podolski.4 13.06.08, 07:21 Ex-premier sie boi,ale to jego brat ma sraczke.)) tiny.pl/kcr7 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maglara Re: Polski cud! 13.06.08, 07:29 podolski.4 napisał: > Ex-premier sie boi,ale to jego brat ma sraczke.)) > > tiny.pl/kcr7 cierpisz na syndrom braku kobiety pozarski, zrobcie sobie z asyfem samopomoc chlopska . Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 07:48 maglara napisała: > podolski.4 napisał: > > > Ex-premier sie boi,ale to jego brat ma sraczke.)) > > > > tiny.pl/kcr7 > > cierpisz na syndrom braku kobiety pozarski, zrobcie sobie z asyfem > samopomoc chlopska . )))Nieee,to ty masz problem. Marny trud, heidi. Pisalem ci juz,ze zlomu nie kupuje.)) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Polski cud! 13.06.08, 08:03 podolski.4 napisał: > > )))Nieee,to ty masz problem. Marny trud, heidi. Pisalem ci juz,ze zlomu nie > kupuje.)) kupic to niee, ale w ramach kolka samopomocy da ci absyf i pare przechodzonych z PGR. A takie giermki jak ty to moga mi tylko ... przejsc kolo mego auta Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:09 maglara napisała: > podolski.4 napisał: > > > > )))Nieee,to ty masz problem. Marny trud, heidi. Pisalem ci > juz,ze zlomu nie > > kupuje.)) > > kupic to niee, ale w ramach kolka samopomocy da ci absyf i pare > przechodzonych z PGR. > A takie giermki jak ty to moga mi tylko ... przejsc kolo mego auta Odpowiedz Link Zgłoś
maglara jestes spalony pozarski, przybierz inny nick 13.06.08, 08:15 hahahahahahah, won parchu !!smrod jelopie od ciebie bije Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: jestes spalony pozarski, przybierz inny nick 13.06.08, 08:17 maglara napisała: > hahahahahahah, won parchu !!smrod jelopie od ciebie bije Ty nie musiz sie o moje nicki martwic,heidi.Cuchniesz szmalcownictwem na mile. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Polski cud! 13.06.08, 08:13 osiem-nascie napisał: > czy ty z tych na ktorych sie mowi w Polsce ze:ma nogi jak zlodziej podolski. podolski to zlodziej, ale przybral nick na pasujacy do zyda ) czesc spadam tate pewnie z "kandelabra" rodowego czy "parasola" przechrzcil sie na poniatowskiego ) heheh, spadam, bo sie spoznie )) Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:15 maglara napisała: > osiem-nascie napisał: > > > czy ty z tych na ktorych sie mowi w Polsce ze:ma nogi jak zlodziej > podolski. > > podolski to zlodziej, ale przybral nick na pasujacy do zyda ) > czesc spadam > tate pewnie z "kandelabra" rodowego czy "parasola" przechrzcil sie > na poniatowskiego ) heheh, spadam, bo sie spoznie )) > Heidi,ty ze szmalcowniczego rodu. Smierdzisz kablem na mile. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Polski cud! 13.06.08, 08:19 podolski.4 napisał: > Heidi,ty ze szmalcowniczego rodu. Smierdzisz kablem na mile. takiego uja jak ty to bym z rozkosza zeszmelcowala. Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:21 maglara napisała: > podolski.4 napisał: > > > Heidi,ty ze szmalcowniczego rodu. Smierdzisz kablem na mile. > > takiego uja jak ty to bym z rozkosza zeszmelcowala. Ja wiem. Nie ty jedna. Fakt,ze nikt z mojej rodziny sie nie uratowal w czasie wojny, jest tego dowodem. Takich jak ty bylo (i jest,jak widac) wiecej. Zachowuje sobie ten tekscik na pamiatke. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Polski cud! 13.06.08, 08:24 podolski.4 napisał: > Ja wiem. Nie ty jedna. Fakt,ze nikt z mojej rodziny sie nie uratowal w czasie > wojny, jest tego dowodem. Takich jak ty bylo (i jest,jak widac) wiecej. > Zachowuje sobie ten tekscik na pamiatke. > > A ty z maryi panny powstales, ... tfuuu ty zydzie, po twoim charakterku, to nawet i zadne dziwo ze wasz pomiot nikt przechowac nie chcial, ty odrodzony bez matki i ojca Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:28 maglara napisała: > podolski.4 napisał: > > > Ja wiem. Nie ty jedna. Fakt,ze nikt z mojej rodziny sie nie > uratowal w czasie > > wojny, jest tego dowodem. Takich jak ty bylo (i jest,jak widac) > wiecej. > > Zachowuje sobie ten tekscik na pamiatke. > > > > > > A ty z maryi panny powstales, ... tfuuu ty zydzie, po twoim > charakterku, to nawet i zadne dziwo ze wasz pomiot nikt przechowac > nie chcial, ty odrodzony bez matki i ojca > > No,no,to ci sie udalo,heidi. A wiec teraz jasne,dlaczego tacy "Polacy" jak heidi byli szmalcownikami. Oni po prostu uwazali,ze Zydzi maja parszywy charakter i dlatego nalezy ich zamordowac. Napisz do IPN -dostaniesz nagrode roku za ten patent. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:29 nie podbijaj mu watku ,maglara,to scierwnik, tylko z tego zyje A co do rozmnazania,to tacy jak on rodza sie z dzieworodztwa,jak muchy smietniku Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 13.06.08, 08:32 krystian71 napisała: > nie podbijaj mu watku ,maglara,to scierwnik, tylko z tego zyje > A co do rozmnazania,to tacy jak on rodza sie z dzieworodztwa,jak > muchy smietniku Tak,tak. I ten, no,jak mu tam, ten Zyd...))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Poza tym,chrystek,kre- 13.06.08, 08:42 tynie,nie zauwazyles,ze moj watek traktuje o sraczce prezydenta i strachu ex-premiera? Co z niego zrobila heidi, to juz inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Polski cud! 14.06.08, 19:07 podolski.4 napisał: > Ex-premier sie boi,ale to jego brat ma sraczke.)) Brat cierpi na powazniejszą chorobę. wiadomosci.wp.pl/kat,9916,wid,8388114,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
podolski.4 Re: Polski cud! 14.06.08, 19:11 Nie wiem,czy cieszyc sie,czy martwic. Odpowiedz Link Zgłoś