Dodaj do ulubionych

Sojusz lewakow i bin Ladena

IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.01.04, 20:11
Ostatnia tasma bin Ladena pokazuje ze jego poglady na terror sa calkowicie zbiezne z
pogladami lewakow na tym forum. Przede wszystkim ze Ameryka jest zainteresowana
ylacznie ropa arabska a nie wlasnym bezpieczenstwem. Mielismy juz sojusz lewakow
z pedalami, aborcjonistami a teraz dochodzi wielka "rewolucyjna" nowa stara agenda:
wojna z amerykanskim imperializmem (zapewne w imie obrony postepowych
rezymow arabskich). Czekam na ciag dalszy. Dyskredytacja lewakow osiaga nowy
poziom.

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=514&e=4&u=/ap/20040105/ap_on_re_mi_ea/bin_laden_tape
Obserwuj wątek
    • watto Sojusz lewakow i Baby Jagi 05.01.04, 20:42
      USA potrzebuje swojej Baby Jagi w postaci ben Ladena i dlatego podtrzymuje jego legendę przez wysyłanie spreparowanych taśm do Al Dżaziry (ta stacja na daje z panstwa, które umożliwiło wojskom USA atak na Irak ze swego terytorium- dziwne to, nieprawdaż?).
      Eksperci ze Szwajcarii i Niemiec orzekli już parę razy fałszywość tych taśm.

A ciekawe, że tasmy Saddama pojawiły sie znowu nagle, na krótko przed akcją "złapania Saddama".

Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...
      Niektórzy donoszą, że ben Laden umarł smiercią naturalną i ktoś sprzedał już jego ciało USA.
      Ja sądzę jednak, że po prostu założą turban Howardowi Sternowi i złapią go w jaskini w Afganistanie...A nakręcą to w Central Parku...
      • Gość: ale-jaja Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi IP: 5.1.* / 204.101.196.* 05.01.04, 20:49
        > Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...

i szybko się z tego wycofała mówiąc, że był to żart.

i jeszcze jedno nie wiedziałem, że twoje wypowiedzi operają sie na
        dziennikarskich kaczkach wink
        • watto Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi 05.01.04, 20:59
          Gość portalu: ale-jaja napisał(a):

> > Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...
          >
          > i szybko się z tego wycofała mówiąc, że był to żart.
          >

Bo musiała.
          Ale nawet w Washington Times stwierdzili, że bynajmniej sie nie usmiechała mówiąc ten "żart"... Uznali to za atak Demokratów.
          Czytajże ty wiecej...

I to nie była "kaczka dziennikarska". Albright to powiedziała. Choć potem sie wycofała. Nie rozumiesz terminów, których używasz.

W każdym razie czekajmy. Okaże sie, czy "złapią" Osamę przed wyborami, czy nie...
          • Gość: BBB "Niebezpieczny idiotyzm watto" IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.01.04, 21:06
            To tytul rownoleglego watku, pochodzacy od watto.
          • Gość: ale-jaja Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi IP: 5.1.* / 204.101.196.* 05.01.04, 21:23
            Ależ ty jesteś agresywny.
            > > > Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...
            > >
            > > i szybko się z tego wycofała mówiąc, że był to żart.
            > >
            >
            > Bo musiała.
            KTO JĄ ZMUSIŁ - Przeczyta,łeś gdzieś o tym ooo, a może to tajemnica ?
            > I to nie była "kaczka dziennikarska". Albright to powiedziała. Choć potem sie w
            > ycofała. Nie rozumiesz terminów, których używasz.

o jakie terminy ci chodzi ? ja miałem na myśli kaczkę dziennikarską w nst twoim
            stwierdzeniu:
            a może to twój humor? wink
            >Niektórzy donoszą, że ben Laden umarł smiercią naturalną i ktoś sprzedał już
            >jego ciało USA.
            >Ja sądzę jednak, że po prostu założą turban Howardowi Sternowi i złapią go w
            >jaskini w Afganistanie...A nakręcą to w Central
            >Parku...
            • watto Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi 05.01.04, 21:33
              Gość portalu: ale-jaja napisał(a):

> Ależ ty jesteś agresywny.
              > > > > Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...
              > > >
              > > > i szybko się z tego wycofała mówiąc, że był to żart.
              > > >
              > >
              > > Bo musiała.
              > KTO JĄ ZMUSIŁ - Przeczyta,łeś gdzieś o tym ooo, a może to tajemnica ?
              > > I to nie była "kaczka dziennikarska". Albright to powiedziała. Choć potem
              > sie w
              > > ycofała. Nie rozumiesz terminów, których używasz.
              >
              > o jakie terminy ci chodzi ? ja miałem na myśli kaczkę dziennikarską w nst twoim
              > stwierdzeniu:
              > a może to twój humor? wink
              > >Niektórzy donoszą, że ben Laden umarł smiercią naturalną i ktoś sprzedał ju
              > ż
              > >jego ciało USA.
              > >Ja sądzę jednak, że po prostu założą turban Howardowi Sternowi i złapią go
              > w
              > >jaskini w Afganistanie...A nakręcą to w Central
              > >Parku...

Człowieku, co ty bełkoczesz?
              Ja nawet nie jestem w stanie tego odcyfrować.
              • Gość: ale-jaja Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi IP: 5.1.* / 204.101.196.* 05.01.04, 21:53
                Skoro tak to od początku:
                watto:
                Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...

ale-jaja:

watto:
                Bo musiała.

ale-jaja:
                kto ją zmusił ?
                KONIEC wątku Albright. Kropka

watto:
                Niektórzy donoszą, że ben Laden umarł smiercią naturalną i ktoś sprzedał już
                jego ciało USA.
                Ja sądzę jednak, że po prostu założą turban Howardowi Sternowi i złapią go w
                jaskini w Afganistanie...A nakręcą to w Central
                Parku...

ale-jaja:
                Kaczka Dziennikarska.....smile

watto:
                Nie rozumiesz terminów, których używasz.

ale-jaja:
                O czym ty mówisz ?

watto:
                Człowieku, co ty bełkoczesz?
                Ja nawet nie jestem w stanie tego odcyfrować.

To może i dobrze bo ja też nie wiem co ty bełkoczesz.
                • watto Nie manipuluj, koziołku matołku 05.01.04, 22:06
                  ? Re: Sojusz lewakow i Baby Jagi IP: 5.1.* / 204.101.196.*
                  Gość: ale-jaja 05.01.2004 20:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując

> Teraz szykują chyba złapanie Osamy. M.Albright o tym mówiła...

i jeszcze jedno nie wiedziałem, że twoje wypowiedzi operają sie na
                  dziennikarskich kaczkach wink

---
                  To jest twoja wypowiedz i do tego sie odnosi, o czym mówiłem...
                  No i już wystarczy tych rozmów z osobnikami na poziomie "ale jaja", czy "felusiak"...
                  Są pewne granice...
                  • Gość: ale-jaja Re: Nie manipuluj, koziołku matołku IP: 5.1.* / 204.101.196.* 05.01.04, 22:18
                    To zwiewaj na drzewo w liście dmuchać baranie - twoje zawsze musi być na
                    wierzchu jesteś 'wesz' a nie dyskutant.
    • bimi Re: Sojusz lewakow i bin Ladena 05.01.04, 22:01
      Gość portalu: BBB napisał(a):

> Ostatnia tasma bin Ladena pokazuje ze jego poglady na terror sa calkowicie zbie
      > zne z
      > pogladami lewakow na tym forum. Przede wszystkim ze Ameryka jest zainteresowana
      >
      > ylacznie ropa arabska a nie wlasnym bezpieczenstwem. Mielismy juz sojusz lewak
      > ow
      > z pedalami, aborcjonistami a teraz dochodzi wielka "rewolucyjna" nowa stara age
      > nda:
      > wojna z amerykanskim imperializmem (zapewne w imie obrony postepowych
      > rezymow arabskich). Czekam na ciag dalszy. Dyskredytacja lewakow osiaga nowy
      > poziom.

Bin Laden próbuje po prostu pozyskać nowe rzesze ludzi, którzy staną po jego
      stronie.
      I uda mu sie to.
      Bo ma rację.
      • gini Re: Sojusz lewakow i bin Ladena 05.01.04, 22:15
        Jakby zalozyc recznik Antoniemu Maciarewiczowi na glowe to bylby caly bin laden.
        Strach ma oczy al kaidy, latwiej kontrolowac ludzi .Ruskie wymyslili, wroga
        ludu, kulaka, a Hamerykany wraz z postempem wymyslily sobie bin ladena.
        Wsiadasz do samolota dawaj odciski palcow i wszystkie dane.
        Bo jestes potencjalnym, kulakiem czyli bin ladenem.
        Orwell wiedzial to juz iles tam lat temu, madry czlowiek byl.
        • Gość: amalgamat Re: Mysle ze glupota Watto i Gini ... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 05.01.04, 22:49
          jest kilkakrotnie wyzsza od sumy glupot wszystkich innych lewakow tego forum (
          wlaczajac do tego nawet Tomsona i VC).
          • gini Re: Mysle ze glupota Watto i Gini ... 05.01.04, 22:57
            Gość portalu: amalgamat napisał(a):

> jest kilkakrotnie wyzsza od sumy glupot wszystkich innych lewakow tego forum (
            > wlaczajac do tego nawet Tomsona i VC).

A kto to jest Tomson Bo nie wiem.To, ze jestem glupia, tonmi pisze wielu ludzi,
            ale jeszcze zaden sie nie trafil co by podac przyklad mojej glupoty.
            Moze wreszcie ty amalgamatkucos wyzmazysz?
            • Gość: Andrzej Re: A ja powiem coś przeciwnego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.01.04, 01:53
              Jesteś bardzo spostrzegawcza. Porównanie Macierewicza i Bin Ladena to jest
              trafienie w 10-kę. Przecież ci ludzie mają identyczne spojrzenie pełne
              nienawiści do innych ludzi. Proponuję zestawić fotografie tych ludzi i porównać
              rysy twarzy a szczególnie oczy. Myślę, że i zachowania tych ludzi są podobne.
              Mało osób zdaje sobie z tego sprawę, że charakter człowieka jest wypisany na
              jego twarzy. Nie jest to regułą ale w olbrzymiej większości przypadków tak.
              Pozdr
          • Gość: BBB Re: Mysle ze glupota Watto i Gini ... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 06.01.04, 01:27

A jaka jest twoja glupota, tak z ciekawosci...

Gość portalu: amalgamat napisaŠŻ(a):

> jest kilkakrotnie wyzsza od sumy glupot wszystkich innych lewakow tego forum (
            > wlaczajac do tego nawet Tomsona i VC).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka