ellenai 30.05.04, 23:34 musze odejsc:)hehehe wroce z pewnoscia,bo sie tutaj strasznie milo robi na tym forum i przyjemnie!kocham takie wirtualne ,zyczliwe zakatki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: robie przerwe:) 30.05.04, 23:37 no to rob ,ja tez sie zegnam bo ide spac ,jutro pierwsza zmiana dziekuje Wszystkim za mily wieczor i zycze milej i spokojnej nocki DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: robie przerwe:) 30.05.04, 23:38 dziekuje tez tobie,za zdjecia za klikanie z nami,dobranocka:) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 robie SOBIE przerwe!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 19:38 Musze. Wyłącze komp, porozpinam klawiaturę od reszty i resztę też porozpinam, bo musze w końcu zrobić to, co muszę a jak zrobię co muszę, to pozpinam, powłączam i jak mnie łącze połączy to wrócę ale dopiero jak zrobię co muszę zrobić. O! Przeeeeeeeeeeeeerwaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: robie SOBIE przerwe!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 19:43 oki kochana, zrob sobie przerwe bo w straszny nalog (przyjemny zreszta) wpadniesz! ja dzis bede"dochodzaca"na forum,od czasu do czasu bede przybywac i"odbywac" Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: robie SOBIE przerwe!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 20:31 ale Masz tego rzpinania hi hi idzie sie zmeczyc hi hi Odpowiedz Link Zgłoś