dana33 19.06.09, 23:17 zawód z przyszłością..... poznaj prawdziwe oblicze sprzedawcow.... taka reklame dostalam na poczcie gw...... czyzby remekkk przerzucil sie na reklamy sprzedawcow???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 15:43 czyzby remekkk przerzucil sie na reklamy sprzedawcow???? Chce z pewnoscia abys i ty wyuczyla sie jakiegos zawodu,a dla oszustow twojego pokroju zawod to wymarzony. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 15:52 dana33 napisała: > zawód z przyszłością..... > poznaj prawdziwe oblicze sprzedawcow.... > > taka reklame dostalam na poczcie gw...... > > czyzby remekkk przerzucil sie na reklamy sprzedawcow???? > Chandel przez internet nigdy nie jest pewny . Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 16:40 chandel może nie,ale HANDEL kto wie.)) przepraszam nie mogłam się powstrzymać.) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 18:29 nie chodzi o handel i tez nie o chandel... chodzi o "prawdziwe oblicze"..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 18:55 remkkka nie mozesz znac, bo za czasow jego dzialanosci na forach swiat i aqua, to ciebie nie bylo.... to byl taki jeden, co w doslownie kazdym poscie pisal do nas i o nas, zydach: w koncu widzimy/pokazujecie/zobaczymy wasze prawdziwe oblicze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ja, sprzedawca.... 20.06.09, 20:49 zapomniałas dodać perfidne oblicze.)) Odpowiedz Link Zgłoś