Gość: krajan IP: *.wmc.com.pl 07.04.03, 17:14 Trzymaj się Jacku! Słupsk jest z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szebesta Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.ff.cuni.cz 07.04.03, 17:20 Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMeeO Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* / *.tu.kielce.pl 07.04.03, 17:33 > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde dzieje. Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz sie na takie opinie. Powinnismy wszyscy teraz byc razem i wierzyc ze nic sie naszym chlopcom nie stanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.ces.clemson.edu 07.04.03, 17:35 Gość portalu: ROMeeO napisał(a): > > > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. > > A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde dzieje. > Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz sie na > takie opinie. Powinnismy wszyscy teraz byc razem i wierzyc ze > nic sie naszym chlopcom nie stanie.... jesli jest prawda, to co pisza tu rodacy z kraju, ze ci ludzie byli tuba proamerykanskiej propagandy to szczerze im zycze, by wrocili w kawalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee A wez sie sam na kawalki potnij! IP: 195.83.2.* 07.04.03, 18:28 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: ROMeeO napisał(a): > > > > > > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > > > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow > medii. > > > > A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde > dzieje. > > Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz > sie na > > takie opinie. Powinnismy wszyscy teraz byc razem i > wierzyc ze > > nic sie naszym chlopcom nie stanie.... > > jesli jest prawda, to co pisza tu rodacy z kraju, > ze ci ludzie byli tuba proamerykanskiej propagandy > to szczerze im zycze, by wrocili w kawalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes nie jestem masochista ! IP: *.ces.clemson.edu 07.04.03, 19:29 Gość portalu: MoLee napisał(a): > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > Gość portalu: ROMeeO napisał(a): > > > > > > > > > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > > > > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow > > medii. > > > > > > A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde > > dzieje. > > > Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz > > sie na > > > takie opinie. Powinnismy wszyscy teraz byc razem i > > wierzyc ze > > > nic sie naszym chlopcom nie stanie.... > > > > jesli jest prawda, to co pisza tu rodacy z kraju, > > ze ci ludzie byli tuba proamerykanskiej propagandy > > to szczerze im zycze, by wrocili w kawalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixt [...] IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 23:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes [...] IP: *.ces.clemson.edu 07.04.03, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixt [...] IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes [...] IP: *.ces.clemson.edu 08.04.03, 02:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixt [...] IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 05:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wwwwacek [...] IP: *.proxy.aol.com 09.04.03, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x uciekli? wlasciwie to Irakijczycy ich wypuscili IP: *.detekt.pl 08.04.03, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 07.04.03, 23:28 W duzej mierze zgadzam sie z materialem Talko w ostatnim Magazynie. Jesli nie czytaliscie - przeczytajcie - to material o koresp.wojennych. Czy sie sila na bohaterow czy nie sila - to mniej istotne w tej chwili. Sa ludzmi, maja rodziny, sa Polakami. I wypisywanie uwag w stylu: "zycze zeby wrocili w kawalkach" i tym podobnych bzdur jest nieludzkie i jest nie na miejscu. Ja sie modle za Jacka i za Marcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyCh Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.pl 08.04.03, 02:19 Gość portalu: K napisał(a): > W duzej mierze zgadzam sie z materialem Talko w ostatnim Magazynie. Jesli nie > czytaliscie - przeczytajcie - to material o koresp.wojennych. Czy sie sila na > bohaterow czy nie sila - to mniej istotne w tej chwili. Sa ludzmi, maja > rodziny, sa Polakami. I wypisywanie uwag w stylu: "zycze zeby wrocili w > kawalkach" i tym podobnych bzdur jest nieludzkie i jest nie na miejscu. Ja sie > modle za Jacka i za Marcina. A dlaczego nie modliles sie, by bog dal im wczesniej rozum i by nie wybierali sie tam z proznosci i dla czczej slawy (nie wiem czy nie z nadzieja pieniedzy..)??? Sami uwierzyli w to co "korespondowali" i nabrali sie na to co nam przekazywali... Jak zwykle: madry polak po szkodzie... Niech najwieksi - tacy jak ty - zwolennicy ataku koalicji, czem predzej sformuja, na wlasny i delegujacych "jencow" mediow koszt, korpus interwencyjny i wyzwola swoich "medialnych zwiadowcow", tych oredownikow "prawdy" znajdujacych sie w sidlach, ktore sami stworzyli... Stworzcie lsty ochotnikow i ciekaw jestem ilu z tutaj ujawniających sie gierojow "anty-sadatyzmu" zapisze sie na te krucjate... No, do przodu "wirtualni gieroje"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 17:40 Gość portalu: ROMeeO napisał(a): > > > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. > > A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde dzieje. A czy dzieki mediom wiesz co sie tam dzieje? Przeciez kazdy podaje inna wersje > Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz sie na > takie opinie. Nie rozumie dlaczego Cie to oburza. Fakt - rodacy, ale popatrz na to z punktu widzenia "nie Polaka" - wojsko Polskie jest przeciez w stosunku do Iraku agresorem. To tak, jak by sie Niemcy dziwili, ze Polacy aresztuja niemieckich dziennikarzy w czasie kampani wrzesniowej. > Powinnismy wszyscy teraz byc razem i wierzyc ze > nic sie naszym chlopcom nie stanie.... Razem to powinnismy byc zanim Polska wyruszyla na wojne - teraz mozemy miec nadzieje ze sie naszym chlopakom nic nie stanie, ale jezeli sie stanie, to nie powinnismy sie dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOS Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: 12.41.80.* 07.04.03, 18:33 Gość portalu: Tom napisał(a): > Nie rozumie dlaczego Cie to oburza. Fakt - rodacy, ale popatrz na to z punktu > widzenia "nie Polaka" - wojsko Polskie jest przeciez w stosunku do Iraku > agresorem. To tak, jak by sie Niemcy dziwili, ze Polacy aresztuja niemieckich > dziennikarzy w czasie kampani wrzesniowej. Niemcy by sie bardzo dziwili bo polacy w przeciwienstwie do irakijczykow przestrezegali konwencje wojenne. Teraz widac jakie to bohaterskie wojko irackie, atakujace kuchnie polowe i dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee nie ludz sie BOS IP: 195.83.2.* 07.04.03, 18:37 ze wosjko amerykanskie przestrzega tak sumiennie konwencji i prawa miedzynarodowego! Myslisz, ze dlaczego nie ratyfikowali ukladu o Miedzynarodowym Trybunale Sprawiedliwosci? Gość portalu: BOS napisał(a): > Gość portalu: Tom napisał(a): > > > > Nie rozumie dlaczego Cie to oburza. Fakt - rodacy, ale popatrz > na to z punktu > > widzenia "nie Polaka" - wojsko Polskie jest przeciez w > stosunku do Iraku > > agresorem. To tak, jak by sie Niemcy dziwili, ze Polacy > aresztuja niemieckich > > dziennikarzy w czasie kampani wrzesniowej. > > Niemcy by sie bardzo dziwili bo polacy w przeciwienstwie do > irakijczykow przestrezegali konwencje wojenne. Teraz widac jakie > to bohaterskie wojko irackie, atakujace kuchnie polowe i > dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOS Re: nie ludz sie BOS IP: 12.41.80.* 07.04.03, 19:00 Gość portalu: MoLee napisał(a): > ze wosjko amerykanskie przestrzega tak sumiennie konwencji i > prawa miedzynarodowego! > Myslisz, ze dlaczego nie ratyfikowali ukladu o Miedzynarodowym > Trybunale Sprawiedliwosci? Patrzac na to jak dzila ONZ kieryjac sie partykularnymi interesami poszczegolnych jej czlonkow a nie "dobrem ogolnym" , calkiem sie stanom nie dziwie ze nie ratyfikowali tego ukladu. Jest to jedyny kraj ktory nie siedzi na dupie i nie skupia sie na kosumcji wypracowanego dobrobytu tylko aktywnie uczestniczy w zyciu swaiata. Ta aktywnosc niestety nie wszystkim sie podoba. PBiorac pod uwage fakt ze ostatnio Libia zostala przewodniczacym komisji do praw czlowieka przy ONZ, cale armia amerykanska siedziala by juz w wiezieniu. Natomiast saddam spokojnie by palil swoje kubanskie cygara a tysiace zabitych przez niego ludzi przekrecalo by sie w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Zgadza się BOS! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 22:02 Całkowicie cie popieram!!!!!!! Choć jeden mądry!!!! Jakbym mnie miały sądzić takie kraje jak Francja czy Niemcy, taż bym niczego nie podpisywał. Ale niektóre Polaczki w imię fałszywej jedności z Europą (jako takiej nigdy nie było i niestety nię będzie) gotowi by byli podpisać wyrok na samych siebie. kiedy zrozumiecie że Niemcy i Francja itp. nigdy nie będą dla Polski przyjaciółmi!!!!!!! Bo to są polityczne diwki, które przy pierwszej lepszej okazji nas sprzedadzą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herb Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:40 Gość portalu: BOS napisał(a): > Niemcy by sie bardzo dziwili bo polacy w przeciwienstwie do > irakijczykow przestrezegali konwencje wojenne. Teraz widac Co ty bredzisz? Niemieccy (hitlerowscy) dziennikarze wojenni z Wojskiem Polskim w kampanii wrześniowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyCh a sami donosili, ze tam nie ma zolnierzy Sadamm... IP: *.acn.pl 07.04.03, 18:48 Gość portalu: ROMeeO napisał(a): > > > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. > > A ciekawe czy bez medii wiedzialbys co sie tam naprawde dzieje. > Wstyd mi za Ciebie. Twoi rodacy w areszcie, a ty silisz sie na > takie opinie. Powinnismy wszyscy teraz byc razem i wierzyc ze > nic sie naszym chlopcom nie stanie.... A mnie ciekawi, czy oni rzeczywiscie przekazywali co sie tam naprawde dzieje i czy oby sami nie wpadki w pulapke takze przez siebie uprawianej "propagandy pelnego zwyciestwa <koalicji> nad zbrodniczymi sadammowcami". Przeciez z tego co donoszono chociazby w TVN, to te Karbale zdobyto z piec razy i to co najmniej przed tygodniem, no i ci "wieszcze zwyciestwa" uwierzyli w to co sami "naprawde donosili"... Ot i maja za swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NormalyCzlowiek Pojechali po rozum do Arabow IP: *.zdem.compaq.com 08.04.03, 13:40 I tak Arabowie wypuszczajac naszych dziennikarzy wolno udowodnili nam jak nam daleko do nich... Ciekawo jak pan Michnik teraz wypowie sie w prasie zagranicznej? ("Sprawiedliwa wojna" ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMeeO Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.tu.kielce.pl / 192.168.1.* / *.tu.kielce.pl 07.04.03, 17:36 Aha Trzymajcie sie tam. Kielce tez sa z wami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucker WG MNIE............. IP: *.oho.com.pl 07.04.03, 17:49 jezeli zostana zabici (nie daj bog), to bedzie zbrodnia ze strony jebanych irackich sqrwysynow, poniewaz nie mozna robic krzywdy reporterom !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: WG MNIE............. IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 17:53 Gość portalu: fucker napisał(a): > jezeli zostana zabici (nie daj bog), to bedzie zbrodnia ze > strony jebanych irackich sqrwysynow, poniewaz nie mozna robic > krzywdy reporterom !!!!!!! za to mozna robic krzywde "jebanym irackim sqrwysynom" - jak bys mnie jeszcze oswiecil dlaczego, to bylbym mocno zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucker REPORTERZY KRZYWDY NIE ROBIA, POZA TYM..... IP: *.oho.com.pl 07.04.03, 18:02 wojsko irackie to banda wypranych przez zbrodniarza saddama mordercow, ktorzy nie licza sie z nikim ani z niczym, dlatego USA, GB, Australia i Polska postanowily zrobic z tym porzadek, czaisz baranie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: REPORTERZY KRZYWDY NIE ROBIA, POZA TYM..... IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 18:06 Gość portalu: fucker napisał(a): > wojsko irackie to banda wypranych przez zbrodniarza saddama > mordercow, ktorzy nie licza sie z nikim ani z niczym, dlatego > USA, GB, Australia i Polska postanowily zrobic z tym porzadek, > czaisz baranie ?? Nie nadal nie czaie, co gorsze, boje sie, ze jak USA powie, ze Polska jakos tak malo demokratyczna, to nawet jezeli ONZ bedzie innego zdania, to oni i tak dadza popalic i Ty wtedy bedziesz sie oburzal, ze Polacy rzna reporterow cnn i foxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucker sorry stary, ale.......... IP: *.oho.com.pl 07.04.03, 18:23 napisales na tyle niejasno, ze nie czaje o co ci biegalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta Re: sorry stary, ale.......... IP: *.nott.cable.ntl.com 07.04.03, 22:11 Gość portalu: fucker napisał(a): > napisales na tyle niejasno, ze nie czaje o co ci biegalo Jak Ci trzeba z polskiego na nasze to bardzo prosze: gdyby Amerykanie dla jakiegokolwiek powodu postanowili zaatakowac Polske i przypadkiem na Twoj dom bomba by spadla i Ci pol jak nie cala rodzine wybila a tu paparazzi jak sepy by krazyly i zdjecia Twojego nieszczescia chcialyby robic, to co bys myslal i czul? Ps. Mam nadzieje mimo wszystko ze dziennikarze wroca cali i zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureli Re: sorry stary, ale.......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 00:53 W powodzi głupstw, i błazeństw tych komentarzy gość porrtalu @neta błysnął intuicją poznawczą. Istotnie wojna w Iraku zrodziła nową formę dziennikiarstwa - "paparazzi wojenni". Można się spierać czy wojna w Iraku to - "operacja militarna mająca na celu usunięcie krwawego dyktatora itp" - czy "bezprawna agresja militarna grupy państw na suwerenny naród iracki". Poza dyskusją jest natomiast fakt, że od wybuchu wojny ma miejsce najazd dziennikarzy na Irak. Chyba wypada jeden dziennikarz na 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee juz widze jak Polska robi porzadek w Iraku,hahah IP: 195.83.2.* 07.04.03, 18:33 Wybacz, stary, ale akurat naszemu wojsku najmniej chodzi o porzadkowanie Iraku... I najmniej sie do tego nadaje. Sojusznicza solidarnosc i jeszcze swieze czlonkostwo w NATO, to jest powod. Szczerze zycze wszystkim Polakom, zarowno walczacym jak i obslugujacym strone medialna szybkiego powrotu do domu. Gość portalu: fucker napisał(a): > wojsko irackie to banda wypranych przez zbrodniarza saddama > mordercow, ktorzy nie licza sie z nikim ani z niczym, dlatego > USA, GB, Australia i Polska postanowily zrobic z tym porzadek, > czaisz baranie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes tylko IP: *.ces.clemson.edu 07.04.03, 19:28 Gość portalu: fucker napisał(a): > wojsko irackie to banda wypranych przez zbrodniarza saddama > mordercow, ktorzy nie licza sie z nikim ani z niczym, dlatego > USA, GB, Australia i Polska postanowily zrobic z tym porzadek, > czaisz baranie ?? Tak dziennikarze krzywdy nie robia, moga co najwyzej byc narzedziem w rekach goebbelsowkiej ... tzn. rumsfeldowskiej propagandy A wtedy chuj im w dupe. Jak wroca w kawalkach, to trudno... ciekawe dlaczego US of A % Co. nie zrobily porzadku np. 15 lat temu, po tym jak Hussein gazowal Kurdow. Jakos tym amerykanskim skurwysynom to specjalnie nie przeszkadzalo. A dlaczego nie robili porzadku w Zairze lub w Indonezji ? Morderstwa tamtejszych despotow tez im zbytnio nie przeszkadzaly. Na niezla rozpierduche zanosi sie w Korei Pln., bo tamtejsi wodzowie naprawde maja stracha, po tym co widza w Iraku. Tylko, ze oni naprawde MAJA atomowke i teraz to raczej zadna sila im nie wyperswaduje by zaprzestac zbrojen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojta Re: WG MNIE............. IP: *.nycmny1.elnk.dsl.genuity.net 07.04.03, 20:00 Gość portalu: Tom napisał(a): > Gość portalu: fucker napisał(a): > > > jezeli zostana zabici (nie daj bog), to bedzie zbrodnia ze > > strony jebanych irackich sqrwysynow, poniewaz nie mozna robic > > krzywdy reporterom !!!!!!! > za to mozna robic krzywde "jebanym irackim sqrwysynom" - jak bys mnie jeszcze > oswiecil dlaczego, to bylbym mocno zadowolony ja tez sie pytam o co chodzi? niedawno ponoc pomylkowo(jak mozna pomylkowo)zastrzelic kobiety i dzieci."Wspaniali Amerykanie" i ich wielkoduszna(nie ze bezinteresowna)pomoc Irakijczykom nie zgadza sie z moim systemem wartosci. Tez niech mnie ktos oswieci. a ze mieszkam w NY i w zasadzie to powinienem sie cieszyc z tej wielkiej pokojowej akcji bo ceny na stacji benzynowej od pierwszego dnia wojny niskie jak cena barszczu. Amerykanie to najbardziej agresywny narod.nikt nie wywoluje tyle wojen co oni.Ale oni ubieraja to w ladna forme - maja na to kase.Rzygogenna propaganda dziala na malo myslacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aureli Re: WG MNIE............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 01:03 Nieprawda, w ubiegłym, XX wieku udział w największej ilości wojen mają Anglicy. Od wojny burskiej po "pustynną burzę" w Iraku. A pomiędzy obie wojny światowe, Suez, Malaje, wojna z mau- Mau w Kenii, Falklandy i szereg innych wojen kolonialnych oraz wojna domowa w Irlandii. Zwraca uwagę fakt, że przeważnie wygrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella cos sie w oku kreci IP: *.0-136-217.adsl.skynet.be 08.04.03, 14:42 sluchajac o bezineteresownej pomocy "zwyklego"irakijskiego nauczyciela, pomyslec gdyby nie on.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: WG MNIE...fucker. IP: *.218-201-80.adsl.skynet.be 07.04.03, 18:21 Ty fucker przypominasz mi typowa zrzedna babe-inne baby wybaczcie,- co to zawczasu wydaje z siebie lament, jeszcze nic zlego sie nie dzieje a juz rece zalamuje i sie odgraza , chyba mam racje...."wg mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucker Re: WG MNIE...fucker. IP: *.oho.com.pl 07.04.03, 18:26 przeczytaj opinie poprzedzajace moja, moze wtedy zrozumiesz moje przeslanie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Masz racje, oni sie napewno znajda... 07.04.03, 18:34 Albo cali i zdrowi, albo - jak paru przed nimi dziennikarzy brytyjskich i amerykanskich - z kula w czaszce, takie ryzyko zawodowe korespondentow wojennych. Inna sprawa, ze ta informacja jest zbiezna z informacja BBC o zabiciu 2 zolnierzy US i 2 dziennikarzy (o 16.00 w dzienniku telewizyjnym). I oby to nie byl ten przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela.casey Re: Masz racje, oni sie napewno znajda... 07.04.03, 18:57 gabrielacasey napisała: > Albo cali i zdrowi, albo - jak paru przed nimi dziennikarzy > brytyjskich i amerykanskich - z kula w czaszce, takie ryzyko > zawodowe korespondentow wojennych. Inna sprawa, ze ta informacja > jest zbiezna z informacja BBC o zabiciu 2 zolnierzy US i 2 > dziennikarzy (o 16.00 w dzienniku telewizyjnym). I oby to nie > byl ten przypadek. a czego ty im zyczysz,moje ja bez kropki? Twoi bohaterscy fedaini, nie moga dosiegnac marines, to sie biora za reporterow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga Małpa Odturlaj się KOPIO, Gabriela była tu dobry miesiąc IP: *.server.ntli.net 07.04.03, 21:38 PRZED tobą i choćbyś się w pieluchy zlała, to jej palmy pierwszeństwa nie odbierzesz - wtórna, kopio, jesteś. I w wymyśleniu nicka, i w poglądach: bo ich NIE MASZ, papużko!!!A poza tym i najgłupsza małpa wie, że podszywasz się pod jej nicka, by i ciebie ktoś przez pomyłkę raczył w końcu przeczytać. Dokładnie na tej samej zasadzie i w tym samym celu, jak niedorobione "hamerykańskie" cwele podszywają się pod Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela.casey Re: Odturlaj się KOPIO, Gabriela była tu dobry mi 08.04.03, 16:07 Gość portalu: Druga Małpa napisał(a): > PRZED tobą i choćbyś się w pieluchy zlała, to jej palmy pierwszeństwa nie > odbierzesz - wtórna, kopio, jesteś. I w wymyśleniu nicka, i w poglądach: bo ich > > NIE MASZ, papużko!!!A poza tym i najgłupsza małpa wie, że podszywasz się pod > jej nicka, by i ciebie ktoś przez pomyłkę raczył w końcu przeczytać. Dokładnie > na tej samej zasadzie i w tym samym celu, jak niedorobione "hamerykańskie" > cwele podszywają się pod Amerykanów. widzisz tlumoku jestesmy w tej samej druzynie. Ty jestes kopia Malpy (pierwszej), a ja Casey. I ciesze sie ze to kogos wqrwia. Na marginesie gratuluje inteligencji ... to ze nie jestem Gaby musi byc WIELKIM odkryciem tylko dla takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga Małpa Ci zabici to INNI dziennikarze - LINK DO NEWSA IP: *.server.ntli.net 07.04.03, 21:40 www.nytimes.com/2003/04/07/international/worldspecial/07CND-STRI.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.ipt.aol.com 07.04.03, 17:57 Gość portalu: Szebesta napisał(a): > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. masz rację - odciąć głowę i przesłać na adres panów Leszka i Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc fox Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 17:59 Gość portalu: Szebesta napisał(a): > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. Za mądry to nie jesteś. najpierw ludzie, potem dziennikarze. Zamiast gadać pomódlcie sie za nich lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 18:06 No jeśli to miało być kontrowersyjne, to jest to jedyna wartość tego komentarza. Jesteś zwykłym idiotą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesia Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 18:11 wstyd mi za tych wszystkich dobrze życzących wyznawcom husaina, walnijcie sie łbem o umywalke pie... ne pedały.Chyba zależy całemu swiatu, również arabskiemu na obiektywnej ocenie sytuacji na froncie,irakijczycy spokojnie sobie fotografują US Army i nikt ich za to nie karze.Wydaje mi sie że właśnie cywilizacyjne podobieństwo,nie pozwala nam na takie oceny.Ludzie głowy dziennikarzy arabowie maja wysyłać? Moze robisz sobie człeku jaja, ale na pewo rodzinom tych dziennikarz nie jest miło czytac takie durne oceny.człeku gdybym spotkał cie na ulicy masz wp...dol na maxa !Bytom trzyma kciuki i wierzy w Wasze uwolnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druga Małpa Małpa prosi o fotki US Army zrobione przez Irak IP: *.server.ntli.net 07.04.03, 21:47 I proponuje wymianę na poniżej zaprezentowane, też arabskie: www.aljazeerah.info/News%20Photos/2003%20News%20photos/Photos%20of%20Iraq%20war%20victims.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee bohaterow?!? IP: 195.83.2.* 07.04.03, 18:20 Po tym stwierdzeniu moge tylko spytac: co robisz na tym portalu?!? Bez takich "bohaterow", nie mial bys o czym biadolic na forum dyskusyjnym. Proponuje, zebys raczyl swymi wypowiedziami czytelnikow innego dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szebesta Re: bohaterow?!? IP: *.ff.cuni.cz 07.04.03, 19:03 Ten dziennik lubie bardziej, a ci ludzie sami wiedzieli co robia. Gdy bylem w Strefie Palestynskiej przed dwoma miesiacami to wiedzialem ze jak mnie ktos zabije to mija wina ze tam lazlem. Jakos nie przypominam sobie by podczas II wojny swiatowej korespondenci siedzieli w Berlinie przy bombardowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee Re: bohaterow?!? IP: 195.83.2.* 08.04.03, 13:27 Tym bardziej dziwi mnie Twoje stanowisko! A co do Drugiej Wojny, jakos nie przuypominam sobie, aby wowczas media odgrywaly taka sama role jak w dzisiejszych czasach. I to juz nie podlega polemice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szebesta Re: bohaterow?!? IP: *.ff.cuni.cz 09.04.03, 20:13 Jak pamietam to propaganda i co idzie rowniez media niejakiego Goebelsa mialy wziecie w III Rzeszy. Ale to moze na inny temat. Staram sie na wszystko patrzec w miare obiektywnie (niestety subiektywizm jest nie odlacznym grzechem czlowieka). Jak cos wiecej chcesz dodac smialo pisz na szebesta@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoLee SZEBESTA do slownika! IP: 195.83.2.* 07.04.03, 18:24 odmiana rzeczowikow sie klania. media: Dop. lp ~diów, Gość portalu: Szebesta napisał(a): > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.tnt41.bos2.da.uu.net 08.04.03, 04:30 Gość portalu: Szebesta napisał(a): > Ciekawe czy oddadza im pieknym za nadobne za Azje > Tuchajbejowicza. Tak to jest gdy sie gra na bohaterow medii. Jeszcze jeden poplecznik Pana husaina a morze ty wierzysz o powstaniu w BOSTONIE akurat tam mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szebesta Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.ff.cuni.cz 08.04.03, 14:48 A jak mi sie cos zdaje to juz jedno powstanie w Bostonie mieliscie moze o jakas herbatke poszlo )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych IP: *.wil.waw.pl 07.04.03, 17:21 Trzymaj się Jacku! Zegrze tez jest z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych IP: noway:* 07.04.03, 17:34 GROM jest na miejscu to niech ich odbija. To dla nich chyba nie bedzie zbyt trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie. IP: 134.174.196.* 07.04.03, 17:36 Troche sie temu nie dziwie - ilu IRAKIJSKICH dziennikarzy jezdzi swobodnie pod bokiem wojsk "koalicji" (czyli rowniez polskich)? Oczywiscie, mam nadzieje, ze naszym dziennikarzom nic sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrala Obroncy pokoju! IP: 12.32.92.* 07.04.03, 17:49 Obroncy pokoju! No i co zasrancy? a teraz nie chcecie ratowac Rodaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Na adres P.Prezydenta IP: *.ipt.aol.com 07.04.03, 17:53 pojechał tam dobrowolnie, marzyła mu się może wojenna przygoda; odciąć głowę i przesłać na adres pałacu prezydenckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Commander Tommy Re: Na adres P.Prezydenta IP: *.dsl.chi.megapath.net 07.04.03, 18:04 Tobie sie powinno wyciac mozg, idioto. To sa reporterzy, a nie zolnierze ty pustaku zajebany. Mam nadzieje ze twoja pusta glowe ktos kiedys zetnie i podrzuci twojej zonie, ciekaw jestem jakby zareagowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Na adres P.Prezydenta IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 19:39 Gość portalu: Commander Tommy napisał(a): Mam nadzieje ze twoja pusta glowe > ktos kiedys zetnie i podrzuci twojej zonie, ciekaw jestem jakby > zareagowala. co ty, on nie ma żony, to taki onanista, co swoje frustracje pieprzeniem na forum zabija, to od razu widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc DO KOMMANDER TOM(czy jak temu zeru tam) IP: *.pool.mediaWays.net 08.04.03, 18:52 Gość portalu: Commander Tommy napisał(a): > Tobie sie powinno wyciac mozg, idioto. To sa reporterzy, a nie > zolnierze ty pustaku zajebany. Mam nadzieje ze twoja pusta glowe > ktos kiedys zetnie i podrzuci twojej zonie, ciekaw jestem jakby > zareagowala. Obserwuje cie juz dluzej i musze stwierdzic,ze jestes totalnym chamem,prostakiem nic nie wartym!!!Takie gnidy jak ty powinno sie wysylac na bezludna wyspe,by nie mogly mieszac sie w jakiekolwiek dyskusje.Ty dyskutowac nie potrafisz,swoja bezsilnosc potrafisz obrucic tylko w bluzgi.Idz sie leczyc,moze tobie jeszcze ktos pomorze,jestes ZEREM a nawet mniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc DO KOMMANDER TOM(czy jak tam temu prostakowi) IP: *.pool.mediaWays.net 08.04.03, 18:53 Gość portalu: Commander Tommy napisał(a): > Tobie sie powinno wyciac mozg, idioto. To sa reporterzy, a nie > zolnierze ty pustaku zajebany. Mam nadzieje ze twoja pusta glowe > ktos kiedys zetnie i podrzuci twojej zonie, ciekaw jestem jakby > zareagowala. Obserwuje cie juz dluzej i musze stwierdzic,ze jestes totalnym chamem,prostakiem nic nie wartym!!!Takie gnidy jak ty powinno sie wysylac na bezludna wyspe,by nie mogly mieszac sie w jakiekolwiek dyskusje.Ty dyskutowac nie potrafisz,swoja bezsilnosc potrafisz obrucic tylko w bluzgi.Idz sie leczyc,moze tobie jeszcze ktos pomoze,jestes ZEREM a nawet mniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.nsm.pl 07.04.03, 17:52 Niech TVN zaproponuje tym porywaczom jakąś wielką kasę.Najlepiej przez telewizje Al-Dzazira albo to czego oni jeszcze tam słuchają , może jakieś ulotki by tam rzucić w ich języku.Wyślijcie po nich jakichś Irakijczyków na stałe mieszkających w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.03, 17:54 Gość portalu: krajan napisał(a): > Trzymaj się Jacku! Słupsk jest z Tobą! A bac sie ni musicie - przecie wielki amerykanski brat was na lodzie nie zostawi - juz widze oddzialy specjalny ktore was odbijaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc fox Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 18:02 Gość portalu: krajan napisał(a): > Trzymaj się Jacku! Słupsk jest z Tobą! Poznań też! ( i znajomi z Kalisz też!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra Re: Dwóch polskich dziennikarzy --Slupsk IP: *.shellus.com 07.04.03, 18:04 Gość portalu: krajan napisał(a): > Trzymaj się Jacku! Słupsk jest z Tobą! Jacku, jak widzisz Slupsk, krajan, sa z Toba! Napewno bardzo Ci to pomaga, napewno Ci razniej. Ja Ci zycze wody i jakiegos jadla, no zeby Cie nie zabili. Zebys wrocil do domu, i zebys sie wiecej w to nie pchal. Wojna to powazna sprawa a nie gra komputerowa, jak to sie wydaje w Slupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiluk Opinie IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 18:13 Nie wiem kto pisze te opinie, ale wniosek jest jeden. Saddam może być spokojny o następców. Conajmniej kilkunastu z Was z pewnością chętnie zagazowałoby trochę kurdów, że by zapracować na jakieś "wypasione" ksywki. Żałośni idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 18:14 Niech irakijczycy traktują ich dobrze, bo zemska za parę dni będzie sroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybreda Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.shellus.com 07.04.03, 18:19 Gość portalu: Ali napisał(a): > Niech irakijczycy traktują ich dobrze, bo zemska za parę dni > będzie sroga. A zemsta bedzie wolnosc w Iraku i dobrobyt narodu, tak zapewnia Bush ( a on przeciez nie klamie). Polacy, beda w Iraku myc sracze, zeby zarobic na rodzine, bo w kraju jak jest- kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cctv@chello.pl Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 18:16 Chociaz popieram sojusz z USA tym razem lepiej by slowo sojusznicy wogole nie padlo.Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupas Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.telia.com 07.04.03, 18:35 Polscy dziennikarze sa pachlkami amerykanskiego imperializmu. Nie zdziwie sie jak im leb oderzna. Bo ja bym to samo zrobil jak bym byl w irzckiej skorze. Amerykanskie bomby rozrywaja dzieci irackie na strzepy na oczach rodzicow. Szpitale przyjmoja kilkuset ludzi na godzine. Ludzi bez nog, i rak. Lekarze operoja bez srodkow znieczulajacych. Strach grzmotow bomb i blyskow wypelnia ludnosc cywilna bo amerykanie napadli na Bagdad. Falszywy prorok pod plaszczykiem wyzwolenia narodu. Obrzydliwosc nie ma granic i ludzkie cierpiena nie maja granic. A Polscy pacholkowie sprzedali swoje sumienie za pare nylonowych ponczoch i plastykowa bag. Jak ktos by mi co takiego zrobil, moi dziecim , mioim sasiadom to i ja bym od stop do ostatniego wlosa wyciagna wszystkie cierpiena z walszywego proroka. Ci dziennikarze staneli po zlej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.mia.bellsouth.net 08.04.03, 02:31 Gość portalu: Dupas napisał(a): > Polscy dziennikarze sa pachlkami amerykanskiego imperializmu. > Nie zdziwie sie jak im leb oderzna. Bo ja bym to samo zrobil > jak bym byl w irzckiej skorze. Amerykanskie bomby rozrywaja > dzieci irackie na strzepy na oczach rodzicow. Szpitale > przyjmoja kilkuset ludzi na godzine. Ludzi bez nog, i rak. > Lekarze operoja bez srodkow znieczulajacych. Strach grzmotow > bomb i blyskow wypelnia ludnosc cywilna bo amerykanie napadli > na Bagdad. Falszywy prorok pod plaszczykiem wyzwolenia narodu. > Obrzydliwosc nie ma granic i ludzkie cierpiena nie maja granic. > A Polscy pacholkowie sprzedali swoje sumienie za pare A Ty jestes za to kompletnym kretynem. > nylonowych ponczoch i plastykowa bag. Jak ktos by mi co takiego > zrobil, moi dziecim , mioim sasiadom to i ja bym od stop do > ostatniego wlosa wyciagna wszystkie cierpiena z walszywego > proroka. Ci dziennikarze staneli po zlej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupas Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.telia.com 07.04.03, 18:36 Polscy dziennikarze sa pachlkami amerykanskiego imperializmu. Nie zdziwie sie jak im leb oderzna. Bo ja bym to samo zrobil jak bym byl w irzckiej skorze. Amerykanskie bomby rozrywaja dzieci irackie na strzepy na oczach rodzicow. Szpitale przyjmoja kilkuset ludzi na godzine. Ludzi bez nog, i rak. Lekarze operoja bez srodkow znieczulajacych. Strach grzmotow bomb i blyskow wypelnia ludnosc cywilna bo amerykanie napadli na Bagdad. Falszywy prorok pod plaszczykiem wyzwolenia narodu. Obrzydliwosc nie ma granic i ludzkie cierpiena nie maja granic. A Polscy pacholkowie sprzedali swoje sumienie za pare nylonowych ponczoch i plastykowa bag. Jak ktos by mi co takiego zrobil, moi dziecim , mioim sasiadom to i ja bym od stop do ostatniego wlosa wyciagna wszystkie cierpiena z walszywego proroka. Ci dziennikarze staneli po zlej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyCh Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.pl 07.04.03, 18:39 No szykuje sie "wyprawa krzyzowa" ze Slupska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: 195.152.54.* 07.04.03, 18:39 a ja muslalem ze zlapali ta swietna dziennikarke m jedrysik, co to by byla za szkoda dla swiata daiennikarskiego aj jaj jaj Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wymienić na Piotra Wierzbickiego ! 07.04.03, 18:40 Piotr Wierzbicki w ostatnim numerze "Gazety Polskiej" ubolewa, że nie zbombardowano skutecznie irackiej telewizji. Tam też są dziennikarze i myślę, że dla Irakijczyków ich bezpieczeństwo jest niemniej cenne. Piotr Wierzbicki powinien mieć teraz na tyle honoru, żeby ofiarować się na wymianę, za tamtych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Wymienić na Piotra Wierzbickiego ! IP: 195.152.54.* 07.04.03, 18:43 hmm widze ze jedrysik ma konkurecje ,w powyzszym, w jej subtelnym wyrazaniu opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rene Re: Wymienić na Piotra Wierzbickiego ! IP: *.pool22.dsl8mtokyo.att.ne.jp 08.04.03, 08:49 indris napisał: > Piotr Wierzbicki w ostatnim numerze "Gazety Polskiej" ubolewa, że nie > zbombardowano skutecznie irackiej telewizji. Tam też są dziennikarze i myślę, > że dla Irakijczyków ich bezpieczeństwo jest niemniej cenne. > Piotr Wierzbicki powinien mieć teraz na tyle honoru, żeby ofiarować się na > wymianę, za tamtych dziennikarzy. Ta opinia jest cool, jednak mimo że jestem niepraktykującą katoliczką uważam, że życie ludzkie powinno byc oceniane ponad wszystko, czy to żołnierz czy cywil to odrębna tragedia dla rodziny. Pomyślcie o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k0lc Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: w3cache.FIRMA.com.pl:* / 172.16.255.* 07.04.03, 18:41 Ciekawe, ze TVN mowi o zatrzymanym dziennikarzu TVN, a TVP o zatrzymanym dziennikarzu Polskiego Radia, bez wzajemnej informacji o drugim. Niech zyje solidarnosc i etyka dziennikarska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 18:50 GROM - do boju! Jest zadanie do wykonania - trzeba uwolnic naszych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.osd.telecanetworks.se / 192.168.200.* 07.04.03, 19:05 Moim zdaniem totalna glupota jest wysylanie dziennikarzy do kraju w ktorym dzialania militarne sa przeprowadzane przez wojska z kraju z ktorego pochodza dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: 207.72.2.* 07.04.03, 19:11 No wlasnie jest wiadomosc ze polscy dziennikarze zostali zabici.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: 154.5.47.* 07.04.03, 19:39 Nie wyobrazem sobie zywego Polskiego dziennikarza w USA gdyby tak Polskie wojsko atakowalo USA i toczylo tam walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Britain admits there may be no WMD's in Iraq IP: 154.5.47.* 07.04.03, 20:08 Britain admits there may be no WMD's in Iraq Ruben Bannerjee Well into the war that was supposed to rid Iraq of its alleged stockpile of weapons of mass destruction, a senior British official admitted on Saturday that no chemical, biological or nuclear weapons of mass destruction may after all be found. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Txim Re: Britain admits there may be no WMD's in Iraq IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 23:42 South of the Iraqi capital, U.S. troops found drums of what may be chemical weapons materials at an agricultural complex near Karbala, military officials said Monday. Gen. Benjamin Freakly of the 101st Airborne Division said tests performed Monday indicate the presence of nerve and blister agents, but he added, the test sometimes shows false positives. More samples are being tested. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.rzeczpospolita.pl 07.04.03, 19:59 Ciężkie chwile muszą chłopcy przeżywać. Miller,żeby poprawić marną reputację powinien rzeczywiście posłać po nich Grom. Miałby przynajmniej sukces nasz pan premier, ale on na to nie wpadnie.Zobaczcie jakie znaczenie psychologiczne miało odbicie tej młodej amerykanki. Dwa dni o niczym innym nie mówiono. Leszek Grom wysyłaj po Firleja i Kaczmarka i to szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) I gdzie teraz sa nazipacyfisci??? IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 20:13 Prosze bardzo wychodzi szydelko z woreczka jakie sa zamiary tego pierdolnietego gazownika czyli Saddama Husseina. Nawet nie licze na jakąkolwiek rzeczowa odpowiedz ze strony nazipacyfistow bo zapewne siedza teraz nacpani oraz pijani i zastanawiaja sie jak zorganizowac kolejna idiotyczna demonstracje pod ambasada USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I gdzie teraz sa nazipacyfisci??? IP: 154.5.47.* 07.04.03, 20:43 Gość portalu: napisał(a): > Prosze bardzo wychodzi szydelko z woreczka jakie sa zamiary > tego pierdolnietego gazownika czyli Saddama Husseina. Nawet nie > licze na jakąkolwiek rzeczowa odpowiedz ze strony > nazipacyfistow bo zapewne siedza teraz nacpani oraz pijani i > zastanawiaja sie jak zorganizowac kolejna idiotyczna > demonstracje pod ambasada USA. Ales Ty nierozgarniety, napisz nich Ci US dadza troche tego oleju z Iraku do tej pustej lepetyny to Ci sie troche rozjasni, przynajmniej zauwazysz ze swiat to nie US, England and Poland. A gdy juz Ci troche tego oleju doleja to naucz sie angielskiego i poczytaj: english.aljazeera.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I gdzie teraz sa nazipacyfisci??? IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 21:52 Gość portalu: gosc napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Prosze bardzo wychodzi szydelko z woreczka jakie sa zamiary > > tego pierdolnietego gazownika czyli Saddama Husseina. Nawet > nie > > licze na jakąkolwiek rzeczowa odpowiedz ze strony > > nazipacyfistow bo zapewne siedza teraz nacpani oraz pijani i > > zastanawiaja sie jak zorganizowac kolejna idiotyczna > > demonstracje pod ambasada USA. > > Ales Ty nierozgarniety, napisz nich Ci US dadza troche tego > oleju z Iraku do tej pustej lepetyny to Ci sie troche rozjasni, > przynajmniej zauwazysz ze swiat to nie US, England and Poland. > A gdy juz Ci troche tego oleju doleja to naucz sie angielskiego > i poczytaj: > <a href="http://english.aljazeera.net"target="_blank">english.aljaz eera.net</a> oczywiscie, ze jestem nierozgarniety kiedy musze dyskutowac z Toba. Mam dla Ciebie zle wiadomosci. Twoj szef, minister informacji Iraku troche dzisiaj sie zagalopowal. Dziekuje, ze potwierdzasz argumenty , ze w Bagdadzie nie ma wojsk amerykanskich...a tu za Tygrysem w odleglosci 300 metrow stoja amerykanskie czolgi i strzelaja. Wspaniale Pierdolniety i Rozgarniety Polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saddam Michnik Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.rzeczpospolita.pl 07.04.03, 20:21 Głupio zrobili zjeżdzając z autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 20:26 Gość portalu: Saddam Michnik napisał(a): > Głupio zrobili zjeżdzając z autostrady. Glupio to zrobili ci zbrodniarze ktorych rodzicami jest koza i jakis generalski sukinsyn co uwielbia gazowac ludzi. Dopoki nie poznamy szczegolow musimy opierac sie na relacjach tych co przezyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: 154.5.47.* 07.04.03, 20:48 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Saddam Michnik napisał(a): > > > Głupio zrobili zjeżdzając z autostrady. > > Glupio to zrobili ci zbrodniarze ktorych rodzicami jest koza i jakis Byli zagazowani i poumierali i zmartwystali w USA jako Ci co byli zagazowani. To czym ich gazowano " tlenem" lub innych ...mnie tez gazuja co dzien bo musze oddychac tym swinskim powietrzem i ciekawe czy tez zmartwystane? > generalski sukinsyn co uwielbia gazowac ludzi. Dopoki nie poznamy szczegolow > musimy opierac sie na relacjach tych co przezyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 21:53 Gość portalu: gosc napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Saddam Michnik napisał(a): > > > > > Głupio zrobili zjeżdzając z autostrady. > > > > Glupio to zrobili ci zbrodniarze ktorych rodzicami jest koza i > jakis > > Byli zagazowani i poumierali i zmartwystali w USA jako Ci co > byli zagazowani. To czym ich gazowano " tlenem" lub > innych ...mnie tez gazuja co dzien bo musze oddychac tym > swinskim powietrzem i ciekawe czy tez zmartwystane? > > generalski sukinsyn co uwielbia gazowac ludzi. Dopoki nie > poznamy szczegolow > > musimy opierac sie na relacjach tych co przezyli Sprawdzalem ten portal ktory mi zaproponowales Pierdolniety Polaczku. Wpisalem w przegladarke nazwe Halabja. Nic nie ma. Dokladnie. Poczytaj sobie o zagazowaniu Kurdow a potem, zabieraj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzyCh Re: Dwóch polskich dziennikarzy zatrzymanych prze IP: *.acn.pl 08.04.03, 02:26 Gość portalu: Saddam Michnik napisał(a): > Głupio zrobili zjeżdzając z autostrady. Bo wojny najlepiej przebiegaja wzdluz autostrad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGA Re: Pod opieka jednostek "koalicji" ?? IP: 199.166.16.* 07.04.03, 20:25 Polscy dziennikarze towarzysza zapewne wojskom koalicii od poczatku inwazji na Irak. Zapewne nie posiadaja akredytacji. Polska jest strona w konflikcie. Jednym slowem, niewesola sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pod opieka jednostek 'koalicji' ?? IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 20:27 Gość portalu: JGA napisał(a): > Polscy dziennikarze towarzysza zapewne wojskom koalicii od > poczatku inwazji na Irak. Zapewne nie posiadaja akredytacji. > Polska jest strona w konflikcie. Jednym slowem, niewesola > sytuacja. Niewesola sytuacja to jest tych pierdolnietych plemnikow spod fujary Saddama ktorzy jeszcze siedza w ambasadzie Iraku w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Pod opieka jednostek 'koalicji' ?? IP: *.ipt.aol.com 08.04.03, 00:50 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: JGA napisał(a): > > > Polscy dziennikarze towarzysza zapewne wojskom koalicii od > > poczatku inwazji na Irak. Zapewne nie posiadaja akredytacji. > > Polska jest strona w konflikcie. Jednym slowem, niewesola > > sytuacja. > > Niewesola sytuacja to jest tych pierdolnietych plemnikow spod fujary Saddama > ktorzy jeszcze siedza w ambasadzie Iraku w Warszawie Proponuje wziac kilku plemnikow z ambasady Iraku w Warszawie .Po co wysylac GROM do Iraku na Saska Kepe jest blizej.Polska jest chyba w stanie wojny z Irakiem.Na co czekacie .Chyba ze polscy politycy sa zdania ze wszystko sie moze odmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pod opieka jednostek 'koalicji' ?? IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 08.04.03, 16:20 Gość portalu: maxx napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: JGA napisał(a): > > > > > Polscy dziennikarze towarzysza zapewne wojskom koalicii od > > > poczatku inwazji na Irak. Zapewne nie posiadaja akredytacji. > > > Polska jest strona w konflikcie. Jednym slowem, niewesola > > > sytuacja. > > > > Niewesola sytuacja to jest tych pierdolnietych plemnikow spod fujary Sadda > ma > > ktorzy jeszcze siedza w ambasadzie Iraku w Warszawie > Proponuje wziac kilku plemnikow z ambasady Iraku w Warszawie .Po co wysylac > GROM do Iraku na Saska Kepe jest blizej.Polska jest chyba w stanie wojny z > Irakiem.Na co czekacie .Chyba ze polscy politycy sa zdania ze wszystko sie moze > > odmienic. ja na nic nie czekalem. zadzwonilem do ambasady i powiedzialem im, zeby pakowali swoje manatki bo jestem przeciwny pobytowi rodziny glownego gazownika wspolczesnego swiata. A dzisiaj dotarla wiadomosc, ze polscy dziennikarze sa uwolnieni.... ps. pamietam jak nabluizgalem pracownikom ambasady Serbii w Warszawie podczas wojny balkanskiej. Tydzien pozniej bylo po Milosevivu. Usmiejesz sie, ze to niepowazne. Czasami niepowazne zdarzenia decyduja o losach swiata Teraz na rozklad biore ambasade Polnocnej Korei znajdujaca sie na krancu ulicy Bobrowieckiej obok komplesku Panorama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walpoz Dlaczego zatrzymani? Moze mają posredniczyć w IP: *.crowley.pl 07.04.03, 20:37 pertraktowaniu warunków kapitulacji? Poczekajmy na informację! pewną! Odpowiedz Link Zgłoś