Dodaj do ulubionych

byłem kierwowcą fuehrera .....

12.12.06, 22:23
Wtorek, 12 grudnia 2006
Komendant podwiózł o. Rydzyka zgodnie z prawem
IAR 18:10 Komendant toruńskiej policji nie złamał prawa, wożąc po mieście
dyrektora Radia Maryja, ojca Tadeusza Rydzyka. Taki jest wynik postępowania
wyjaśniającego, które przeprowadziła Komenda Wojewódzka Policji w Bydgoszczy.
----------
Obserwuj wątek
    • wikul Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczonej ... 12.12.06, 23:45
      ...zaszczanej chlewikowej łajzy .

Albo nabierzesz szacunku do tego co dla innych jest ważne albo wypie..j
      do swoich, bolszewickie bełkotliwe ścierwo.

• pozarski Re: Do wikula 12.12.06, 23:53
        wikul napisał:

> ...zaszczanej chlewikowej łajzy .
        >
        > Albo nabierzesz szacunku do tego co dla innych jest ważne albo wypie..j
        > do swoich, bolszewickie bełkotliwe ścierwo.
        >
        Ojciec dyrektor jest wazny dla ciebie i abi se nie moze robic podsmiechujkow?
        Mnie to nie przeszkadza.

____
        Zabierz swoje brudne lapska od marianny
        autor:patience
        • wikul Re: Do wikula 13.12.06, 00:05
          pozarski napisał:

> wikul napisał:
          >
          > > ...zaszczanej chlewikowej łajzy .
          > >
          > > Albo nabierzesz szacunku do tego co dla innych jest ważne albo wypie..j
          > > do swoich, bolszewickie bełkotliwe ścierwo.
          > >

> Ojciec dyrektor jest wazny dla ciebie i abi se nie moze robic podsmiechujkow?
          > Mnie to nie przeszkadza.

Nie, nie, chodzi mi o to że głupi qtas zakłada specjalny wątek by na pierwszej
          stronie mi wymyslać za to że nie podoba mi sie jego bełkot na temat stanu
          wojennego, który dla mnie i mojego pokolenia był wyjatkowo traumatycznym
          przeżyciem. W pierwszej chwili chcialem wszystkie jego wątki tak poczęstować.
          • pozarski Re: Do wikula 13.12.06, 00:14
            A,to przepraszam.Juz sie nie bede wtracal.

____
            Zabierz swoje brudne lapska od marianny
            autor:patience

• abprall Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 00:05
        oj, oj ty brzydki...wikul masz charakter i dałeś się zindoktrynować przez
        o.rydzyka ?
        ty z charakterem przylgnąłeś do stóp symbolu średniowiecza ? oj wikul....
        trzymaj fason , na „kraju” prasują ciebie jako idiotę...dbaj o swój image...
        cieaszy mnie , że masz sraja przed bolszewikiwm....dupa....
        • wikul Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 00:10
          abprall napisał:

> oj, oj ty brzydki...wikul masz charakter i dałeś się zindoktrynować przez
          > o.rydzyka ?
          > ty z charakterem przylgnąłeś do stóp symbolu średniowiecza ? oj wikul....
          > trzymaj fason , na „kraju” prasują ciebie jako idiotę...dbaj o swój
          > image...
          > cieaszy mnie , że masz sraja przed bolszewikiwm....dupa....

Polska język, trudna język. Nie martw sie o mój image, czerwony przygłupie,
          martw sie o swój. I radzę ci nie zakładać wiecej wątków na mój temat z
          epitetami w tytule.
          • abprall Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 00:30
            ty być wielka dupa na aqua..taka szowinista , nazi-polaka...
            ty trauma stan wojenny, zesrałem sie ja ze smiechu ...co ty synu (bez
            przedrostka) wiesz o tym...ja to widział... jedyna moja strata , że miał ja
            odlot rankiem do paryża , a w noc przed fajną muzykę nagrał z polish
            radio ..szła taka melody typu stardust....i go nie wykonał...qrwa diety w
            pis'du...bo tema cięgiem ta sama...qrwa jak ci z msz mają qurawszcze ok zycie...
            wikul , ty biedaku ja cie na kurs do kompanii musze wziąć...ale stormy tu obok
            stojący gani mnie, "daj se spokój z tym idiotą" ...
            qrwa w tym coś musi bec...
            odrózniasz kompa od sieczkarni !? MASZ KRZEPE ŻEBY ZWALIĆ SŁOMĘ DO STODOŁY ?
            JA TO RYPAŁ JAKO ARYSTOKTRTA, I TE DUPKI BURAKI MNIE NA PIWONCJE DO DORF-
            CHLEWIKA ZAPROSILI... FAJNE BRUDERY...TY DUPO ...
            • wikul Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 00:44
              abprall napisał:

> ty być wielka dupa na aqua..taka szowinista , nazi-polaka...
              > ty trauma stan wojenny, zesrałem sie ja ze smiechu ...co ty synu (bez
              > przedrostka) wiesz o tym...ja to widział... jedyna moja strata , że miał ja
              > odlot rankiem do paryża , a w noc przed fajną muzykę nagrał z polish
              > radio ..szła taka melody typu stardust....i go nie wykonał...qrwa diety w
              > pis'du...bo tema cięgiem ta sama...qrwa jak ci z msz mają qurawszcze ok
              zycie..
              > .
              > wikul , ty biedaku ja cie na kurs do kompanii musze wziąć...ale stormy tu
              obok
              > stojący gani mnie, "daj se spokój z tym idiotą" ...
              > qrwa w tym coś musi bec...
              > odrózniasz kompa od sieczkarni !? MASZ KRZEPE ŻEBY ZWALIĆ SŁOMĘ DO STODOŁY ?
              > JA TO RYPAŁ JAKO ARYSTOKTRTA, I TE DUPKI BURAKI MNIE NA PIWONCJE DO DORF-
              > CHLEWIKA ZAPROSILI... FAJNE BRUDERY...TY DUPO ...

Idź kretynie, wytrzeźwiej. Chciaż i tak nic nie zrozumiesz.
              • abprall Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 00:52
                widzisz smutasie jakie massz kompleksy !? to dobrze . pospólstwo musi czuć swoją
                niedościgłość do ludzi z certyfikatem...ty biedny tłuszczomen....plebejusz ,
                taki sobie wspólczesny kloszi...na P6 ..czytaj peronie szóstym...czyli w
                chlewiku frykas...
                • wikul Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 21:26
                  abprall napisał:

> widzisz smutasie jakie massz kompleksy !? to dobrze.pospólstwo musi czuć swoją
                  > niedościgłość do ludzi z certyfikatem...ty biedny tłuszczomen....plebejusz ,
                  > taki sobie wspólczesny kloszi...na P6 ..czytaj peronie szóstym...czyli w
                  > chlewiku frykas...

Wy tam nigdy nie trzeźwiejcie, szwejki ?
                  • v_2 Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 22:40
                    Zabawni jesteście. Obydwaj.
                    • wikul Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 13.12.06, 23:47
                      v_2 napisał:

> Zabawni jesteście. Obydwaj.

Pewnie tak to wyglada z dystansu. Muszę więc się wytłumaczyć. Abprall napisał
                      w założonym przez siebie wątku obraźliwe i kłamliwe bzdury na temat stanu
                      wojennego.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53805147
                      Znam ten czas z autopsji więc dotknęło mnie to do żywego. Pozwoliłem więc sobie
                      na zdecydowaną ripostę.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53805147&a=53840243
                      Na co on założył wątek obrażający mnie osobiście, również w tytule.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53842408
                      Zareagowałem podobnie.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53850210
                      Dalej już znasz.
                      Nie chodzi o jego poglady, że lubi Jaruzelskiego itp.bandytów, pochwala stan
                      wojenny (wielu pochwala, ale mają jakieś argumenty)chodzi o tą wyjatkową
                      pogardę którą wyraża na każdym kroku do tego co dla innych jest ważne, pogardę
                      dla ludzi którzy tyle ucierpili w tych ponurych czasach.
                      • v_2 Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 11:42
                        Ja to wszystko wiem. Ale on to pisze na jaja a nie naprawdę.
                        • wikul Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 20:19
                          v_2 napisał:

> Ja to wszystko wiem. Ale on to pisze na jaja a nie naprawdę.

Jeteś pewny ? Ja nie. Zresztą, jest kilka spraw z których nie lubie jak ktoś
                          zartuje. Pogarda i naśmiewanie sie z ludzi którzy walczyli o to by mógł bredzić
                          na tym forum to żarty czy cynizm ?
                      • ewa8a Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 11:48
                        Urocza wymiana zdań ! Jak to się stało, że te wasze uprzejmości nie zostały
                        wyklikane... a właściwie wykopane przez forumową strażniczkę moralności ?
                        A skoro admin sam tego nie zrobił, to oznacza, że jeszcze na stałe tu się nie
                        rozgościł.
                        • v_2 Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 12:48
                          To była bardzo delikatna wymiana...
                          • ewa8a Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 13:32
                            Jeśli ona jest delikatna, to aż strach pomyśleć, co musiało być tutaj :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53789580&a=53790221
                            • pozarski Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 16:52
                              Moglbym powiedziec,ale nie powiem.
                              • v_2 Re: Do abpralla, forumowego kretyna i zapijaczone 14.12.06, 19:14
                                Zapomniałeś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka