Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski puknij ty się w głowę bufonie

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.10.02, 19:49
Jak Polacy odebraliby taką wypowiedź np. Putina, że
Polacy w referendum głosując za przyjęciem Rosji do UE
wykazali się odpowiedzialnością.
Pewnie trzy czwarte szlag na miejscu by trafił. Bo jak
taki byle Putin może oceniać czy Polacy są
odpowiedzialni czy nie.
Podobnie Kwachu zachował się w stosunku do Irlandii.
stwierdził: Irlandczycy wykazali wielką odpowiedzialność.
www2.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1076962.html?v=0&f=28
Szczyt głupoty w prowadzeniu polityki międzynarodowej,
mieszanie się w sprawy wewnętrzne innego państwa.
Nowy
Obserwuj wątek
    • adamm00 dajmy spokój 21.10.02, 19:55
      temu zalosnemu czlowieczkowi znikąd. Temu klamczuszkowi magistrowi-nie-
      magistrowi, ktory placze sie jak licealista, gdy mu kartki zabraknie. Temu
      umyslowi, ktory jedyne, co mogl wymyslec w zwiazku z referendum w Irlandii to
      to, ze jak zaglosuja na nie to mu Guinness bedzie gorzej smakowalsad((
      • Gość: jonek Re: dajmy spokój IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 20:21
        ale was to musi frustrowac to ze Kwach nam prezydentuje......i jeszcze ma 80%
        poparcia w sondazach.... a jeszcze premierem jest Miller, tez
        czerwony.......a SLD stałe poparcie 35%...... tylko wkurwienie i stress.stres
        i wkurwienie. warunki idealne do rozkwitu żylaków odbytu, nie nowy?
        • Gość: Nowy A jak się żyje tym 80% pod rządami Kwacha i IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.10.02, 22:46
          reszty tego skurwysyństwa. Ja się z tymi 80% nie
          utożsamiam. Ja nieźle zarabiam i wiem ile jest Kwas i ta
          reszta warta dla ludzi ogłupiałych przez komunę. Kwas i
          Sld mają 100% poparcie przede wszystkim w PGR-ach i
          lumpenproletariackich rodzinach.
          Nowy
          • Gość: +++Ignorant Re: A jak się żyje tym 80% pod rządami Kwacha i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 22:53
            Gość portalu: Nowy napisał(a):

> reszty tego skurwysyństwa. Ja się z tymi 80% nie
            > utożsamiam. Ja nieźle zarabiam i wiem ile jest Kwas i ta
            > reszta warta dla ludzi ogłupiałych przez komunę. Kwas i
            > Sld mają 100% poparcie przede wszystkim w PGR-ach i
            > lumpenproletariackich rodzinach.
            > Nowy

Sława!

Jak cała lewica i posttepactwo: :" nudą czekania syci ciemną siłę masy, co
            nigdy do syta mnie żarła"...

Pozdrawiam!

Ignorant
            +++
            • Gość: Alen Re: A jak się żyje tym 80% pod rządami Kwacha i IP: proxy / *.i-one.at 21.10.02, 23:46
              Ja mam problem z tym cytatem Według GW.

Cytat:
              ----------------------------------------
              Według Kwaśniewskiego, fakt, że Irlandia - kraj z nie najliczniejszą liczbą
              ludzi mógł aż tak zdecydować o losach UE jest dowodem na głęboką demokrację w
              Unii.
              ----------------------------------------

Demokracja to są rządy większości , a nie mniejszości .
              Przykład ten pokazuje całkiem coś innego niż Kwaśniewski mówi, a mianowicie
              chore struktury w EU .
              Bo przecież jak to może być , iż tak mały kraj jak Irlandia może powiedzieć
              Liberum Vetto , i tym samym zablokować rozszerzanie takiego wielkiego
              organizmu jak Europa .

Ja bym widział w tym artykule w GW raczej klasyczny przykład manipulacji
              informacją , Poza tym było by dobrze żeby dziennikarze GW czytali trochę obce
              dzienniki , wyrobili by sobie wtedy trochę bardziej pogląd na tą kwestie . Bo
              czasami można rzeczywiście odnieść wrażenie że Polska leży gdzieś na środku
              oceanu spokojnego , spokojnego nie w europie.
              Z takimi sprzecznościami jestem nieraz konfrontowany.

Co dotyczy się 80% poparcia Kwaśniewskiego , to moim zdaniem pokazuje to
              jedno. A mianowicie stopień dojrzałości politycznej narodu polskiego.
              Bo nawet gdyby on miał jeszcze większe poparcie ,nie zmieni to faktu że służył
              on oprawcą narodu polskiego , sowitą . Tylko dzięki temu , jak również
              faktowi że w Polsce nie została przeprowadzona lustracja , było możliwe
              niedojrzałe politycznie społeczeństwo tak propagandą ukształtować, że
              Kwaśniewskie został w ten sposób ulokowany na stanowisku prezydenta.
              Poziom Kwaśniewskiego jest widoczny w jego pochopnych decyzjach , które nie
              jedno krotnie kolidują z interesem narodowym .
              Jego błazeńskie decyzje i wywiady są często tak interpretowane ,jak pokazuje
              wyżej podany cytat. A więc ma on wsparcie gazet które pokazują
              społeczeństwu ,jak ma myśleć.

Demokracja w stylu azjatyckim , nie ma to nic wspólnego z demokracją krajów
              wolnych , a jest tylko przykładem że do demokracji trzeba dorosnąć .

Alen.

• Gość: AdamM (nie zalogow podpisuje sie obiema rekami n/t:)) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.10.02, 23:49
          • Gość: babariba Re: A jak się żyje tym 80% pod rządami Kwacha i IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 23:49
            Gość portalu: Nowy napisał(a):

> reszty tego skurwysyństwa. Ja się z tymi 80% nie
            > utożsamiam. Ja nieźle zarabiam i wiem ile jest Kwas i ta
            > reszta warta dla ludzi ogłupiałych przez komunę. Kwas i
            > Sld mają 100% poparcie przede wszystkim w PGR-ach i
            > lumpenproletariackich rodzinach.
            > Nowy

Tatka rydzyk tak dobrze płaci?
        • Gość: Żylak Re: dajmy spokój IP: *.man.poznan.pl 22.10.02, 15:23
          Nas to cieszy, bo taki Kwach to niezbity dowód, że w Plsce nie ma antysemityzmu
          i nigdy go nie było !!
        • Gość: Alen Re: dajmy spokój IP: proxy / *.i-one.at 22.10.02, 18:07
          Gość portalu: jonek napisał(a):

> ale was to musi frustrowac to ze Kwach nam prezydentuje......i jeszcze ma
          80%
          > poparcia w sondazach.... a jeszcze premierem jest Miller, tez
          > czerwony.......a SLD stałe poparcie 35%...... tylko wkurwienie i
          stress.stres
          > i wkurwienie. warunki idealne do rozkwitu żylaków odbytu, nie nowy?
          Gość portalu: jonek napisał(a):

> ale was to musi frustrowac to ze Kwach nam prezydentuje......i jeszcze ma
          80%
          > poparcia w sondazach.... a jeszcze premierem jest Miller, tez
          > czerwony.......a SLD stałe poparcie 35%...... tylko wkurwienie i
          stress.stres
          > i wkurwienie. warunki idealne do rozkwitu żylaków odbytu, nie nowy?
          >

jonek , nie przejmuj się i nie ciesz za wcześnie .
          W jakich rękach są media i instytuty zajmujące się badaniami statystycznymi ,
          mieliśmy okazję się przekonać .
          Np. przy prognozach ostatnich wyborów , gdzie wynik Samoobrony niczym nie
          przypominał prognoz . Na pewno tymi manipulacjami przyczyniono się do małego
          spadku procentowego popularności tego stronnictwa , ale nie dużej . Na pewno
          Lepper miał by trochę więcej procent , nie zmieni to jednak nic . Może tylko
          troszeczkę opóźnić .
          Rządzące pospólstwo i tak dostanie rozliczenie za swoje barbarzyńskie
          działanie na niekorzyść narodu . Tej hydrze niszczącej naród trzeba po prostu
          uciąć głowę .
          Wtedy i tylko wtedy będziesz miał do czynienia z prawdziwą popularnością
          Kwaśniewskiego .
          Póki co to hydra ta zachowuje się powoli panicznie , widząc że coraz większa
          część społeczeństwa idzie po rozum do głowy i chce głosować na Samoobronę ,
          wymyśla kosmiczne historyjki i stara się zastraszyć społeczeństwo dyktatorem
          Lepperem .
          Kto w to uwierzy ? Tylko naiwny , czas dyktatu w europie jest już dawno za
          nami . Ta hydra boi się tak moralności i prawości że nie jest gotowa na
          wszystko , ma się czego bać ona, bo też ma nie czyste sumienie a gniew na nią
          narodu jest coraz większy .

Alen.
    • Gość: sam puknij się w swoją głowę popłuczyno po rydzyku IP: *.acn.pl / 10.133.130.* 22.10.02, 00:30
      tylko delikatnie, bo w środku pusto
      • wesoly3 Re: puknij się w swoją głowę popłuczyno po rydzyk 22.10.02, 04:06
        to ty sam-us uwazasz naszego
        prezydentuncia kwaska za osobe
        inteligentna ?? I kulturalna ???
    • Gość: Nowy Chyba, że zostanie prezydentem Irlandii IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.10.02, 22:52
    • Gość: Nowy Podciągnięte w sprawie "nowej mody polityków" IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.10.02, 18:13
    • Gość: Zapodajew Re: Kwaśniewski puknij ty się w głowę bufonie IP: *.chello.pl 23.10.02, 22:37
      No ta...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka