 1509;&# 1509;&# 1509; IP: *.cm-upc.chello.se 08.07.02, 21:43
                        zupa_nic napisał(a):

Wiem, wiem smile
                        Och med ALL säkerhet ALLFÖR mycket avancerade för bara ETT-språkigt forum
                        wink))
                        Och likaväl för bara ett- språkigt krig wink

דןור
                        זעשגזש דןק
                        • zupa_nic Kömpis !!!! Nie cytuj mnie, komentuj mnie ;): 08.07.02, 22:11
                          Jak wyzej : /// (en MYCKET sur en ;///)

• Gość: 666 ..........................NIC NIE MA DO DODANIA ! IP: *.cm-upc.chello.se 09.07.02, 00:36
                            zupa_nic napisał(a):

> Jak wyzej : /// (en MYCKET sur en ;///)

SUR SOM ÄTTIKA....;-(

PS CHYBA ATAK AMOKU
                            albo zupa nieswieza
                            PSS
                            pzdr
                            drf incog

• barszcz_czerwony Re: ..........................NIC NIE MA DO DODANIA ! 09.07.02, 15:05
                              A co??? ( Au cåu - dla miesz(k)anców uncertain////)
                              Svamparna i soppan har surnat..? ellers vad....????
                              • barszcz_czerwony Do dr F 09.07.02, 15:11
                                Au u naus pieukna pogoudau wink)) Ingenting gåur såur.. önti ens svaumpaur smile))
                                E´r doktor en såur én... eller e'r det baura vejdret??? wink))
                                • Gość: drF Do barszcz_czerwony ! IP: *.cm-upc.chello.se 09.07.02, 19:30
                                  barszcz_czerwony napisał(a):
                                  Au u naus pieukna pogoudau wink)) Ingenting gåur såur.. önti ens sva umpaur smile))
                                  E´r doktor en såur én... eller e'r det baura
                                  vejdret??? wink))............................................................

De Isleudska Lågtryucken fåur mig att bliu någout mörr.................
                                  ...............men kantaureller äur påu väg !..........................
                                  pougoda na poulnoc od ciebie teuz sieum zroubila dou rzczy....slonceu..
                                  swieuci jauk holeura....
                                  • barszcz_czerwony Re: Od barszcz_czerwony ! :))) 09.07.02, 22:38
                                    Pougouda jest zauwsze dobrym teumatem do rozmouwy wink))
                                    U nas tez upauly... a kurki juz sa, min 08-herre smile)) Czy Zupa Grzybouwa mouze
                                    byc z kurek?? smile))Bou jau nieu wiem, jestem prostym Barszczem Czerwonym, ktory
                                    zna sie tylko na Barszczach ouraz Vispgräddestâuvade Kantareller smile)) Smakligt
                                    måltid anyway smile
                                    PS. Är Hr Doktor inte rädd för vissa paranoida blommor som kanske kommer att
                                    lustrera vårt snack som den plausibelt och potentiellt internationella maskopin
                                    mot den polska floran? wink))
                                    • zupa_nic Zupa Nic av kantareller???/ nt 09.07.02, 22:44
                                      • ur_soppa livets källa - havet mini.text 09.07.02, 23:40
                                        zupa rybna ?
                                        • barszcz_czerwony Re: livets källa - havet mini.text 09.07.02, 23:49
                                          Zupa rybna z uszkami? wink))
                                          Lepsza rybna od grochowki med punchwink
                                    • ur_soppa Re: Od barszcz_czerwony ! :))) 09.07.02, 23:37
                                      barszcz_czerwony napisał(a):

Pougouda jest zauwsze dobrym teumatem do rozmouwy wink))
                                      U nas tez upauly... a kurki juz sa, min 08-herre smile)) Czy Zupa Grzybouwa mouze
                                      byc z kurek?? smile))Bou jau nieu wiem, jestem prostym Barszczem Czerwonym, ktory
                                      zna sie tylko na Barszczach ouraz Vispgräddestâuvade Kantareller smile)) Smakligt
                                      måltid anyway smile
                                      PS. Är Hr Doktor inte rädd för vissa paranoida blommor som kanske kommer att
                                      lustrera vårt snack som den plausibelt och potentiellt internationella ma
                                      skopin mot den polska floran? wink))....du träffade mitt i prick...bc...
                                      maskopi...det är rätt ord...dags att dricka en kopp the...hälsningar

• barszcz_czerwony En *mask*rosa the? ;)))/nt 09.07.02, 23:44
                                        • Gość: MiZeRia vilket värme...................................... IP: *.cm-upc.chello.se 11.07.02, 16:01
                                          MiZeRia
                                          • zupa_nic Re: vilket värme ??? ;) 12.07.02, 16:10
                                            Jau smile))
                                            Sicken väurme häur neur smile))
                                            PS. Chlodnik kan vara betydligt mere anväundbaur nôu wink))
                                            PS2. Och sicken baur?? Med dejlig Carlsberg?
                                            PS3. Oeeendliga häulsningar (och halsningar) till alla vår Hr Dr smile)
            • allah1 /////////////\\\\\\\\\\\\\////////\\\\\\/////////\ 20.09.02, 12:48
              www.ict.org.il/articles/articledet.cfm?articleid=440
              www.ict.org.il/articles/articledet.cfm?articleid=446
    • zupa_w_proszku Re: ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\ 12.07.02, 02:54
      community.webshots.com/photo/39230886/43005117YNYuXv
    • korporacja ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\\\\\\\\\\\ 12.07.02, 12:38
      tamara.oblamska@agora.pl
      • barszcz_czerwony Kära Korp- Ord-artion ;))) 12.07.02, 19:20
        Nie wiem, kim jest Tamara O.
        Ale co z tym dejlig Calsberg????
        Och Mr. C.hod - nik? wink))
        Evigaue häulsningar frråun ... etc wink
      • zupa_a_la_carte ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE??? 12.07.02, 21:15
        Bo ja zupelnie bez (korpo)racji wink.... sad(
        Always Yours
        Your Soup lol
        • zupa_a_la_carte Re: ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 12.07.02, 21:25
          smile))))
          Thx for the reply smile)
          I am as since a bloody time ago, in the ancient land of Hamlet wink)) ( Länge leve
          Skandinavia trots allt, inte sant? wink))
          Och *din* mere specifierat lokation är... ??? wink)) ( plz be faster that the SÄPO
          Forces :p)
          Med deu euviga ... eutc. seu..wink)
          • Gość: zupa_żółwiowa moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 01:31
            ja, zupa uczczona licznymi poematami
            (w porze wieczerzy, w wieczerzy chwili, którz sie nad Tobą zupo nie schyli, zupo
            zupo nadobna, zuPONADobna!)
            zajmując należne mi miejsce na trybunie honorowej, kiwam rączką łakawie do was
            defilujące przede mną zupki codzienne.

Tylko nie próbujcie sie spoufalać!
            • barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 01:46
              Szanowna Zupo Kuncowo (oooops.. zolwiowo wink
              W naszym przypadku budowania Miedzynarodowki Zup (wlaczajac w to ewentualna Zupe
              Piwna ;//) nie chodzi z cala pewnoscia o spoufalanie sie sensu stricto- raczej o
              ogolna konsolidacje wink
              PS.Czy mam przypuszczac, ze pewne europejskie wojaze nie osiagnely pozadanych
              skutkow, panno K.? wink
              • Gość: barszcz_biały Re: moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 01:50
                ty czerwony pisz jaśniej, o skutkach i wojażach. I daj te adresy, gdzie panny
                jeżdżą. I kto właściwie po kim sie przejechał?
                • barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 13:03
                  Drogi B_Bialy?
                  O co Ci chodzi???
                  Pzdr anilei (= anyway)
                • Gość: barszcz_biały Re: moiściewy IP: *.chello.pl 13.07.02, 13:10
                  jako barszcz światowy (znany szeroko jako bon żur) ciekaw jestem wojaży, o
                  których wspominasz wyżej. Zwłaszcza, że mają związek z pannami, a to apetyczny
                  temat.
                  Wyjaśnij znaczenie swego tajemniczego pytania o zagraniczne wojaże? czyje one?
                  dokąd? I co ta panna żółwiowa zgotowała?
                  • barszcz_czerwony Re: moiściewy 13.07.02, 13:25
                    Gość portalu: barszcz_biały napisał(a):

> jako barszcz światowy (znany szeroko jako bon żur) ciekaw jestem wojaży, o
                    > których wspominasz wyżej. Zwłaszcza, że mają związek z pannami, a to apetyczny
                    > temat.
                    > Wyjaśnij znaczenie swego tajemniczego pytania o zagraniczne wojaże? czyje one?
                    > dokąd? I co ta panna żółwiowa zgotowała?
                    BARDZO bezplciowymi lol
                    Pzdr enywej wink))
                    • Gość: zupa_żółwiowa albowiem aczkolwiek ponieważ IP: *.chello.pl 13.07.02, 13:58
                      ten coś mówi, i ten coś mówi, pełno radości i krzyku...
                      barszczu drogi, choć czerwony!
                      czy chcesz mi - poza ogólnoeuropejskością - przypisać jakąś płeć? a może nawet
                      nację, czy modny na tym forum antysemityzm (zaiste, nie wiem, czy jestem
                      koszerna).
                      Pytałeś mnie o wojaże, a potem dodajesz, że to Ty sam jeździłeś - o barszczu,
                      gubię sie w tym wszystkim (potrzebuję doktora, najlepiej Frojda).
                      I rozważ starannie, czy będziesz upierać sie przy twierdzeniu, że jestem, jak
                      inne zupy, ogólnoeuropejska. Bo to by najdobitniej świadczyło, żeśmy wcale w
                      Europie nie są, i nie bylismy
                      • barszcz_czerwony Re: albowiem aczkolwiek ponieważ 13.07.02, 14:16
                        Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a):

> ten coś mówi, i ten coś mówi, pełno radości i krzyku...
                        > barszczu drogi, choć czerwony!
                        > czy chcesz mi - poza ogólnoeuropejskością - przypisać jakąś płeć? a może nawet
                        > nację, czy modny na tym forum antysemityzm (zaiste, nie wiem, czy jestem
                        > koszerna).
                        > Pytałeś mnie o wojaże, a potem dodajesz, że to Ty sam jeździłeś - o barszczu,
                        > gubię sie w tym wszystkim (potrzebuję doktora, najlepiej Frojda).
                        > I rozważ starannie, czy będziesz upierać sie przy twierdzeniu, że jestem, jak
                        > inne zupy, ogólnoeuropejska. Bo to by najdobitniej świadczyło, żeśmy wcale w
                        > Europie nie są, i nie bylismy
                        2. Faktem jest, ze jestem Zupa_ Bywala_ w_ Swiecie smile) - co nie oznacza
                        absolutnie mej dominacji nad innymi kulturami, w tym rowniez kulinarnymi smile)
                        3. Wszystkie Wytwory Kulinarne po prostu krzycza swym smakiem - czasem kolorem
                        tez smile))
                        4. Dla calkowitej jasnosci w kolejnym barszczu przygod: NIE JESTEM Euromirem
                        (jesli o Niego Ci chodzi wink
                        5. Dr Freuden pomogl juz wielu forumowiczom. Znuzony tym, zamknal sanatorium,
                        nawet mimo naplywu kolejnych pacjentow smile)

Pozdrawiam Chlodniczo wink (ach, te upaly, huh? wink
                        • Gość: zupa_żółwiowa aliści IP: *.chello.pl 13.07.02, 14:40
                          stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing (surowo
                          wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką, by nic
                          nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są
                          apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy żółwiowe
                          są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo...

dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie była mi
                          przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami o
                          wojażach.

Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynarodówki?
                          mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą.
                          • barszcz_czerwony Re: aliści 13.07.02, 14:47
                            Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a):

> stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing (surow
                            > o
                            > wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką, by n
                            > ic
                            > nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są
                            > apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy żółwio
                            > we
                            > są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo...
                            >
                            > dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie była m
                            > i
                            > przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami o
                            > wojażach.
                            >
                            > Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynarodówki
                            > ?
                            > mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą.
                            Uciekam, bo musze (przy)gotowac Zupe_Kurkowa. Czy znasz btw jakis przepis??? smile))
                            Pzdr ent si ju
                            • Gość: zupa_zółwiowa kurki? no nie wiem IP: *.chello.pl 13.07.02, 14:59
                              nie często je widuję. Na naszym stole, owszem, bywają prawdziwki, smardze
                              trufle...
                              co do przepisu: czy może być przepis na zupę z kasztanów? podaje sie na ciepło
                            • dr_frojd Re: aliści 19.07.02, 23:37
                              barszcz_czerwony napisał:

> Gość portalu: zupa_żółwiowa napisał(a):
                              >
                              > > stropiła mnie Twoja uwaga, że płeć widać. Natychmiast nakazałam dressing (
                              > surow
                              > > o
                              > > wychowano wszystkie moje składniki), a wazę starannie otuliłam przykrywką,
                              > by n
                              > > ic
                              > > nie wystawało spod porcelany, oka tłuszczu spusiłam skromnie (wiem jak są
                              > > apetyczne), a boski aromat stłumiłam w sobie. Nie jest to łatwe, bo zupy ż
                              > ółwio
                              > > we
                              > > są gorące. Nie tak, jak chłodnik (litewski?) czy gaspaczo...
                              > >
                              > > dlaczego, Barszczu, zastrzegasz, że nie jesteś Euromir? zupa euromir nie b
                              > yła m
                              > > i
                              > > przedstawiona - domyślam sie jednak, że ma związek z tajemniczymi uwagami
                              > o
                              > > wojażach.
                              > >
                              > > Barszczu czerwony, internacjonalistyczny, jak sie ma sprawa Zup Międzynaro
                              > dówki
                              > > ?
                              > > mówią, że widmo współnego kotła krąży nad Europą.
                              > ________________
                              > smile))))) Widmo Upalu Krazy nad Europa (upal ma konsekwencje rozne nad np.
                              > mogzami wink)) POnoc widdmu E U(piora) tez smile))
                              > Cieszy mnie enilej twa dbalosc (=corectness) o to, by ukrywac wszystkie
                              szczego
                              > ly
                              > Uciekam, bo musze (przy)gotowac Zupe_Kurkowa. Czy znasz btw jakis
                              przepis??? :
                              > )))
                              > Pzdr ent si ju
                              ..............
                              smile)))))
          • ur_soppa ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 19.07.02, 20:46
            Vi er ute och har det bra mvh fran u know who

:->
            • barszcz_czerwony Re: ZUPY!!! KORPO_RACJE TEZ !!! GDZIE JESTESCIE?? 20.07.02, 01:16
              ur_soppa napisał:

> Vi er ute och har det bra mvh fran u know who
              >
              > :->

• ur_soppa ///////////////////\\\\\\\\\\//////////\nieNaTemat 19.07.02, 20:42
        mirmat

mirmat - znaleziono: 1337

Forum

Z-BRAKU-PARTII-PATRIOTYCZNYCH_POLACY_POPIERAJA_NAC

autor: Gość portalu: mirmat data: 18-07-2002 *.dialup.eol.ca

European Air Farce

Ordynacja_jednomandatowa:NMZW-NajwiekszaMniejszosc

Zdrada_Francji_wieksza_po_II Wojnie_Sw_niz w 1939

Swietlana przyszlosc zboczencow-perspektywa Kanady

Polakozerstwo i antysemityzm to blizniaki

PRL BIS manipuluje ordynacja

Biedna sierotka po komunie czuje sie opuszczona

Au szuka przyjazni nie w tej Ameryce.

Mickiewicz:prawdziwych_przyjaciol_poznaje_sie_w_bi

Odpowiedz byla by dewastacja bredni Grossa

Polacy:AmerykaNajwiększymPrzyjacielem:wyniki_badan

Alexander-nie_musi_nas_bronic:Bush_jest_republikan

DeGaule_pierwszy_uznal_Stalinowskich_pacholkow_PRL

Polska_i_Ameryka_buduja_nowy_pokoj-na_Starym_Konty

BUSHtongue_outOLSKA_I_AMERYKA_BUDUJA-NOWY_POKOJ_NA_STARYM_

Polacy nigdy nie lubili zydow

autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.telpacific.com.au

Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE

autor: Gość portalu: mirmat data: 17-07-2002 *.dialup.eol.ca

NIEWIERNI-DRZYJCIE PRZED GNIEWEM ALLAHA

Forum GW-nareperujcie serwer

Re: ************* snajper - co to za ochl

Co sie stalo z zelazna logika Jastrzembca?

Snajper:poczytaj_fraszke_Mickiewicza_"Pies_i_Wilk"

Unia przygotowuje Polakow na socjalistyczne przekr

Unia przygotowuje Polakow na socjalistyczne przekr

Re: Sowieci to ZSRS-dla komuchow to ZSRR

Kto-rabie_5Xdziennie_lbem-do_Mekki_ma_pomiesane_we

Kto_dalby_Dusigroszowi_wize-do_swego_Kraju?????

Re: UWIELBIAM_KAGANA(itp)!-on_utwierdza_moja_wyzs

autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.dialup.eol.ca

Re: Palestynska Armia Krajowa kontraatakuje !!!!!

autor: Gość portalu: mirmat data: 16-07-2002 *.telpacific.com.au

LEWACY_ZAWIEDZENItongue_outOLACY-SYMPATYZUJA-Z-AMERYKA

Noam Chomsky - "ktos" napisalo "cos"

UWIELBIAM_KAGANA(itp)!-on_utwierdza_moja_wyzszosc

Eliminacja zydow wkrotce sie rozpocznie

NO WLASNIE , WOJO , OPOWIEDZ NAM , PLEASE

Sowierci to ZSRS-dla komuchow to "Kraj Rad"

autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 *.dialup.eol.ca

Re: Czy euro jest etapem budowy Panstwa Europejsk

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMERYKA_"ZANDARMEM"?!!:majaczenia-marzenia_K.-UE

Swietlana droga Unji do Politycznej Poprawnosci

Jedwabne-Dzenin:klamstwa_propagandzistow_nienawisc

wojo,a jak u ciebie sprawy milosne ?

autor: Gość portalu: mirmat data: 14-07-2002 203.102.215.*

do UE teraz albo za 20 lat albo wcale !!!!!

KLAMSTWO JEST KLAMSTWEM:JEDWABNE-DZENIN

Re: Logika_snajpera:w_Jedwabnem_mordowal-oddzial_

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka