adam.67 09.06.04, 16:22 albo holy f..k jak kto woli, no i ine dostałem urlopu!!!!!!!!! niech to diabli. Jutro do robala. Mówi się trudno żyje się dalej. Co zrobić? się trzeba pogodzić. Żal. Ale ludzie mają większe zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Kiła mogiła :-O 09.06.04, 16:26 a to do dupy ze tak powiem adam!solidaryzuje sie z toba w rozterce,!a z jakiej to okazji macie dlugi weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 kto ma ten ma, hi hi hi 11.06.04, 07:27 jest całkiem do d..y, dzięki za solidarność w cierpieniu. długi weekend z okazji Bożego Ciała we czwartek, dziś jak ktoś wziął wolne to ma 4 dni pod rząd. No ale nie każdy mógł np. ja. Nieutulony w żalu pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: kto ma ten ma, hi hi hi 11.06.04, 10:23 nie tylko Ty ,bo ja tez na 14 ide do pracy.Cale szczescie ,ze jeszcze nie w sobote,bo w tedy byloby do d.....,a tak to pomysl sobie jeszcze jeden dzionek i dwa dni odpoczynku,jak tak wlasnie sobie pomyslalem he he Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Masz u mnie piątkę :-) 11.06.04, 11:01 za pozytywne myślenie! własnie tak trzeba myśleć, i wtedy da się żyć (w miarę normalnie). Nie żebym migał się od roboty, ale zawsze to te parę dni na odreagowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Masz u mnie piątkę :-) 11.06.04, 11:11 tak Masz racje trzeba pozytywnie myslec,choc powiem Ci nie zawsze chce mi sie tak robic.Nie znosze cwaniactwa i rzezbienia drugiego,tak mam w pracy gdzie osobniki przegladaja kalendarz w tym tylko celu zeby drugiego wykiwac. Uwazam ,ze wszyscy powinni byc jednakowo traktowani,w tedy nie byloby tak wielu nieporozumien i wasni tak by bylo sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Dlugi weekend 11.06.04, 11:56 Tez mamy - urodziny krolowej, hehehehe. Jaki to zbieg okolicznosci z tym Polskim. Pzd z Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai kan 11.06.04, 17:12 czyli tez swietujesz,tylko ja kurcze nie mam ulgi dzis hehehe :)pozdrowka dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 no tak bywa 11.06.04, 12:32 czasem to nie są ludzie, to są wilki ;-) ale tych akurat odstrzelić się nie da, kodeks karny jasno określa co za to grozi :-[ To piękne co napisałeś o równym traktowaniu. Ale niestety chyba jednak zbyt utopijne. Co nie znaczy, że pomarzyć sobie nie można. Można i nawet trzeba. Człowiek przecież stara się żyć normalnie, tylko realia na to nie pozwalają. Wtedy się frustrujemy i narzekamy. I kółko się zamyka, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Masz u mnie piątkę :-) 11.06.04, 17:10 oj to wy obaj musicie dzis harowac, no ale sobota i niedziela juz za pasem i odpoczniecie troche! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Masz u mnie piątkę :-) 11.06.04, 23:30 musielismy,ale jutro sobota i zasluzony odpoczynek moze na rowerek,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Masz u mnie piątkę :-) 12.06.04, 05:45 a my jutro bydlo znakujemy a moj pozniej wieczorem koncert gra! Odpowiedz Link Zgłoś