wyszukiwarka 27.11.03, 10:19 www1.gazeta.pl/lodz/1,35135,1794854.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.skan to przefaksuj sobie te gratulacje do kozy_________ 27.11.03, 13:28 hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Serdeczne gratulacje - IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 10:51 i sukcesow w pracy zycze. AdamM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizażysta [...] IP: *.ach.sch.gr / *.ach.sch.gr 27.11.03, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan A co powiesz o paznokciach, kolego skryty za 27.11.03, 12:22 podwójną gardą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Tak to chyba IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 12:30 jednak tylko kobieta by mogla o drugiej babce napisać. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Nie.To męski plotkarz, który ma prywatną wiedzę 27.11.03, 12:39 od drugiego plotkarza. Przy tym pacyniarz. Jednego i drugiego dowodził na FA wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felicia :))) 27.11.03, 13:19 Czy przyjmujesz niezapowiedziane wizyty??? Pozdrawiam, życzę ciekawej pracy felicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizażysta [...] IP: *.ach.sch.gr / *.ach.sch.gr 27.11.03, 12:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni znow cos obrzydliwego napisalas? 27.11.03, 12:42 wstydz sie cariocu/amigosan/nurmi/oaza...itd nie moglabys po prostu usmiechnac sie? przeciez to nie jest smutna wiadomosc... w zadnym razie Odpowiedz Link Zgłoś
pan.skan [...] 27.11.03, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mirmuś dyrektorem IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 27.11.03, 12:49 Jak będę miał w Łodzi chwilę czasu to pewnikiem zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Miriam:)) 27.11.03, 13:00 Witam. Miriam, ja również gratuluję. Swoją drogą, to ciekawe jak Ty to robisz, że siem nie zmieniasz, hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Dobra wiadomość :-) 27.11.03, 13:08 Właściwa osoba na właściwym miejscu, gratuluję, Miriam a. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Dobra wiadomość :-) 27.11.03, 14:24 Skoro zrobil sie z tego watek z gratulacjami, to oczywiscie i ja dolaczam. Gratulacje! L_h Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Lady:) 27.11.03, 14:33 Witaj. Lady dawno Cię nie widziałem, ale to może moje oczy już nie te? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re:do Bykka 27.11.03, 15:01 Witaj Bykku! Nie bylo mnie czas jakis w poblizu komputera, albo wlasciwie dostep mam ograniczony pozdrawiam L_h Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Dobra wiadomość :-) 28.11.03, 07:18 ada08 napisała: > Właściwa osoba na właściwym miejscu, > gratuluję, Miriam > a. przyłączam się do gratulacji Ady Miriam znalazłam w swojej biblioteczce przedruk z wydanej w 35r książki "Kultura i sztuka ludu żydowskiego na ziemiach polskich" autorstwa Maksymiliana Goldsteina i dr. Karola Dresdnera przedruk z nr. MCMXXXV podobno w orginale wydano 1000 egzemplarzy tej książki, każdy egzemplarz numerowany mam pytanie czy w zbiorach twojego muzeum jest któryś z orginalnych egzemplarzy tej książki? pozdrawiam d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
pan.skan A o faksach nie piszą? 27.11.03, 13:29 wyszukiwarka napisał: > www1.gazeta.pl/lodz/1,35135,1794854.html Taka prawda kapusia Michnika i jego kolegów Hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia.marusia Re: tee, śRogacz... 27.11.03, 13:44 Kozunia nie dała ci dzisiej ... mleka? hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Gratuluję i życzę sukcesów 27.11.03, 14:51 Nie pochwalam łączenia Forum z realem, ale mleko już dawno zostało rozlane. Wszystkiego Dobrego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek [...] 27.11.03, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty [...] 27.11.03, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty [...] 27.11.03, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan [...] 27.11.03, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol [...] 27.11.03, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Tu tylko napisałem, że Limak jest oślizłym, 28.11.03, 21:18 dławiącym się własnym śluzem, ohydnym mięczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek on przecierz pisze z Lublińca 27.11.03, 16:52 a coś ty śLimak takiego napisał , że cie wycieli ? ajm Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: on przecierz pisze z Lublińca 27.11.03, 17:02 ajmbek napisała: > a coś ty śLimak takiego napisał , że cie wycieli ? > ajm Slimak "przeciez" pisze sie przez samo z . Jak juz pacynujesz to ze slownikiem bo po bledach kazdy cie rozpozna. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Re: on przecierz pisze z Lublińca 27.11.03, 17:05 gini napisała: > ajmbek napisała: > > > a coś ty śLimak takiego napisał , że cie wycieli ? > > ajm > Slimak "przeciez" pisze sie przez samo z . > Jak juz pacynujesz to ze slownikiem bo po bledach kazdy cie rozpozna. każdemu może się to przytrafić, ja to zauważyłem , ale enterek był szybszy nie widziałem powodu , by pisać wyjaśnienie serdecznie przepraszam dyktatorów ortografii ajm Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: on przecierz pisze z Lublińca 27.11.03, 17:08 ajmbek napisała: > gini napisała: > > > ajmbek napisała: > > > > > a coś ty śLimak takiego napisał , że cie wycieli ? > > > ajm > > Slimak "przeciez" pisze sie przez samo z . > > Jak juz pacynujesz to ze slownikiem bo po bledach kazdy cie rozpozna. > > każdemu może się to przytrafić, ja to zauważyłem , ale enterek był szybszy > nie widziałem powodu , by pisać wyjaśnienie > serdecznie przepraszam dyktatorów ortografii > > ajm hmm o dyktatorach mody slyszalam a o dyktatorach ortografii jeszcze nie , no coz dyktatorka sie zostalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Re: on przecierz pisze z Lublińca 27.11.03, 17:12 gini napisała: > ajmbek napisała: > > > gini napisała: > > > > > ajmbek napisała: > > > > > > > a coś ty śLimak takiego napisał , że cie wycieli ? > > > > ajm > > > Slimak "przeciez" pisze sie przez samo z . > > > Jak juz pacynujesz to ze slownikiem bo po bledach kazdy cie rozpozna. > > > > każdemu może się to przytrafić, ja to zauważyłem , ale enterek był szybszy > > nie widziałem powodu , by pisać wyjaśnienie > > serdecznie przepraszam dyktatorów ortografii > > > > ajm > hmm o dyktatorach mody slyszalam a o dyktatorach ortografii jeszcze nie , no > coz dyktatorka sie zostalam. w słowie dyktatorka , nawiązałem do ludzi którzy zbyt mocno przywiązują uwagę do pedanterii, nie bacząc na to, że pomyłka jest zwykłą ludzką rzeczą ajm Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek dlaczego wy wycinacie? 29.11.03, 17:33 Może dlatego, że nie złozyłem gratulacji tej starszej pani, a ino spytałem się kogoś, co napisał, że go usunięto? U nas za nie złożenie gratulacji się nikogo nie usuwa? Dziwne to wase forum. ajm Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek Proszę starszej pani, ja też życzę gratulacje. 29.11.03, 18:27 Tylko mi niech pani powie dlaczego mnie pani wyczyściła, bo ja nic z tego nie rozumie. Moja babcia nigdy się nie gniewa, kak jej powiem , że jest staruńka. Ona nawet to lubi i daje mi na kawiarnie. ajm Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek dlaczego mnie pani nie odpowie 29.11.03, 19:17 Jak nie złożyłem życzeń to mnie usunięto. Ja starszej pani złożyłem , to mi nie chce powiedzieć, dlaczego to wszystko mi zmazano ajm Odpowiedz Link Zgłoś
xeni Mirmuś , serdeczne gratulacje 30.11.03, 17:48 Masz pozdrowienia i od wnuczka Mosze i od prawnusia Izzaka. Proszą bardzo byś przyjechała z dziadziusiem Minde, ale tylko bez dziadziusia z Lublina Tomaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Cenzura na forum gazety IP: 5.5.* / 80.58.33.* 30.11.03, 19:17 I niech nie mowia, ze to takie wolne forum. W samym tym watku ile wycieli wypowiedzi. Nozyczkowe tradycje rodzinne Adama M.? Swoja droga ciekawe czym sie kieruja wycinajac jedne listy a zostawiajac inne pelne wulgaryzmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europa sensacji nie bylo IP: 5.5.* / 80.58.49.* 30.11.03, 19:50 Gość portalu: Azja napisał(a): > I niech nie mowia, ze to takie wolne forum. W samym tym watku ile wycieli > wypowiedzi. Nozyczkowe tradycje rodzinne Adama M.? Swoja droga ciekawe czym > sie kieruja wycinajac jedne listy a zostawiajac inne pelne wulgaryzmow. Pani dyrektor gestykulowala podczas rozmowy i na zdjeciu bylo widac krotkie, tluste paluchy.Mozna sobie dopisac reszte.Ktos o tym napisal i nozyczki cenzora poszly w ruch.Zadnej sensacji nie bylo.Moze tylko male zdziwko, bo pani dyrektor przedstawiala sie jako wiotkie i ploche nieboze. skad stukasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Myślę, że Europa z Azją 30.11.03, 20:07 to sobie z Karminowa stukają. With a little help from their friends. From Ślimakowo too. Gość portalu: Europa napisał(a): > Gość portalu: Azja napisał(a): > > > I niech nie mowia, ze to takie wolne forum. W samym tym watku ile wycieli > > wypowiedzi. Nozyczkowe tradycje rodzinne Adama M.? Swoja droga ciekawe czy > m > > sie kieruja wycinajac jedne listy a zostawiajac inne pelne wulgaryzmow. > > > Pani dyrektor gestykulowala podczas rozmowy i na zdjeciu bylo widac krotkie, > tluste paluchy.Mozna sobie dopisac reszte.Ktos o tym napisal i nozyczki > cenzora poszly w ruch.Zadnej sensacji nie bylo.Moze tylko male zdziwko, bo > pani dyrektor przedstawiala sie jako wiotkie i ploche nieboze. > > skad stukasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Zważywszy, że "Mirmuś" w kręgu zainteresowania 30.11.03, 20:13 lustracyjnej "Wyszukiwarki" spod znaku kochankakoch(i) i gadów z rodziny boaaa jest. [1] Straszna podłota z Miriam autor: carmina data: 28-02-2003 18:27 [2] do Mirmuś o używaniu autor: Gość portalu: Hiacynt data: 27-02-2003 13:39 195.205.252.* [3] Mirmuś autor: Gość portalu: Hiacynt data: 26-02-2003 18:35 195.205.252.* [4] rozanielony Hiacynt z Hal)) autor: Gość portalu: Miriam data: 26-02-2003 17:39 *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl [5] Mirmuś przyciężka od piżma autor: Gość portalu: Hiacynt data: 26-02-2003 17:23 195.205.252.* [6] Mirmuś pije odrobinę Perła, nie Leżajsk? autor: kochankakoch data: 23-02-2003 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zważywszy, że "Mirmuś" w kręgu zainteresowani 30.11.03, 20:17 pan.scan napisała: > lustracyjnej "Wyszukiwarki" spod znaku kochankakoch(i) i gadów z rodziny boaaa > > jest. > > [1] Straszna podłota z Miriam > autor: carmina data: 28-02-2003 18:27 > [2] do Mirmuś o używaniu > autor: Gość portalu: Hiacynt data: 27-02-2003 13:39 195.205.252.* > [3] Mirmuś > autor: Gość portalu: Hiacynt data: 26-02-2003 18:35 195.205.252.* > [4] rozanielony Hiacynt z Hal)) > autor: Gość portalu: Miriam data: 26-02-2003 17:39 *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl > [5] Mirmuś przyciężka od piżma > autor: Gość portalu: Hiacynt data: 26-02-2003 17:23 195.205.252.* > [6] Mirmuś pije odrobinę Perła, nie Leżajsk? > autor: kochankakoch data: 23-02-2003 15:58 Naprawde nie wiesz kto pisal jako wyszukiwarka czy tylko udajesz scan. jako wyszukiwarka pisala ostatnio perli ona tez nie lubi Miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dla scana 30.11.03, 20:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8561967&a=8580746 perli z proxy tez pisala jak dobrze pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wybacz Gini. 30.11.03, 20:28 Z takim przypierdem poetycznym pisze Twoja szefowa. Masterkard. I sporo innych podsrywań na jej koncie. Kiedyś bawiłem sie w analizowanie tego. Teraz mam to i ja głęboko. "Szewcy" Witkiewicza, akt III. To ona - jest w sieci. Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Wybacz Scanie 30.11.03, 20:35 pan.scan napisała: > Z takim przypierdem poetycznym pisze Twoja szefowa. Masterkard. I sporo innych > podsrywań na jej koncie. Kiedyś bawiłem sie w analizowanie tego. Teraz mam to i > > ja głęboko. > "Szewcy" Witkiewicza, akt III. To ona - jest w sieci. > Poszukaj. Podszyc sie pod kogos jak sie zna styl jest bardzo latwo. Perli sie sypnela przeciez poczytaj wszystkie wypowiedzi wyszukiwarki.Perli atakowala tez Miriam jako antymiriam czy cos takiego , nie zapominaj, ze Perliczka zna sie z Danka, nie chce mi sie szukac, ale jak sie szybko znajdzie to podrzuce cos. Czy Ty tak jak Perla bardzo tesknisz za Carmina i Hiacyntem?Ja Ci nie wystarcze, a to pech. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Wybacz Scanie 30.11.03, 20:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8950147&a=8968820 Otu sobie zobacz , perli sie z Danusia na piwo chodzi wiec solidarnie z Danusia kopala Miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Z całym szacunkiem dla Ciebie. Balangi Forumowe 30.11.03, 20:46 z udziałem boaaa, pabla, scan(logowany 2 razy na moje konto) wild2,coś tam-007, ankakoch,lustrator, kocham.hiacynta, pytony.bertoldi, xeni, carmina, hiacynt, hiacynth - mam w dupie. Więcej niż głęboko. Perli też. Nie znam człowieka. Pozdrów ich wszystkich jednorazowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Z całym szacunkiem dla Ciebie. Balangi Forumo 30.11.03, 20:50 pan.scan napisała: > z udziałem boaaa, pabla, scan(logowany 2 razy na moje konto) wild2,coś tam- 007, > > ankakoch,lustrator, kocham.hiacynta, pytony.bertoldi, xeni, carmina, hiacynt, > hiacynth - mam w dupie. Więcej niż głęboko. Perli też. Nie znam człowieka. > Pozdrów ich wszystkich jednorazowo. A dlaczego ja mam pozdrawiac perli i xeni czyli limace?Chcesz zeby mi sie znowu dostalo?Perli tez mnie za bardzo nie lubi, Hiacynta i Carmine pozdrowie reszty nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Gini :-) 30.11.03, 20:35 Gini je crois qu'il faut le sens d'humeur non seulement pour se moquer de quelqu'un, ce qui est comdanable d'ailleurs, mais pour garder la distance à tout et tous. Il s'agissait ici de l'institution et non pas de l'inicjaive Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Tym bardziej absurd IP: 5.5.* / 80.58.33.* 30.11.03, 20:47 Dziekuje Europie za odpowiedz, nadal nie podoba mi sie cenzura wyborczej, a jesli cenzuruja z powodu tego, o czym piszesz to jest juz absurd. Stukam z kompa, jak Ty. Zdaje sie, ze niechcacy 'wzbudzilysmy' zainteresowanie, wiec dla sz.pana.scana mam zgadywanke: zgaduj zgadula w ktorej rece kula Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ W przerwie............. :-) 30.11.03, 19:53 Dzisiaj jest z tym linkiem jest bardzo zabawnie, bo klikajac widzimy info o festivalu Camerimage i foto Davida Lyncha, ktorego tworczosc admiruję wielce, i ktorego mamy zaszczyt goscic w Łodzi Pozdrawiam życzliwych i nie Babcia, ciocia, matka, córka i dziecko w jednym)) Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirstt Re: W przerwie............. :-) 30.11.03, 21:25 miriamfirst_ napisała: > > Dzisiaj jest z tym linkiem jest bardzo zabawnie, bo klikajac widzimy info o > festivalu Camerimage i foto Davida Lyncha, ktorego tworczosc admiruję wielce, i > > ktorego mamy zaszczyt goscic w Łodzi > > Pozdrawiam życzliwych i nie > > Babcia, ciocia, matka, córka i dziecko w jednym)) > > Miriam > > > Rzeczywiście zabawnie wyszło,ale nie dlatego,że teraz klikając w link widzimy inne foto. Powód do zabawy zgoła inny i jest to nadal Twoje foto(które z pewnością wszyscy zainteresowani sobie skopiowali,więc spokojna głowa). Prawdziwie zabawnie robi sie ,gdy zestawi sie to Twoje smutne foto z zalotnymi postami na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirstt Jak mogłaś wysmiewać się z perłą z wyglądu danutki 30.11.03, 21:45 Masz chyba lustro w domu? Przyganiał kocioł garnkowi( d_nutkę przepraszam za ten garnek). Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: W przerwie............. :-) 30.11.03, 22:02 Moja droga, czy też - moj drogi. Dlaczego nie masz odwagi wystapic pod wlasnym nickiem? Brak odwagi jest zapewne tego powodem. W kwefie - latwiej? No tak, ale to świadczy o osobie, ktora sie pod nim ukrywa. W kwestii moich fotografii: byly tu podawane linki dwukrotnie, i kazdy mogl je sobie obejrzec. Smutne jest jedynie to, ze upublicznianie czegokolwiek powoduje plucie tłumów. Zresztą, niech kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Nie przypominam sobie, abym wypowiadala sie na temat wygladu danutki. Owszem, ma interesujace rysy twarzy, zawsze bylam i jestem tego zdania. Nie mam zamiaru uczestniczyc w tego rodzaju praktykach. Niech psy szczekaja. Skoro musza...)) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Miriam masz szczescie 30.11.03, 22:09 Powinnas sie cieszyc, ze sie pacynie nie podobasz, jezeli trafilam, a trafilam bo ja szczelam celnie to pomysl sobie co by bylo jakby pacyna nasza sie w Tobie zakochala.Zna adres miejsce pracy nie mialabys zycia. Takze zapal jakas swieczke na te okazje, i pomysl czego uniknelas. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re:Miriam masz szczescie 30.11.03, 22:15 gini napisała: > Powinnas sie cieszyc, ze sie pacynie nie podobasz, jezeli trafilam, a trafilam > bo ja szczelam celnie to pomysl sobie co by bylo jakby pacyna nasza sie w Tobie > > zakochala.Zna adres miejsce pracy nie mialabys zycia. > Takze zapal jakas swieczke na te okazje, i pomysl czego uniknelas. > Pozdrowka Gini, pacyna mnie zna i z fotografii netowych i z realu. I byla zakochana! Wstyd pisac - harbuza dostala i tak sie miota biedna, oj biedna. Swieczki do zapalania zostawiam owej pacynie. Ma nad czym je palic, a i od czego odbic sie swiatlo ma)) kiedy sie naden nachyli... Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Miriam masz szczescie 30.11.03, 22:19 miriamfirst_ napisała: > gini napisała: > > > Powinnas sie cieszyc, ze sie pacynie nie podobasz, jezeli trafilam, a > trafilam > > bo ja szczelam celnie to pomysl sobie co by bylo jakby pacyna nasza sie w > Tobie > > > > zakochala.Zna adres miejsce pracy nie mialabys zycia. > > Takze zapal jakas swieczke na te okazje, i pomysl czego uniknelas. > > Pozdrowka > > Gini, pacyna mnie zna i z fotografii netowych i z realu. I byla zakochana! > Wstyd pisac - harbuza dostala i tak sie miota biedna, oj biedna. > Swieczki do zapalania zostawiam owej pacynie. Ma nad czym je palic, a i od > czego odbic sie swiatlo ma)) kiedy sie naden nachyli... > Perlica tez sie w Tobie kochala?To ona kochliwa strasznie jest.Ja tam juz sie pstaralam o to zeby sie we mnie nie zakochala. > Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirstt Re: W przerwie....między łykami z piersiówki? 30.11.03, 22:34 miriamfirst_ napisała: > > Moja droga, czy też - moj drogi. Jak wolisz. >Dlaczego nie masz odwagi wystapic pod wlasnym > nickiem? Występuję. >Brak odwagi jest zapewne tego powodem. Skoro tak mówisz. >W kwefie - latwiej? No tak, ale to świadczy o osobie, ktora sie pod nim ukrywa. Dla Ciebie kwef powinnien być obowiązkowy. > W kwestii moich fotografii: byly tu podawane linki dwukrotnie, i kazdy mogl je > sobie obejrzec. Wszyscy kiedyś wyglądaliśmy lepiej, ale to było ze dwadzieścia lat temu . >Smutne jest jedynie to, ze upublicznianie czegokolwiek powoduje plucie tłumów. Jedyna rada - nie upubliczniać, szczególnie po tym jak tu sama plułaś. > Zresztą, niech kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Masz jeszcze złudzenia, że nadal wierzą Perle że jesteś śliczna i masz trzydzieści lat? > Nie przypominam sobie, abym wypowiadala sie na temat wygladu danutki. Owszem, > ma interesujace rysy twarzy, zawsze bylam i jestem tego zdania. Ze względu na danutkę nie będę przypominać. > Nie mam zamiaru uczestniczyc w tego rodzaju praktykach. Masz rację, skup się na zrobieniu czegoś z nadwagą. Nawet mając pięćdziesiąt lat niekoniecznie trzeba wyglądać jak stara torba. > Niech psy szczekaja. Skoro musza...)) Na pewno są ci wdzięczne za zgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: W przerwie....między łykami z piersiówki? 30.11.03, 22:41 > Masz jeszcze złudzenia, że nadal wierzą Perle że jesteś śliczna i masz > trzydzieści lat? > Pewność, mam tego pewność. Zapraszam do centrum. Na zywo)) Do zobaczenia 9-go grudnia. A dobrej nocy szczerze życzę! Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfaxfree Re: W przerwie....między łykami z piersiówki? 30.11.03, 23:07 miriamfirst_ napisała: > > Masz jeszcze złudzenia, że nadal wierzą Perle że jesteś śliczna i masz > > trzydzieści lat? > > > Pewność, mam tego pewność. Zapraszam do centrum. Na zywo)) > Do zobaczenia 9-go grudnia. > > A dobrej nocy szczerze życzę! Bez paniki, do 9 grudnia rzeczywiście zostało trochę czasu, ale i tak chyba jedynym wyjściem będzie liposuction....chyba, że jednak kwef? Radzę też rozwązyć tipsy i naprawdę dobry stanik. > Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: W przerwie............. :-) 30.11.03, 22:12 Twoje foto(które z > pewnością wszyscy zainteresowani sobie skopiowali,więc spokojna głowa). > Prawdziwie zabawnie robi sie ,gdy zestawi sie to Twoje smutne foto z zalotnymi > postami na tym forum. To sie baw! Z tym, ze niegdy nie pisalam "zalotnych postow". Bawilismy sie tutaj wszyscy na forum w konwencji i w wolnych chwilach. Jestes pacynko smieszna piszac to, co piszesz. Skoro juz poruszamy tematy wygladu - pokaz sie! Ty nawet z nikiem nie chcesz sie pokazac, a coz dopiero oblicze))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Pytanie, Miriam 30.11.03, 22:19 Najbardziej eleganckie pantofle, mówią, z krokodyla. A torebki? Z boaaa? Da się boaaa przefaaarbować na karmin? Kiedy kochaaa boaaa karminaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
carmikochiacyboaabertolimaki jesteśmy, jesteśmy 30.11.03, 22:28 uuuuu miriam, nas tu pełno i pod wrażeniem jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: jesteśmy, jesteśmy 30.11.03, 22:33 carmikochiacyboaabertolimaki napisał: > uuuuu miriam, nas tu pełno i pod wrażeniem jesteśmy )) To sobie badzcie. Mnie - nie przeszkadzacie! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfaxfree Re: Pytanie, Miriam 30.11.03, 22:47 pan.scan napisała: > Najbardziej eleganckie pantofle, mówią, z krokodyla. A torebki? Z boaaa? > Da się boaaa przefaaarbować na karmin? Kiedy kochaaa boaaa karminaaa? Pan coś wie pan.scanie, prawda? Uuuu, wie i nie powie? Bzydalek. Faxa chocias poslij gdzie tseba. A ze Ty wies wsytko, wssssssytko, to wies gdzie faksnąć, no nie? Ulala, I love ju bejbi, ulalala zabawa trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pytanie, do pacynki 30.11.03, 22:50 Czy beda dzis wierszyki?Tylko dzisiaj postaraj sie troche lepiej bo znow przyjdzie Ada i poda nazwisko autora... Odpowiedz Link Zgłoś
limakty co się dzieje na tym forum???!!! 02.12.03, 11:57 Najpierw był link , który prowadził do dyrektorki jakiegoś muzeum w łodzi, na którym pokazano grubszawą staryszkę z pulchnymi rękoma....potem ktoś to zmienił!!! i widać link prowadzący do jakigoś chłopa. Czyżby ta baba pokazana toi była transwestytka? W wogóle , kto dopuszcza sie takich manipulacjji na FORUM? Czy to jakieś forum sterowane? Odpowiedz Link Zgłoś
niesmak tez nad tym mysle 02.12.03, 12:11 To co sie tu dzieje to jest niedopomyslenia. Tyle nienawisci i lamania prawa zasluguje na kare. Za samo obrazanie Urzedow panstwa powinni wiekszosci isc siediec. Niestety technika nowoczesna oducza odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmak myslisz ze to tutaj to zydow robota? 02.12.03, 12:23 mozliwe ze sami na siebie pisza zeby sie obnosic z rachunkami. To do nich podobne i pamietam ze w 68 to sami zydzi najszybciej z palkami latali. limakty napisał: > i Szechter jej ulega )) Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: myslisz ze to tutaj to zydow robota? 02.12.03, 12:28 Może nie wszystkich, ale prowokatorów syjonistytcznych. Oni po to wywołują awanturę , by móc potem powiedzieć , że Polacy to antysemici. Tu na FA , do nich należy: pisuardesa gini żmija łódzka miriam głupek lubelski perła Odpowiedz Link Zgłoś
niesmak po prostu niedobrze sie robi od takiej falszywosci 02.12.03, 12:32 dlaczego ich tu toleruja? dawno powinni ich wywalic albo nawet zawiadomic prokurature Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: po prostu niedobrze sie robi od takiej falszy 02.12.03, 12:39 niesmak napisał: > dlaczego ich tu toleruja? dawno powinni ich wywalic albo nawet zawiadomic > prokurature a Moczar w 68 też robił za Żyda... i kto tu daje się podpuszczać jak studenci marcowi d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: po prostu niedobrze sie robi od takiej falszy 02.12.03, 12:39 niesmak napisał: > dlaczego ich tu toleruja? dawno powinni ich wywalic albo nawet zawiadomic > prokurature Żydzi polscy , to bardzo porzadni ludzie, ale kanalie są tez wśród nich Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: po prostu niedobrze sie robi od takiej falszy 02.12.03, 12:45 limakty napisał: > niesmak napisał: > > > dlaczego ich tu toleruja? dawno powinni ich wywalic albo nawet zawiadomic > > prokurature > > > Żydzi polscy , to bardzo porzadni ludzie, ale kanalie są tez wśród nich następna krucjata? przeciwko tym co dojrzeli przez te ostatnie 35 lat? czy madagastar nadal aktualny? bo na syjon już nie wypada ich posyłać z powodu europejskiej niepoprawności politycznej d_nutka nie wspak Odpowiedz Link Zgłoś
xeni babciu mirmuś, pozdrowienia od prawnuczków 02.12.03, 13:27 Polecam ci dietę , bo coś puchniesz za bardzo))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajmbek monopola-alkohola wycięli! 02.12.03, 18:10 widocznie alfagamabeta mu nie daŁA A TA BABA Z TEGO WĄTKU , JEST W LINKU WĄTKU O GINI Wstrętny babsztyl ajm nikt mnie na tym forum nie będzie wymazywał albo niech sobie w d... wsadzą to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycenzor Re: monopola-alkohola wycięli! IP: *.tesserae.com 22.01.04, 19:33 Chyba beda musieli sobie wsadzic. Szacik dziala tu juz od dawna, lub inny spolecznik. Ocenzurowal krytyke wygladu rabinowej z Lodzi, znanej mało komu reżyser, ktora tu pisuje jako uwodzicielska Miriam, ambasador kultury zydowskiej i wulgarnosci w pojęciu pospolitym . Na forum usiłowala wejsc w role mlodej niewiasty, czarujacej i swiezej, a na zdjeciu widac bylo niestety, ze kobiecina jest mocno leciwa i mocno nieladna, lecz za to w tzw. ryczących pretensjach. Czy jednak wyrazy zdziwienia jakie wzbudzilo to zdjecie dawaly podstawe do cenzurowania wypowiedzi? Jesli tak, to znaczy, ze to forum to czyjs prywatny folwark, gdzie sa rowni i rowniejsi, a zaprzeczanie, ze rabinowa jest sliczna, grozi egzekucja. Odpowiedz Link Zgłoś