Dodaj do ulubionych

Nurniowi dla podtrzymania ducha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 23:52
Z więzienia stanowego w Illinois DONIESIONO o zbiegłych spodniach:

Do tego pożałowania godnego wypadku doszło przez nieuwagę pewnego strażnika,
który wyprał część garderoby w zbyt wysokiej temperaturze. Korzystając z
okazji, spodnie zbiegły się o 5 centymetrów. Policja stanowa bezskutecznie
przeszukuje teren w poszukiwaniu ukrywającego się kilkucentymetrowego skrawka
materiału. Agenci federalni nie dają wiary posądzonemu o współudział
strażnikowi. Fakt, że się wszystkiego wypiera, wzmacnia jedynie ich
podejrzenia.

Ponadto - nureń modny:

www.nowypompon.pl/numer_02/strony/instrukcja_czapki_z_papieru.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Nureń udał się w podróż pociągiem. c.d.n. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 01:10
      Bajka pierwsza. n/t

Nureń (z Tucholi), lat 23, zabrał ze sobą bagaż i trochę prowiantu na drogę.
      Przed wejściem na peron skierował się do kasy dworcowej, gdzie kupił bilet. Po
      raz drugi w tym roku jechał do Spały. Całą drogę gapił się przez okno. Pies
      spał. n/t

c.d.następuje:

Drugi nureń udaje się w podróż. n/t.

Nureń z Michnowa, lat 21, zabrał ze sobą walizkę i trochę kanapek na drogę.
      Ponieważ w bilet zaopatrzył się wcześniej, nie musiał udawać się do kasy. Po
      wysłuchaniu komunikatu zapowiadającego godzinę odjazdu pociągu poszedł na peron
      i wsiadł do wagonu. Większą część podróży przekimał. Pies skamlał i nerwowo
      ruszał ogonem. n/t

c.d.następuje:

Trzeci nureń udał się w podróż jeszcze raz.n/t

Nureń 3 (n/t) w pośpiechu zapomniał o kanapkach na drogę. Ponieważ był
      spóźniony, nie kupował biletu w kasie dworcowej, tylko od razu wbiegł na peron.
      Nie zdążył już się cofnąć po zostawioną w taksówce walizkę. Ledwo zamknął za
      sobą drzwi wagonu, pociąg ruszył. Całą drogę gapił się przez okno. Wraz z psem.
      n/t.

c.d.n.

• Gość: EUROMIR RABINICZNE PRZYPOWIESCI Z GRODZISKA... IP: *.cm-upc.chello.se 31.03.03, 04:18
        - i ktoz by przypuszczal, ze jeszcze urzeduje tam cadyk.
        Dzis w nocy, przy wodce z calym swoim dworem...

(Symbolika scanowych przypowiesci malo - to prawda - przypomina mistrzow
        gatunku. Pelna socrealistyczanych opisow, daleka od czarodziejskich klimatow, w
        jednym tylko nieodparcie przywoluje skojarzenia z nocnym, rozgwiezdzonym niebem
        nad Lublinem.)

Zwid Scana.

Oto para mlodych nad miastem uniesiona... tak, tak, nie Witebsk to, a i ona
        czegos rozdrazniona, gdy perlowy stroj (widac wyraznie) nerwowo w locie
        szarpie. W dole dachy miasta szare i tylko w sadach zielone jablonie. Gdzie
        leca... zakochani, dokad?
        Do Scana, do Grodziska ? Na wesele?

Gdzie wesele?
        Ech panno mloda i jurny jej kawalerze - Scan w glowach wam przewrocil.
        Popatrzcie w oddali, hen tam, Grodzisko. Swiatlo luna bije przez okno domostwa.
        Wasz Cadyk zapity pod lawa lezy. Zejdzcie na ziemie. Juz po zabawie.

Euromir
        • felicia ... Z GRODZISKA... 31.03.03, 08:36
          Grodzisko czy Grodzisk?
          Jak zawsze w intencji prostowania nieścisłości (a niekiedy nieprawdy).
          Felicia
          • d_nutka Re: ... Z GRODZISKA... 31.03.03, 10:49
            felicia napisała:

> Grodzisko czy Grodzisk?
            > Jak zawsze w intencji prostowania nieścisłości (a niekiedy nieprawdy).
            > Felicia

z Grodziska to ja nadawałam,rzut kamieniem od mojego domu
            nie, to nie pomyłka
            jest takie miejsce tu
            w/g archeologów ma około 1000lat
            mało kto o tym wie, że północne rubieże Polski już wtedy były strzeżone

smile))
            • 7em Re: ... Z GRODZISKA... 31.03.03, 10:56
              d_nutka napisała:

> felicia napisała:
              >
              > > Grodzisko czy Grodzisk?
              > > Jak zawsze w intencji prostowania nieścisłości (a niekiedy nieprawdy).
              > > Felicia
              >
              >
              > z Grodziska to ja nadawałam,rzut kamieniem od mojego domu
              > nie, to nie pomyłka
              > jest takie miejsce tu
              > w/g archeologów ma około 1000lat

ciekawe czy tam tez był antysemityzm.

5040
        • Gość: Scan Ty z Nurniem, Euromirku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 09:15
          Na zmianę dyżurujesz na FA, dbając o moralność i prawomyślność uczestników,
          sprawdzając czy aby jakiś spisek się nie zawiązał?
          Więc przypominam Ci - masz do czynienia z obsesyjnym gówniarzem w osobie
          Nurnia. Zresztą Tobie też niewiele brakuje do tego stanu. Ale to Twój problem.
          • Gość: EUROMIR NALOG ZESCANOWANY. ROWNIEZ OBSESJA . IP: *.cm-upc.chello.se 31.03.03, 12:51
            Scanie Panie,

pytasz :

"Na zmianę dyżurujesz na FA, dbając o moralność i prawomyślność uczestników,
            sprawdzając czy aby jakiś spisek się nie zawiązał?"

Mylisz sie. Nie o moralnosc i prawomyslnosc Twoja idzie. Ale o poziom Twej
            nieobliczalnosci. Poziom, ktory kolejny raz ukazuje naduzywanie przez Ciebie
            (noca, w miejscu publicznym) napojow "wyskokowych". Ilosc plynow - podejrzewam -
            w przedziwny sposob skorelowana jest z poziomem Twej nienawisci. A wowczas
            (wyraznie widac)- zachowujesz sie jak obsesyjny gowniarz, w osobie Pana
            Nurniego - a nie swojej - postrzegajac zagrozenia.

To oczywiscie tylko Twoj (nocny) problem. Tym niemniej - pozwol - iz po starej
            znajomosci, bede Ci go - gdy przesadzisz - wykazywal.

Serdecznie Ci radze - poki co - radykalnie ograniczyc jednak spozycie.

Zawsze Ci zyczliwy :

Euromir

• Gość: Scan Pijak pijaka zrozumie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 14:04
              No i widzisz, coś narobił Euromirku. Rozpiłeś forum. A przy tym pacynkujesz.
              Skądinąd wolę, kiedy jesteś nawalony jak drzwi od Stodoły, bo przechodzi Ci
              sztywniactwo i zaczynasz mówić ludzkim językiem.

IDENTYFIKACJA EUROPEJSKA
              Autor: euromir@NOSPAM.gazeta.pl
              Data: 05-12-2001 21:09

Dzisiej w nocy siedzieliśmy z Profesorem dyskutując długo fenomen DEFINICJI
              IDENTYFIKACJI EUROPEJSKIEJ - a że w trakcie rozmowy wypiliśmy dwie butelki
              podłej amerykańskiej, syntetycznej whisky, więc położyłem się póżno i zmęczony.
              W nocy koszmary mnie nawiedziły......
              ------------------------

P.S. "dzisiaj" nie "dzisiej". Jest za to "dzisiejszy".

OBWIESZCZENIE
              Autor: Gość: euromir IP: *.cm-upc.chello.se
              Data: 03-12-2001 19:19
              --------------------------------------------------------------------------------
              OBWIESZCZENIE

Aby uciąć łeb wszelkim plotkom (tu na tych stronach) a jednocześnie spełnić
              demokratyczny wymóg samookreślenia - obwieszczam (po raz wtóry)co następuje:

Nie jestem z Senegalu ani Francuzem, Angolem ani Niemcem ani przedstawicielem
              jakiejkolwiek narodowości - tylko KOMPUTEREM - a imię moje EUROMIR.
              (Profesor natomiast jest prawie czystej krwi Litwinem. Wywodzi się z
              Rodziewiczów linii rodziewskiej- krzywskiej.)
              Zapytany przeze mnie czy chciałby niniejszy dokument parafować odparł, cytuję:
              " Pocałujcie mnie w dupę a Ty Euromirze przede wszystkim."

.............................................................................

• Gość: EUROMIR NALOG I NAUKA NA PAMIEC IP: *.cm-upc.chello.se 31.03.03, 14:30
                Dobrze Scanku,

iz przyznajesz sie do nalogu. Wiesz przecie, ze wowczas latwiej go leczyc !

Gratuluje, pierwszego udanego kroku, w celu walki z tym obrzydliwym,
                codziennym, wieczornym przyzwyczajeniem picia wodki pod ekran. Moze ono - wiesz
                przecie o tym - zrujnowac (ze szczetem) - to co pozostalo, nie tylko z Twojego
                zdrowie fizycznego, ale i psychiki.

Zaciekawil mnie niepomiernie fakt Twojej swietnej znajomosci mojej (bogatej)
                tworczosci, tu na Forum. Ciekaw jestem czemu to zawdzieczam ?
                Czyzby tak bardzo podobalo Ci sie moje pisanie, iz na pamiec uczysz sie
                Przyjacielu, wybornych i najcelniejszych fragmentow moich tekstow?

Pozdrawiam :

Euromir
                • Gość: Scan Euromirowe swawole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 14:40
                  Zawsze mi imponowałeś tęgą głową i nieumiarakowaniem w piciu, Euromirku. O
                  balandze Twej z Haszem we Wrocławiu huczało przez dwa tygodnie. Biedaka tak
                  rozpiłeś, że zniknął na amen. Hiacka uzależniłeś od piwa - do lochu musiał
                  zejść, Doka chciałeś na śledzia pod czystą naciągnąć, Luce proponowałeś ochlaj
                  całodobowy. No i z nurniem piłeś publicznie. Ty masz łeb, Euromirze. Tak jak ja
                  pamięć.
    • andrzejg Re: Nurniowi dla podtrzymania ducha 31.03.03, 11:07
      A cóż to scanie?Przesilenie wiosenne?

A.
      • Gość: Scan Bynajmniej AG. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 11:31
        To nurniowi udzieliła się wiosna. Siedział w lochu - był spokój. Wylazł,
        oślepiło go słońce i kąsa po łydkach. Spokojnie, przypomni sobie komendy. Aport
        już kojarzy.
        Również ten drugi, nawiedzony poszukiwacz nadreprezentacji i spisków, wymaga
        ponownego szkolenia.
        Scan
        • gini Re:W sprawie szkolenia 31.03.03, 13:33
          Gość portalu: Scan napisał(a):

> To nurniowi udzieliła się wiosna. Siedział w lochu - był spokój. Wylazł,
          > oślepiło go słońce i kąsa po łydkach. Spokojnie, przypomni sobie komendy.
          Aport
          >
          > już kojarzy.
          > Również ten drugi, nawiedzony poszukiwacz nadreprezentacji i spisków, wymaga
          > ponownego szkolenia.
          > Scan

Kto bedzie szkolil?Ty z Helga i Miriam z Perla?
          Od kiedy kursa sie zaczynaja bo tez na jakies przeszkolenie bym sie zalapala .
          • Gość: Scan Re:W sprawie szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 14:12
            Mam uprawnienia treserskie. Szkolę sam. W przeciwieństwie do nurnia i Euromira,
            którzy mając pretensje "o stado" stadnie działają.
            Scan.
            P.S. Ty też na przepustce?
            • gini Re:W sprawie szkolenia 31.03.03, 14:24

> Mam uprawnienia treserskie. Szkolę sam. W przeciwieństwie do nurnia i
              Euromira,
              >
              > którzy mając pretensje "o stado" stadnie działają.
              > Scan.
              > P.S. Ty też na przepustce?
              >
              A dlaczego na przepustce?Jestem tu codziennie od kilku miesiecy.Ale ciesze
              sie,strasznie,ze zalozyles ten watek.Oddales mi wielka przysluge.A jesli mozna
              spytac to po co w ogole?Nudzi sie w brzuchu nieswiezej ryby?Brak powietrza? .
              Co do tresury, wyprobuj swoje uprawnienia najpierw na sobie i na
              przyjaciolach ,zobaczymy czy sie nie przechwalasz.

--

Pozdrawiam Ania
    • perla_ ducha? moze płot pomoże mu 31.03.03, 13:35
      Witaj Scan

Czyzby nureń wyszedł z okopów Drakuli? Zajęty jestem bardzo, to i umyka mi to.
      A ten histeryk Euromir, prowokator i oszczerca, chyba na bani jest.

Perła
      • Gość: EUROMIR KRYMINALNA PERLA IP: *.cm-upc.chello.se 31.03.03, 14:01
        Kryminalna perlo,

co do kopania rowow :

- kopaniem, czy tez kamieni tluczeniem zajmiesz sie , kiedy cie wreszcie osadza
        w zakladzie karnym.
        A na bani bedziesz, gdy sie czaju - zlodzieju - wieziennego napijesz.

A teraz won za brame, zanim psami cie pacholku poszczuje.

Euromir

PS
        Czy widzisz jak ladnie i sprawnie nauczylem sie twego jezyka ?
        • Gość: Perła frajer Euromir jest IP: 212.160.135.* 31.03.03, 14:25
          te, kopsnij szluga podaj dołem niech frajerstwo nie obczaja. A cynkówę masz? To
          z prytką do brejdaka bujaj.

Perla
      • Gość: Scan Re: ducha? moze płot pomoże mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 14:08
        Witaj, Perła.
        Nureń w formie - jak zwykle. Godnie zastępuje Hiacka, furt dookoła to samo, z
        głębi nocnika.
        Archiwum musisz przelecieć, bo Jewromir oskarżył Cię o kradzież jego zegarka.
        Twierdzi, że złoty, na moje oko buksiak. Niemniej powinieneś się wytłumaczyć.
        Scan
        • Gość: Perła Re: ducha? moze płot pomoże mu IP: 212.160.135.* 31.03.03, 14:29

> Witaj, Perła.
          > Nureń w formie - jak zwykle. Godnie zastępuje Hiacka, furt dookoła to samo, z
          > głębi nocnika.
          > Archiwum musisz przelecieć, bo Jewromir oskarżył Cię o kradzież jego
          zegarka.
          > Twierdzi, że złoty, na moje oko buksiak. Niemniej powinieneś się wytłumaczyć.
          > Scan

O kradziez złotego zegarka? A to łobuz jeden. Toz to zwykłe ruskie
          tandeciarstwo było. Pozłacane tylko. Wyrzuciłem więc.

Perła

• gini Re: Perla zlodziejaszek 31.03.03, 14:33
            Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: Scan napisał(a):
            >
            > > Witaj, Perła.
            > > Nureń w formie - jak zwykle. Godnie zastępuje Hiacka, furt dookoła to samo
            > , z
            > > głębi nocnika.
            > > Archiwum musisz przelecieć, bo Jewromir oskarżył Cię o kradzież jego
            > zegarka.
            > > Twierdzi, że złoty, na moje oko buksiak. Niemniej powinieneś się wytłumacz
            > yć.
            > > Scan
            >
            >
            > O kradziez złotego zegarka? A to łobuz jeden. Toz to zwykłe ruskie
            > tandeciarstwo było. Pozłacane tylko. Wyrzuciłem więc.
            >
            > Perła
            >

Fakt faktem przyznales sie,ze ukradles .

hahahahahahahahahahahahahah
            • Gość: Perła Re: Perla zlodziejaszek IP: 212.160.135.* 31.03.03, 14:43
              gini napisała:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Scan napisał(a):
              > >
              > > > Witaj, Perła.
              > > > Nureń w formie - jak zwykle. Godnie zastępuje Hiacka, furt dookoła to
              > samo
              > > , z
              > > > głębi nocnika.
              > > > Archiwum musisz przelecieć, bo Jewromir oskarżył Cię o kradzież jego
              > > zegarka.
              > > > Twierdzi, że złoty, na moje oko buksiak. Niemniej powinieneś się wytł
              > umacz
              > > yć.
              > > > Scan
              > >
              > >
              > > O kradziez złotego zegarka? A to łobuz jeden. Toz to zwykłe ruskie
              > > tandeciarstwo było. Pozłacane tylko. Wyrzuciłem więc.
              > >
              > > Perła
              > >
              >
              > Fakt faktem przyznales sie,ze ukradles .
              >
              > hahahahahahahahahahahahahah

Alez oczywiście, że przyznaje się. Myślę, że Euromir do władz uda się. Jakoże
              to ponoć prawy obywatel jest. Chociaż... już raz złamał prawo gdy nie doniósł
              na mnie do prokuratury gdy mu wątek ukradłem. Płakał tylko tu, jak ten
              chłopczyk w krótkich spodenkach.

Perła
            • bykk Re:do Anginy 31.03.03, 14:43
              Angina, Ty nie "kazuj" mi sie czepiać płota!
              Ja się nie czepiam, tylko piszę co myślę! Wypadacie tu na F. i się
              dowartowujecie? Nie wolno "tam" mieć innego zdania zgodnie z zasadą
              "albo tu, albo tam"?
              Daj spokój dziewczyno, daj spokój!
              Rozumiem, że cytować i wklejać możesz tylko tutaj, tam nie, ale to jeszcze nie
              powód, że możesz innymsmile trzymać się płotasmile!
              hej!
              • gini Re:do Bykka 31.03.03, 14:49
                bykk napisał:

> Angina, Ty nie "kazuj" mi sie czepiać płota!
                > Ja się nie czepiam, tylko piszę co myślę! Wypadacie tu na F. i się
                > dowartowujecie? Nie wolno "tam" mieć innego zdania zgodnie z zasadą
                > "albo tu, albo tam"?
                >
                Nieprawda bo to Scan , ktory widac chce sie dowartosciowac wypadl i zalozyl ten
                watek.Slepy chyba nie jestes Bykku?Po co zaczepia Nurniego?

Daj spokój dziewczyno, daj spokój!
                > Rozumiem, że cytować i wklejać możesz tylko tutaj, tam nie, ale to jeszcze nie
                > powód, że możesz innymsmile trzymać się płotasmile!
                > hej!

Bykku, Ty mnie nie znasz ja wszystko moge wszedzie, to wam nudno w brzuchu tej
                nieswiezej ryby.
                Czep sie wiec zalozyciela watku jak Ci sie plot nie podoba.
                • Gość: Scan Wypada mi powiedzieć o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 14:53
                  delikatnie - Gąsko. Skoro śledzisz FA od kilku miesięcy to winnaś wiedzieć,że w
                  życi głęboko mam nurnia - o ile ten nie zaczepia. Pisałem mu kiedyś o kibicu i
                  niewp...u się. Nie posłuchał. Zachowuje się jak gówniarz, do każdego ma wenty,
                  które ciągnie miesiącami. Zwróciłem na to uwagę. Zaczął obrażać. Daleko mi od
                  prowadzenia wojen z forumowymi idiotami - o ile sami nie prowokują.
                  • gini Re: Wypada mi powiedzieć o Tobie 31.03.03, 14:58

> delikatnie - Gąsko. Skoro śledzisz FA od kilku miesięcy to winnaś wiedzieć,że
                    w
                    >
                    > życi głęboko mam nurnia - o ile ten nie zaczepia. Pisałem mu kiedyś o kibicu
                    i
                    > niewp...u się. Nie posłuchał. Zachowuje się jak gówniarz, do każdego ma
                    wenty,
                    >
                    > które ciągnie miesiącami. Zwróciłem na to uwagę. Zaczął obrażać. Daleko mi od
                    > prowadzenia wojen z forumowymi idiotami - o ile sami nie prowokują.

Jak na razie Scan to Ty zaczales watek i Ty obrazasz, i nie tylko
                    Nurniego.Twoja sprawa .Widac nudno, na zaczepki albo sie nie odpowiada albo sie
                    odpowiada w watku i czesc, zakladanie watku tylko po to by kogos obrazic mowi
                    samo za siebie.
                    • Gość: Scan Re: Wypada mi powiedzieć o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 15:08
                      I kto to mówi o nieodpowiadaniu na zaczepki?
                      Nureń ma metodę - nabluzga w wątku ( mało kto to czyta) a na
                      zewnątrz "sprawiedliwy".
                      Wątek założyłem - by inni zobaczyli, że to kawał wała. Zresztą dał nogę i
                      zostawił plenipotencje Euromirowi. Nie lepszy, tylko składniej pisze.
      • Gość: boa Marynia z gminu na bani jest IP: *.chello.w.pl 31.03.03, 14:09

Twarz od wódy zapuchnięta
        Mocna łapa sciska skręta
        Tłusta fala grzywki w bok
        I zmącony lekko wzrok
    • bykk Re: Nurniowi dla podtrzymania ducha-do Euromira! 31.03.03, 14:27
      Euromirze! Gdzie Twoja "delikatnść"? Wyzywasz od złodziei? Ganisz innych, że
      po "kielichu"? Ty, który zawsze stukałeś zaczynając "pan", "pani", "szanowny"?
      Dawno pisałem, że to nie jest właściwa forma na F.!
      Udawałeś "świętoszka"? Daj se siana. Wypuszczą Cię na chwilkę z lochu
      i nie zastanawiając się, wyzywasz? Nie w Twoim stylu "panie" Euromirze(tfu),
      nie jestem przyzwyczajony "panować"smile!
      Brakuje wam w lochu kłótni, to tak z doskoku na F.A.?
      A gdzie kwiatki co tak ładnie na wiosnę kwitną? A gdzie ta noc wiosenna?
      A gdzie te atłasy?
      Bądź poważny Euromirze, bądź poważny, nie uchodzi!
      hej!

• gini Re: Nurniowi dla podtrzymania ducha-do Euromira! 31.03.03, 14:29
        bykk napisał:

> Euromirze! Gdzie Twoja "delikatnść"? Wyzywasz od złodziei? Ganisz innych, że
        > po "kielichu"? Ty, który zawsze stukałeś zaczynając "pan", "pani", "szanowny"?
        > Dawno pisałem, że to nie jest właściwa forma na F.!
        > Udawałeś "świętoszka"? Daj se siana. Wypuszczą Cię na chwilkę z lochu
        > i nie zastanawiając się, wyzywasz? Nie w Twoim stylu "panie" Euromirze(tfu),
        > nie jestem przyzwyczajony "panować"smile!
        > Brakuje wam w lochu kłótni, to tak z doskoku na F.A.?
        > A gdzie kwiatki co tak ładnie na wiosnę kwitną? A gdzie ta noc wiosenna?
        > A gdzie te atłasy?
        > Bądź poważny Euromirze, bądź poważny, nie uchodzi!
        > hej!
        >

Bykku a kto zaczal ten watek ?Moze czep sie plota, komu brakuje i kto prowokuje
        widac wyraznie.
    • andrzejg wróżę setkę do północy 31.03.03, 14:52
      setkę wpisów.

A.
      • Gość: siedem zgadzam sie IP: 213.216.66.* 31.03.03, 14:56
        przynajmniej 70 do 16:30. cieszy mnie to starcie kaszalota z kamelotem. znowu
        jest jak za starych dobrych czasów.

5040
        • gini Re: zgadzam sie 31.03.03, 15:03
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> przynajmniej 70 do 16:30. cieszy mnie to starcie kaszalota z kamelotem. znowu
          > jest jak za starych dobrych czasów.
          >
          > 5040

Cos Ty siodemko nie mam czasu na glupoty.Ciesze sie tylko,ze jeden pan
          potwierdzil swoim zachowaniem moje o nim zdanie, swoim przyjaciolom zas
          wyswiadczyl niedzwiedzia przysluge.Musza sie troche kiepsko czuc po tym jego
          wystepie.
      • bykk Re: do Anginy 31.03.03, 15:00
        Angina, nie udawaj, nie udawaj!
        Chcesz troszkę powalczyćsmile)? Nudno widać w lochu, więc "dyżurni" wypadają
        na F.A.? Walcz, ale nie cytuj, nie wklejaj, to już było!
        Zapychasz F. i przez to F. "chodzi" jak ślimak, albo inny żułw!
        Jeszcze raz przypominam, nie "kazuj" mi się czegokolwiek czepiać, bo może
        Ci się to odbićsmile!
        hej!
        tak nawiasem, czy już Ci przebaczył? wyschło?smile)))))))
        • gini Re: do Anginy 31.03.03, 15:08
          bykk napisał:

> Angina, nie udawaj, nie udawaj!
          > Chcesz troszkę powalczyćsmile)? Nudno widać w lochu, więc "dyżurni" wypadają
          > na F.A.? Walcz, ale nie cytuj, nie wklejaj, to już było!
          > Zapychasz F. i przez to F. "chodzi" jak ślimak, albo inny żułw!
          > Jeszcze raz przypominam, nie "kazuj" mi się czegokolwiek czepiać, bo może
          > Ci się to odbićsmile!
          > hej!
          > tak nawiasem, czy już Ci przebaczył? wyschło?smile)))))))

Bykku jacy dyzurni jacy wypadaja?Przeciez Ty tez i inni ponoc piszecie na
          kachalocie czy ja sie czepiam?Czy ja komu mowie gdzie ma pisac i co?
          Pisalam na Fa i pisac bede, jak mi sie zachce to bede wklejac , cytowac i
          nikomu nic do tego, nozyczki to macie na kaszalocie a tu jest od ciecia admin.
          Nikt Ci nie kaze wszystkiego czytac.
    • Gość: Perła o nurniu jest IP: 212.160.135.* 31.03.03, 15:16
      to pętak jest. Jego ambcje ograniczają sie to postów typu "_________smile)) nt".
      I do obelg zwykłych. Łaził za mną przez pół roku, chociaz mu mówiłem, że nie
      interesuje mnie wojna z nim. I dlatego grzeczny zawsze dla niego byłem. Wojna z
      nim nie intersowała mnie, bo to jeden z najnudniejszych forumowiczów jest. Ale
      w końcu dopiął swego. I oberwał trochę. Tez z płaczem do podziemia poszedł.
      Niby na Perłę obrażony. A sam prosił o guza się.

Perła
      • bykk Re: do Scana:) 31.03.03, 15:30
        Witaj!
        Scan, też nie masz się czym przejmać?!
        Nureń zdurniał już dawno, dlatego został "durniem"!
        Normalka!
        pozdrawiam
        hej!
    • sceptyk Czytam was 31.03.03, 16:14
      czytam was i nie czy
      tam moze kie dy zrozum
      iecie co pisza godnenick
      i ale watpie

wazny list napisal
      es EUROMIRZE aleoni it
      ak nicnie pojmuj
      a