adamm00 23.10.02, 23:29 No nie powiem, wzruszylas mnie trafnoscia rozpoznania (odrozniwszy mnie podszywacza). Naprawde milo mi sie zrobilo)). Dzieki! PZDR)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 23.10.02, 23:36 adamm00 napisał: > No nie powiem, wzruszylas mnie trafnoscia rozpoznania (odrozniwszy mnie > podszywacza). Naprawde milo mi sie zrobilo)). Dzieki! > PZDR)))))))) nie m z co.Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Ani belg.:) 23.10.02, 23:46 Aniu,bo mi wypadnie,to pilne!!! Czy u Ciebie chello stawia jakieś warunki odnośnie limitu pobierania danych z netu? Jakieś ograniczenia w giga? Stuknij jak Cię proszę! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani belg.:) IP: *.upc.chello.be 23.10.02, 23:49 bykk napisał: > Aniu,bo mi wypadnie,to pilne!!! > Czy u Ciebie chello stawia jakieś warunki odnośnie limitu pobierania > danych z netu? Jakieś ograniczenia w giga? > Stuknij jak Cię proszę! > hej! Ja sie na tym nie znam .Ale chyba raczej nie.Place miesieczny abonament i stukam ile wlezie jak tylko mam czas. Czy o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Ani belg.:) 23.10.02, 23:54 Aniu,prawie,ale jeśli możesz,to się dowiedz i stuknij do mnie,bo mam zakład i są różniste opinie. Jedni mówią tak,inni inacy! Muszę mieć pewność. Ciekaw jestem czy inni operatorzy też cosik takiego stosują? hej! gościu mnie prosił,czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani belg.:) IP: *.upc.chello.be 23.10.02, 23:59 bykk napisał: > Aniu,prawie,ale jeśli możesz,to się dowiedz i stuknij do mnie,bo mam zakład > i są różniste opinie. Jedni mówią tak,inni inacy! Muszę mieć pewność. > Ciekaw jestem czy inni operatorzy też cosik takiego stosują? > hej! > gościu mnie prosił,czy to prawda? Bykku jutro za dnia przejrze te umowe.Ale z tego co wiem na goraco to zadnych ograniczen nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Ani belg.:) 24.10.02, 00:05 Aniu,dzięki Ci Pani z góry)! Cosik mnie to śmierdzi,dlatego pytam ludzi,bo nie chcę przegrać zakładu!!! Akurat w Holandii nie mam nikogo,więc czekam na Cie! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ani belg.:) IP: *.upc.chello.be 24.10.02, 00:27 bykk napisał: > Aniu,dzięki Ci Pani z góry)! > Cosik mnie to śmierdzi,dlatego pytam ludzi,bo nie chcę przegrać zakładu!!! > Akurat w Holandii nie mam nikogo,więc czekam na Cie! > hej! 212.142.22.57/virtual/poland_live/index.html Bykku na razie podrzucam Ci link do polskiego chello to sam sie zorientujesz. Zasady sa takie jakie i u mnie. hej.Zaraz ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Ani belg.:) 24.10.02, 00:33 Aniu,"alechś" mnie zrobiła w konia! Przecie z nimi walczę,coś mi tu przysłała?:!!! Dowiedz się i daj znać! Takie coś to mam na kompie! hej! Odpowiedz Link Zgłoś