Dodaj do ulubionych

internet w Oświęcimiu

IP: *.punkt.pl 19.10.01, 19:11
Czy ludzie z tego miasta nie mają dostępu do sieci? Jak na razie to zdecydowana
większość tych, którzy się tu wypowiedzieli, mieszka w innych miastach. Niech
ktoś z Oświęcimia da głos. (Szczególnie jeśli skończył w '97 Konara i był w
klasie pani B. Początek).
Obserwuj wątek
    • Gość: Maga Re: internet w Oświęcimiu IP: 213.17.137.* 30.10.01, 22:06
      Witam,
      A czy okolice Oświecimia moga być??? Skończyłam Konara,ale nie w 97,może być? Z
      Panią Basią Początek miałam do czynienia niewiele,ale nasłuchałam sie bardzo
      dużo...co tu dużo mówić:))).Ale w zamian miłam Pana Pajaka i co Ty na to???
      Pozdrawiam.Odezwij się.
      • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 09.11.01, 11:24
        Gość portalu: Maga napisał(a):

> Witam,
        > A czy okolice Oświecimia moga być???
        Mogą ;-)
        Skończyłam Konara,ale nie w 97,może być?
        Może. A w którym roku, jeśli można wiedzieć.

>Z Panią Basią Początek miałam do czynienia niewiele,ale nasłuchałam sie bardzo
        > dużo...co tu dużo mówić:))).
        Słuchanie to pikuś (ulubione powiedzenie p. Matysik), to trzeba PRZEŻYĆ!

>Ale w zamian miłam Pana Pajaka i co Ty na to???
        Aaaa! Tańczyłam z nim poloneza na studniówce. Słynął z tego, że unikał wody i
        mydła.
        > Pozdrawiam.
        Ja również;-)))

• Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 02:50
          Pozdrawiam was dziewczeta i zaczne od pytania czy tylko ktos z konara ma sie w
          tym watku wypowiadac?
          • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 11.11.01, 11:41
            Gość portalu: Rob napisał(a):

> Pozdrawiam was dziewczeta i zaczne od pytania czy tylko ktos z konara ma sie w
            > tym watku wypowiadac?

Nie tylko ;-)
            Pozdrawiam

• Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 18.11.01, 20:00
              O a juz myslałem że tu nie zaglądasz Dorotko. Dzieki za pozdrowienia ,ale
              myslałem że będziesz rozwijała ten wątek.Może jakaś mała prowokacja?!Szkoda że
              tak mało ludzi tu zagląda , zresztą nie można się im dziwic nic ciekawego tu
              nie przeczytają ,a daty ostatnich wypowiedzi wskazują że nie jest zbyt czesto
              odwiedzany .Może coś trzeba z tym zrobić ,jakoś zachęcic lub?//?? Pozdrawiam :)
              Rob. Ps chociaż by ktoś ponarzekał na moją ortografie ,zawsze to coś.
              • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 23.11.01, 12:17

> O a juz myslałem że tu nie zaglądasz Dorotko.
                Zaglądam, zaglądam, ale ciągle tylko wiatr hula i suche liście ;-) Cisza.

> Dzieki za pozdrowienia ,ale
                > myslałem że będziesz rozwijała ten wątek.
                Rozwijać? Nie mam zwyczaju mówienia do siebie samej ;-)
                >Może jakaś mała prowokacja?!Szkoda że
                > tak mało ludzi tu zagląda , zresztą nie można się im dziwic nic ciekawego tu
                > nie przeczytają ,a daty ostatnich wypowiedzi wskazują że nie jest zbyt czesto
                > odwiedzany .Może coś trzeba z tym zrobić ,jakoś zachęcic lub?//??
                Qrczę, to przecież sami oświęcimiacy powinni zadbać o to forum, w końcu jest dla
                nich. A ja nigdy nie mieszkałam w O. tylko pod, chodziłam tylko do Konara w tym
                mieście. Wtedy wydawało mi się ciekawe (w porównaniu z Bieruniem, w którym
                mieszkałam i którego nienawidzę do dzisiaj).
                Zresztą dlatego powstał ten wątek: zdaje mi się że w O. ludzie tylko piją i się
                odurzają, internet mają gdzieś, albo nie potrafią go obsługiwać (mała
                prowokacja), albo interesuje ich cos innego.

>Pozdrawiam :)
                >
                Ja też.

> Rob.
                Dorota
                >Ps chociaż by ktoś ponarzekał na moją ortografie ,zawsze to coś.
                Nie chce mi się, prawde mówiąc. Wymyśl jakiś inny temat ;-)

• Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 15:49
                  A jakie tematy Cię interesują? Wiesz z tym odurzaniem to trochę przesadzasz.Ja
                  sam lubię zapalic cos od czasu do czasu i poserfowac.Czy ty ? zresztą nie
                  namawiam .Każdy robi to na co ma ochotę nie uważasz?Nie zastanowiłas sie że Oni
                  tzn ci którzy tu jeszcze nie zaglądneli moga miec leprze pomysły na spędzenie
                  czasu? pozdrawiam :)
                  • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 02.12.01, 13:48

> A jakie tematy Cię interesują?
                    No, raczej nie kuchnia i szydełkowanie ;-)

>Wiesz z tym odurzaniem to trochę przesadzasz.
                    Chyba nie. Widziałam, jakie to modne w O. Tzn. niektórym odurzającym się wydaje
                    się, że będą tacy interesujący, głębocy, niepokojący, intrygujący etc. gdy będą
                    sobie powoli rozpuszczac szare komórki.
                    >Ja sam lubię zapalic cos od czasu do czasu i poserfowac.Czy ty ?
                    Poserfować owszem, zapalić - niespecjalnie mnie to interesuje. Ktoś, kogo cenię,
                    powiedział o "doznaniach" narkotykowych, że są jak lizanie lodów przez szybę. I
                    nie mówił tego bez doświadczenia. Sa ciekawsze zajęcia.
                    >zresztą nie
                    > namawiam .Każdy robi to na co ma ochotę nie uważasz?
                    Uważam.
                    >Nie zastanowiłas sie że Oni
                    >
                    > tzn ci którzy tu jeszcze nie zaglądneli moga miec leprze pomysły na spędzenie
                    > czasu?
                    Zastanowiłam się. Ale dziwi mnie nawet nie mała liczba odwiedzajacych to forum,
                    tylko to, że osoby, które się na nim udzialają, nie mieszkają (przeważnie) w
                    Oświęcimiu. Nie sądzisz, że to śmieszne?
                    Pozdrawiam.

• robertopolo Re: internet w Oświęcimiu 06.12.01, 21:18
                      Cześc ,ok ok ok z tym odurzaniem to była taka mała prowokacja.Jasne że nawet
                      witwmina C w nadmiarze może zaszkodzic.Dla ludzi o słabym charakterze ,zwykła
                      trawka będzie morderstwem.Nie chcę nikogo namawiać do niczego , ale mam
                      zupełnie inne podejście do tego rodzaju używek.Mieszkałem kilka ładnych lat w
                      hollandi i nieraz widziałem malżenstwa w kafejce gdzie można kupic dowolny
                      gatunek jointa ,i zapewniam cie to nie był żaden element czy coś w tym
                      rodzaju .Tam tolerancja i szacunek wyboru kazdej osoby co do sposobu życia jest
                      bardzo szanowany. Zreszta zejdzmy na ziemie jesteśmy tzn mieszkamy w
                      prowincjonalnym miasteczku z wielkimi aspiracjami które na każdym kroku
                      podkreślamy .Zastanawiam sie skąd te kompleksy ,i dlaczego my (a teraz ja)
                      chcemyustanawiac jakies wytyczne co do życia . Zaczynam smucic
                      pozdrawiam !!!!!:))))
                      • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 07.12.01, 11:54
                        robertopolo napisał(a):

> Cześc ,ok ok ok z tym odurzaniem to była taka mała prowokacja.Jasne że nawet
                        > witwmina C w nadmiarze może zaszkodzic.Dla ludzi o słabym charakterze ,zwykła
                        > trawka będzie morderstwem.Nie chcę nikogo namawiać do niczego , ale mam
                        > zupełnie inne podejście do tego rodzaju używek.Mieszkałem kilka ładnych lat w
                        > hollandi i nieraz widziałem malżenstwa w kafejce gdzie można kupic dowolny
                        > gatunek jointa ,i zapewniam cie to nie był żaden element czy coś w tym
                        > rodzaju .Tam tolerancja i szacunek wyboru kazdej osoby co do sposobu życia jest
                        >
                        > bardzo szanowany. Zreszta zejdzmy na ziemie jesteśmy tzn mieszkamy w
                        > prowincjonalnym miasteczku z wielkimi aspiracjami które na każdym kroku
                        > podkreślamy .Zastanawiam sie skąd te kompleksy ,i dlaczego my (a teraz ja)
                        > chcemyustanawiac jakies wytyczne co do życia . Zaczynam smucic
                        > pozdrawiam !!!!!:))))

Chyba trochę zbyt poważnie odebrałes moje słowa. Ja nie myślałam o krucjacie
                        antynarkotykowej. Zasadniczo to nie myślę o uwięzieniu wszystkich zwolenników i
                        nie odsuwam się od nich z obrzydzeniem. Po prostu ma inny sposób na życie, a poza
                        tym widziałam takich 28-latków, którzy ciągle spędzają czas na paleniu od switu
                        do nocy (i w nocy też), wyglądają żałośnie. Są podstarzałymi plotkarzami
                        snującymi sie od knajpy do domu i z powrotem. Jak mamusia umrze to chyba nawet
                        wtedy się nie ockną. Chyba że zgłodnieją. Sa miłymi ludźmi, ale mało
                        interesującymi. Nawet nie wszyscy są "elementami";-)
                        OK. dośc o uzywkach. Chciałam zapytać skąd ta samokrytyka na końcu Twojej
                        wypowiedzi? Mam nadzieję ze to nie przez adwent?;-)
                        Dostałam dziś właśnie list od kolezanki, która ciągle mieszka w Oświęcimiu.
                        Trochę narzeka, ale bez przesady. Może was "spiknąć", żebyście nie nudzili się
                        samotnie (żadnego swatania rzecz jasna). Ona jest miła i lubi dobre towarzystwo.
                        Zastanów się.
                        Pozdrowienia!
                        • Gość: Maga Re: internet w Oświęcimiu IP: 213.17.137.* 09.12.01, 19:40
                          Oj,oj faktycznie pustki tu:(((-a jak widac dawno nie zagladałam tu.
                          A jaka rozmowa rozgorzała, pozdrawiam Cię dorotko i Ciebie Robie też.
                          Wesołych Swiąt.
                          Szampańskiej zabawy Sylwestrowej.
                          pa.
                          • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 15.12.01, 12:41
                            Gość portalu: Maga napisał(a):

> Oj,oj faktycznie pustki tu:(((-a jak widac dawno nie zagladałam tu.
                            > A jaka rozmowa rozgorzała, pozdrawiam Cię dorotko i Ciebie Robie też.
                            > Wesołych Swiąt.
                            > Szampańskiej zabawy Sylwestrowej.
                            > pa.

Wzajemnie, wzajemnie!!!
                            • Gość: hans Re: internet w Oświęcimiu IP: *.rasserver.net 22.12.01, 08:49
                              no prosze najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy nie mieszkaja w oswiecimiu.
                              Dorotka jak tak bardzo ci sie podoba w O. to czemu sie tam nie przeniesiesz,
                              bedziesz miala blisko do swojego liceum i wreszcie moze sie ujarasz po raz
                              pierwszy na wszystko przychodzi czas a oswiecim to taka mala dziurka gdzie
                              naprawde nie ma nic innego do roboty tylko pic i palic i zrec co sie da aby
                              przetrwajakies pomysly na przetrwanie??????????
                              • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 28.12.01, 11:44
                                Gość portalu: hans napisał(a):

> no prosze najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy nie mieszkaja w oswiecimiu.
                                No ja wlaśnie cały czas nie mogę wyjść z podziwu dla tego faktu ;-)
                                > Dorotka jak tak bardzo ci sie podoba w O. to czemu sie tam nie przeniesiesz,
                                > bedziesz miala blisko do swojego liceum i wreszcie moze sie ujarasz po raz
                                > pierwszy na wszystko przychodzi czas
                                Ależ ja się stamtąd wyniosłam właśnie! To znaczy niezupełnie, bo mieszkałam pod
                                Oświęcimiem, ale do O. chodziłam do liceum, miałam tam grono znajomych i dużo
                                czasu swego czasu tam spędzałam ;-) Ale wszystko przemija. Teraz w Opolu mam
                                większe grono znajomych i ciekawie sobie tu żyję u boku Tego Jedynego. Co do
                                jarania, to miałam ochotę na to dawno temu, ale nie było okazji. Teraz okazji
                                byłoby mnóstwo, ale za to ochota została gdzieś daleko.

> a oswiecim to taka mala dziurka gdzie
                                > naprawde nie ma nic innego do roboty tylko pic i palic i zrec co sie da aby
                                > przetrwa
                                No to trzeba stamtąd uciekać! Zapraszam do Opola ;-)

> jakies pomysly na przetrwanie??????????
                                Od tego są szkoły przetrwania. A tak poważnie, to jak nie masz żadnych
                                zainteresowań, tzw. pasji, to nawet w Las Vegas będziesz zdychać z nudów.
                                Może malarstwo, rzeźbiarstwo, szydełkowanie, origami, pływanie, kynologia, kółko
                                różańcowe, pisanie wierszy? To oczywiście żart, ale chyba wiesz o co chodzi?

• Gość: hans Re: internet w Oświęcimiu IP: 63.155.156.* 31.12.01, 04:19
                                  nie stety szkola przetrwania nie wchodzi w rachube ale jak sama widzisz nikt
                                  nie odpisuje na nasze wypociny nawet obelgi tu przechodza lekka reka
                                  pozdrawiam
                                  • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: *.punkt.pl 05.01.02, 11:59
                                    Gość portalu: hans napisał(a):

> nie stety szkola przetrwania nie wchodzi w rachube ale jak sama widzisz nikt
                                    > nie odpisuje na nasze wypociny nawet obelgi tu przechodza lekka reka

Może wszyscy są tak zaćpani, że wszystko im jedno ;-)
                                    Albo zapadli w sen zimowy.
                                    A co to za obelgi? Ja sobie nie przypominam ...
                                    Pozdrowienia!

• Gość: rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:48
                          Czy to jest jeszcze aktualne? Pzrez ostatnie dni stałem się pracocholikiem
                          chyba nie przeszła mi koło nosa taaka okazja ? Niezaglądałem tutaj sporo
                          czasu ,naszczęście mrozy się skonczyły. Pozdrawiam i wszystkiego normalnego w
                          tym roku.
                          • Gość: hans Re: internet w Oświęcimiu IP: *.25.192.32.Dial1.Chicago1.Level3.net 04.02.02, 05:59
                            co ma byc actualne ??
                            • Gość: Dorota Re: internet w Oświęcimiu IP: 213.77.100.* 30.03.02, 12:09
                              Wszyscy umarli? Nie było mnie tu przez 2 miesiące, zaglądam sobie po przerwie,
                              a tu nadal cisza... Odezwijcie się! Zima sie skończyła, można się obudzić.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 19:30

Umarli ,i jak ich nie obgadamy to się nie odezwią!Mnie też nie było prawie 3
                                miesiące i co tu widze echo piszemy tylko do siebie ,dobrze że są święta. Do
                                jakich knajpek uczęstrzacie Rozumie że ciepełko was z chaty wygania.
                                • deczi Re: internet w Oświęcimiu 06.04.02, 12:47

>
                                  > Umarli ,i jak ich nie obgadamy to się nie odezwią!Mnie też nie było prawie 3
                                  > miesiące i co tu widze echo piszemy tylko do siebie ,dobrze że są święta. Do
                                  > jakich knajpek uczęstrzacie Rozumie że ciepełko was z chaty wygania.
                                  Na początek mała informacja: założyłam sobie konto na stronie gazety, więc już
                                  nie jestem Dorota, ale to ciągle ja ;-)
                                  A co do obgadywania, to nic o nikim tu nie wiem, więc nie mogę obgadywać.
                                  Do knajpek uczęszczam ale nie w Oświęcimiu. A ciepełko gdzieś przepadło i znowu
                                  zima ... buu!

• Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: *.lolo.com.pl 19.05.02, 18:55
                                    Hm ciepełko jest własnie sie przed nim skryłem , w kafejce i myszkuje po
                                    internecie.Powalony z nóg tzn zmęczony ogladaniem dzisiejszego biegu Majowego ,
                                    który miał miejsce jak wiecie w naszym pięknym Mieście.Ale bredze cichutko
                                    tu .Pozdrawiam was i ide na piwko wasze zdrowie aaaaa pogoda jest bąba.Cześć
                                    • deczi Re: internet w Oświęcimiu 25.05.02, 16:12

> Hm ciepełko jest własnie sie przed nim skryłem , w kafejce i myszkuje po
                                      > internecie.Powalony z nóg tzn zmęczony ogladaniem dzisiejszego biegu Majowego ,
                                      >
                                      > który miał miejsce jak wiecie w naszym pięknym Mieście.Ale bredze cichutko
                                      > tu .Pozdrawiam was i ide na piwko wasze zdrowie aaaaa pogoda jest bąba.Cześć

Aha, to dlatego tak cicho i martwo na tym forum. Wszyscy poszli na piwo? Już
                                      nawet nie chciało mi się tu zaglądać, tylko muchy latają i pająki siedzą w
                                      kątach. No to idę na wino ;-)Wrócę za kilka miesięcy.
                                      Dorota
                                      • Gość: Rob Re: internet w Oświęcimiu IP: 80.48.239.* 30.05.02, 20:44
                                        Tym razem żadnych atrakcji w naszym miescie.O zbliza sie dzien dziecka ciekawe
                                        czy cos przygotowali nasi radni i inni dla dużych dzieci?.Pozdrowienia!
                                        • rosolek WEB CAM W OSWIECIMIU ? 02.09.02, 01:31
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka