Dodaj do ulubionych

Dlaczego Bluzgi Drow Admin Toleruje

IP: *.proxy.aol.com 27.08.03, 08:41
odpowiadam: albowiem Drow posyla bluzgi wylacznie mnie.
Bluzgi w tytulach postow innych uczestnikow Admin starannie klamruje - razem
z postami. Za wyjatkiem Drow.
I jeszcze raz, matoly. Ja sie nie skarze bo takich Drow, czy Borsukow moze po
dziesieciu ciagnac sie za mna, jak ten przyslowiowy smrod po gaciach.
Doskonale wiecie kretyni, ze zadne wasze Drow mnie nie ruszaja. Pisze o tym
by osoba postronna przeczytac mogla i na oczy przejrzec - wam kretyni
olsnienie nie grozi. Wiadomo. A Drow jest najwyrazniej mile widziany przez
Admina.
Zatem oprocz zgody Admina na tego Drow zalatwia sobie Admin, dodatkowo,
podkladke do uzasadnienia likwidacji F.GW w aktualnej postaci. Same bluzgi
przeciez tam leca i to nawet w tytulach postow. Po co to robi wlasciciel
portalu skoro nie musi tlumaczyc sie przed nikim. Ano bo tak lepiej wyglada
udupienie wolnosci slowa. Forum w nowej formule wezmie wolnosc slowa za pysk,
przy czym bluzniercy to najmniejszy problem. Takze teraz. Bo mozna ich
oklamrowac a liste pozostawic w aktualnej postaci.
Problem w tym, ze GW sprzedala Was drodzy parafianie kregom zainteresowanym
ukroceniem pyskaczy z forow GW. Watpie przy tym by waluta byly pieniadze.
Wasi duszpasterze predzej rece by sobie odgryzli nizli zaplacili w gotowie.
Najprawdopodobniej idzie o przymkniecie oczu na cos co w przeciwnym przypadku
nie uszloby GW tak lekko. Badz poparcie w podobnie sliskiej sprawie. Innymi
slowy zostaliscie sprzedani za wasze. smile)
.
W nowej formule Borsuki beda mogly pieprzyc sobie na tematy bezpieczne i
pouczac, mnozyc sie beda watki o niczym czyli wzajemne upieszczanie sie w
towarzystwach wzajemniej adoracji dominowac bedzie na F.A. Na pyskaczy Admin
bedzie mial palke w postaci zabanowania danego nicka. Kilkakrotna zmiana w
ciagu jednego dnia wymagac bedzie kadorazowego wypelniania formularza. A ilu
jest takich wytrwalych jak ja...(?) surprised)
.
K.P.
Obserwuj wątek
    • dachs Uszatku - trwaj 27.08.03, 10:06
      Juz chocby dlatego, iz obiecalem panu Euromirowi, ze nie bede sie wiecej w
      towarzystwie bawil Joziem, wiec co mi pozostanie?

Trwaj. Trwanie jako jedyne usprawiedliwienie egzystencji to i tak wiecej niz
      nic.
      Niektorych nie stac i na to.

"udupienie wolnosci slowa", "wolnosc slowa za pysk", "bluzniercy".
      Wyglada na to, ze Ty rzeczywiscie wierzysz, ze jestes groznym bluznierca,
      ktorego przekupny (prawdopodobnie dostal 100 lat odpustu) admin bierze za pysk.
      A Ty w bluznierstwie trwac bedziesz, bos niezlomny i charakter masz.
      Marny, bo marny, ale Twoj w koncu. Ten charakter.
      Tymczasem uszatku drogi, bluznierca i zuchwalec z Ciebie taki, jak ten
      czwartoklasista, ktory na drzwiach do pokoju nauczycielskiego napisal "dopa".
      Problem byl z tego straszny, bo "cialo" mialo klopot jak przyblizyc
      mlodziencowi wlasciwa pisownie tego slowa.

Zauwazylem z zadowoleniem, ze zmieniles juz styl pisania.
      Nie przechwalasz sie juz rzekomymi zwyciestwami, skrociles okresy przebywania w
      okolicy majtek i nie obwachujesz organow osob ktorych nie lubisz.

Chcialbym miec poczucie, ze przyczynilem sie do tej zmiany, choc dreczy mnie
      obawa, ze wiekszy wplyw na to mial Jozio, ktory przejal Twoja poetyke.
      A nawet jezeli tak, to tylko dowod na to, ze kazda istota zostala stworzona w
      jakims celu.

> Na pyskaczy Admin
      > bedzie mial palke w postaci zabanowania danego nicka. Kilkakrotna zmiana w
      > ciagu jednego dnia wymagac bedzie kadorazowego wypelniania formularza. A ilu
      > jest takich wytrwalych jak ja...(?)

Nic Ci to nie pomoze.
      Nie zdajesz sobie jakim straszliwym spiskiem jestes otoczony.
      Bo to juz nie tylko Sceptyk i ja mamy w reku adminow. Do junty rzadzacej
      adminami dokooptowalismy wlasnie cala reszte Twoich wrogow. A kazdy trzyma w
      kazdym reku po jednym adminie.
      Nawet A.D. jest w spisku. Dyktujemy mu bluzgi, a on je umieszcza na forum i
      dostarcza nam powodow do interwencji.
      Narazie obserwujemy Was, Uszatek. Ale pamietajcie, sa sposoby na to zebyscie
      nie byli w stanie kilkakrotnie w ciagu dnia zmieniac nicka.
      Nie macie szans, Uszatek.
      Ale nie poddawajcie sie.
      • ada08 Re: Uszatku - trwaj .... a jednak , borsuku 27.08.03, 10:37
        to prawda, ze Admin toleruje bluzgi kogoś o nicku drow.
        Wklepałam tego nicka do wyszukiwarki, są tam właściwie wyłącznie
        bluzgi. W dodatku nudne w swej monotonii wink Nie widziałam
        drowa ''zaklamrowanego''; może przeoczyłam ?
        a.
        • dachs Uszatku - trwaj ... dziendobry Ado 27.08.03, 10:44
          Zgadza sie,
          nawet w jednym watku prosilem Drowa, w obawie ze admin zdejmie caly watek, zeby
          przestal bluzgac.
          Prosba spotkala sie z przychylna reakcja.
          Ale wyciaganie wnioskow, ze admin chroni z jakichs przyczyn Drowa, wydaje mi
          sie zbyt daleko idace.
          Moze np. slowa uzywane przez Drowa nie sa jeszcze wprowadzone do automatu.

pozdrawiam Cie
          • Gość: Krzys52 Popatrz Ado jak ta Szuja Borsuk zmienila front... IP: *.proxy.aol.com 27.08.03, 14:19
            Porownaj jego pierwsza wypowiedz z druga. W pierwszej nie liczyl na czyjkolwiek
            glos podzielajacy moje obserwacje odnosnie tolerowania Drow. A juz szczegolnie
            nie liczyl na np. Twoja wypowiedz w tym wzgledzie. Drow w wypowiedzi nr.1 nie
            istnial. W drugiej natomiast lawiruje Borsuk z automatem. Tyle tylko ze ja, np.
            bylem na kasowaniu recznym, nie automatycznym.
            Borsuk jest szuja, tyle ze uczesana. I bardziej wyrafinowana niz wiekszosc
            tutejszych szui. Najciekawsze, ze on sam wierzy w swoja wiarygodnosc i jego
            przyjaciele nie widza co za szuja z Borsuka jest.
            Widzisz Ado, to jest OK ze jestem zwalczany jak sie tylko da. Ja tylko to "jak
            tylko sie da" komentuje.
            .
            Pozdrawiam
            K.P.
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś niedojdziaście IP: *.expr.net 27.08.03, 14:27
            • Gość: Krzys52 PS...Popatrz Ado jak ta Szuja Borsuk zmienila fron IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 06:12
              Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

Porownaj jego pierwsza wypowiedz z druga. W pierwszej nie liczyl na czyjkolwiek
              glos podzielajacy moje obserwacje odnosnie tolerowania Drow. A juz szczegolnie
              nie liczyl na np. Twoja wypowiedz w tym wzgledzie. Drow w wypowiedzi nr.1 nie
              istnial. W drugiej natomiast lawiruje Borsuk z automatem. Tyle tylko ze ja, np.
              bylem na kasowaniu recznym, nie automatycznym.
              Borsuk jest szuja, tyle ze uczesana. I bardziej wyrafinowana niz wiekszosc
              tutejszych szui. Najciekawsze, ze on sam wierzy w swoja wiarygodnosc i jego
              przyjaciele nie widza co za szuja z Borsuka jest.
              Widzisz Ado, to jest OK ze jestem zwalczany jak sie tylko da. Ja tylko to "jak
              tylko sie da" komentuje.
              .
              Pozdrawiam
              K.P.
              .
              PS...W miniony weekend, obok recznego kasowania mnie, zmienial Admin cztery
              razy!!!! dane w automacie - by tylko pozbyc sie mojego ulubionego "watku o
              zdejmowaniu" smile) A Borsuk tlomaczy sie za Admina, ze Admin nie potrafil
              biedulek - nie mogl, bolal go palec, pies mu zjadl kartke z notatkami...
              Zupelnie jakby to on sam za Admina robil. Podczas gdy, zauwaz Ado, to raczej
              Admin powinien wyjasniac coz to mu spadlo na ten palec, i dlatego od ponad
              miesiaca nie moze wprowadzic do automatu "pizdzi", "pizdzic", "pizdosztof", i
              tym podobnych slow ze znanym przedrostkiem. Wiem ze jestes wewnetrznie czysta,
              i nie oburzysz sie na mnie zgodnie z etykieta badz Rychowa ksiazeczka
              Boziewicza. Dla mnie jest to tylko jakies slowo - z jakichs powodow uznane za
              wulgarne.
              • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś frontalnie IP: *.expr.net 29.08.03, 16:37

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
                >
                > Porownaj jego pierwsza wypowiedz z druga. W pierwszej nie liczyl na czyjkolwiek
                >
                > glos podzielajacy moje obserwacje odnosnie tolerowania Drow. A juz szczegolnie
                > nie liczyl na np. Twoja wypowiedz w tym wzgledzie. Drow w wypowiedzi nr.1 nie
                > istnial. W drugiej natomiast lawiruje Borsuk z automatem. Tyle tylko ze ja, np.
                > bylem na kasowaniu recznym, nie automatycznym.
                > Borsuk jest szuja, tyle ze uczesana. I bardziej wyrafinowana niz wiekszosc
                > tutejszych szui. Najciekawsze, ze on sam wierzy w swoja wiarygodnosc i jego
                > przyjaciele nie widza co za szuja z Borsuka jest.
                > Widzisz Ado, to jest OK ze jestem zwalczany jak sie tylko da. Ja tylko to "jak
                > tylko sie da" komentuje.
                > .
                > Pozdrawiam
                > K.P.
                > .
                > PS...W miniony weekend, obok recznego kasowania mnie, zmienial Admin cztery
                > razy!!!! dane w automacie - by tylko pozbyc sie mojego ulubionego "watku o
                > zdejmowaniu" smile) A Borsuk tlomaczy sie za Admina, ze Admin nie potrafil
                > biedulek - nie mogl, bolal go palec, pies mu zjadl kartke z notatkami...
                > Zupelnie jakby to on sam za Admina robil. Podczas gdy, zauwaz Ado, to raczej
                > Admin powinien wyjasniac coz to mu spadlo na ten palec, i dlatego od ponad
                > miesiaca nie moze wprowadzic do automatu "pizdzi", "pizdzic", "pizdosztof", i
                > tym podobnych slow ze znanym przedrostkiem. Wiem ze jestes wewnetrznie czysta,
                > i nie oburzysz sie na mnie zgodnie z etykieta badz Rychowa ksiazeczka
                > Boziewicza. Dla mnie jest to tylko jakies slowo - z jakichs powodow uznane za
                > wulgarne.
        • Gość: drow Monotonia IP: *.expr.net 27.08.03, 13:45
          ada08 napisała:

> to prawda, ze Admin toleruje bluzgi kogoś o nicku drow.
          > Wklepałam tego nicka do wyszukiwarki, są tam właściwie wyłącznie
          > bluzgi. W dodatku nudne w swej monotonii wink Nie widziałam
          > drowa ''zaklamrowanego''; może przeoczyłam ?
          > a.
          >

Monotonia - jedyny lek na monomanię.

A poza tym - cóż ja biedny zrobię, że P**dosztof - fakt- p***dzi? I to na dobitkę byle co?
    • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś skarżypycko IP: *.expr.net 27.08.03, 13:41

> odpowiadam: albowiem Drow posyla bluzgi wylacznie mnie.
      > Bluzgi w tytulach postow innych uczestnikow Admin starannie klamruje - razem
      > z postami. Za wyjatkiem Drow.
      > I jeszcze raz, matoly. Ja sie nie skarze bo takich Drow, czy Borsukow moze po
      > dziesieciu ciagnac sie za mna, jak ten przyslowiowy smrod po gaciach.
      > Doskonale wiecie kretyni, ze zadne wasze Drow mnie nie ruszaja. Pisze o tym
      > by osoba postronna przeczytac mogla i na oczy przejrzec - wam kretyni
      > olsnienie nie grozi. Wiadomo. A Drow jest najwyrazniej mile widziany przez
      > Admina.
      > Zatem oprocz zgody Admina na tego Drow zalatwia sobie Admin, dodatkowo,
      > podkladke do uzasadnienia likwidacji F.GW w aktualnej postaci. Same bluzgi
      > przeciez tam leca i to nawet w tytulach postow. Po co to robi wlasciciel
      > portalu skoro nie musi tlumaczyc sie przed nikim. Ano bo tak lepiej wyglada
      > udupienie wolnosci slowa. Forum w nowej formule wezmie wolnosc slowa za pysk,
      > przy czym bluzniercy to najmniejszy problem. Takze teraz. Bo mozna ich
      > oklamrowac a liste pozostawic w aktualnej postaci.
      > Problem w tym, ze GW sprzedala Was drodzy parafianie kregom zainteresowanym
      > ukroceniem pyskaczy z forow GW. Watpie przy tym by waluta byly pieniadze.
      > Wasi duszpasterze predzej rece by sobie odgryzli nizli zaplacili w gotowie.
      > Najprawdopodobniej idzie o przymkniecie oczu na cos co w przeciwnym przypadku
      > nie uszloby GW tak lekko. Badz poparcie w podobnie sliskiej sprawie. Innymi
      > slowy zostaliscie sprzedani za wasze. smile)
      > .
      > W nowej formule Borsuki beda mogly pieprzyc sobie na tematy bezpieczne i
      > pouczac, mnozyc sie beda watki o niczym czyli wzajemne upieszczanie sie w
      > towarzystwach wzajemniej adoracji dominowac bedzie na F.A. Na pyskaczy Admin
      > bedzie mial palke w postaci zabanowania danego nicka. Kilkakrotna zmiana w
      > ciagu jednego dnia wymagac bedzie kadorazowego wypelniania formularza. A ilu
      > jest takich wytrwalych jak ja...(?) surprised)
      > .
      > K.P.
      • Gość: drow Nie, ja sam jestem ..., wiec na piźdżeniu.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 07:49
      • Gość: drow Ja sam jestem 3,1415...-zda (napisane literami.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 07:52
      • Gość: drow ...nie przechodzi, wiec uzywam pi=3,1415....). IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 07:54
      • Gość: drow Sam bedac 3,1415-zda, na piźdżeniu sie znam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 07:57
    • dachs Uszatku ide spac, 27.08.03, 23:26
      a Ty pewnie wlasnie za chwile siadziesz przy komputerze.
      Postanowilem sprawic Ci radosc i podciagnac troche Twoj watek, abys go mial na
      podoredziu, gdy sie zjawisz na FA.

Ja juz bede spal, bo u nas w folksdojczlandzie juz noc, a Ty bedziesz
      pracowicie tlukl orczykiem w klawisze drogiej zapewnie klawiatury.
      Bede zasypial w radosnym oczekiwaniu, ze jutro rano sobie wszystko starannie
      przeczytam.

Twoj wierny czytelnik
      • Gość: Krzys52 O siusiu, kupce, paciorku takze informuj, kretynku IP: *.proxy.aol.com 28.08.03, 14:23
        n/t
        • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś dziecinnie IP: *.expr.net 28.08.03, 14:29

> n/t
          • Gość: Krzys52 Czy jestes ksiedzem-pedofilem, Drow? IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 05:16
            n/t
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś głodno-kawałkowo IP: *.expr.net 29.08.03, 08:33

> n/t
          • krzys52 Czy moze jestes, Drow, zakonnikiem-pederasta? 29.08.03, 06:58
            n/t
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś repetycznie IP: *.expr.net 29.08.03, 08:35
              krzys52 napisał:

> n/t
      • Gość: drow Dash, piździsz dziś bardziej niz Pizdosztof!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 08:01
    • Gość: doku Ciekawy symptom IP: *.chello.pl 29.08.03, 16:05

> odpowiadam: albowiem Drow posyla bluzgi wylacznie mnie.

stan się pogarsza
      • Gość: Krzys52 Ciekawy symptom. Wlasnie - typowo katolski IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:30
        Pojdz za podanym linkiem a pozniej zastanow sie nad soba, jesli potrafisz
        (podpowiadam: sprobuj podejsc do zastanawiania sie nad soba jak do "rachunku
        smienia" przed spowiedzia).
        Oto link:
        .

www2.gazeta.pl/szukaj/806956,31023,1253966.html
        .

.

Gość portalu: doku napisał(a):

>
        > > odpowiadam: albowiem Drow posyla bluzgi wylacznie mnie.
        >
        > stan się pogarsza
        • Gość: Krzys52 PS... Ciekawy symptom. Wlasnie - typowo katolski IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:34
          poniewaz cos sie knoci z linkami, wiec udaj sie do wyszukiwarki i tam wystukaj
          haslo 'drow', (F. Aktualnosci). Czy juz wiesz o tym ze jestes nikczemny?
          • dachs znalazlem !!!!!! 29.08.03, 16:38
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7646115&a=7685906
            • Gość: Krzys52 Znalazles kolejna ilustracje swego charakteru IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:50
              Bo Drow (za podanym tu linkiem) ubliza wprawdzie tobie, ale nieco powyzej w
              watku niniejszym, czyli po moim stwierdzeniu, ze ubliza wylacznie mnie.
              .
              No i znow pokazales sie swe obrzydliwe oblicze manipulanta i klamcy.
              .
              .

dachs napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7646115&a=7685906
              • dachs Re: Znalazles kolejna ilustracje swego charakteru 29.08.03, 16:54

> Bo Drow (za podanym tu linkiem) ubliza wprawdzie tobie, ale nieco powyzej w
                > watku niniejszym...,

Czy naprawde sadzisz, ze nie wiem do czego podalem link?

>... czyli po moim stwierdzeniu, ze ubliza wylacznie mnie.

Moze sie zawstydzil?
                • Gość: Krzys52 Re: Znalazles kolejna ilustracje swego charakteru IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:57
                  dachs napisał:

>
                  > > Bo Drow (za podanym tu linkiem) ubliza wprawdzie tobie, ale nieco powyzej
                  > w
                  > > watku niniejszym...,
                  >
                  > Czy naprawde sadzisz, ze nie wiem do czego podalem link?
                  >
                  > >... czyli po moim stwierdzeniu, ze ubliza wylacznie mnie.
                  >
                  > Moze sie zawstydzil?
                  .
                  ::
                  To by dobrze swiadczylo o Drow. Ty juz zapomniales co to wstyd.
                  >
                  • dachs Re: Znalazles kolejna ilustracje swego charakteru 29.08.03, 18:54

> To by dobrze swiadczylo o Drow. Ty juz zapomniales co to wstyd.

No i widzisz. Czego sie czlowieka czepiasz? Dobrze chce.
                  • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś ilustracyjnie IP: *.expr.net 29.08.03, 19:13
              • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś ilustracyjnie IP: *.expr.net 29.08.03, 19:12
          • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś delatorycznie IP: *.expr.net 29.08.03, 16:40

> poniewaz cos sie knoci z linkami, wiec udaj sie do wyszukiwarki i tam wystukaj
            > haslo 'drow', (F. Aktualnosci). Czy juz wiesz o tym ze jestes nikczemny?
          • Gość: doku To idiota na pierwszy rzut oka na tytuły jego post IP: *.chello.pl 29.08.03, 17:09

> wystukaj haslo 'drow', (F. Aktualnosci).

nie interesuje mnie co on tam pisze

> Czy juz wiesz o tym ze jestes nikczemny?

za to smuci mnie Twoja paranoja
        • dachs Sprawdzanie linkow poplaca - kretynie :))) 29.08.03, 16:35

• Gość: Krzys52 Sprawdzaj za mnie - kretynie :))) IP: *.proxy.aol.com 29.08.03, 16:41
            Poprosze cie takze o podtarcie mi tylka, bo takze to potrafisz tak jak nalezy.
            Wlasnie tak.
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz tak jakoś dodupowato IP: *.expr.net 29.08.03, 19:14

> Poprosze cie takze o podtarcie mi tylka, bo takze to potrafisz tak jak nalezy.
              > Wlasnie tak.
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś kretyńsko IP: 213.133.123.* 30.08.03, 06:27
        • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś symptomatycznie IP: *.expr.net 29.08.03, 16:39
          • Gość: Krzys52 Wiem. Jestes jednym z autorytetow moralnych kk (?) IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 01:40
            n/t
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz coś autorytarnie ! IP: 213.133.123.* 30.08.03, 06:28
          • Gość: Krzys52 Racja! Zostales nam zeslany przez Ducha Swietego IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 16:49
            n/t
            • Gość: drow Pizdosztof, piździsz dziś coś duchowo IP: 0.0.0.* 30.08.03, 16:51
        • Gość: doku Nie rozśmieszaj mnie IP: *.chello.pl 29.08.03, 17:07

> Pojdz za podanym linkiem a pozniej zastanow sie nad soba, jesli potrafisz
          > (podpowiadam: sprobuj podejsc do zastanawiania sie nad soba jak do "rachunku
          > smienia" przed spowiedzia).

Ostatni raz spowiadałem się prawie 40 lat temu, przed I komunią - to dobre dla
          ciemniaków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka