Dodaj do ulubionych

pan Józef Zawadzki jest

25.11.03, 09:54
Ponieważ przypuszczenie jest, że część postów wysyłanych z
IP: *.icm.edu.pl i podpisanych "Józef Zawadzki" autorstwa niejakiego LIMAKA
są, to ja prośbę mam:
- czasami piszesz z adresu z Jarosławia. Czy mógłbyś z tego adresu
potwierdzić lub zaprzeczyć podejrzeniom tym?

Perła
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Z tego, co szybko moglem IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 09:58
      zaobserwować to chyba nie ma wiekszego kretyna na FA nad tego limaka. To
      normalny wariat jest - przeczytalem kilka jego postow (limakty) i praktycznie
      nie mam watpliwosci.

A.
      • perla Re: Z tego, co szybko moglem 25.11.03, 10:16
        Adamie, ja tego gościa znam jak jeszcze portalu tego nie było. Ja nawet nie
        wiem jak go określić. Świr to nic.
        Tłumaczyłem ludziom kim jest. Ale gdzie tam! Znalazł sobie tutaj przyjaciół.
        tyu i Dankę. A wiesz jak to z tyu. To wyrocznia dla wielu tu. tyu mnie
        oskarżył, że wyciąłem Limaka z forum, że wolno mu zmieniać nicki, pomówił
        Galbę, że ten przyczynił się do upadku zdrowia LIMAKA itd, itp. No i oczywiście
        tyu uwierzono a nie mnie. A teraz przekonali się sami na forum ukrytym kim on
        naprawdę jest.

Perła

ps. nie piszę tego jako złośliwości w kierunku tyu. Po prostu fakty takie są.
        Tu link do postu tyu jest. LIMAK wtedy jako JA lub TY pisał. Dwa lata temu
        problem LIMAKA mógł rozwiązany być. No, ale tyu...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=338825&a=342820
        • perla na marginesie jest 25.11.03, 10:32
          to jeden tylko przykład, że na lini sporu "Perła-tyu" to ja rację miałem. Czas
          to wykazał.
          I w wielu innych sporach z nim też rację miałem, z tym, że nie wiadomo czy uda
          to kiedyś dowieść się.
          Oczywiście, nikt z nich, wtedy oburzonych, nie pojawi się teraz i nie
          powie "Perła - to tyu cię pomówił, miałeś rację". I tak tyu wierzyć nadal będą.
          A tyu jakąś dziwną energię ma. Niezły chłopak ale gdzie nie pojawi się to
          zadyma jest. Na pierwszym ukrytym forum natychmiast awantura była, i tyu
          szlachetnie odszedł. Tak zaczęli. Na drugim forum LIMAKA im nadal. To teraz
          mają.
          tyu tak ma. On nie robi tego umyślnie, to wszystko taka dziwna energia jego
          jest. Zawsze zamiesza niechcący.

Perła
          • gini Re: na marginesie jest 25.11.03, 13:37
            perla napisał:

> to jeden tylko przykład, że na lini sporu "Perła-tyu" to ja rację miałem.
            Czas
            > to wykazał.
            > I w wielu innych sporach z nim też rację miałem, z tym, że nie wiadomo czy
            uda
            > to kiedyś dowieść się.
            > Oczywiście, nikt z nich, wtedy oburzonych, nie pojawi się teraz i nie
            > powie "Perła - to tyu cię pomówił, miałeś rację". I tak tyu wierzyć nadal
            będą.
            >
            > A tyu jakąś dziwną energię ma. Niezły chłopak ale gdzie nie pojawi się to
            > zadyma jest. Na pierwszym ukrytym forum natychmiast awantura była, i tyu
            > szlachetnie odszedł. Tak zaczęli. Na drugim forum LIMAKA im nadal. To teraz
            > mają.
            > tyu tak ma. On nie robi tego umyślnie, to wszystko taka dziwna energia jego
            > jest. Zawsze zamiesza niechcący.
            >
            > Perła

Perla a skad Ty masz takie informacje o tych awanturach na forach ukrytych?
            Mozesz uchylic rabka tajemnicy, bede wdzieczna.
            Dalej cos mi sie zdaje, ze widziales moje fotki.
    • Gość: Józef Zawadzki Powierdzam że ktoś się podszywa. Inne powierdzenie IP: *.icm.edu.pl 25.11.03, 13:23
      wyślę jutro. Z domu nie mogę ze wspomnianego adresu, bo świnie zablokowali w portalu moje IP.
      • maretina Re: Powierdzam że ktoś się podszywa. Inne powierd 25.11.03, 13:24
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> wyślę jutro. Z domu nie mogę ze wspomnianego adresu, bo świnie zablokowali w
        po
        > rtalu moje IP.
        zrobili to
        za niewinnosc i za cichy chod po ulicy?smile
        • Gość: Józef Zawadzki Za to że nazywam ich po imieniu.Gadzinówka IP: *.icm.edu.pl 25.11.03, 13:28
          Wybiórcza plująca na Polskę i Polaków. Ale zablkokowac już się nie dam. Wtedy nie mieli powodu i zablokowali, a teraz mogą mieć i zablokować nie potrafią.
          • gini Re: Za to że nazywam ich po imieniu.Gadzinówka 25.11.03, 13:38
            Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Wybiórcza plująca na Polskę i Polaków. Ale zablkokowac już się nie dam. Wtedy
            n
            > ie mieli powodu i zablokowali, a teraz mogą mieć i zablokować nie potrafią.
            Tak szczerze panie Jozefie, czy nie moze pan zaczac pisac normalnie?
            • Gość: Jozef Zawadzki Do Gini IP: 5.5.* / 80.58.9.* 25.11.03, 15:09
              Normalnie tak jak pani? NIE! dziekuje
    • Gość: polishAM Re: pan Józef Zawadzki jest IP: *.nas52.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 25.11.03, 16:24
      Ślimak, to jest złośliwy rodzaj skurczysyna. I to mówię typ skurwiela, który
      łazi, chodzi, drąży i jedyną jego pasją jest komuś dopalić. Jest coś co mnie
      doprowadza do szału na widok takich ludzi. Weź go i będzie zadręczał każde
      środowisko w jakim się znajduje. Truciciel, psiakrew. Że tacy ludzie znaleźli
      się na tej planecie.
    • Gość: Józef Zawadzki Szanowna Pani gni. Proszę oszczędzić sobie rad. IP: *.icm.edu.pl 25.11.03, 18:02
      Ja piszę normalnie. Zresztą nie wiem co Pani przez to rozumie.
    • Gość: Józef Zawadzki Wiele świń się podszywa, ale jedna robiła to ( już IP: *.jaroslaw.pl 26.11.03, 10:08
      sie uda ) w sposób szczególny.
      • Gość: Józef Zawadzki "już się nie uda" IP: *.jaroslaw.pl 26.11.03, 10:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka