Gość: pita IP: NAT:* / 10.1.0.* 29.05.03, 10:36 gratuluje osiagniecia 0 poziomu to jest trudne a Tobie jednak sie udalo musisz byc kims naprawde wyjatkowym w nagrode wertels original Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: ogorek 29.05.03, 11:04 Gość portalu: pita napisał(a): > gratuluje osiagniecia 0 poziomu > to jest trudne a Tobie jednak sie udalo > musisz byc kims naprawde wyjatkowym > w nagrode wertels original ???? czyżby ogórek miał i sznurek...do innego nicka? d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: ogorek IP: NAT:* / 10.1.0.* 29.05.03, 11:16 jezeli myslisz ze ja to ogorek to sie mylisz zobacz temat o glodujacych dzieciach misza sie osmieszyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny ogorek = ziobro ! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek = ziobro ! ntx IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:35 Kto to jest ziobro? I czy pisze na podobne tematy? Dla ulatwienia myslenia wszystkim Turkom: w ciagu ostatnich dwoch lat tylko raz uzylem innego nicka niz Ogorek. Z ciekawoscia obserwuje czy mi Turki wierza. Ogrorek Swiatobliwy Turek Z Glowa jak Turban Pit Terriera Odpowiedz Link Zgłoś
nurni nie 29.05.03, 21:26 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > Dla ulatwienia myslenia wszystkim Turkom: w ciagu ostatnich dwoch lat tylko raz > > uzylem innego nicka niz Ogorek. > > Z ciekawoscia obserwuje czy mi Turki wierza. nie przekonasz zlodzieja ze sam nie kradniesz prozny trud pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siede, ||- !!! -|| IP: 213.216.66.* 30.05.03, 08:26 nurni napisał: > nie przekonasz zlodzieja ze sam nie kradniesz niezłe, kupuje 5040 ps skad, z czego to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ogorek i pita 29.05.03, 11:59 Gość portalu: pita napisał(a): > jezeli myslisz ze ja to ogorek to sie mylisz > zobacz temat o glodujacych dzieciach misza sie osmieszyl oczywiście, że tak nie pomyślałam mój post dotyczył ogórka nie ciebie d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:36 d_nutka napisała: > Gość portalu: pita napisał(a): > > > gratuluje osiagniecia 0 poziomu > > to jest trudne a Tobie jednak sie udalo > > musisz byc kims naprawde wyjatkowym > > w nagrode wertels original > > > ???? > czyżby ogórek miał i sznurek...do innego nicka? > d. Krotko i tresciwie. Nie ma. Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:25 Gość portalu: pita napisał(a): > gratuluje osiagniecia 0 poziomu > to jest trudne a Tobie jednak sie udalo > musisz byc kims naprawde wyjatkowym > w nagrode wertels original Hmmm... Jeszcze nie wiem o co chodzi. Ale mam wrazenie, ze chodzi o uzycie nicka Ogorek. Przez kogos innego. Ide poszukac. Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:33 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > Gość portalu: pita napisał(a): > > > gratuluje osiagniecia 0 poziomu > > to jest trudne a Tobie jednak sie udalo > > musisz byc kims naprawde wyjatkowym > > w nagrode wertels original > > Hmmm... > Jeszcze nie wiem o co chodzi. > Ale mam wrazenie, ze chodzi o uzycie nicka Ogorek. > Przez kogos innego. > Ide poszukac. > > Ogorek Nic nie znalazlem, oprocz komentarza pity o poziomie -1 w watku dla kolegi abc. A wiec domyslam sie, ze pita ma mi za zle, ze utworzylem ten watek. Powialo swietym oburzeniem, zjezeniem i zatrzecierzwieniem. To jest w porzadku. Pita ty od pit buldog czy od formularzy do wypelnienia? A o co ci wlasciwie chodzi? Ogorek Przyjemnie Zaciekawiony A juz podejrzewalem swinie cs137 o jakies swinstwo... Serdecznie przepraszam za podejrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: ogorek IP: NAT:* / 10.1.0.* 29.05.03, 12:38 skrot od angielskiego peter a gdzies przeczytalem twoja wypowiedz(nie jestem pewien ze twoja) ale byla strasznie antysemicka a tego nie zniose poz. i jezeli to nir ty to sorry PITA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:47 Gość portalu: pita napisał(a): > skrot od angielskiego peter > a gdzies przeczytalem twoja wypowiedz(nie jestem pewien ze twoja) ale byla > strasznie antysemicka > a tego nie zniose > poz. i jezeli to nir ty to sorry > PITA Niestety musze cie zmartwic. Jako zawodowy antysemita na tym forum moje wypowiedzi maja wiele cech. Po reakcjach widze, ze niektore z nich wydaja sie byc kontrowersyjne. Ale ciekaw jestem co bylo "strasznie antysemickie"? I skad sie wziales na tym forum tak nagle i gwaltownie? Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: ogorek IP: NAT:* / 10.1.0.* 29.05.03, 12:52 zawsze jestem nagly i gwaltowny a jezeli jest to zawalowane pytanie czy jestem z polski to odp. brzmi TAK a co bylo antysem. niepamietam gdzies mi sie rzucilo w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ogorek IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 12:59 Gość portalu: pita napisał(a): > zawsze jestem nagly i gwaltowny > a jezeli jest to zawalowane pytanie czy jestem z polski to odp. brzmi TAK > a co bylo antysem. niepamietam gdzies mi sie rzucilo w oczy A dlaczego to antysem az tak cie ubodlo? Gdy rzucisz okiem na forum swiat to mozna tam w stekach pro i knotra wrecz utonac. Czy jestes sam jej przedstawicielem? Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinia137 Kto PITA, nie bladzi!!! IP: *.physics.orst.edu 29.05.03, 21:09 PITA, jeszcze raz potwierdziles slusznosc starodawnego powiedzenia: kto pita, nie bladzi. Tak trzymaj, chlopie!!! Tak trzymaj! Pozdrowienia, Sw137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.03, 08:23 Gość portalu: swinia137 napisał(a): > PITA, jeszcze raz potwierdziles slusznosc starodawnego > powiedzenia: kto pita, nie bladzi. > > Tak trzymaj, chlopie!!! Tak trzymaj! > > Pozdrowienia, Sw137 Potrzymaj sobie sam, Ty Swinio. Cos sie to porobilo na tym swiecie... Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 08:30 widzisz ogorek niektorzy potrafia myslec a tak a propos gratuluje plynnego poslygiwania sie ironia i innymi srodkami wyrazu niektore byly naprawde niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.03, 08:35 Gość portalu: pita napisał(a): > widzisz ogorek niektorzy potrafia myslec > a tak a propos gratuluje plynnego poslygiwania sie ironia i innymi srodkami > wyrazu niektore byly naprawde niezle Serdecznie dziekuje - a co znaczy "niektorzy potrafia myslec"? Na pewno nie masz reprezentanta naszej podworkowej szlachty herbu Kon z Powylamywanymi Nogami? Na to jestem, jak kazde warzywo, troche za przecietnie inteligentny. Moglbys mi pomoc w mysleniu? Ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pita Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: NAT:* / 10.1.0.* 30.05.03, 08:48 o jaka pomoc ci chodzi a co do myslenia badabia udowodnily ze ludzie ktozy dyskriminuja innych (pochodzenie,rasa ...) maja IQ ponizej przecietnej i nie potrafia myslec logicznie z tego co zauwazylem z toba jest inaczej ale....kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.03, 09:00 Gość portalu: pita napisał(a): > o jaka pomoc ci chodzi > a co do myslenia > badabia udowodnily ze ludzie ktozy dyskriminuja innych (pochodzenie,rasa ...) > maja IQ ponizej przecietnej i nie potrafia myslec logicznie > z tego co zauwazylem z toba jest inaczej ale....kto wie Gdyby tak bylo jak badabia udowodnily, to zydzi nie mieliby juz pewnie zadnej inteligencji - spojrz jak dyskryminuja Palestynczykow. Chyba ze te badabia zrobili Palestynczycy... Ogorek Badaib Bajdab Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 badania Anglikow 30.05.03, 12:04 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > Chyba ze te badabia zrobili Palestynczycy... Wedlug badan angielskich srednie IQ dla narodow wynosza: Anglicy100 Polacy 95 Izraelczycy 92 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: badania Anglikow 30.05.03, 12:12 rycho7 napisał: > Gość portalu: Ogorek napisał(a): > > > Chyba ze te badabia zrobili Palestynczycy... > > Wedlug badan angielskich srednie IQ dla narodow wynosza: > Anglicy100 > Polacy 95 > Izraelczycy 92 zauważyłam nowe słowo w twoich postach Rycho "Izraelczycy" czy jak porównali wyniki badań IQ przed przybyciem Rych do Niemiec i po przybyciu Rycha do Niemiec to jaki był wynik porównania? na plus? d. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: badania Anglikow 30.05.03, 13:38 d_nutka napisała: > zauważyłam nowe słowo w twoich postach Rycho > "Izraelczycy" Przeciez nie badal calej diaspory wiec jak mozna w tym miejscu napisac Zydzi? > czy jak porównali wyniki badań IQ przed przybyciem Rych do Niemiec i po > przybyciu Rycha do Niemiec to jaki był wynik porównania? > na plus? A dlaczego nie pytasz o Twoj wplyw na porownania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: 80.230.216.* 30.05.03, 12:23 Czesc Ogoreczku. Przepraszam ze sie wtaracam. Ale znamy sie co nieco wiec odwazam sie zauwazyc ze twoja uwaga jast nie calkiem na temat. Konflikt Izraelsko - Palestynski nie ma podloza rasowego.Jesli o tym nie wiedzales to teraz juz wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Kto PITA, nie bladzi!!! IP: *.tnt17.chi5.da.uu.net 31.05.03, 02:38 Gość portalu: z daleka napisał(a): > Czesc Ogoreczku. Przepraszam ze sie wtaracam. Ale znamy sie co nieco wiec > odwazam sie zauwazyc ze twoja uwaga jast nie calkiem na temat. Konflikt > Izraelsko - Palestynski nie ma podloza rasowego.Jesli o tym nie wiedzales to > teraz juz wiesz. Ja nie wiem. Czy mozna z daleka dostac odpowiedz na jakim podlozu sa zabijani palestynczycy?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: ogorek IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 00:17 Gość portalu: pita napisał(a): > gratuluje osiagniecia 0 poziomu > to jest trudne a Tobie jednak sie udalo > musisz byc kims naprawde wyjatkowym > w nagrode wertels original Rozszyfrowałaś go bezbłędnie . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś