morfeusz_1 04.09.08, 14:45 Jak chcesz to sobie ulżyj i krzyknij Hej! To tyle chciałem powiedzieć : No,to hej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 16:19 Jutro jadę!!! Hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 20:06 To super,miłego wypoczynku łyk-endowego ;) poraj dla ciebie życzę Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 21:21 Dzięki! Hej!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 20:20 A wogóle to uwazajta pijonc hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 21:23 I palonc, hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 21:43 A leje, ze hej...Bierz pogodę ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 21:47 Już nie leje:)) zakopane.webcamera.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 21:52 zapomniałeś dodać Hej! tak więc za ciebie zawołam : Już nie leje :)) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 22:04 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 22:11 To co , bedzies pilnowoł Prezydenta, cy jako.To co nojmniej dwa tyźnie musis tam siesdzieć, a morfi tyz tam bee? Cy ino hej! www.tourdepologne.pl/patronat_prezydenta.asp Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 23:02 Cieszę się że znów Was widzę i niepolityczny ani zaczepny jak granat udał mi się ten wątek,że Hej! -- Jestem Morfi i jestem z Polski Hosti Pectus Cor Amico! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 04.09.08, 23:03 Dobrze prawisz przeszlakowska,hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! 05.09.08, 00:38 Na Dursztynie kosciol maly, hej jest ino ksiadz wikary, hej casym sie tam cuda dzialy hej,hej, heeejj Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 00:31 Dostałem podwyżkę hej! Poszedłem do dyrektora i mówię Zlituje się daj mi podwyżkę,zasłużyłem Nie dam Daj,przecież pracuję tu tyle lat Nie dam Daj bo jak wyjdę z towjego gabinetu powiem że dałeś mi zajebistą podwyżkę.... ........ Dobrze,nie ma sprawy... Heeeeeeeeheeeeeeej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 10:08 Wstałem o rosie super rzeźki że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.it-net.pl 06.09.08, 10:12 Lepiyj rzeknij, ze to Cie obudziyła, hej! A pogoda miodzik! Coby tu ze sobom zrobić przy tak piyknym dzionku? Moze Ty wies.he? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 12:09 Ja tera się kopne w strone innflant. jak deczko povekacie to wam krzykne HEJ w zak. ale to pod koniec września. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 12:19 Oooo, toś Ty taki? Jo sie tyz muse kansi kopnąć. ale teroz ni moge, prawie jak za Chiny Ludowe, nika. No to hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 13:25 kawę dziabnę i też w plenerek uderzę,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 06.09.08, 22:54 lechu dlaczego się jeszcze nie wpisałeś,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: 77.109.67.* 07.09.08, 19:57 a choj! P.S. pisze na niemieckiej klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.09.08, 01:55 Heeejjjj, gorol ci jo gorol spod samiuckik ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.09.08, 02:23 morfeusz_1 napisał: > > Cieszę się że znów Was widzę i niepolityczny ani zaczepny jak granat > udał mi się ten wątek,że Hej! Ano dyć udoł Ci sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 08.09.08, 19:51 Ano,ano ty nie dodałeś hej,więc w/w wpis się nie liczy,powatrzaj bo jak nie powtórzysz to źle bedzie że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Wątek,że Hej !!! 10.09.08, 14:23 Cudnieś wymyślił ten wątek! A trafiłam na niego, kiedy mi serce w góry się rwie, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 14:45 Do cudu piknie w górach było ale się skończyło, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 00:14 Gość portalu: poraj napisał(a): > Do cudu piknie w górach było ale się skończyło, hej! Poraj przestań szerzyć defetyzm,nie tjaktoj się zepsuł,tylko koło się zepsuło...hej! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 14:51 no to hey!!!!!!!!!!!!!! www.noclegikwatery24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 12:32 hej hej hej eeeeeeehhhhheeeeeeehhhhhheeeeeeeeeeeeeeeej! Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 14:11 morfi, na telo Cie ino stać, he? Tu ni ma hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 16:54 Hej, idę w las Hej! idem w las - piórko się mi migoce! Hej! idem w las - dudni ziemia, gdy krocę! Ka wywinem ciupazecką - krew cerwonom wytocę! Ka obyrtnem siekierecką - krew mi spod nóg bulkoce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 18:56 I jeszcze:)) Hej, hej ułani Malowane dzieci Niejedna panienka Za wami poleci Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 19:32 Eh,cudniście poraju zaśpiewałeś hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka1 Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.it-net.pl 11.09.08, 20:29 Ni ma takik dziwobyków: "cudniście" Co to jest? My momy: piyknie, do cudu! Ni ma poraj :"gdy kroce" mo być : ...ka kroce... Przysam Bogu, profanacja góralskiej gwary. Nie droźnić! NIe wydziwiać , nie podsywać sie pod góroli kochane ZYDY! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 21:15 Nie podszywaj się pod ciupażkę,ciupażka jest jedna i tolerancyjna I dalej mi tu wypad z mojego wątku hej! Hej Hej Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 21:37 Masz rację Morfi, nasza Ciupazka takich głupot by nie pisała. To jakiś moher się pod nią podszywa;)Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 22:21 Otóż to,przeszlakowska też potwierdzi że to jakaś nędzna prowokacja,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 22:38 I jeszcze o jedno chciałem zapytać,co to za jakaś weekenda się tym forum opiekuje,znacie,to jakiś wybór odgórny z centrali,czy ciupażka wogóle o tym wie,a może sama się weekenda wypowie,jakąś fotę zarzuci... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 23:01 Ale tu się porobiło, że hej!! Ciupazka, ciupazka1, przeszlakowska, przeszlakowska1 i nad tym, wszystkim jeszcze weekenda. Cieniutko my w tym babińcu zaśpiewamy Morficku, cieniutko że hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 23:17 Ano i masz rację świętą,musimy teraz się wykazać solidarnością męsko- męską,może bronka ze śląska skrzyknąc i billego,no może bedzie dobrze bo bida we wodzie nie ubodzie,a i weekenda kocury lubi bo widziałem jej z profila i kota ma we wisytówce,eh......hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 23:41 Mówisz, że kota ma w wizytówce? Znaczy się musi dobra z niej kobita. Hej, może nas też czasem pogłaszcze jako i tego kota. Morficku, dobranoc Ci już mówię, bo mnie Morfeusz i moja kocica do spania wołają. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 11.09.08, 23:54 No moze nas niezbananuje za pierwszym razem,a i przedstawić się wypada,bo zaraz wyciągne wnioski i będą konsekwencyje służbowe,dwa klapsy będzie musiała przynieść ze sklepu,bo lubię gruszki że Hej... Jena la mię druga la ciebie hehehej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 13.09.08, 10:19 Ależ zimnica dzisiaj,hej ! Nie będę biegał,hej ! Nie pójdę na rower,hej ! Nie znajdziesz mnie na siłowni,hej ! Posiedzę przy piecu... - grzańca z wami wypiję z goździkami heheheeeeeeeeeeeeeeej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 10:52 hej, gorzej być nie może więc czemu by nie rozluźnić się? i na lekkim rauszu w pozycji na wznak poczekać na cud... gorzej byc nie może nie może i nie będzie myślę o papajach i leżąc na wznak czekam na cud... Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 11:34 Na frasunek najlepszy mocny trunek i... A ja mam dziewczynę Po słowackiej stronie Wejdę na wyżynę I zawołam do niej Hej Hanno! Przez góry bielone Przez lasy zielone Ja zawołam do niej Hej Hanno! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 13.09.08, 14:49 Gdybyś lubiła mnie ciupażko choć trochę...hej! hihihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.08, 16:05 No to na rozgrzewkę Wina, wina, wina dajcie, A jak umrę pochowajcie Na zielonej Ukrainie Przy kochanej mej dziewczynie. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 13.09.08, 18:39 No ale żeby młodzi nie pomyśleli że to wątek wapniaków jest,to zapodaję dla nich zachęcającą muzyczkę hej hej młodzi łapcie z nami fazę,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 15.09.08, 18:42 No i przypiździło śniegiem we wrześniu,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! 15.09.08, 23:11 pierwszy śnieg zwsze zginie. ale przyjdzie drugi, trzeci. a trzeci już zostanie. przyjechałem dzisiaj z łatgalii. odowiedziłem stare strony moich dziadków. lampke na grobach zapaliłem. wódeczki z rodzinką się napiłem. a rodziNa to polacy,bIałorusini i rosjanie. wspaniali ludzie. a to pojechaqłem na festiwal polonijnej kultury tamecznej. w miejwscowości zilupe koło rzeżycy/ dziś REZEKNE/.i przy okazji wr,ęczano KARTY POLAKA. w pazdzuierniku przejadę sieę w tarterki i kryknę wam H E J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 23:55 Tylko nie zapomnij czapki uszatki i ciepłych rękawic, bo tu hu, hu, ha idzie zima zła, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 16.09.08, 00:41 Z billego to się taki kosmopolak zrobił,zazdroszczę mu,że hej! Te spotkania Billy ci dobrze mogą zrobić,ponapijaj się wódeczki za naszych ojców i braci,za naszą i ich wolność i za to żeby wojenek nie było na świecie... Jak wrócisz to nie tylko czapka uszatka ale i kubraczek jakiś z ciepłej owczej wełenki i pulowerek w serek ci będzie potrzebny,wystarczyło 2 dni a ja już mam temperaturę,w pracy mówią ze to przez to moje adhd,ale ja im nie wierzę,no to hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 16.09.08, 14:04 A co mi tam,zrównam się dzięki temu wpisowi z wątkiem "Watra" i nawet będę nad ciupażką,heeeeeheeeeeeheeeeeej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 07:28 Wstałem, a tu znowu zimno, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 17.09.08, 11:55 To se herbatę z rumem zrób koniecznie,z rumem mówiłem... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 19.09.08, 17:37 Czyli co chceta powiedzieć że kolaze i malaze już przejechały,co tak cicho siedzita jak by was cesław lang sytkom abo pompkom od rowera pociongnoł wzioł,hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 20.09.08, 20:40 Super cykliści do Krakowa dojechali,w korkach na zkopiance stać będziemy jak staliśmy,biały niedźwiedź mocno śpi,jednym słowem jeden wielki hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.it-net.pl 20.09.08, 21:18 Ty myślisz, ze damy Wam zniszczyć Podhale???? Czteropasmówka do Wiednia przez Zakopane? Poronione pomysły won z Poronina i z Krakowa także . Puknijcie się wszyscy w czoło, bo podobno go macie, he, he...Przestań mi tu takie pierduły pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 21.09.08, 22:15 Ale nie zaprzeczysz że tworzy się przez to wąskie gardło :] hej! Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska1 Re: Wątek,że Hej !!! 22.09.08, 11:43 Komu wąsko, niej suko jedzynio ka indziyj!Precki od Podhala i jego niscynio! Tu ni ma hej i "róbta co fceta"! My se nie domy. Panowie, Panowie, beecie Panami, hale nie beecie przewodzić nad nami. A chytry lis, do Wiednia mo nie ino jednom dróge... bez Zakopane. Ba jako! Fcielibyście. Nie bedzie!Kielo fto mo w głowie, to poznos po słowie. My momy jesce wyobraźnie i tego nom nifto nie zabiere. Haj! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 22.09.08, 17:56 Dodam jeszcze Prec z Konsorpcjami i Korporacjami i Zarządami Dróg i Mostów,niech bują mosty dla pana starosty macie kumy racje,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 23.09.08, 00:11 Czy już śpicie ? O której chodzicie w przysłowiowe kimonko w waszej strefie klimatycznej ??? hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka1 Re: Wątek,że Hej !!! 23.09.08, 00:16 A tyś wstoł, cy jako? Nom sie spać nie fce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 00:28 o tej porze to i koniec lata, fto by to spał Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 23.09.08, 10:13 Oj to późno chodzicie spać,to dobrze,dzisiaj też wieczorkiem do was przyjdę ogrzać się,winko grzane przygotujcie ... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc hej...Was, Was, bo będzie kwas a nie winko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:13 z szacunkiem Was, z szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: hej...Was, Was, bo będzie kwas a nie winko 23.09.08, 15:00 Gość portalu: gosc napisał(a): > z szacunkiem Was, z szacunkiem Gościu portalu z szacunkiem Was,z szacunkiem, ale z całym szacunkiem dodam jeno,że we poście jak i wtedy kiedy go nie ma,na końcu powinieneś dodać hej! , bo jak nie ma hej! to cała wypowiedź jest do bani,hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: hej...Was, Was, bo będzie kwas a nie winko IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 15:33 Was? Awas? Hej!! pl.youtube.com/watch?v=3bZ9ypZ_et4 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: hej...Was, Was, bo będzie kwas a nie winko 23.09.08, 19:47 Uff wróciłem,siemanko poraju,gdzieżeś ty bywał..chciałoby się powiedzieć dalej jak we wierszyku,ale zmienię końcówkę zdania i zapytam ..jak ciebie nie było, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 24.09.08, 00:28 No jestem,ale widzę że sam jestem,hmmm heeeeeej! przeszlakowska heeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! ciupażka czy mnie słyszycie tam u was na wysokiej turni,heeeeeeeeeeeej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.08, 07:56 No popatrz Morficku, Ty tak krzyczałeś <hej> w nocy a ja nic nie słyszałem. Mocny sen mam, że hej. I Ciupazka też;) Hej! ps. A gdzie tam u Ciupazki turnie wysokie? Najwyższa i najbliższa to chyba Góra Trzech Krzyży;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 24.09.08, 13:44 No patrzajta ludziska masz rancję świętą Z drugiej jednak mańki przeszlakowska,ot ciekawa to postać na forum jakby z ciupażką do jednej szkoły chodziły,albo na wycieczce do Włoch się spotkały...ciekawi mnie skąd jest ta gaździna i czy to gaździna czy też nie,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 25.09.08, 00:43 No czas na mnie spoko nocki,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 01:08 Morfi!!! Nie śpij,hej! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wątek,że Hej !!! 25.09.08, 01:47 "Heeeeeejjjjj!!!! Na wiyrsycku stala heeeejjj piykno sie widziala......" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.08, 06:47 Hej, hej!!!!! Chłopaki!!!! Pooooobudka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 25.09.08, 16:12 Hej! Widać kto tu w tej nasej Polsce ciężko pracuje przez całe nocki i dzionki,tylko my chłopy,hej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 06:37 Hej, Morfi tłuczesz się po nocy, a potem śpisz do południa;) Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 26.09.08, 15:11 Śpię po trzy godziny,pracować też trzeba,a dzisiaj mam breefing pod kolumną Zygmunta więc też trzymajcie za mnie kciuki,co bym do domu trafił późną nocą,pohejajcie dzisiaj za mnie,czasami człowiek musi inaczej się udusi.... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: Wątek,że Hej !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.08, 20:29 Jak wrócisz i wypoczniesz to napisz, tylko tak normalnie po polsku, co robiłeś pod Kolumną Zygmunta;)) B r e e f i n g - że też Ci nie wstyd takich słów używać w wątku takim jak ten. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Wątek,że Hej !!! 26.09.08, 20:55 jakieś bryfingi, jakieś etminoki-ech te forum całkiem na psy schodzi. piszta w jakim ludzkim a nie psim języku. gdybyś kochał, hey.-nalepa,muzolf,hajdasz nO i MIRA. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Wątek,że Hej !!! 27.09.08, 13:05 masa krytyczna o 18:00 wczoraj była,brajfing zaczepnie npisałem,wiem że dzięki temu wywołam wielką dyskusję,hej! Odpowiedz Link Zgłoś