Gość: Luzer Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.03.01, 16:35 Przestan, chcialbys zlikwidowac najbardziej rozrywkowa rozglosnie radiowa?! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 193.0.74.* 18.03.01, 16:41 kolego co masz do Radia Maryja. Tylko konkretami ponieważ rzucanie na wiatr jakiś frazesów to nie jest dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolly Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 195.94.211.* 18.03.01, 16:47 Tak jak mówię, tacy ludzie podpalali stosy w XVI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Do draba IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.03.01, 16:57 Gość portalu: drab napisał(a): > kolego co masz do Radia Maryja. Tylko konkretami ponieważ rzucanie na wiatr > jakiś frazesów to nie jest dyskusja Kolego, nic nie mam do radia Maryja. Zawsze swietnie sie bawie sluchajac ich programow. Pierwszy bede bronil ich prawa do nadawania. Nikt tak jak oni mnie nie rozsmiesza. Tak trzymac chopaki!!! Nie dajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Do draba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.01, 20:11 Najlepiej powieśmy wszystkich , którzy nam nie odpowiadają, których nie lubimy. Na końcu zostanie ten , który sam sie powiesi. I już. Drab! Nie chcesz to nie słuchaj. Popatrz na BigB. Radio Maryja jest radiem wartości. Czasami wykorzystują je oszołomy to fakt. Ale kilka milionów ludzi słucha tego radia codziennie. Ty nie musisz. Jak się zestarzejesz , kto wie- może zaczniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 193.0.74.* 18.03.01, 17:01 kolego Looser jeśli słuchasz to powiedz októrej godzinie a poza tym ja mówię o argumentach a nie jakimś tam śmiechu. Pytam się o przyczynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.03.01, 17:17 Kolego drhab. ja nie znam tej przyczyny. Pewnie jest nadprzyrodzonej natury, skoro nie potrafie jej zdefiniowac. Po prostu ilekroc wlacze te stacje, moje miesnie mimiczne kurcza sie wbrew mojej woli i wybucham niczym nieskrepowanym, radosnym smiechem. To pewnie Bog zeslal nam ojca dyrektora, zeby nas rozsmieszal w tych trudnych czasach. Chwala mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 193.0.74.* 18.03.01, 17:35 Gość portalu: Luzer napisał(a): > Kolego drhab. ja nie znam tej przyczyny. Pewnie jest nadprzyrodzonej natury, > skoro nie potrafie jej zdefiniowac. Po prostu ilekroc wlacze te stacje, moje > miesnie mimiczne kurcza sie wbrew mojej woli i wybucham niczym nieskrepowanym, > radosnym smiechem. To pewnie Bog zeslal nam ojca dyrektora, zeby nas > rozsmieszal w tych trudnych czasach. Chwala mu za to! po przeczytaniu tego tekstu niestety nie mogę stwierdzić że coś mądrego się dowiedziałem od ciebie na temat tej stacji a jeśli masz jakieś argumenty związane z twoim prześleniami to proszę podać je w bradziej przystępny sposób bo jest takie przysłowie które parafrazuję "poznać głupiego po uśmiechu jego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.03.01, 17:45 Gość portalu: drab napisał(a): > Gość portalu: Luzer napisał(a): > > > Kolego drhab. ja nie znam tej przyczyny. Pewnie jest nadprzyrodzonej natur > y, > > skoro nie potrafie jej zdefiniowac. Po prostu ilekroc wlacze te stacje, mo > je > > miesnie mimiczne kurcza sie wbrew mojej woli i wybucham niczym nieskrepowa > nym, > > radosnym smiechem. To pewnie Bog zeslal nam ojca dyrektora, zeby nas > > rozsmieszal w tych trudnych czasach. Chwala mu za to! > > > po przeczytaniu tego tekstu niestety nie mogę stwierdzić że coś mądrego się > dowiedziałem od ciebie na temat tej stacji a jeśli masz jakieś argumenty związa > ne > z twoim prześleniami to proszę podać je w bradziej przystępny sposób bo jest > takie przysłowie które parafrazuję "poznać głupiego po uśmiechu jego" Kolego, po przeczytaniu twojego tekstu musze z przykroscia stwierdzic, ze nie zrozumielismy sie. Oczywiscie, ze niczego madrego na temat tej stacji (wiemy o jaka stacje chodzi) nie mogles sie ode mnie dowiedziec. Przeciez ja nie mowilem (mozna sprawdzic), ze ta stacja jest madra. Mowilem, ze jest smieszna, a to niestety nie zawsze jest to samo. W tym przypadku nie jest. No coz, nie kazdy bywa Stanczykiem... Aha, a propos usmiechu - nie przejmuj sie swoimi kompleksami - moze i po usmiechu poznaja, zes glupi, ale ta smiertelna powaga tez z Ciebie Sokratesa nie uczyni. A wiec... wyluzuj troche. Pozrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 193.0.74.* 18.03.01, 17:50 Sluchaj sam widzę że się zapętlasz niestety nie masz racji. Ja ciebie się cały czas pytam czemu ci jest tak do śmiechu kiedy ty słuchasz to radio a ty mi mówisz o tym że nie ciągle jest śmiesznie powiedz wreszcie jakiś konkretny argument ta audycja nie podobała mi się ponieważ ... uważam że w tym programie nie uwzględniono tego tematu o to mi chodzi. A twoje ciągłe mówienie o ojcu Rydzyku jest żenująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: 63.232.212.* 18.03.01, 19:27 Witam Was drab/luzer. Po pierwsze chcialbym zauwazyc,ze sam tytul jest dosyc prowokujacy. Jezeli chodzi o moje poglady religijne uwazam sie za Katolika w pelni praktykujacego. Niestety musze stwierdzic, ze ksiadz Rydzyk ,czego bylem niestety swiadkiem podczas wizyty w Polsce kilka lat temu jest duchownym palajacym nienawiscia do wszystkiego co nie jest zgodne z jego pogladami?. Podczas jego kazania chcialem "wyc" sluchajac tego co opowiadal do tlumu wiernych. Mlody wikary skromnie krecil glowa nie moga uwierzyc w brednie ktorymi karmil ks.Rydzyk nas tam zebranych. Co do Radia Maryja sadze , ze jak wiele koscielnych stacji przekazuje wartosci moralne, ktorymi kieruje sie nasza religia (mysle o Katolicyzmie), zaznaczam,ze nie slucham tej stacji z prostego wzgledu nie mieszkam w Polsce (kazdy nie zgadzajacy sie moze zmienic czestotliwosc). Mam jednak nadzieje,ze jezeli ktos przeczyta moj komentarz, a jest w kontakcie z ks. Rydzykiem prosze mu przekazac, ze autorytety religijne w US wcale nie sa gorsze anizeli te w Polsce, a siostry zakonne w Ameryce nie chodza w mini spodniczkach ,ludzie modla sie dokladnie w ten sam sposob jak w Polsce, a ksieza ucza tolerancji religijnej w stosunku do innych religii, ktorych jest cala gama. Katolicy w Stanach sa katolikami nie dlatego,ze jest presja otoczenia sa nimi dlatego , ze wzrosli w tej religii i chca pielegnowac jej wartosci.pozdrowienia dla wszystkich mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.01, 20:21 Sory Drab. Nie chwyciłem Twojej prowakcji. Czasami słowa trktuję zbyt serio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 00:11 zawisnąć to raczej nie, ale szpital psychiatryczny byłby odpowiednim dla tego gościa miejscem. Przez takich tępych młotów nie mam zaufania do Kościoła, a chciałbym mieć. Rydzyk jest jednym z tych co tzw. "sekciarzy" chciałby palić na stosach, a sam jest klasycznym typem sekciarza. Ciekawe jak to możliwe, że taki przygłup robi aż tyle zamieszania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Uzywamy tego samego "pseudo" artystycznego... IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 22.03.01, 00:25 Jezeli mozesz zmienic swoje Pseudo bedzie to milo z Twojej strony. mariusz podpisuje sie od samego poczatku istnienia Forum. pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.artcom.pl 21.03.01, 20:52 No...jakieś 5 lat temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.daewoo.lublin.pl 27.03.01, 14:24 Swoboda wypowiedzi jest zagwarantowana przez konstytucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Czy Rydzyk powinien zawisnąć na najbliższej gałęzi IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 18:34 Na takiego debila szkoda by bylo galezi. Odpowiedz Link Zgłoś