v_2 19.05.05, 09:34 Ale sie porobiło, Krzysio pisze sam ze sobą.... Schizofrenia w klinicznej postaci..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanowa Re: Krzysio 19.05.05, 09:46 v_2 napisał: > Ale sie porobiło, Krzysio pisze sam ze sobą.... Schizofrenia w klinicznej > postaci..... zastepstwo za lale masz? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Lala znowu kradniesz moje podatki? 19.05.05, 10:05 A wczoraj obiecywlas ze sie obrazisz i bedziesz w godzinach pracy pracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Lala znowu kradniesz moje podatki? 19.05.05, 10:10 Jesteś niezawodna w swoim szaleństwie, kochanie. Lepiej jednak zajmij sie podciaganiem Krzysiowych wątków, bo tylko Ty mu jeszcze zostałaś ( oprócz oczywiście lustra ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Lala znowu kradniesz moje podatki? 19.05.05, 10:12 Myślę, że jesteś w błędzie Patience, posądzając ją o pisanie postów w godzinach pracy, ze służbowego komputera, a posądzenie jej o pracę w jakimś ministerstwie to już nadużycie. W godzinach pracy można wejść do netu z doskoku. Żaden urzędnik nie może sobie na to pozwolić, by przesiadywać tam codziennie, całymi godzinami. Lala chyba jednak gdzieś pracuje, skoro tak bardzo użala się, ze jest przez państwo okradana, a jej podatki są marnotrawione. Są takie bardzo pożyteczne prace, które wykonuje się popoludniami, najczęściej między godz.16 a 19. Zwróć uwagę, ze Lali o tej porze zazwyczaj w necie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Cudze problemy Patience... 19.05.05, 10:21 Fajnie macie, że możecie się zastanawiać nad cudzą pracą... Strasznie Was ta lala boli... Nie wiem czy Wam współczuć czy zazdrościć, że nie macie większych problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Cudze problemy Patience... 19.05.05, 10:32 Nie wiem czy Wam współczuć czy zazdrościć, że nie macie większych > problemów... To zalezy, lala. Jesli jestes masochistka, to nam wspolczuj. Jesli nie, to zazdrosc. Jesli nie mozesz sie zdecydowac czy jestes masochistka czy nie, nawiaż stosunki towarzyskie z Perla. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Cudze problemy Patience... 19.05.05, 10:46 Stosunki nawiązuję po swoim "uważniu". A rzeczywiście niektóre dialogi o masochiam sie ocierają, chociaż z drugiej strony jest to szalenie zabawne obserwować jak się buzujecie... Pamiętaj o podciąganiu Krzysia... obrazi się na Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Lala ma taki twardy tylek?? 19.05.05, 10:35 Dwa razy sie zastanowie zanim kupie luskane orzechy. Jakos nie dowierzam Lali w kwestii higieny. W innych zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: Lala ma taki twardy tylek?? 19.05.05, 10:43 Przyrzekam, że bedę je od dzisiaj tłuc przez grubą folię. Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna No dobrze. Moze sie skusze. 19.05.05, 10:48 Ale do kazdej paczki orzeszkow Lala moglaby dolaczac ksiazeczke ze swoimi zlotymi myslami. Zawsze to byloby co poczytac przy jedzeniu. I sie czegos nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Chodzi o to tluczenie lbem kamieni jak sadze? 19.05.05, 10:32 Chodzi o to tluczenie lbem kamieni jak sadze? nt - boja.bajeczna Niezupełnie Boju. Tej pracy, którą miałam na myśli nie wykonuje się głową. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Lala znowu kradniesz moje podatki? 19.05.05, 10:29 Wczoraj sie zastanawialysmy z owieczka nad lala. Poziom umyslowy taki, ze nawet do pracy polegajacej na nie budowaniu autostrad sie nie bardzo nadaje, bo niebudowanie autostrad tez trzeba umiec, czyli brac kase i nie wlazic w oczy tym, ktorych sie okrada. Masz racje, ze po poludniu jej nigdy nie ma. Moze rzeczywiscie ona tam pracuje na stanowisku specjalistki od płynu ludwik. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Lala znowu kradniesz moje podatki? 19.05.05, 10:33 Zastanówcie się może nad sobą??? Chociaz to faktycznie bezproduktywne zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Po co? My juz wiemy o sobie wszystko nt 19.05.05, 10:43 Tak myślałem... szkoda, że to wszystko to tak niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Krzysio 19.05.05, 10:31 v_2 napisał: > Nie, a co? podobienstwo porazajace, jestescie jak dwie krople wody: ten wlos, ten makijaz, ten sam 'gov' och! Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 19.05.05, 10:32 Ty masz gdzieś koło siebie takie lustereczko ... powiedz przecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Krzysio 19.05.05, 10:36 v_2 napisał: > Ty masz gdzieś koło siebie takie lustereczko ... powiedz przecie??? uhahahahh przecie ma znamy sie jak dwa lyse konie. mykam juz bo szef lezie heeeeeeej Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Zabawne istoty, te dziewczęta. Ładne, zgrabne, 19.05.05, 10:55 cycate ... tylko jak im się koncept w dyskusji kończy, to zaczynają pacynować lub pajacować. A krzysio nie pierwszy raz sam z sobą dyskutuje. Swoją drogą - lepsze to, niż dyskusja z dziewczętami, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Zabawne istoty, te dziewczęta. Ładne, zgrabne 19.05.05, 10:57 i inteligentne do tela co cud... zapomniałaś dodać! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Krzysio 19.05.05, 10:36 urbanowa napisała: > > podobienstwo porazajace, jestescie jak dwie krople wody: ten wlos, ten makijaz > , > ten sam 'gov' och! Masz radcję Małgosiu, ten sam typ urody. Nawet mówią tym samym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 19.05.05, 10:39 To podobnie jak Wy. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia urody... lub raczej jej braku... ( patrz lustereczko ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Krzysio 19.05.05, 10:41 Przecież wiesz Lalu, że moja uroda ma się całkiem dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 19.05.05, 10:48 Podstawa dobrego samopoczucia to posiadanie dobrego zdania o sobie samym... Piekna jesteś, że aż strach... )) Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 19.05.05, 10:52 W rzeczy samej...Podobnie jak obgadywanie bliźnich... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Krzysio 19.05.05, 10:54 Gdyby blizni nie kradli, to by nie bylo co ich obgadywac.... Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Niektorzy to czynia z biedy lub z glupoty. 19.05.05, 11:08 Trzeba byc wyrozumialym. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Niektorzy to czynia z biedy lub z glupoty. 19.05.05, 11:12 zwłaszcza dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Re: Niektorzy to czynia z biedy lub z glupoty. 19.05.05, 11:34 To dobre dla zdrowia, ale nie przesadzaj z ta wyrozumialoscia dla siebie, bo jej nadmiar moze byc szkodliwy dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna No nie. Dziewczyny są młode, ładne i zgrabne. 19.05.05, 11:01 Innych do czirliderek z pomponami nie przyjmują. Zresztą one same potrafią reklamować własną urodę, nie gorsze pod tym względem od marianny rokity. A tak przy okazji - off topic naturalnie - ostatnio mocno się przestraszyłam. Pan Nałęcz mianowicie w ostatnim "Wprost" popełnił przedziwny felieton. Albo był pijany, gdy go pisał, albo naprawdę czas zacząć się bać. A mianowicie - pan marszałek Nałęcz ubolewał, że Sejm nie przyjął uchwały oddającej cześć innemu marszałkowi - Piłsudskiemu. Winę za to przypisał ... radykalnej prawicy. Czyżby pan Nałęcz miał przekonanie, że prawica ma w Sejmie większość? Ale najlepsze było na końcu. Nałęcz, do woli wyraziwszy oburzenie zwyrodnieniem skrajnej prawicy, zapowiedział DZIAŁANIA POZAPARLAMENTARNE dyscyplinujące radykalną, skrajną prawicę. Czy to nie pachnie zamachem stanu? Tym bardziej, że dziennikarskie tuzy lewicy - Paradowska i Żakowski - ostatnio podlizywali się PiS i PO oraz Kaczyńskiemu personalnie. Czyżby dla zmylenia przeciwnika? Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Lalu wzielabys sie za te kamienie czy orzechy 19.05.05, 11:12 Zamiast bezproduktywnie przynudzac. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: Lalu wzielabys sie za te kamienie czy orzechy 19.05.05, 11:16 Pracuję miedzy szesnastą, a dziewietnastą. Teraz mam czas, to trochę was uswiadamiam, prymitywy. Politycznie i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Re: Lalu wzielabys sie za te kamienie czy orzechy 19.05.05, 11:37 To wez drugi etat. Przyczynisz sie do rozwoju przemyslu chemicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Nałęcz 19.05.05, 11:15 bredzi nie od dzisiaj. Chciał chłopisko coś rocznicowo napisać a na lewicę nie wypada skarżyć więc pobredził. Efekt osiągną- temat poruszył a może ma nadzieję, że jego bredni nikt nie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nałęcz 19.05.05, 11:18 Odpowiadasz Lali? W sąsiednim wątku Alan poucza Pulitzerkę. Czy to jakaś epidemia rozdwojenia jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Jest jeszcze inny punkt widzenia. A mianowicie - 19.05.05, 11:21 że Nałęcz, przez niektórych zwany rzecznikiem prasowym "porządnych" lewaków, celowo straszy radykalną prawicą, by odjąć im choć ze dwa punkty procentowe poparcia. Bo wtedy być może połączona lewica (a wydaje się, że innego wyjścia nie mają) przekroczy 5% próg wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Jest jeszcze inny punkt widzenia. A mianowici 19.05.05, 11:23 Ale w sytuacji koalicji potrzebują chyba więcej 7 czy też 8%? Ja zresztą Nałęcza widzę od dłuższego już czasu jako rzecznika Kwacha, jak o nim mówi to staje na baczność i wciąga brzuch... Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Ale przeca nie muszą zawiązywać kolalicji. Stanem 19.05.05, 11:43 naturalnym u nich jest skonsolidowana, niczym mafia, partia. Jakie są rzeczywiste różnice między SLD a pedekami? Dodadzą plankton i mogą mieć te 6%. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Ale przeca nie muszą zawiązywać kolalicji. St 19.05.05, 11:59 I podobnie jak w mafii panuje u nich zmowa milczenia... mam nadzieję, że do czasu ( chociaż przykład Rywina optymistycznie nie nastraja...). Mimo to liczę, że będą mieli stabilne 3%... czego im z całego serca życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: Ale przeca nie muszą zawiązywać kolalicji. St 19.05.05, 12:11 v_2 napisał: > I podobnie jak w mafii panuje u nich zmowa milczenia... mam nadzieję, że do > czasu ( chociaż przykład Rywina optymistycznie nie nastraja...). Właśnie dzięki aferze Rywina ta zmowa milczenia, iście mafijna (a Kaczyński miał proces o to określenie!) pękła. SLD się podzieliło, Oleksy już nie patrzy na prezydenta jak na guru, Janik z Oleksym w otwartej wojnie, Łapinski zdradzny przez towarzyszy ... Nawet Ola Jakubowska ("a kto Oli nie szanuje, niech nas w d... pocałuje", śpiewali przecież niedawno kompanioni) została odsunięta na boczny tor. O Jaskierni nic jakoś nie słychać, biedny Nikolski - no co z nim? U Joli na imieninach nie bywa już kwiat warszawki ... Struktury Ordynackiej (której przecież rzekomo w ogóle nie było, jak nam wmawiali pierwsi zeznający) zostały odtajnione. Po raz pierwszy mamy jaki taki wgląd w życie wewnętrzne lewicy. Nie jest to przyjemny widok, ale za to jaka pożyteczna nauka z niego płynie! Mimo to liczę, > > że będą mieli stabilne 3%... czego im z całego serca życzę! Ja też. Obawiam się jednak, że elektorat tzw. lewicy to co najmniej kilkanaście procent - działacze związkowi, mundurowi, górnicy, nauczyciele, ludzie od lat przyzwyczajeni do pobierania zasiłków itd. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Ale przeca nie muszą zawiązywać kolalicji. St 19.05.05, 12:42 Mimo to bądźmy dobrej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Krzysio 19.05.05, 10:39 ewa8a napisała: > urbanowa napisała: > > > > podobienstwo porazajace, jestescie jak dwie krople wody: ten wlos, ten ma > kijaz > > , > > ten sam 'gov' och! > > Masz radcję Małgosiu, ten sam typ urody. Nawet mówią tym samym językiem. Ewo i akcent, akcent taki spiewajacy jak ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 19.05.05, 21:02 Krzysio oszaleje, piesze sam do siebie już w 4 wątkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: Krzysio 20.05.05, 08:56 v_2 napisał: > Krzysio oszaleje, piesze sam do siebie już w 4 wątkach.... Krzysio oszalał już dawno. Monotematyzm wypracowań i megalomania są tego najlepszym dowodem. Kiedyś przyznawał się tylko do duchowego dziedzictwa po Boyu, obecnie zaczyna już pouczać Ziemkiewicza - jednego z najlepszych współczesnych polskich pisarzy, publicystów i intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 20.05.05, 12:25 Też prawda, w końcu nieustająco ma także zastrzeżenia do Papieża... Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: Krzysio 20.05.05, 12:49 v_2 napisał: > Też prawda, w końcu nieustająco ma także zastrzeżenia do Papieża... Że co?!!! Zastrzeżenia? Zastrzeżenie to ja mam do "Wprost", że publikuje Nałęcza. A chęć zniszczenie Kościoła, wiernych, papieża i Boga nazwać "zastrzeżeniem", to jest doprawdy spory eufemizm! Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Bardzo lubię tak sobie podyskutować z v_2 20.05.05, 14:27 Dobrze, że choć jedna osoba na tym forum mnie rozumie. A swoją drogą, to zdumiewające, skąd ono zna moje myśli? Jak sądzicie najmilsi ? Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Bardzo lubię tak sobie podyskutować z v_2 20.05.05, 18:59 lala.lajeczna napisał: > Jak sądzicie najmilsi ?< Czy ten zwrot Wam kogoś nie przypomina??? Bo wygląda to na kolejne wcielenie naszego ulubionego dyskutanta krzysia/ gretshen/xxxxxxxx To się nazywa klonowanie... prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Krzysio 27.05.05, 21:06 Zaczynam wierzyć w forumowiczów- krzysiu gada już tylko z gretshen... piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Krzysio 27.05.05, 21:22 v_2 napisał: > Zaczynam wierzyć w forumowiczów- krzysiu gada już tylko z gretshen... piękne! Podobnie jak v_2 z lalą.laleczną. Identyczna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś