maureen2 Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 07.08.06, 22:58 a ja jestem rozgoryczony tym,że nikt nie zaproponowal mo współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 07.08.06, 23:15 No, ale przynajmniej masz teczkę. Mnie nawet teczki nie założyli, nie byłam godna uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 08.08.06, 05:59 i to jest najgorsze, nie zaproponowali współpracy i założyli teczkę,fałszywą. I tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 08.08.06, 17:20 Zadali sobie nieco trudu fałszując teczkę, a zatem jesteś jakąś znaczącą postacią. Współpracy nie zaproponowali, a może byłeś, jak Zyta współpracownikiem, tylko wcale o tym nie wiedziałeś. Mnie zupełnie olali, dopiero to powinnam czuć się niedowartościowana. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 08.08.06, 17:31 ewa8a napisała: > Zadali sobie nieco trudu fałszując teczkę, a zatem jesteś jakąś znaczącą > postacią. Współpracy nie zaproponowali, a może byłeś, jak Zyta > współpracownikiem, tylko wcale o tym nie wiedziałeś. Mnie zupełnie olali, > dopiero to powinnam czuć się niedowartościowana. > Ewo, jeszcze jest szansa, że Twoja teczka znajduje się gdzieś w opuszczonej szopie lub wysypisku śmieci ) wiadomosci.onet.pl/1367213,11,item.html owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 08.08.06, 17:39 ,,Andrzej Fiszke, członek Kolegium Instytutu Pamięci Narodowej, jest zaskoczony odnalezieniem esbeckich teczek. W rozmowie z "Gazetą" przyznaje, że nie przypomina sobie sytuacji, by po tylu latach odnaleziono akta kogoś znanego.’’ Tzn, że znalezienie teczki kogoś mało znanego, w dodatku na śmietniku to rzecz normalna. Słusznie, jest jeszcze nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Byłem nikim ?, bo nie proponowali mi współpra 08.08.06, 18:19 ewa8a napisała: > ,,Andrzej Fiszke, członek Kolegium Instytutu Pamięci Narodowej, jest zaskoczony > > odnalezieniem esbeckich teczek. W rozmowie z "Gazetą" przyznaje, że nie > przypomina sobie sytuacji, by po tylu latach odnaleziono akta kogoś znanego. > 217;’ > > Tzn, że znalezienie teczki kogoś mało znanego, w dodatku na śmietniku to rzecz > normalna. Słusznie, jest jeszcze nadzieja. > Ewo, ja też nie mam teczki i nadziei na jej znalezienie nie mam żadnych owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jest jeszcze inna mozliwosc 08.08.06, 06:48 rambonoff napisał: > Czuję się świetnie. Uznali Cie za swira. Sam w koncu uwazasz za wskazane napisac cos o swym zdrowiu. Wariatow nie wolno bylo werbowac. To, ze pisujesz na FA juz dostatecznie swiadczy o Twoim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: jest jeszcze inna mozliwosc 08.08.06, 10:27 niemożliwe,słyszałem o paru przydatnych "rzekomych" wariatach. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jest jeszcze inna mozliwosc 08.08.06, 10:40 rycho7 napisał: > To, ze pisujesz na FA juz dostatecznie swiadczy o Twoim stanie. I nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jestem swiadomy aberacji 08.08.06, 17:25 pozarski napisał: > rycho7 napisał: > > > To, ze pisujesz na FA juz dostatecznie swiadczy o Twoim stanie. > > I nawzajem. Gdy to pisalem mialem swiadomosc, ze uderza to tez we mnie. Nie musisz robic za moja proteze umyslowa. Wystarczysz za proteze dla swego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: jest jeszcze inna mozliwosc 08.08.06, 17:24 rycho7 napisał: > Wariatow nie wolno bylo werbowac. Taaaaaaak? To przez co ta komuna "runęła"? Teraz zresztą też podobno "nie wolno" ich zatrudniać np. w rządzie. I co, przejmuje się ktoś tym? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Niewerbowane PiSiaki 08.08.06, 17:29 jaceq napisał: > To przez co ta komuna "runęła"? PiSiaki twierdza, ze nie runela lecz przejela majatek w ustroju kapitalistycznym. Niewerbowane PiSiaki sadza, ze cos beda w stanie z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Niewerbowane PiSiaki 08.08.06, 17:34 A to pewna informacja, że "niewerbowane"? Może chciałeś powiedzieć: "niewerbalne" (tak jak ich sojusznicy "niepiśmienni")? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bez gwarancji 08.08.06, 17:43 jaceq napisał: > A to pewna informacja, że "niewerbowane"? Moze znajda sie jakies tabuny esbekow, ktore beda zapewnialy, ze rejestrowali wariatow aby uchronic ich od wsadzenia do psychuszki. No bo komuna opozycjonistow wsadzala do psychuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: bez gwarancji 08.08.06, 18:46 wsadzała tych,co nie chcieli współpracować,tym co poszli na współpracę zakłada- ła teczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rambonoff Re: jest jeszcze inna mozliwosc 08.08.06, 22:57 rycho7 napisał: > Uznali Cie za swira. Sam w koncu uwazasz za wskazane napisac cos o swym > zdrowiu. Wariatow nie wolno bylo werbowac. Uczucie "świetności" jest pojemne. Nie musi dotyczyć stanu zdrowia [psychicznego] lecz na przykład nastroju łaskawco. > To, ze pisujesz na FA juz dostatecznie swiadczy o Twoim stanie. Ale gdybyś obstawał przy swoim, to witam na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś