andrzejg Re: _______________Cześć! Wasz Moher w moherowej 17.11.05, 10:17 Cześć Nie jest źle Jeszcze nie zwalniam A. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: _______________Cześć! Wasz Moher w moherowej 17.11.05, 10:28 Wyluzuj bracie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: _______________Cześć! Wasz Moher w moherowej 17.11.05, 10:29 Jasne,że dotyczy Haszka. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____Po drabinie o małych szczebelkach z uslizgami 17.11.05, 11:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32079068&a=32101423 to ja szedłem bo esbecja ściagała takich w dół agenturalnie zawzsze byłem p.o. po kilka lat co było sprzeczne z prawem pracy... stos medali za.... moje sukcesy znalazłem w szufladzie sekretarza miejskiego awansowanego na Dyra choc powinien siedzieć za rozp.., niekompetencję, niszczene fachowców i sprzetu zapytaj towarzysza R7 jakich awansowali kiedyś gdy go zapił kazal mi znaleźć klucz...bo jak zwykle doprowadził do katastrofy! jak nie wierzysz mi to popatrz na Polskę! To oni tak ją urządzili! I nie pieprz o drabinie i windzie bo pomyślę że sam jesteś ubecką windą wyniesiony i polujesz z wiadomych względów na Hasza! Qrva jacy Wy jesteście beznadziejni! Poptrz se na Sobotkę, Neumanna...a pamiętasz jak sie rzucał z pięściami na reportera ? Tak jak Ty na Hasza tymi beznadziejnymi niby ironicznymi strzałami we wlasną stopę! A ja z Wami ogródkami chamy i durnie tyle lat sie cackałem! Bełkot mi tu zarzycali, na ekonomii się nie znam o medycynie nic nie wiem o liczbach ze mną nie można pogadać bo się nie znam idealista oderwany od realiów jezdem, poczucua humoru, pisac nie umiem ....trzymajcie mnie.... Moher mi się obsunął... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 obecnie wystarczy samo czytanie Hasza 17.11.05, 12:32 hasz0 napisał: > powinien siedzieć za rozp.., niekompetencję, > niszczene fachowców i sprzetu zapytaj towarzysza R7 jakich awansowali Czy jest o czym dyskutowac? Hasz juz wydal wyrok. Fundament IV RP nalezy wylac na warstwie komunistow. Niezaleznie od definicji tego kim sa komunisci - to Ci ktorzy sa Haszowi nie w smak. Gdy jedynie czytam mam dosc zabawy - wyjatkowo gorzkiej. Czekolade taka lubie. Ale to niepoprawne bo asfalt powinien lezec na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny11 Re: obecnie wystarczy samo czytanie Hasza 17.11.05, 14:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=32103569&a=32110636 Odpowiedz Link Zgłoś
kazio_pulaski Re: obecnie wystarczy samo czytanie Hasza 17.11.05, 14:21 stary duren znowu w ciongu! Odpowiedz Link Zgłoś
lizut_maleszka nagr.spec.od Supruniuka wal w ich bohaterów Marian 18.11.05, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś
lizut_maleszka chopin stado cie poprze branzluj ich a hasz przepr 18.11.05, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Moherowy beret podbija ratusz 26.11.05, 02:24 Katarzyna Włodkowska, Gdańsk 25-11-2005, Specjalnie na wczorajszą sesję rady miasta gdański rajca PiS Kazimierz Koralewski zafundował sobie moherowy beret. Nakrycia głowy nie zdjął do końca obrad Określenie "moherowy beret" nabrało obraźliwego znaczenia, uderzając w słuchaczy Radia Maryja i wszystkich, którzy preferują taką garderobę - mówi Koralewski. Jego berecik szybko stał się głównym tematem rozmów w kuluarach. - Kaziu jest chyba niepoważny - mówił Marek Glinka, PO. - Mam w domu futrzaną czapkę z Rosji. Może przyjdę w niej? - Ja wezmę czapkę pilotkę - śmiał się Piotr Dzik (też PO). Za Koralewskim murem stawał Ryszard Klimczyk, szef klubu PiS: - Musimy być solidarni z "moherowymi beretami". To bardzo cenne przedsięwzięcie radnego, poruszające kwestię tolerancji. Koralewski w Gdańsku nie mógł znaleźć beretu, więc zamówił go aż w Krakowie. Mała flaga przyszyta do nakrycia głowy to inwencja żony radnego. - Z beretem nie rozstanę się do końca kadencji - zapewnia radny, prywatnie właściciel sklepu z elegancką odzieżą. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3033275.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg facet ma łeb 26.11.05, 05:30 wikul napisał: > Z beretem > nie rozstanę się do końca kadencji - zapewnia radny, prywatnie właściciel > sklepu z elegancką odzieżą. Robi sobie świetną reklamę.Nawet gadżety są stosowne. A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to jest informacja 26.11.05, 08:49 wikul napisał: > zapewnia radny, prywatnie właściciel > sklepu z elegancką odzieżą. Media finansuja bezczelnie reklame jego sklepu. I udaja, ze nie jest to lapowka dla zwyciezcow. Ciekawe czy Kaminski zauwazy ta korupcje. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Pozachwycam się na Waszych oczach moim premierem 26.11.05, 10:00 Marcinkiewicz jest BOMBOWY! Nie znałem faceta wwczesniej. Pierwsze wrażenie nuuuu... kamery TV - "Dworowały" otorynolaryngologiczne aspekty układania ust wyolbrzymionego niewątpliwym stresem frycowo-tremalnym debiutu ekspozalnego premiera, nie licząc Olszewskiego, pioniera obalania stolików "ukartowanych". Ale potem z godizny na godz z dnia na dzień piłka nożna, ząłwtił Olejnik Zakowskiego...PGNiG Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nicki z 0 pojedynczym nie z "o" są fajne! Ziobro=0 26.11.05, 11:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31492054&a=32575255 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Ziobro = 0 --> GTW = 0 26.11.05, 13:21 Ziobro kryje Grupe Trzymajaca Wladze. Mataczy i ukrywa dowody na GTM. Ja to pisze juz dzis. Hasz obudzi sie z reka w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Marcinkiewicz zdradzil haszystow 26.11.05, 13:18 hasz0 napisał: > Marcinkiewicz jest BOMBOWY! Facio zajmuje sie wszystkim poza najwazniejsza sprawa panstwa. DEKOMUNIZACJA. W koncu po co moherowi haszysci wybierali drob? Za 4 lata Hasz bedzie pisalo o zdradzie. Ja pisze dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: a co ma premier do tego goscia z moherem 26.11.05, 15:24 premier jest ciągle odpytywany o audycje i wizyty w radu Maryja. Olejnik Monika miała nawet jakiś kapelusz czy beret na stoliku podczas pierwszego "Prosto w oczy"! On tak bezbłęnie załatwia te durne baby co się miotają od mohera po marsz róności... zamiast uprawiać sex intelektualny z Haszem chcą go nie dopuścić... ja ta dr co Ma abuse jr Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Marcinkiewicz, Marcinkiewiczem 26.11.05, 15:53 ja tylko zauwazyłem ,ze obnoszenie się z elementem odziezy, gdy w tej odziezy sie pracuje moze rodzic podejrzenia o chęc wypromowania swojej firmy.Gośc powinien uwazac co robi. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Marcinkiewicz, Marcinkiewiczem a Wy swoje 27.11.05, 10:37 Zadziwia mnie tolerancja i umiarkowanie, przywiązanie do umów, prawa, równości, godności, poszanowania odmienności do pacyn... Te pacyny to Wy drodzy Forumiarze. Moich antypacyn nie ukrywam. One zdały egzamin - bo one wielu z Was też przestestowały! Tych którzy porównali moje jawne pacyny z prawdziwymi! ...Nie rozumiecie? 5 lat byłem aux courent, elegancki, taktowny i uprzejmy, przestrzegałem bon ton, nie używałem słow na "g"... wylewano na mnie pomyje, życzono smierci... ale gdy tylko grzecznie zapytam - to sie okazuje, ze lewacy i lewaczki oskarżają mnie.. o wylewanie pomyj i bez dyplomu oceniają mój stan umysłu. Pacyn i tych zyczeniowych zbrodniarzy wtedy nie ruszały! Choć wyrażały się w tym samym wątku! Co ciekawe Ci sami oskażają teraz rząd Marcinkiewicza o to samo czego nie zrobił, gdy oskarżali wcześniej, ze zrobi! Tak samo nie oskarżali pacyn ani zbrodniarzy myślowych - ale dziś stają w ich obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie znalem Cie nigdy takim 27.11.05, 10:44 hasz0 napisał: > 5 lat byłem aux courent, elegancki, taktowny i uprzejmy, > przestrzegałem bon ton, nie używałem słow na "g"... Choc przyznam, ze slyszalem taka legende od kogos. > wylewano na mnie pomyje, Szkoda na takiego jakim prezentujesz sie wspolczesnie. Lepiej dac swiniom. Bedzie przyrost masy. Tobie juz nic nie pomoze. > życzono smierci... Kontynulujesz niewatpliwie swoj festiwal pomowien. Glowne Twoje zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 kon jaki jest kazdy widzi 27.11.05, 10:53 hasz0 napisał: > ale gdy tylko grzecznie zapytam - to sie okazuje, ze lewacy i lewaczki > oskarżają mnie.. > o wylewanie pomyj i bez dyplomu oceniają mój stan umysłu. 1. Pomawianie ustawicznie uprawiane przez haszka polega na wylewaniu pomyj. Nie polega na dostarczaniu dowodow dla sadu. 2. Pewne stany umyslowe sa tak widoczne, ze nie potrzeba dyplomow aby je rozpoznac. Po takim rozpoznaniu wiekszosc ludzi odsyla delikwenta do specjalisty. Moglbys miec pretensje, ze cie lecza bez odsylania do specjalisty. Tak juz jest ten swiat urzadzony. Niezgodnie z intencja tworcza Twej boskosci. > Co ciekawe Ci sami oskażają teraz rząd Marcinkiewicza Szczegolnie Ci, ktorzy w ogole sie nie wypowadaja. Idealne obiekty dla pomowien. Nie moga podac linkow do wypowiedzi przeciwnych do haszystowskich pomowien. > Tak samo nie oskarżali ... zbrodniarzy myślowych Smakowite pojecie haszystowskiej "rewolucji" "moralnej". "Zbrodniarz myślowy". Z niecierpliwoscia oczekuje empirycznego rozwiniecia i ciagu dalszego. BRAWO. IQ 170 podsmazane z muchomorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: a co ma premier do tego goscia z moherem 27.11.05, 10:56 haszszachmat napisał: > premier jest ciągle odpytywany o audycje > i wizyty w radu Maryja. A co w tym dziwnego? Jaroszewicza też by odpytywali, co tak często jeździ do Moskwy (gdyby było komu odpytywać, tzn. gdyby za Jaroszewicza istniały wolne media). > On tak bezbłęnie załatwia te durne baby co się miotają od mohera po marsz > róności... Haszu, obawiam się, że pitolisz. "On" nic nie załatwia. Wizerunek medialny, swego rodzaju maska, jaką zdecydował się przyjąć do nadawania w eter, to połączenie głupkowatego oblicza rozsiewającego wrażenie wszechkompetencji, kojarzy mi się z opisanym przez Haska kadetem Bieglerem, który na deskach ustępów w c.k. eszelonach nawet zaczął w kajecie pisać c.k. historię, ale poprzestał tylko na tytułach rozdziałów. Taka maska - często bywa, że jest środkiem służącym przetrwaniu, np. przetrwaniu czasów c.k. Mogą taką maskę nosić też zupełnie przyzwoici faceci wytypowani do odstrzału przez drób. Metoda powinna być w tym ostatnim przypadku całkiem skuteczna. _____________________________ Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia" Odpowiedz Link Zgłoś