0kowita 29.05.04, 11:44 Jedna osoba przez trzy dni założyła 460 wątków.....nie potrafię tego skomentować. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Niesamowite !!!! 29.05.04, 20:48 Miałem napisac ,że Polak potrafi,ale to wlasciwie już chyba Kanadyjczyk. Jak podłączyłem modem,to tez od kompa nie chciałem odejść,tyle że przypomniałem sobie o tpsa i że za to trzeba słono płacic. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Niesamowite !!!! 29.05.04, 20:55 Mnie się wydaje, że to ktoś kto jest kandydatem na emigranta. Będę miała czas (może jutro) to coś tam podopisuję bo lubię takich oszołomów. A tepsa ? Też ze mnie sporo kasy wydarła. Teraz mam net radiowy...... strasznie wolny i często "nie może znaleźć strony" ale ......prawie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Niesamowite !!!! 29.05.04, 21:46 faktycznie 0kowita znalazlas oryginalne forum,ktos jest straszliwie samotny w tej kanadzie,bardziej niz ja w usa,kurka wodna,spamuje ta ana lepiej ode mnie! ja to wymiekam przy niej!okowita a twoje posty to jak zwykle miod dla mnie! co do placenia za net,to ja jade na "metodzie sepa"podlaczam sie pod znajomych i nie place na razie ale jak mi przyjdzie placic to tez nie zbankrutuje,bo tanio:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Niesamowite !!!! 29.05.04, 22:03 Straszliwie mi się podoba ta Ana. Uwielbiam oszołomów. Ileż tam tematów ! Aż żal, że nie mam tyle czasu by jej odpisać. Aż żal, że wcale nie znam Kanady. Ale........ może jutro (przy niedzieli) coś jej tam naklikam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Niesamowite !!!! 30.05.04, 00:03 klikaj klikaj okowita, bo drugi oszolom(ja )strasznie lubi cie czytac1 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niesamowite !!!! 29.05.04, 22:15 no tak ,ja tez mam teraz net radiowy wspolnie z sasiadami ,roznie chodzi kiedys wycielo mnie na dwa dni ,ale teraz nawet dosc dobrze chodzi. Dziewczyna pewnie samotna wiec nie ma sie jej co dziwic,roznie w zyciu bywa jezeli teskni,a to kazdy z nas chyba w zyciu przeszedł jeden mniej inny wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Niesamowite !!!! 30.05.04, 00:07 Elle-zaspiewaj 100lat Okowicie,bo sie nam Solenizantuje dzisiaj.../wczoraj-29- tego/ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Niesamowite !!!! 30.05.04, 14:19 tak było wczoraj >Aż żal, że wcale nie znam Kanady. a dzisiaj > wsiąśc do pociągu byle jakiego........ pewnie pojechała,ale wróci,bo szkoda by Jej było Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ouimet dzieki za info!nie 31.05.04, 05:15 wiedzialam,kurcze juz stolatuje dla okowity! Odpowiedz Link Zgłoś