17.10.05, 11:20
.
&T
Obserwuj wątek
    • zupagrzybowa Re.:.pl.k 17.10.05, 11:57
      .:.
      .d

blog.360.yahoo.com/zupagrzybowa
    • dajczgewand Do: SP,BT,WG,HS,IL,BT2,MC,MP,.......) /inF 17.10.05, 14:07
      OVER
      ,&d
      newF
      ,uniCat
      • jenisiej Kropka nad i? 17.10.05, 15:05
        Józek, nie znęcaj się, trudno trafić w tę kropkę.
        Przy okazji przesyłam bezczelne całuski dla SP oraz ukłony dla wszystkich
        innych - rozszyfrowanych i nie, poznanych i nie.

A może to tylko pretekst, żeby wrzucić ten link?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&wv.x=2&a=30548868
        • patience Re: Kropka nad i? 17.10.05, 15:08
          No! Nareszcie... jeni, jestes WIElKI, dam cynk Fredziowi
          • patience Re: Kropka nad i? 17.10.05, 15:19
            Dalam cynk:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30550090

Jeni, jestes wielki, calusysmile))
            • jenisiej Co nareszcie, co nareszcie?! 17.10.05, 15:32
              patience napisała:

> Jeni, jestes wielki, calusysmile))

No co, czasem jestem wielkiwink Jak znajdę właściwy rytm z Tobąwink

Tym razem ukradkowe spojrzenie na zegarek upewnia mnie, że to ja zainicjowałem
              grę wstępnąwink

Całuskismile))
              • patience Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 17.10.05, 15:35
                Zdecydowanie, jestes inicjator aktualnej gry milosnej. Ale nie wiem czy zdajesz
                sobie sprawe, ze w niej uczestniczy pare tysiecy osob? big_grinbig_grinbig_grin Seks grupowy gigant.
                • jenisiej Ja tam jestem otwarty na różne takie eksploracyjki 17.10.05, 15:44
                  patience napisała:

> Zdecydowanie, jestes inicjator aktualnej gry milosnej. Ale nie wiem czy
                  > zdajesz sobie sprawe, ze w niej uczestniczy pare tysiecy osob? big_grinbig_grinbig_grin Seks
                  > grupowy gigant.

wink
                  • patience Re: Ja tam jestem otwarty na różne takie eksplora 17.10.05, 15:51
                    heh od lat 90 czekalam na ten wyrok. Co prawda moj pomysl polegal na
                    przywroceniu paszportow w trybie ustawy i jakiejs drobnej uroczystosci w sejmie
                    ktoraby symbolicznie zakonczyla tn PRLowski syf, ale coz. Minelo 10 lat, wyszlo
                    na moje, tylko ze wyrokiem NSA. I dalej nie wiadomo gdzie i do kogo maja sie
                    maja zwracac osoby po odbior paszportow, a cala sprawa zalatwiana jest ukradkiem.
                    • jenisiej To może wcale mi się nie przyśniła taka rozmowa? 17.10.05, 16:00
                      patience napisała:

> heh od lat 90 czekalam na ten wyrok. Co prawda moj pomysl polegal na
                      > przywroceniu paszportow w trybie ustawy i jakiejs drobnej uroczystosci w
                      > sejmie ktoraby symbolicznie zakonczyla tn PRLowski syf, ale coz. Minelo 10
                      > lat, wyszlo na moje, tylko ze wyrokiem NSA. I dalej nie wiadomo gdzie i do
                      > kogo maja sie maja zwracac osoby po odbior paszportow, a cala sprawa
                      > zalatwiana jest ukradkiem.

No właśnie. Ale nie marudźmy - to krok we właściwym kierunku.
                      • patience Re: To może wcale mi się nie przyśniła taka rozmo 17.10.05, 16:17
                        Bardzo sie cieszebig_grin I z tej radosci ide wyprowadzic kota na spacer, niech tez ma
                        swieto
                        • jenisiej Tylko uważaj 17.10.05, 16:33
                          patience napisała:

> Bardzo sie cieszebig_grin I z tej radosci ide wyprowadzic kota na spacer, niech tez
                          > ma swieto

Mam nadzieję, że to nie jest reprezentant rasy Cheshire, co to znika,
                          pozostawiając uśmiech. O, taki:

smile))))

Lepiej przypnij mu smycz. Do uśmiechu. Wolność wolnością, ale porzundek musi
                          być.
                          • jenisiej To był post nr 13. Żeby nie wykrakać, dodaję nr 14 17.10.05, 16:52
                            Całuski, i ukłony dla kotawink))
                            • dajczgewand jenisiej 17.10.05, 18:11
                              pozdrawia
                              drf
                              wink
                            • pacyniarz A ten znowu z tymi ukłonami... :) /nt 17.10.05, 18:11
                          • patience Re: Tylko uważaj 17.10.05, 19:52
                            On zawsze chodzi na smyczy bo wspina sie na wszystkie napotkane drzewa. A ja sie
                            boje mandatu za uporczywe wzywanie strrazy pozarnejsmile
              • pozarski Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 20.10.05, 14:47
                Wlaczam sie jak zwykle pozno, ale co tam czas. Milo cie wspominam bratku, ale
                przyznam, ze w ogole nie kapuje waszej grypsery. Za bardzo sie ze soba
                piescicie, pacience robi za zwierciadlane odbicie adasia z tym samym zapalem
                niszczac wrogow jej podejrzanej moralnosci. Ta winda co jej spadla na glowe
                musiala narobic tam szkod ze hej! Pozdrawiam serdecznie.janek
                • patience Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 20.10.05, 17:16
                  Gdyby nie to, ze cie lubie, bandyto jeden, to bym w koncu zareagowla na te
                  usilne prowokacje.
    • drf . : . 17.10.05, 19:04
      emigra©jaMarca68-zwrot polskiego obywatelstwa przez NSA
      dajczgewand@chello.se
      +467361977
    • abprall Re: . 17.10.05, 19:21
      idiota..
      ---------
      pieprzone cywile
      • drf appral przedstawiasz sie?-) 17.10.05, 19:26
        )abprall napisał:

idiota..

hehe
    • zupagrzybowa . : . 17.10.05, 19:39
      www.geocities.com/Hollywood/Set/4836/zhivago.mid
      • drf matrix68 18.10.05, 13:05
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=30548868
        • drf Prognoza Pogody 18.10.05, 16:40

Prognoza Pogody. Lepsza jest oczywiscie Gnoza Pogody, a dobre PR zrobi reszte wink
          Ocieplenie Relacji MiedzyLudzkich oczekiwane w centralnej europie.Nize i spadek
          temperatur na krawedziach...Przeziebienie ptasie endemoniczne...euharystia
          potwierdza to trzesieniem sie Ziemi w Pakistanie a takze huraganami w Ameryce co
          z kolei Ociepla RelacjeMiedzyludzkie i tak w kolko macieju....

e ja tylko zartuje...wink))

taki humor wink
          • drf urodziny michnika 19.10.05, 02:57
            "...jeszcze sie taki nie narodzil coby wszystkim dogodzil..." wladyslaw gomulka
            • zupagrzybowa zaproszenie ze szwecji ... 20.10.05, 13:31
              img464.imageshack.us/my.php?image=republikenpolen1zg.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka