Dodaj do ulubionych

Czy stać na baczność w czasie hymnu UE?

11.07.03, 21:50
Józef Oleksy wiadomo skąd kłócił się z Martą Frontal z Platformy
Obywatelskiej o to, czy w czasie gdy zagrają "Odę do radości", należy stać na
baczność.

Posłanka z PO będzie stać.
Oleksy nie będzie.

I kto do cholery ma rację w tym superważnym sporze?

wink
Obserwuj wątek
    • monopol Errata 11.07.03, 21:55
      Ta z PO nazywała się Fogler.
    • Gość: Aniela Niech robia co chca, UE olewa to. IP: *.gen.twtelecom.net 11.07.03, 22:05
    • pollak Re: Czy stać na baczność w czasie hymnu UE? 11.07.03, 22:06
      monopol napisał:

> Józef Oleksy wiadomo skąd kłócił się z Martą Frontal z Platformy
      > Obywatelskiej o to, czy w czasie gdy zagrają "Odę do radości", należy stać na
      > baczność.

Beethoven się w grobie przewraca, widząc co spedaleni federaści zrobili z
      jego dzieła.

> I kto do cholery ma rację w tym superważnym sporze?

Ja mam rację.
      • ada08 Re: Czy stać na baczność w czasie hymnu UE? 11.07.03, 23:43
        pollak napisał:

>
        > Beethoven się w grobie przewraca, widząc co spedaleni federaści zrobili z
        > jego dzieła.
        >

Taaa... Przewraca się. Na drugi bok.
        I łokieć sobie pod głowę podkłada dla wygody.
        Napisał co napisał. No trudno.
        Dziewiąta - najsłabsza.
        W sam raz dla głuchych.

I jeszcze ten tekst znanego autora:

''O radości iskro Bogów
        Elizejskich błoń dziewico...''

smile))))

Poezyja, panie....

Dobrze , że chociaż pośmiać się można , elizejskich błoń dziewico,
        hymnie ? hymenie ? ....

a.

PS Ale od Siódmej i Ósmej - wara !!! smile
        A zwłaszcza od Szóstej smile
        a.
        • pollak Re: Czy stać na baczność w czasie hymnu UE? 12.07.03, 09:32
          ada08 napisała:

> pollak napisał:
          >
          > >
          > > Beethoven się w grobie przewraca, widząc co spedaleni federaści zrobili z
          > > jego dzieła.
          > >
          >
          > Taaa... Przewraca się. Na drugi bok.
          > I łokieć sobie pod głowę podkłada dla wygody.
          > Napisał co napisał. No trudno.
          > Dziewiąta - najsłabsza.
          > W sam raz dla głuchych.

Czy najsłabsza czy nie, nie powód żeby obleśne usta Verchujgena, nuciły
          teraz utwór Mistrza przy każdej okazji, nazywając hymnem jakiejś podejrzanej
          organizacji.

> Dobrze , że chociaż pośmiać się można , elizejskich błoń dziewico,
          > hymnie ? hymenie ? ....

smile

>
          > PS Ale od Siódmej i Ósmej - wara !!! smile

Już pisałem kiedyś, jak działa na mnie druga część sidmej? Chyba tak...
          wink

> A zwłaszcza od Szóstej smile

Szósta? Przecież ona jest taka ... pastoralna. wink
      • institoris1 powinienes byl 12.07.03, 01:19
        napisac ja i Beethoven. Podpiera sie taki kims, a zaslugi tylko sobie. Fuj!!!

pollak napisał:

> Beethoven się w grobie przewraca, widząc co spedaleni federaści zrobili z
        > jego dzieła.
        >
        > > I kto do cholery ma rację w tym superważnym sporze?
        >
        > Ja mam rację.
        • pollak Re: powinienes byl 12.07.03, 09:33
          institoris1 napisał:

> napisac ja i Beethoven. Podpiera sie taki kims, a zaslugi tylko sobie. Fuj!!!

Błędny wniosek. Ale nie będę Cię wyprowadzał z błędu, bo szkoda mojego
          cennego czasu.

smile
    • Gość: +++Ignorant OLexy ma rację! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.03, 02:25
      Sława!

Dlatego, że stoi się na bacznośc gdy grają V symfonię ani Uwerturę 1812...

A Oda do młodości nie hymnnem żadnego panstwa, gdyż unia europejska jeszcze
      nie powstała, ale dopiero w przyszlym roku.

Dlatego oda do nie jest równa Gwiaździstemu sztadarowi czy God bless the Quin
      ani nawet oczywiście slynnemu hymnowi "Deutschaland, Deutschalnd uiber ales!"

Pozdrawiam!

Ignorant
      +++
      • lron Re: OLexy ma rację! 12.07.03, 03:00
        Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):

> A Oda do młodości nie hymnnem żadnego panstwa, gdyż
        > unia europejska jeszcze nie powstała, ale dopiero w
        > przyszlym roku.

smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

> Dlatego oda do nie jest równa Gwiaździstemu sztadarowi
        > czy God bless the Quin ani nawet oczywiście slynnemu
        > hymnowi "Deutschaland, Deutschalnd uiber ales!"

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ignorant, nacpales sie, czy jak? Co to za belkot? wink))
      • ada08 Re: OLexy ma rację! 12.07.03, 07:56
        Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):

>
        > A Oda do młodości nie hymnnem żadnego panstwa, gdyż unia europejska jeszcze
        > nie powstała, ale dopiero w przyszlym roku.

Gwoli ścisłości:
        Oda do radości,
        a nie do młodości smile

W Odzie do młodości to szło tak:

''Razem, młodzi przyjaciele !...''

W zasadzie nadawałyby się te słowa na hymn UE lepiej , niż
        słowa Schillera.
        Ale znowu naszego wykopali....wink
        a.
    • Gość: Krzys52 Pytaj sie swej szantrapy Monopoluffki IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 03:16
      ...a nie zawracaj glowy porzadnym ludziom. Pozniej mozecie sobie gwizdac ten
      hymn na lezaco. Kogo to obchodzi.
      Swoja droga to kogo ty leczysz skoro masz taka sieczke we lbie, Monopol(?)
      Wet jestes czy jak (?) Cale szcescie, ze moje zwierzaki sa zdrowe, a i
      konkurencja dla ciebie istnieje. Borsuk moze ryzykowac ze swoja suka. smile)
      Juz ty lepiej rozkrecaj ten RAT.
      .
      K.P.
      • monopol Weterynarzem nie jestem więc Ciebie nie wyleczę... 12.07.03, 07:51
        ...i zmartwię Cię tym na dodatek, że nawet weterynarz nie leczy insektów.

Już wiem dlaczego nie wychodzisz na dwór Krzysiu - boisz się, że ktoś spryska
        Cię pestycydami...
        • Gość: Krzys52 To wylecz te swoja Pokrake, jesli juz czyms jestes IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 07:56
          ale najpierw otworz okna i przewietrz RAT. Sobota to ruchw interesie.
          • maretina oh jaki subtelny imbecyl!:)/nt 12.07.03, 08:34
            • Gość: Krzys52 Noi rozdziawile znow te kloake. Co za piekny ranek IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:43
              moze umyj sie najpierw czy cos.
              Wyslij Lapciucha po piwo - meczy cie przeciez kac.
              • monopol No i rozdziawiles znow te kloake.Wyczulem. /nt 12.07.03, 08:49

• ksch Re: Pytaj sie swej szantrapy Monopoluffki 12.07.03, 13:08
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...a nie zawracaj glowy porzadnym ludziom.
        Takim jak Ty kretynie? Wolne żarty.
        ksch
    • Gość: Krzys52 A tos sie dorobil mordziastego Rympola :(( IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:02
      Popatrz na Ade08, na przyklad. To jest prawdziwa dama: delikatnosc, cieplo,
      wdziek, polot...
      .
      A ten twoj koczkodan?! sad(
      .
      Zrob sobie zastrzyk
      • monopol Patrzę i widzę Ciebie Krzysiu - prawdziwą damę... 12.07.03, 08:39
        ...delikatność, cieplo, wdzięk, polot...
        • Gość: Krzys52 Gdybys ty cokolwiek widzial... A cos ty widzial... IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:45
          ... w swoim Koczkodanie. Kokarde na lbie miala akurat czy jak?
          • monopol A Ty dlaczego nie spojrzałeś nigdy w lustro? 12.07.03, 08:54
            Już wiem - zabiłbyś siebie...
            To byłby wstrząs wywołany obrzydzeniem.
    • Gość: Krzys52 Hmm, a gdyby wymienic ci Rympola na Smierduche IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:40
      pewnie bys nawet nie zauwazyl roznicy. Pewnie obydwa Koczkodany jednakowo
      rozkudlane.
      • monopol Krzysiu - jakiś Ty niegrzeczny... 12.07.03, 08:45
        ...skąd w zwykłym robalu tyle nienawiści?

Gorąco Ci w tym chitynowym pancerzyku, co nie? Przegrzałeś się...
        • Gość: Krzys52 O, to ty lekarz od robakow jetes. Kumpel Niesiola IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:48
          tamten tez niezly debil. Widac z profesja leci sad(
          • monopol Hihi-nie zgadłeś karaluszku52... 12.07.03, 08:51
            Już Ci mówiłem, że Ci nie pomogę...

A może Ciebie już spryskali insektycydami? Stąd te potworne mutacje?
    • Gość: Krzys52 A teraz zaspiewajcie w koncu ten Hymn. Milego dnia IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 08:49
      n/t
      • gini Dla M& M poczytajcie jak cieplo przyjeli k52 w nie 12.07.03, 08:58
        www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=14470&id_m=34
        • monopol Re: Dla M& M poczytajcie jak cieplo przyjeli 12.07.03, 09:09

• maretina niechcacy napisalam na konto meza, sorry 12.07.03, 09:11
            ale maz mowi, ze sie ze mna zgadza!smile
            • Gość: Ania Re: Mnie sie to podobalo IP: 213.46.162.* 12.07.03, 09:37
              Kurewstwo palanta52
              Autor : Dragon | Data : 2002-12-31 08:39:15 | IP : Użytkownik zarejestrowany
              a ty Kris do czego namawiasz? bana jakiego? a co tu nie forum tylko
              kółko różańcowe? sam piszesz na wybiórczej a drugiego ganisz.
              ten płaczek krzys52 walczy? on sra nie walczy a jak mu nie dadzą
              papieru do podtarcia dupy to lata na skargi do Adminów
              jak widać nawet do Urbana przyleciał z płaczem. to stara baba
              a nie walczący chłop wstyd!

Porownanie do starej placzacej baby jest swietne!!
            • pollak Re: niechcacy napisalam na konto meza, sorry 12.07.03, 09:44
              maretina napisała:

> ale maz mowi, ze sie ze mna zgadza!smile

Niech by srpóbował sie tylko niezgodzić wink
              • Gość: Kris Do Anginy wściekłej żmiji IP: 193.140.134.* 12.07.03, 10:42
                Odgrzewany posiłek niesmaczny jest. Posiłkujesz się z braku argumentów
                przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli wikuł
                i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE. maretina jest katoliczka lecz ty sociere
                ateistką jak wyglądasz z tym swoim ateizmem ramie w ramie na barykadzie katoli.
                Jesteś obłudna dziwką i informacje o tym dostajesz za darmo tu.
                Smutne jest że mąż cie nie bzyka i odreagować musisz tu.
                • maretina Re: Do Anginy wściekłej żmiji 12.07.03, 10:59
                  Gość portalu: Kris napisał(a):

> Odgrzewany posiłek niesmaczny jest. Posiłkujesz się z braku argumentów
                  > przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli
                  wikuł
                  > i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE. maretina jest katoliczka lecz ty sociere
                  > ateistką jak wyglądasz z tym swoim ateizmem ramie w ramie na barykadzie
                  katoli.
                  moze to zbyt duze obciazenie dla ciebie wpasc na pomysl, ze zarowno katolicy
                  jak i ludzie wszelkich innych wyzwan sa tacy sami, ci co w nic nie wierza tez.
                  zatem nic nie stoi na przeszkodzie ze soba rozmawiac, jesli wzajemnie nie
                  obraza sie swoich wartosci. twoj kolega krzys 52 opluwa regtularnie symbole
                  wazne dla nas,nie gani8my jego pogladu na temat tego czy krzyz powinien wisiec
                  w sejmie czy nie. po prostu nigdy nie zaakceptujemy sposobu w jaki krzys to
                  mowi. bo prawa do wlasnego zdania mu nikt nie odmawia. jesli mu tak zle z nami,
                  to niech siedzi na forum klapoucha urbana i tu nie wtyka nosa. zaoszczedzi
                  sobie nerwow.
                  > Jesteś obłudna dziwką i informacje o tym dostajesz za darmo tu.
                  ooo co za slowa! masz dowody na to co piszesz kopio "krzysiowej kultury"?
                  > Smutne jest że mąż cie nie bzyka i odreagować musisz tu.
                  a ciebie kto bzyka?
                  pochwal sie!
                  • Gość: Kris Re: Do Anginy wściekłej żmiji IP: 193.140.134.* 12.07.03, 13:18
                    maretina napisała:

> Gość portalu: Kris napisał(a):
                    >
                    > > Odgrzewany posiłek niesmaczny jest. Posiłkujesz się z braku argumentów
                    > > przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli
                    > wikuł
                    > > i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE. maretina jest katoliczka lecz ty sociere
                    >
                    > > ateistką jak wyglądasz z tym swoim ateizmem ramie w ramie na barykadzie
                    > katoli.
                    > moze to zbyt duze obciazenie dla ciebie wpasc na pomysl, ze zarowno katolicy
                    > jak i ludzie wszelkich innych wyzwan sa tacy sami, ci co w nic nie wierza
                    tez.
                    > zatem nic nie stoi na przeszkodzie ze soba rozmawiac, jesli wzajemnie nie
                    > obraza sie swoich wartosci. twoj kolega krzys 52 opluwa regtularnie symbole
                    > wazne dla nas,nie gani8my jego pogladu na temat tego czy krzyz powinien
                    wisiec
                    > w sejmie czy nie. po prostu nigdy nie zaakceptujemy sposobu w jaki krzys to
                    > mowi. bo prawa do wlasnego zdania mu nikt nie odmawia. jesli mu tak zle z
                    nami,
                    >
                    > to niech siedzi na forum klapoucha urbana i tu nie wtyka nosa. zaoszczedzi
                    > sobie nerwow.

Słusznie prawisz maretinko juz zaczynam cie lubić i jeszcze bardziej polubie
                    jak napiszesz co myslisz o symbolu chrzescijaństwa w sejmie wiszacym. Moze
                    jeszcze powiesimy tam gwiazde dawida i krzyż prawosławnych dla sprawiedliwości.
                    chrystus na pewno sie w sejmie nie nudzi przygladajac sie i słuchajac
                    prawdziwych chrzescijan jak pobratersku sie traktuja. Dla mnie ateisty krzyż w
                    sejmie jest obrazą dla wszystkich katolików, oto wazny symbol wsród złości,
                    nienawisci, pospolitego chamstwa i złodziejstwa.

> > Jesteś obłudna dziwką i informacje o tym dostajesz za darmo tu.
                    > ooo co za slowa! masz dowody na to co piszesz kopio "krzysiowej kultury"?
                    > > Smutne jest że mąż cie nie bzyka i odreagować musisz tu.
                    > a ciebie kto bzyka?
                    > pochwal sie!

mnie bzyka złość na te wszystkie wasze oportunizmy i brak zdania. tylko sie
                    popieracie przeciw jednej osobie a nikt nie pomysli że krzyz w sejmie jest
                    obrazą dla krzyza właśnie. do anginy pisze wrednie ponieważ ona tylko taki
                    jezyk rozumie. jezyk przekupkismile)))))))))))))))))
                    • monopol Co ma piernik do wiatraka czyli... 12.07.03, 13:25
                      ...krzyż w Sejmie do naszej damy forumowej Krzysi52?
                    • maretina do Krisa 12.07.03, 13:45
                      ja nie skupiam sie na tym co wisi w sejmie. z sejmu najbardziej interesuje mnie
                      tworzone tam prawo i jakosc pracy poslow.
                      co do krzyza.... mi on nie przeszkadza,poza tym dla chrzescijan wiadome jest,
                      ze Bog jest wszedzie, zatem czy powiesisz gdzies krzyzyk czy tez nie, to i tak
                      On tam bedzie.
                • pollak Re: Do Anginy wściekłej żmiji 12.07.03, 12:28

> przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli wikuł
                  > i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE.

Dawno cie tu nie było. A tak swoją drogą, wścibski padalcu, nie ty
                  będziesz mnie rozliczał na jakim linku sobie clicknę. Krzyś (biedny)
                  poszedł się wyżalić, więc ja, który pokój umiłowałem, poszedłem pożałować
                  bliźniego swego.

A teraz, won na forum, do tej świni Urbana.
                  • Gość: Kris Re: Do Anginy wściekłej żmiji IP: 193.140.134.* 12.07.03, 13:24
                    pollak napisał:

> Gość portalu: Kris napisał(a):
                    >
                    > > Odgrzewany posiłek niesmaczny jest. Posiłkujesz się z braku argumentów
                    > > przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli w
                    > ikuł
                    > > i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE.
                    >
                    > Dawno cie tu nie było. A tak swoją drogą, wścibski padalcu, nie ty
                    > będziesz mnie rozliczał na jakim linku sobie clicknę. Krzyś (biedny)
                    > poszedł się wyżalić, więc ja, który pokój umiłowałem, poszedłem pożałować
                    > bliźniego swego.
                    >
                    > A teraz, won na forum, do tej świni Urbana.

Tylko nie 'wscibski padalcu'. jestem twoim sumieniem a widze że masz je
                    elastyczne
                    jak żyd jakiś.

z forum nie bedziesz mnie wyganiał wielonickowy i wielo adresowy sukinsynu.
                    jeszcze niektóre grzeszki ci sie pamieta
                    • pollak Re: Do Anginy wściekłej żmiji 12.07.03, 13:30

> > A teraz, won na forum, do tej świni Urbana.
                      >
                      > Tylko nie 'wscibski padalcu'. jestem twoim sumieniem a widze że masz je
                      > elastyczne
                      > jak żyd jakiś.

Tylko nie Żyd, tylko nie Żyd! wink Już pomijam ten fakt, że zupełnie
                      bredzicie, urbanowy towarzyszu.

> z forum nie bedziesz mnie wyganiał wielonickowy i wielo adresowy sukinsynu.
                      > jeszcze niektóre grzeszki ci sie pamieta

Dementuję. Piszę z tych samych adresów i mam jednego nicka. Urbanowy
                      szpicel nie wie co pisze.
                • Gość: Krzys52 Re: Do Anginy wściekłej żmiji IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 18:38

> przebrzmiałą sprawą. Wiesz dobrze sekutnico ze świetobliwi ojcowie czyli
                  wikuł
                  > i pollak zgrzeszyli pisząc w NIE. maretina jest katoliczka lecz ty sociere
                  > ateistką jak wyglądasz z tym swoim ateizmem ramie w ramie na barykadzie
                  katoli.
                  > Jesteś obłudna dziwką i informacje o tym dostajesz za darmo tu.
                  > Smutne jest że mąż cie nie bzyka i odreagować musisz tu.
                  .
                  .
                  :::
                  Zgadza sie. Wikul snul sie wtedy za mna pod piecioma chyba nickami - na
                  tutejszych kilku forach oraz polazl na strone NIE gdy oglosilem ze nadam do nie
                  o ukladzikach panujacych w Adminie. Ta menda doskonale o tym wiedziala i wie.
                  Nie ma gorszego pomiotu na tych forach niz ba belgijska franca. I to jest
                  kolezanka Monopola oraz wielu innych tutejszych wielbicieli Boziewicza. Tfu!
                  .
                  Pozdrawiam
                  K.P.
        • astra18 Re: Dla M& M poczytajcie jak cieplo przyjeli 12.07.03, 18:08
          gini napisała:

> www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=14470&id_m=34

Zrób z tego osobny wątek, szkoda,żeby taki fajny link utknął w gąszczu plwocin
          naszego "zrównoważonego inaczej".
          Pozdrawiam.

• pollak Re: Dla M& M poczytajcie jak cieplo przyjeli 12.07.03, 19:20
            astra18 napisała:

> Zrób z tego osobny wątek, szkoda,żeby taki fajny link utknął w gąszczu plwocin
            > naszego "zrównoważonego inaczej".

To już było wałkowane. Pozwoliłem sobie clicknąć i pożałować K52 a druga
            menda - Kris, się o mało nie skichała. Nawet teraz wylewa swe żale.

Biedny Kris...
    • maretina hej ho! P O D B I T K A !!!!!:)))/nt 12.07.03, 11:16
      • gini Uderz w kretyna Kris sie odezwie 12.07.03, 12:05
        Niech zyje proxy!!!
        • pollak Ale zobacz, że urbanowe mendy 12.07.03, 12:39
          śledzą to co dzieje się na forum. Martwią się chyba o tego młodego
          chłopca K52.
        • Gość: Kris Re: Uderz w kretyna Kris sie odezwie IP: 193.140.134.* 12.07.03, 13:30
          gini napisała:

> Niech zyje proxy!!!

pewnie, ze tak. dała byś dupy parchatemu psu by sie dowiedzieć pod jakim nikiem
          pisze na tej stronce od lat. ni hu hu zmijosmile)))))))))))))))))))))

przypomne ci jeszcze ze godniejsze katoprawicowe nicki pisywały z proxy
          niejeki osioł z tarnowskich gór na przykład
          • monopol Re: Uderz w kretyna Kris sie odezwie 12.07.03, 13:34

> pewnie, ze tak. dała byś dupy parchatemu psu by sie dowiedzieć pod jakim
            nikiem
            >
            > pisze na tej stronce od lat. ni hu hu zmijosmile)))))))))))))))))))))

Czy Ty masz manię wielkości? Od stu lat tu piszesz?
            Zresztą jeśli piszesz takie same brednie pod innymi nickami, to nic nie zmienia.
            Jesteś sługus Plastusia.
            Zawsze.
          • gini Re: Uderz w kretyna Kris sie odezwie 12.07.03, 13:45

> gini napisała:
            >
            > > Niech zyje proxy!!!
            >
            > pewnie, ze tak. dała byś dupy parchatemu psu by sie dowiedzieć pod jakim
            nikiem
            >
            > pisze na tej stronce od lat. ni hu hu zmijosmile)))))))))))))))))))))
            >
            > przypomne ci jeszcze ze godniejsze katoprawicowe nicki pisywały z proxy
            > niejeki osioł z tarnowskich gór na przykład

Nie tlumacz sie winni sie tlumacza.
          • maretina Kris... Twoje posty sa tragiczne i chamskie 12.07.03, 13:49
            podobno jak komus argumentow brakuje, to po inwektywy siega...
    • Gość: Krzys52 A moze by cos pozyteczniejszego, Kris IP: *.proxy.aol.com 12.07.03, 17:58
      Przede wszystkim te dwie osoby z zenskimi nickami sa potwornie glupe. Wiesz o
      tym przeciez. Osoba z nickiem meskim jest bezsprzecznie na ich poziomie. Tego
      nie zmienisz - zmiany nalezaloby zapoczatkowac genetycznym ubogacaniem rodzicow
      tej trojki.
      .
      Co do Smierduchy (Sociere, Gini, Ani....) zgadzamy sie jak nikt chyba - to
      bardzo wredne kurwiszcze kropielnicowe. Ona musi nalezec do jakiegos kolka tych
      wscieklych dziewic oltarzowych i po prostu uwielbia byc mokra.
      ...Smierduche rozszyfrowalem krotko po jej wejsciu na Kraj - ze farbowany lis.
      A ja nie lubie wallenrodyzmu oraz podobnego kurewstwa. Tu jest takich wiecej i
      niekoniecznie na pozycjach odnoszacych sie do kk. Deklaruje taki np. liberalne
      podejscie do prawa aborcyjnego... a zaraz po tym sprzedaje takiego
      wywijasa,ktory w praktyce wykluczalby takze ciaze w wyniku gwaltu. I wrabia
      taka menda ludziom, ze liberalny jest on jak najbardziej. To sa katole -
      falszywe, wredne, klamliwe, skrytobojsze... ze skurwiona moralnoscia.
      Wychowankowie wlasnego zlodzieskiego kosciolka (polecam tekst pt. "Zdzblo w
      czyims oku, czyli krytyka selektywna") Gdzies tu krazy (glownie dzieki
      podbitkom , niestety?).
      To jest koltuneria ciemnogrodzka i na nich argumentacja nie dziala. Trzymaja
      sie w kupie i wspieraja w glupocie. W pojedynke, bez wsparcia kazdy koltun
      kurczy sie do wlasciwego swego wymiaru - wszy.
      .
      Pozdrawiam
      K.P.
      • monopol Dzień dobry Krzysiu! Od rana masz konwulsje? 12.07.03, 18:10
        I czegoż tak Cię trzącha? Ano tak... To z tego powodu, że musisz zacząć kolejny
        dzień w towarzystwie własnej osobysad
    • pollak Muszę coś napisać, bo 12.07.03, 19:38
      aktualnie wątek ma 52 posty, a wszyscy normalni wiedzą, że to przeklęta
      liczba i kto ją nosi wink

"[...] Kto ma uszy niechaj słucha [...]"

"Tu jest mądrość. Kto ma rozum, niech zrachuje liczbę zwierzęcia
      dzikiego; albowiem to jest liczba człowieka. [....]"

wink
      • monopol Podbitka z treścią dla Krzysi:) 12.07.03, 21:55
        [...]I został strącony wielki Smok, Wąż starodawny, który się zwie diabeł i
        szatan, zwodzący całą zamieszkałą ziemię, został strącony na ziemię, a z nim
        strąceni zostali jego aniołowie.[...]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka