dajczgewand Do: SP,BT,WG,HS,IL,BT2,MC,MP,.......) /inF 17.10.05, 14:07 OVER ,&d newF ,uniCat Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Kropka nad i? 17.10.05, 15:05 Józek, nie znęcaj się, trudno trafić w tę kropkę. Przy okazji przesyłam bezczelne całuski dla SP oraz ukłony dla wszystkich innych - rozszyfrowanych i nie, poznanych i nie. A może to tylko pretekst, żeby wrzucić ten link? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&wv.x=2&a=30548868 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kropka nad i? 17.10.05, 15:08 No! Nareszcie... jeni, jestes WIElKI, dam cynk Fredziowi Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kropka nad i? 17.10.05, 15:19 Dalam cynk: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30550090 Jeni, jestes wielki, calusy)) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Co nareszcie, co nareszcie?! 17.10.05, 15:32 patience napisała: > Jeni, jestes wielki, calusy)) No co, czasem jestem wielki Jak znajdę właściwy rytm z Tobą Tym razem ukradkowe spojrzenie na zegarek upewnia mnie, że to ja zainicjowałem grę wstępną Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 17.10.05, 15:35 Zdecydowanie, jestes inicjator aktualnej gry milosnej. Ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze w niej uczestniczy pare tysiecy osob? Seks grupowy gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Ja tam jestem otwarty na różne takie eksploracyjki 17.10.05, 15:44 patience napisała: > Zdecydowanie, jestes inicjator aktualnej gry milosnej. Ale nie wiem czy > zdajesz sobie sprawe, ze w niej uczestniczy pare tysiecy osob? Seks > grupowy gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja tam jestem otwarty na różne takie eksplora 17.10.05, 15:51 heh od lat 90 czekalam na ten wyrok. Co prawda moj pomysl polegal na przywroceniu paszportow w trybie ustawy i jakiejs drobnej uroczystosci w sejmie ktoraby symbolicznie zakonczyla tn PRLowski syf, ale coz. Minelo 10 lat, wyszlo na moje, tylko ze wyrokiem NSA. I dalej nie wiadomo gdzie i do kogo maja sie maja zwracac osoby po odbior paszportow, a cala sprawa zalatwiana jest ukradkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To może wcale mi się nie przyśniła taka rozmowa? 17.10.05, 16:00 patience napisała: > heh od lat 90 czekalam na ten wyrok. Co prawda moj pomysl polegal na > przywroceniu paszportow w trybie ustawy i jakiejs drobnej uroczystosci w > sejmie ktoraby symbolicznie zakonczyla tn PRLowski syf, ale coz. Minelo 10 > lat, wyszlo na moje, tylko ze wyrokiem NSA. I dalej nie wiadomo gdzie i do > kogo maja sie maja zwracac osoby po odbior paszportow, a cala sprawa > zalatwiana jest ukradkiem. No właśnie. Ale nie marudźmy - to krok we właściwym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To może wcale mi się nie przyśniła taka rozmo 17.10.05, 16:17 Bardzo sie ciesze I z tej radosci ide wyprowadzic kota na spacer, niech tez ma swieto Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Tylko uważaj 17.10.05, 16:33 patience napisała: > Bardzo sie ciesze I z tej radosci ide wyprowadzic kota na spacer, niech tez > ma swieto Mam nadzieję, że to nie jest reprezentant rasy Cheshire, co to znika, pozostawiając uśmiech. O, taki: )))) Lepiej przypnij mu smycz. Do uśmiechu. Wolność wolnością, ale porzundek musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To był post nr 13. Żeby nie wykrakać, dodaję nr 14 17.10.05, 16:52 Całuski, i ukłony dla kota)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tylko uważaj 17.10.05, 19:52 On zawsze chodzi na smyczy bo wspina sie na wszystkie napotkane drzewa. A ja sie boje mandatu za uporczywe wzywanie strrazy pozarnej Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 20.10.05, 14:47 Wlaczam sie jak zwykle pozno, ale co tam czas. Milo cie wspominam bratku, ale przyznam, ze w ogole nie kapuje waszej grypsery. Za bardzo sie ze soba piescicie, pacience robi za zwierciadlane odbicie adasia z tym samym zapalem niszczac wrogow jej podejrzanej moralnosci. Ta winda co jej spadla na glowe musiala narobic tam szkod ze hej! Pozdrawiam serdecznie.janek Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Co nareszcie, co nareszcie?! 20.10.05, 17:16 Gdyby nie to, ze cie lubie, bandyto jeden, to bym w koncu zareagowla na te usilne prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
drf . : . 17.10.05, 19:04 emigra©jaMarca68-zwrot polskiego obywatelstwa przez NSA dajczgewand@chello.se +467361977 Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa . : . 17.10.05, 19:39 www.geocities.com/Hollywood/Set/4836/zhivago.mid Odpowiedz Link Zgłoś
drf matrix68 18.10.05, 13:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18722627&a=30548868 Odpowiedz Link Zgłoś
drf Prognoza Pogody 18.10.05, 16:40 Prognoza Pogody. Lepsza jest oczywiscie Gnoza Pogody, a dobre PR zrobi reszte Ocieplenie Relacji MiedzyLudzkich oczekiwane w centralnej europie.Nize i spadek temperatur na krawedziach...Przeziebienie ptasie endemoniczne...euharystia potwierdza to trzesieniem sie Ziemi w Pakistanie a takze huraganami w Ameryce co z kolei Ociepla RelacjeMiedzyludzkie i tak w kolko macieju.... e ja tylko zartuje...)) taki humor Odpowiedz Link Zgłoś
drf urodziny michnika 19.10.05, 02:57 "...jeszcze sie taki nie narodzil coby wszystkim dogodzil..." wladyslaw gomulka Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa zaproszenie ze szwecji ... 20.10.05, 13:31 img464.imageshack.us/my.php?image=republikenpolen1zg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś