telewizja.trwam 14.07.03, 08:27 Twoje panowanie skończyło się 14 lat temu. Jedyne co może cię komunistyczny smieciu czekać to kara ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak :) 14.07.03, 08:42 telewizja.trwam napisała: > Twoje panowanie skończyło się 14 lat temu. Jedyne co może cię komunistyczny > smieciu czekać to kara ! Hahaha. PS. Jokasty pewnie też się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: pollak vel jokasty -nie śpij esbecki prowokat 14.07.03, 08:45 telewizja.trwam napisała: > Twoje panowanie skończyło się 14 lat temu. Jedyne co może cię komunistyczny > smieciu czekać to kara ! Syn matki koorwy pisze "też"; że niby jest ich dwóch ! pollak / jokasty = koorwą od ciebie czerwony smieciu jedzie na kilometr ! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Ruszyło cie prowoczku, jak ktoś prawdę napisał, co? 14.07.03, 08:50 I dobrze wielonickowcu. PS. Zawołaj sobie Krisa, ten też ma podobne urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Rozdygotał się pollak/jokasty ze strachu. 14.07.03, 09:58 Żle śpisz po nocach. Duszno ci. Masz napady panicznego strachu. O erekcji już nawet nie marzysz. Żona cię opuściła z jakimś chłopakiem z NZS-u. Sąsiad cię zgwałcił, pobił i obrabował. Wiem pollak synu matki qrwy, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Do pollaka IP: 212.14.60.* 14.07.03, 10:00 Calkiem sie chlopakom pojebalo w czerwonych glowach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Rozdygotał się pollak/jokasty ze strachu. 14.07.03, 11:13 telewizja.trwam napisała: > Żle śpisz po nocach. Duszno ci. Masz napady panicznego strachu. O erekcji już > nawet nie marzysz. Żona cię opuściła z jakimś chłopakiem z NZS-u. > Sąsiad cię zgwałcił, pobił i obrabował. > Wiem pollak synu matki qrwy, wiem. Że ty masz takie pojebane życie, to myślisz że każdy ma takie ? Ładny post autobiograficzny, ale za mało szczegółów. Mógłbyś temat rozwinąć ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Droga TELEWIZJO, Obiektywny, tony.soprano, hodyro IP: 212.14.60.* 14.07.03, 09:58 pollak napisał: > I dobrze wielonickowcu. > > PS. Zawołaj sobie Krisa, ten też ma podobne urojenia. I reszto psow milera: nie spie, tylko mnie nie bylo - ale juz jestem - witam czerwone komusze mordy - co slychac debile? Steskniliscie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Nieprawda. jąkaty to nie pollak ! 14.07.03, 10:51 jokasty to jakiś niewykształcony i emocjonalnie niezborny prymityw (emerytowany obsługiwacz saturatora z wodą sodą sodową ? ...) , natomiast pollak potrafi spłodzić parę zdań w sposób gramatycznie poprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Prawda. tony.soprano3 to debil :) IP: 212.14.60.* 14.07.03, 11:01 tony.soprano3 napisał: > jokasty to jakiś niewykształcony i emocjonalnie niezborny prymityw > (emerytowany obsługiwacz saturatora z wodą sodą sodową ? ...) , natomiast > pollak potrafi spłodzić parę zdań w sposób gramatycznie poprawny. I co juz sie podlizujesz milerowski piesku? Wy czerwoni dacie dupy kazdemu - jak nie ZSSR to USA i UE.. Juz jutro sie pewnie oglosisz najlepszym kumplem ww. pollaka .. Swinia bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Jest gorzej niż myślałem. Ale to lepiej ... . 14.07.03, 11:08 jąkaty - pogrążaj się jeszcze bardziej, kapusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezus Re: Ruszyło cie prowoczku, jak ktoś prawdę napisa IP: *.berlikomm.net 15.07.03, 19:28 pollak jetes plytszy od bezrolnego wiesniaka z dworskich czworakow.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezus Re: pollak vel jokasty -nie śpij esbecki prowokat IP: *.berlikomm.net 15.07.03, 19:25 nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: pollak vel jokasty -nie śpij esbecki prowokat IP: 80.50.28.* 14.07.03, 20:51 telewizja.trwam napisała: > Twoje panowanie skończyło się 14 lat temu. Jedyne co może cię komunistyczny > smieciu czekać to kara ! I to nie byle jaka,bo KARA BOSKA!! pollak odmawiaj różaniec i czekaj aż "stanie się światłość i grom runie z jasnego nieba"))) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Specjalnie dla telewizji.trwam vel xawery.zboczal 14.07.03, 21:18 podbitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodyra Re: Specjalnie dla telewizji.trwam vel xawery.zbo IP: *.chello.pl 14.07.03, 23:05 ..ja też już nie wiem kim jezdem raz ksawer raz trwam innom razom obiektywny spawacz w ataku głopoty czasamy hodyra jaka abo inny etos.solidar pomużta bo sie gubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku pollak vel jokasty -nie śpij esbecki prowokatorze! IP: *.chello.pl 15.07.03, 09:16 W górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: pollak vel jokasty -nie śpij esbecki prowokat IP: 212.14.60.* 15.07.03, 09:43 Gość portalu: doku napisał(a): > W górę Pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duku Re: nie spij czerwony trwam IP: *.chello.pl 15.07.03, 12:00 w dół sam juz nie wim jak Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: nie spij czerwony. t.trwam czuwa 15.07.03, 12:07 "Nieraz siedzę i patrzę na dzieci na podwórku. Myślę o moim nieurodzonym dziecku. Też by już tak biegało, wpadało do domu z nabitym siniakiem, cieszyło się i płakało wraz ze mną". Takie natrętne myśli o dziecku i wyobrażenia o nim to jeden z wielu objawów zespołu poaborcyjnego - pisze Dorota Kornas-Biela. A matka jokastego urodziła go po pijaku. Teraz żąłuje, że go nie usunęła. Nie przynosiłby jej wstydu na stare lata. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: nie spij czerwony. t.trwam czuwa 15.07.03, 16:23 A o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty nie spij czerwona t.trwam! Ja czuwam! IP: 212.14.60.* 15.07.03, 16:47 co slychac czerwony oszolomie od rydzyka? dobrze sie bawisz? ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Co robił jąkaty w Gdańsku w latach 1978 - 82 ? 16.07.03, 10:56 "jokasty" błagaj skrzywdzonych na kolanach o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: Co robił jąkaty w Gdańsku w latach 1978 - 82 IP: 212.14.60.* 16.07.03, 11:10 telewizja.trwam napisała: > "jokasty" błagaj skrzywdzonych na kolanach o wybaczenie. Ciebie milerowski psie na swiecie wtedy nie bylo, wiec i tak nie zrozumiesz, ale ci powiem: protestowalem przeciwko czerwonym scierwom takim jak ty i reszta twoich kolegow z milerjugend - czerwony skurwysynu... Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: Co robił jąkaty w Gdańsku w latach 1978 - 82 16.07.03, 12:13 Pewnie jako TW "JOKASTY" sprzedawał swoich znajomych ubecji. Podobno zakakpował nawet swojego ojca !!!!! Bydle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Re: Co robił jąkaty w Gdańsku w latach 1978 - 82 IP: 212.14.60.* 16.07.03, 12:28 etos.solidarnosci napisała: > Pewnie jako TW "JOKASTY" sprzedawał swoich znajomych ubecji. Podobno > zakakpował nawet swojego ojca !!!!! > Bydle ! Dobrze sie bawisz psie milerowski? Tacy jak ty sa najgorszym syfem: najpierw PZPR, potem krociutko "Solidarnosc" a w koncu ostateczny upadek - SLD.. Szybko bym ci zmknal te czerwona morde esbecki chuju pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Co robił jąkaty w Gdańsku w latach 1978 - 82 16.07.03, 12:32 Gość portalu: jokasty napisał(a): > etos.solidarnosci napisała: > > > Pewnie jako TW "JOKASTY" sprzedawał swoich znajomych ubecji. Podobno > > zakakpował nawet swojego ojca !!!!! > > Bydle ! > > Dobrze sie bawisz psie milerowski? Tacy jak ty sa najgorszym syfem: najpierw > PZPR, potem krociutko "Solidarnosc" a w koncu ostateczny upadek - SLD.. > Szybko bym ci zmknal te czerwona morde esbecki chuju > pozdrawiam To bydle śmie rzucać się na ETOS ?!!! No tak. Jak ktoś przedał własnego Ojca jak jąkaty - to czego można wymagać od takiego delatora ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokasty Trzym ryj telewizjo bo ci odbiora koncesje :) IP: 212.14.60.* 16.07.03, 13:29 Rozumiem ze musisz wyladowac wscieklosc po tym jak twoi wodzowie: kwas i miler o dziwo nie okazali sie zbawcami. Moze glebiej liz im dupe - to cos ci skapnie Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.glogowski Re: Trzym ryj telewizjo bo ci odbiora koncesje :) 16.07.03, 13:37 Gość portalu: jokasty napisał(a): > Rozumiem ze musisz wyladowac wscieklosc po tym jak twoi wodzowie: kwas i miler > o dziwo nie okazali sie zbawcami. Moze glebiej liz im dupe - to cos ci > skapnie Dlaczego "jokasty" jest taki wzburzony i zdenerwowany? Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Trzym ryj telewizjo bo ci odbiora koncesje :) 16.07.03, 13:52 krzysztof.glogowski napisała: > Gość portalu: jokasty napisał(a): > > > Rozumiem ze musisz wyladowac wscieklosc po tym jak twoi wodzowie: kwas i > miler > > o dziwo nie okazali sie zbawcami. Moze glebiej liz im dupe - to cos ci > > skapnie > > Dlaczego "jokasty" jest taki wzburzony i zdenerwowany? Naprawdę nie wiesz dlaczego jąkaty jest taki rozdygotany ... ? Odpowiedz Link Zgłoś