Dodaj do ulubionych

OT geniusz piSS.y

28.01.22, 20:22
Magdalena Ogórek bredzi na temat rakiet. Z Kalingradu do Warszawy lecą trzy godziny. Internauci bezlitośni

ona ma nie tylko male cycki, ale rowniez mozg kury domowej
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 20:33
      No przecież ICBM tyle leci... pod warunkiem, że po drodze zaliczy 4 pełne orbity 😆
      • toommynaley Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 22:36
        Spokojnie do KO wraca właśnie szósty król, magdalena ogórek temu "muzgu" nie dorasta do pięt
        • qqbek Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 23:02
          Widzę już towarzysz tommy przyjął już "dawkę przypominającą 250 gram" dzisiaj i jego zmęczone alkoholową chorobą oblicze wyprodukowało coś bez ładu i składu (za to zgodnie z linią partii przewodniej brzmiącą "przypierdolić Tuskowi").

Ogórkowa to odkrycie Kurskiego, wiecznie dziewicy.
          Pierwszy się na niej poznał Jerzy Urban, ale ty chujku zaraz będziesz pluł jadem na wspomnienie nazwiska tego wybitnego Polaka, eseisty i felietonisty.
          • toommynaley Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 23:26
            Myslałem, że Leszek Müller odkrył tą gwiazdę.. Przypierdolić Tuskowi?? a po co? Dostał kasę od Niemców chyba to nie tajemnica. Myślę ,że jest i będzie wobec nich lojalny , po co w ogóle tutaj jakiś hejt?
            • marekggg Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 23:35
              tak samo jak macierewicz i narodowo-socjalistyczny piSSuar dostaje kase z kremla?
              • toommynaley Re: OT geniusz piSS.y 28.01.22, 23:57
                Kasa z Kremla i od 40 lat to samo mieszkanie w bloku na Klaudyny ? Do tego stary passat kupiony ponieważ espero się zesrało? Musiałby raczej dostać strasznie marną kasę z tego Kremla pomyliło Ci się z Pawlakiem..
                • marekggg Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 00:15
                  o naczelnym strazaku to mam swoje zdanie. i to takie ze to chuj zlamany.

a macierewicz - hmmm - przeciez on wszystko dla jarka i dla partii. i co takiemu starem dziadkowi potrzebne? a- zapomnialem mlodzi chlopcy
                  • toommynaley Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 00:30
                    Jedna zona od stu lat i córka.. legalna z prawego łoża..no i ten passat ten passat to jest taka wisienka na torcie,,taka naturalna kontynuacja espero...tutaj w rajstopach nic nie drgnie..
                    • marekggg Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 01:22
                      maz kolezanki po 20-paru latach malzenstwa stwierdzil, ze jest gejem. i tyle. poszedl sobie, ale pomagal z dwomi synami, placil alimenty itp itd. teraz sie od czasu do czasu spotykaja. i gites.
                      ile jest kryptogejow w spoleczenstwie? tego nikt nie wie. najwyrazniej to wychodzi razem z pedofilia u ksiezy.
                      • toommynaley Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 09:09
                        Ja tam gejem nie zostanę. Za to myslałem żeby zmienic sobie płeć ale jeszcze się na żadna nie zdecydowałem. Jest w czym wybierać a jak mawiał Adaś Miauczyński nie wiem czy jest jakaś potrzeba bycia facetem...
    • bolo2002 Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 09:26
      Powiem wiecej- po takim stwierdzeniu to watpie- czy ona ma w ogóle mózg?
      • wislok1 Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 16:27
        Ma

Trzepie kasiore z politykami, najpierw lewica, teraz kacza partia...

Testuja ja intensywnie
    • wislok1 Re: OT geniusz piSS.y 29.01.22, 16:24
      Bystra nie jest, ale ma inny zalety...
      Jakie, to juz prywatnie sprawdzal dokladnie Leszek Miller i obecnie dzialacze kaczej partii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka